Pár dní po rozhovore s Martinom som mu napísal len jednu správu – krátku, bez emócií, ako keby som diktoval podmienky zmluvy:
„Prepošli mi všetko, čo ti kedy poslala. Každú správu, fotku, video, hlasovú. Od prvej po poslednú. A odteraz hlás každý jej pokus o kontakt – aj keby to bol len pohľad cez plot alebo „náhodné“ zaklopej na dvere. Ak raz zatajíš alebo vymažeš čokoľvek – idem rovno za tvojou ženou. A začal posielať – presne tak, ako som chcel.
15:42 – „Martin? Prečo neprídeš? Čo sa deje? Odpovedz prosím.“
15:51 – „Prosím ťa, aspoň napíš, že si OK. Bojím sa, že sa niečo stalo.“
16:03 – „Prečo ma ignoruješ? Urobila som niečo zlé?“
19:18 – Fotka: ona v kúpeľni, župan otvorený, prsia vonku, mlieko kvapká. Správa „Pozri, nechýba ti to ?. Príď.“
23:22 – „Nemôžem spať. Myslím na teba nonstop. Príď aspoň na chvíľu.“
7:47 – „Manžel je divný. Pozerá na mňa inak. Niečo vie? Prosím, povedz mi niečo.“
8:08 – Fotka: zadok v zrkadle, nohavičky stiahnuté, rukou na zadku. „Čakám tu na teba. Ako vždy.“
9:15 – „Prosím... aspoň odpíš. Cítim sa ako špina.“
9:19 – Hlasová správa (hlas trasúci sa): „Martin... prosím... neviem, čo sa deje, ale potrebujem ťa. Len raz. Urobím všetko. Prosím.“
10:47 – Fotka: na posteli, nohy roztiahnuté, prsty vo vnútri, mokré stehná. „Pozri, príď a vezmi si to.“
11:12 – „Cítim prázdnotu. Prosím.“
11:34 – „Pamätáš, ako si mi dal facku minule? Chcem to znova. Chcem, aby to bolelo. Príď.“
12:19 – „Chcem ťa.“
13:12 – Fotka: ruka medzi nohami, prsty rozťahujú pičku. „Toto je pre teba. Príď a dokonči to.“
13:45 – Hlasová správa (plačlivo): „Prosím ťa... neviem, čo robiť. Potrebujem ťa. Len raz. Prosím.“
14:03 – „Ak neprídeš, idem za tebou domov. Nemôžeš ma takto nechať.“
14:07 – „Ak ma ignoruješ, idem k tebe. Zaklopem. Nechám ťa, aby si ma videl takúto.“
14:22 – Fotka: kľačí na zemi v obývačke, ústa otvorené, jazyk vonku. Caption: „Čakám na kolenách. Ako si chcel.“
14:58 – „Prečo? Povedz mi prečo. Urobila som niečo zle? Prosím.“
16:14 – „Dnes som si to robila. Myslela som na teba. Nestačí to.“
16:30 – Fotka: prsia zblízka, mlieko kvapká na brucho. „Toto by si pil ty. Príď.“
23:06 – „Manžel spal vedľa mňa a ja som si predstavovala teba. Cítim sa ako zradkyňa. Ale nechcem prestať.“
4:00 – Hlasová správa: „Prosím... aspoň jedno slovo. ‚Áno‘ alebo ‚nie‘. Prosím.“
7:19 – „Ak neprídeš do zajtra, idem k tebe. Otvorím dvere a ukážem ti, čo mi chýba.“
8:02 – Fotka: pri terasovom okne, nahá, prsia pritlačené k sklu. „Pamätáš toto? Chcem to znova.“
8:33 – „Bojím sa, že vie. Ale ešte viac sa bojím, že neprídeš.“
10:47 – „Prosím... aspoň napíš. Cítim sa prázdna. Potrebujem ťa.“
11:55 – „Nemôžem vydržať. Ak neodpíšeš, idem k tebe teraz. “
Martin mi to preposlal s komentárom: „Počúvaj. Ignorujem ju. Ak príde k môjmu domu, idem dnu a zavriem dvere.“
Žiadne ďalšie správy .
Ale viem, že to neskončilo.
Večer som prišiel domov.
Ona sedela v kuchyni, dojčila dcérku.
Keď som vošiel, rýchlo si stiahol tričko dole, zakryla prsia.
Usmiala sa – ale ten úsmev bol iný.
Krehký. Ako keby sa bála, že sa rozpadne.
„Ahoj láska,“ povedala ticho.
„Dnes si prišiel skôr.“
„Áno,“ odpovedal som.
„Mal som chuť byť doma.“
Položil som aktovku, išiel k nej.
Pobozkal som ju na čelo.
Vie, že niečo nie je v poriadku.
Vie, že Martin zmizol.
Vie, že ignoruje jej správy, fotky, prosby.
A ja čakám.
Zatiaľ zbieram len tie správy po zákaze.
A poviem jej:
„Toto si mu poslala po tom, ako som mu povedal, aby prestal.“
A uvidím jej tvár.
šok 6
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
pokemonpichu
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno