PP - Eva posedmé

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
chci-to
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Už máme něco za sebou a snad ještě i před sebou.

PP - Eva posedmé

Příspěvek od chci-to »

Prosím, berte v potaz, že se jedná o záležitost starou skoro 30 roků, detaily si pochopitelně už nepamatuji, stejně tak jména jsou zaměněna.
V té době se jezdilo do zahraničí na Djerbu za sexem normálně, spousta manželství si od tama dovezlo kukačku...

-------------------

Tak, Eva byla těhotná, netušíme kdy, a s kým se to stalo, komu se podařilo protlačit sperma přes nitroděložní tělísko, ale rozhodli jsme se, pokud bude vše v pořádku, že si dítě necháme. V podstatě i o Michálkovi jsem přesvědčený, že je na 99% Svatíkův, z našeho prázdninového dobrodružství s mladým kamarádem v příběhu “PP Eva - podruhé”, byl mu docela podobný.
Náš rodinný sex probíhal standardně s robertkem, nebo s oběma a nijak jsme se zatím neomezovali. Nicméně jsme žádné experimenty nevyhledávali a ani nezkoušeli. Já do Evy stříkaj podle libosti, v podstatě už nebylo co “pokazit” a Evě to nevadilo, dokonce bych řekl, že naopak to více vyhledávala a docela často mě v noci “přepadla” a ojela mě. Byla vzrušivější, nadrženější a víc toužící po sexu, asi ty hormony.
Když byla Eva v 6. měsíci, myslím, že to byl červenec, tak k nám přijel na týden Roman. Nevěřil že se to stalo a neustále opakoval, že to chtěl být ON, kdo naprcá Evu. Taky, co byste chtěli od 16 letého, testosteronem nabušenýho, snědýho, cikánskýho kluka. Eva už měla hezký bříško, větší boky, zadek a hlavně prsa! Ty teda měla jako melouny. To se Romanovi moc líbilo. Takže si to s Evou parádně užívali. Eva s tím neměla problém a já taky ne. Většinou spolu šukali zezadu, z boku a s nohama na ramenech, na břicho si už nenechala lehnout, z pochopitelných důvodů. Taky milovala “69”, tu si vyloženě užívala a s penisem se doslova mazlila. Párkrát u nás v tom týdnu přespala i Zdena a užívali si to spolu ve třech, zatímco já s Michálkem, jsme spali v obýváku na rozloženém gauči. Šukali spolu i přes týden dopoledne, když jsem já byl v práci a Michálek spal, věděl jsem, že se mi o Evu Roman dobře postará. V sexu byl lepší a lepší jak se praxí zdokonaloval. Eva si to prý parádně užívala a ten týden jen kvetla. A Zdena taky.
Na konec srpna jsme měli objednanou a zaplacenou dovolenou do Tuniska do resortu v Djerba. Podle doktorky byla Eva v pořádku a neměl být s dovolenou ani s letem žádný problém. Na Djerbě mají nádherné pláže plné bílého jemného písku a to se nám vždycky moc líbilo. Tak jsem se tam vydali všichni tři i s Michálkem. Pobyt jsme měli na asi 11 dní, takže nástup byl myslím ve středu a návrat za 12 dní v neděli. Přiletěli jsme tam a ubytovali se v resortu. Pokoj byl hezký, docela velký “obývák” a ložnice s přistýlkou. Ubytovali jsme se a Eva se šla do sprchy opláchnout. Byl čas oběda a tak jsem vyrazili do jídelny. Tam nás obsluhovali místní mladíci, hezcí, snědí kluci, věk bych tipnul něco mezi 17-23 lety? Náš stůl měl na starosti mladík okolo 20 roků, později jsem zjistil, že se jmenuje Mohamed a že je z trojčat, což byla na tehdejší dobu rarita. Všichni jsou prý úplně stejní a bratři se jmenují Ahmed a Youssef a všichni pracují zde v resortu. Mohamed tady v jídelně, Ahmed má na starosti servis u bazénu a Youssef pracuje jako pokojový servis, roznáška jídel, atd. Mohamed byl sympaťák a docela dobře jsme si s ním lámanou Angličtinou pokecali. Obdivoval našeho Michálka, donesl mu zákusek a blahopřál nám k dalšímu dítěti na cestě a ptal se, v kolikátém měsíci Eva je. Měl na starosti 3 stoly a tak měl dostatek času se nám věnovat i si s námi “popovídat”. Eva ho pozorovala a řekla: To je hezkej sympaťák, plnej energie, usměvavej a ty bílý zuby jsou sexy, a usmála se.
Po obědě jsem se šli převléknout do apartmánu do plavek. Miláčku, já bych si to tak s tebou rozdala, mám hroznou chuť na jednu rychlovku, vybalila na mě Eva, ale nešlo to, Michálek byl vzhůru a s námi. Šli jsme k bazénu. Nebyl to nejlepší nápad, protože kolem oběda tam bylo strašný horko a tak tam nebyl nikdo, všichni byli, jak jsem později zjistili, na pokojích a přežívali to horké slunce uvnitř. Leželi jsme sami na lehátkách a já vzal Michálka do bazénu. Chvíli jsme se tam šplouchali a já uviděl, jak k nám přichází Mohamed. Ahoj, mávnul jsem na něj, ahoj, jsem Ahmed a mám tady poskytovat servis hostům. Aha, tak to je druhej bratr, pomyslel jsem si a nahlas řekl: A já myslel, že jsi Mohamed, co nás obsluhoval u oběda. To je můj bratr, odpověděl Ahmed a zazubil se. Jsme trojčata a všichni stejní a zase se zazubil. Víme, už nám to Mohamed říkal, odpověděl jsem. Eva si mezitím posadila na lehátku a hladila si břicho. On se na ni podíval a uculil se. Máte krásný bříško, v kolikátém měsíci jste? Zeptal se a já to tlumočil. Eva mu přeze mě odpověděla a usmála se na něj a stále si hladila bříško. Ahmed se na ni podíval a řekl: Jestli chcete poradit, tak naše matka měla moc ráda, když jí náš otec zezadu pozvedl těhotenské břicho nahoru a chvíli ho tak držel, prý ji to dělalo moc dobře a ulevilo to od tíhy. Možná by vám mohl muž takto ulevit. Já to přetlumočil a dál zůstával v bazénu s Michálkem. A jak to víš? Z vyprávění? Ptala se Eva (přeze mě). Nene, my máme hodně bratrů, náš otec je kanec a zasmál se. To zní dobře, zkusíš mi podržet bříško? Zeptala se mě Eva. Ano, ale až později, až se s Michálkem vycácháme v bazénku. Ale možná by mohl Ahmed, ví jak to správně chytit a je u tebe, odpověděl jsem jí. Ahmede, prý, jestli by si mohl mé ženě pozvednout bříško, když to tak doporučuješ. Ahmed se na mě podíval, podíval se na Evu a řekl, ok, no problem a zazubil se, nabídl Evě ruku, aby jí pomohl vstát z lehátka kde seděla. Ta se chytila jeho ruky a lehce supící vstala. Ahmed si stoupnul za ní, chytil ji kolem pasu a ze strany zespodu uchopil bříško, přitiskl se na Evin zadek a zvedl jí bříško. ÁÁÁCH CHCH…, vydral se Evě z pusy hlasitý vzdech, skoro, jako by měla orgasmus. A taky že ano, v momentě měla mokré plavky a teklo jí to po stehnech na zem. Eva stála a lehce se třepala. Ahmed stál za ní, držel její bříško a nevěřícně se na mě díval. Eva chytila jeho ruce a držela je na bříšku a malinko je hladila. Všiml jsem si, že lehce vrtí zadečkem jak byl na ni Ahmed přitisknutý, aby dobře dosáhl na její břicho. Oba stáli a neodvážili se jakkoliv pohnout. Dobrý? Zeptal se Ahmed trochu třepajícím hlasem. Ano, vydechla Eva, ale nepřestávala vrtět zadečkem na jeho rozkroku. Já je pozoroval a napadlo mě, že by to mohlo být hezký prázdninový dobrodružství. Vlastně o nic nejde, Eva by si užila, je teď stejně sexuálně náruživá, těhotná už je, takže bez následků a měli bychom v důchodu na co vzpomínat. Evi, dobrý? zeptal jsem se. Jo, on tam má asi jablko, nebo co, odpověděla s červenými tvářemi. Mezitím Ahmed opatrně pustil Evino bříško a stáhl ruce k sobě. Eva se k němu otočila a drze mu odtáhla trenýrky od těla a podívala se mu do nich. WOW, CO TO JE? Vydechla. S údivem se tam dívala, Ahmed stál a držel její ruku. To jsi ještě neviděla, že? To my máme v rodině, řekl Ahmed. Všichni muži to tak máme. Přetlumočil jsem to Evě. WOW, to je žalud jako bablko! A to péro je tak tlustý! Vydechla překvapeně Eva. Ahmedovi se začala dělat boule v trenýrkách. Můžu si sáhnout? Kula Eva železo, dokud bylo žhavé a ono bylo žhavější a žhavější. Přetlumočil jsem to s úsměvem na rtech. Podíval se trochu překvapeně a provinile na mě. Kývnul jsem hlavou a řekl: Moje žena je teď docela nadržená, to ty hormony. OK, to chápu, odpověděl Ahmed. A mohl by jsi ji s tím trochu pomoci? řekl jsem. Ukaž ji tvůj penis, je na něj hrozně zvědavá. Ahmed se na ni podíval, Eva se stále nevěřícně dívala do jeho trenýrek jak jeho penis roste a co se z něj stává za obludu. Později jsem ho viděl sám, nebyl ani tak dlouhý, podle mě měl asi 17 cm, ale tlustý byl asi 6, možná 7 cm a ten žalud, takový jsem už nikdy neviděl, to byla opravdu rarita! Rád bych paní penis ukázal, ale ne tady u bazénu, tady vedle máme sklad a tam bych mohl, odpověděl Ahmed. Přetlumočil jsem to Evě, ta se na něj podívala s jiskrou v oku a vzala ho za ruku a řekla: Veď mě! Ahmed nepotřeboval překlad, podíval se na mě a kývnul, já na něj taky a tím to bylo dohodnuto. Odešli s Evou do skládku, kousek od bazénu. Zdrželi se tam asi 15, nebo 20 minut. Já byl v bazénu, voda byla příjemně vlažná a tak nebylo vidět moje stojící péro, představoval jsem si, co se tam právě odehrává, ale musel jsem se věnovat synkovi. Přišli, a Eva si sedla na lehátko, plavky měla mokré a lehátko se od nich namočilo, ručník měla vedle, ale co, je to lehátko u bazénu, tak by to snad nemělo vadit. Vypadala spokojeně. Ahmed na nás kývnul a odběhl se převléct, byl celý mokrý. Ještě pohladil Evu po bříšku a odešel. Vycákali jsem se s Michálkem v bazénu a společně jsme šli na pokoj. Eva zaplula do sprchy a chvíli se tam sprchovala. Já mezitím dal Michálka spát a než se Eva vysprchovala, tak Michálek usnul. Sedl jsem si v pokoji a čekal na Evu. Byl jsem docela zvědavý, co se v tom skladě událo. Eva přišla a sedla se ke mě ke stolu. Podívala se na mě a pohladila mi ruku. Děkuji, to bylo super, musela jsem to ze sebe vypustit, nějak se to ve mně nahromadilo. Tak mě nenapínej, co bylo? Jaký má to péro? Vyzvídal jsem netrpělivě. No, tos ještě neviděl! Došli jsem do skladu, měli tam složená lehátka a podušky na ně ležely nahromadě vedle. Jen jsem vešli, otočil se ke mě a začal mě hladit po břiše a potom po prsech, sundal mi vršek plavek a moje prsa se zhouply a trčely dopředu. On byl jima úplně fascinovaný, začal mi je líbat a hladit a mačkat. Chvíli jsem tak stála, potom mě posadil do křesílka jak jsou u bazénu a klekl si k mým nohám. Chytil mě za plavky a chtěl mi je stáhnout, tak jsem se jen nadzvedla a on mi je najednou stáhnul. Seděla jsem před ním nahá. Nohy mi dal lehce od sebe a sáhnul mi na kundičku. Ta byla mokrá z předchozího orgasmu, on si namočil prsty a čichnul si k nim. Potom je olýznul, podíval se na mě, chytil mě pod koleny a přitáhl mě k sobě tak, že jsem seděla na kraji křesla, roztáhnul mi nohy a začal mě hned lízat, a ten jeho jazyk, bylo vidět, že se vyzná. Chvíli mě takto lízal a prstil a mačkal mi prsa. Potom se narovnal a sundal si trenýrky. BUM! Vyskočilo na mě monstrum! Penis asi 17 cm dlouhý a široký, jako velká okurka a ten žalud, dostala jsem z něj strach jak byl veliký. Já seděla opřená dozadu a nedosáhla jsem na něj, ale viděla jsem ho moc dobře. Vzal ho do ruky a jezdil mi s ním po kundičce aby se o ni namazal. Chvíli tak s ním jezdil a mě to hrozně vzrušovalo. Zavřela jsem oči a užívala si to dráždění. Nasadil ho na můj vchod a pomalu začal tlačit. Cítila jsem, jak se mi kundička roztahuje na velikost jeho žaludu, bylo to moc příjemný, nebolelo to, krásně se sunul dovnitř. Chvíli se tlačil dovnitř a chvíli zase ven, kousek po kousku se do mě dostával. Nebylo to nepříjemné, nebolelo to, měla jsem z něj zbytečný strach. Byl to krásný, vzrušující pocit jak se ten buchar do mě noří. Začala jsem vzdychat a chytila jsem jeho ruce, kterýma mě držel za boky. Hladila jsem mu je, mačkala a on se na mě díval, díval se mi do obličeje, jak si to užívám. Po chvilce už byl celý uvnitř a tak začal do mě přirážet, mrdal mě, měl mě na lopatě. Šukal mě krásně intenzivně, hodně tomu pomáhal ten žalud, to je fat něco luxusního! Já cítila, že na mě jde další orgasmus, chytila jsem jeho ruce a silně je zmáčkla, začala jsem se třást a něco jsem říkala, on mne pozoroval a přirážel dál a hlouběji, až na doraz jeho penisu. Netrvalo to dlouho a já jsem vybuchla v orgasmu a postříkala ho. Však jsi viděl, jak byl celý mokrý a jak rychle utíkal, asi běžel se převléknout. Chvíli na to se on napnul, přirazil do mě a začal stříkat. Něco u toho říkal, ale nerozuměla jsem mu, jen jsem postřehla “brothers”, co to je? Zeptala se mě Eva. To jsou “bratři”, řekl jsem. Aha, nechápu proč mluvil o bratrech, když měl orgasmus a když do mě stříkal. Také jsem v tu chvíli nevěděl, co tím myslel, ale to jsem zjistil až později. Eva mi mezi vyprávěním vyhonila péro a já ji stříknul na prsa, na ručník. Zasmáli jsme se tomu a šli se natáhnout do postele za Michálkem abychom přečkali do večera až půjdeme na večeři do restaurace.
Bylo kolem 19 hodiny když jsem se začali chystat na večeři. Evu bolely nohy, měla je oteklé , asi tím horkem, tak jsem jí řekl, aby zůstala ležet, že ji večeři přineseme s Michálkem. Tak Eva zůstala v posteli a my s Michálkem jsme se vydali do restaurace. Sedli jsem si k našemu stolu a za chvíli se ukázal Mohamed. Ahoj, a zasmál se na nás. Kde máte paní? Zeptal se zdvořile. Necítí se, tak jsme ji nechali v posteli s tím, že ji večeři přineseme. Odpověděl jsem. To nemusíte, na to máme servis, stačí říct, jestli chcete, vyberte jídlo a servis ho donese na pokoj. Super, řekl jsem tak prosím tady ten salát a vodu v láhvi. Mohamed odběhl a za chvíli přišel a řekl: Zařízeno, můj bratr Youssef přinese na pokoj. Ještě nějaké speciální přání, co by si přeji mohla přát? Zeptal se a podíval se na mě takovým pohledem, že jsem hned pochopil, že mluvil s Ahmedem. Pravděpodobně se jim pochlubil, že přefiknul moji ženu ve skladě s lehátkama, jak do ní vklouzl celý a bez problémů ji vystříkal… Podíval jsem se na něj a řekl: Ano, prosím donést až do postele aby nemusela vstávat, případně trochu namasírovat nohy a mrknul jsem na něj. Bylo vidět, že pochopil, co jsem tím myslel a zase na chvíli odběhl. Po asi pěti minutách přišel a donesl nám naši večeři. Dobrou chuť, vše je zařízeno, paní dostane vše, o co si řekne, nemusíte mít starost a spěchat a mrknul na mě. Moje péro pod stolem stálo že jsem s ním málem stůl zvedal! Povečeřeli jsme s Michálkem a ještě jsme zůstali chvíli v restauraci, Mohamed zase donesl Michálkovi nějakou sladkost a nějakou hračku, aby se zabavil. Mohamed měl chvíli čas a tak přišel k nám a zeptal se mě na rovinu: Tvoje paní má ráda sex? Ahmed říkal, že tvoje paní je luxus, prý hodně maže a má velkou kundu. Ano, je v tom hodně dobrá a sex miluje, teď dokonce ještě víc, mohla by to několikrát denně. Chtěl bys, aby jsme se ti s bratry o ni tady starali? Zeptal se Mohamed narovinu. To mi znělo jako dobrý plán na dovolenkové dobrodružství a když se to takto samo nabídlo, tak proč ne?! Ok, můžeme se dohodnout, jaký máš plán? Odpověděl jsem otázkou. No, Youssef by mohl paní nosit jídlo, Ahmed se starat u bazénu a já večer, případně večer můžeme všichni. (tohle si už nepamatuju přesně, ale v podstatě tak nějak jsme se dohodli, že oni se mi budou o Evu starat po stránce sexuálního apetitu vždy, když to bude možné a my to budeme chtít). Takže jsem se takto dohodli, uběhla asi hodina a tak jsem se s Michálkem zvedli a šli do našeho pokoje za Evou.
Eva ještě ležela v posteli, celá zpocená a postříkaná semenem, ruce i nohy roztažené, jako by se chladila, přikrývka ležela na zemi vedle postele. Dal jsem ji najevo, že jsme s Michálkem doma a šli jsme na balkon podívat se na moře a hledat na něm lodě. Mezitím si Eva v rychlosti osprchovala a hodila přes sebe tričko. Trochu jsme si pohráli a Michálek šel spát, bylo z toho horka unavený. Za chvíli spal, jako dudek.
Seděli jsme u stolu, a já začal: tak, jaká byla večeře? Zařídím jsem, aby ti ji přinesli až do postele a mrknul jsem na ni. Eva se na mě podívala a začala vyprávět: Slyšela jsem otevřít dveře, myslela jsem si, že jste to vy, tak jsem zůstala ležet. V tom jsem uviděla Ahmeda, jak jde o naší posteli a nese mi jídlo. Jé, moc děkuji, ty jseš milej, těla jsem mu, ale on mi stejně nerozuměl. Položil jídlo vedle mě. Já jsem mu chtěla poděkovat, tak jsem ho chytla za ruku a natáhla se k němu, že mu dám pusu. Jak jsem se k němu natáhla, tak jsem se odkryla a on viděl moje prsa. A víš, jak jsem ti říkala, že se mu líbí, jak si s nimi hrál ve skladu? Tak si ke mně přisedl a začal mě líbat a hladit a mačkat mi je. Líbilo se mi to a byla jsem zase hned mokrá. Tak jsem ho stáhla k sobě do postele. On na nic nečekal, bleskově se vysvlékl a začal mě líbat a lízat po celém těle. Hladil mi kundičku, potom mi do ní strkal prsty. Mezitím jsem si já začala hrát s jeho penisem. Houbička jsem mu ho, až byl zase obrovský. Ten jeho žalud mě fascinuje. Hned, jak byl ztopořený, otočila jsem se k němu zadečkem a Vystrčila jsem ho na něj. Nezaváhal, hned ho do mě začal strkat. Ježíši, to bylo nádherný! Takto mne mrdal asi 10 minut. Když se udělal, vystříkal mi to na záda. Řekla jsem mu, že může stříkat klidně do mě. Potom jsem ho položila na záda a nasedla na něj. Ten žalud je prostě bomba! Takto jsem ho zase chvíli rajtovala a tentokrát jsem se udělala já. Byl celý mokrý, potom se oblékl, políbili jsme se a on odešel. Já se u jejího vyprávění zase udělal. Miláčku, víš, to nebyl Ahmed, to byl Youssef, on tady roznáší jídlo hostům. Eva vykulila oči: a já to nepoznala, byl úplně stejný, jako Ahmed… Vždyť Muhamed říkal, že jsou trojčata, úplně stejní. Hmmm, tak to jsem už šukala se dvěma že tři, zasmála se Eva a já se taky přidal.
Bylo okolo 21 hodiny a my seděli u skleničky vína a povídali si. Vtom někdo zaklepal na dveře. Šel jsem otevřít a tam stál asi Muhamed. Dobrý večer, jen se chci ujistit, že vaši paní nic nechybí a zazubil se na mě. Pochopil jsem a pozval ho dovnitř. Lásko, tady je asi třetí z bratrů, přišel se zeptat, zda ti něco nechybí. Co říkáš? Máš všechno? Potřebuješ něco? Eva se podívala a řekla, chtěla bych zase zvednout břicho, to bylo moc fajn. Muhamed, ano byl to opravdu poslední z nich se postavil za Evu, obejmul ji zezadu, přitiskl se na její zadek a chytil ji břicho a pozvednul ho. Evě to dělalo opravdu moc dobře. Stála opřená o Muhammada a zaklonila hlavu a položila mu ji na rameno. Chytla jeho ruce a pomalu je sunula nahoru ke svým prsům až je na ně položila. Vrtěla u toho zadečkem přitisknutým na Mohamedův rozkrok. Mohamed se nenechal dlouho pobízet a když měl tu možnost, tak začal Evě mačkat prsa. Ta se k němu otočila čelem, zvedla ruce nad hlavu, a on ji svlékl tričko. Byla pod ním nahá. Dala si prst před ústa a vzala ho za ruku a odvedla do ložnice, kde spal Michálek na přistýlce. Otočila ho zády k posteli a položila ho na záda. Výsledky mu kraťasy a začala honit a kouřit to jeho unikátní péro. Tehdy jsem ho poprvé uviděl a musím říct, že Eva nelhala. Nikdy jsem nic takového neviděl. Muhamed ležel na zádech a Eva se snažila mu kouřila jeho penis, nešlo jí ho dostat do pusy přes ten žalud, tak ho aspoň olizovala. Sama se u toho dráždila. Po chvíli vlhčení se Eva posunula nahoru a sedla si na něj a navedla jeho péro do sebe, viděl jsem, jak se žalud maličko “zašprajcnul” u vchodu, ale jen na chviličku, Eva dosedla a on do ní zajel jako špunt do láhve až to mlasklo a začala na něm rajtovat. Muhamed ji mačkal a snažil se lízat a cucat její prsa. To ji vzrušovalo ještě víc. Já stál ve dveřích a pozoroval je. Díval jsem se na ten obušek, jak se na něj Eva napichuje, slyšel jsem mlaskání její kundičky a slyšel jsem Muhamedovo funění. Snažil se do ní dorážet. Držel Evu za boky a nadzvedával svoji pánev aby se do ní dostal co nejhlouběji. Po chvilce ho Eva postříkala v dosaženém orgasmu. A netrvalo to dlouho, i on se udělal do Evy, která na něm byla stále napíchnutá. Semeno drželo v Evě, ten jeho žalud mu nedovolil z Evy vytéct. Zato když z něj Eva slezla, tak všechno vyteklo najednou, celá jeho dávka mu vytekla na břicho. Eva si klekla a nechala se mrdat zezadu. Bylo to hezké je takto sledovat, poslouchat pleskání jejich těl, slyšet šustění postele a jejich vzdechy. Po pár minutách se zase Eva udělala. Mohamed se cítil asi jako borec a tak změnil pozici. Položil Evu na záda, zvedl její nohy na svoje ramena a napíchnul ji na svoje luxusní péro. A takto ji mrdal asi 10 minut. Já přišel k Evě a dal ji svoje péro k puse a ona mi ho kouřila. Netrvalo to dlouho a já i Mohamed jsme se chvíli po sobě udělali. Asi jim to pro dnešek stačilo, protože Mohamed vzal kraťasy, oblékl si je, políbil Evu a řekl, že zase zítra přijde. A odešel. Eva zůstala ležet v posteli a já si po chvíli lehl k ní. Tak dnes máš hattrick, řekl jsem jí, oba jsme se tomu zasmáli, obejmula mě a usnuli jsme.
Takto podobně probíhal skoro každý den této naší dovolené. Eva si užila sexu do sytosti a já také nepřišel zkrátka. Párkrát se večer zastavili i dva bratři najednou. Škoda, že nikdy nepřišli všichni tři najednou, to by byl super zážitek.

-----------------------

Je mi jasné, že spoustu z vás napadne: A co pohlavní nemoci? A takto šukat v těhotenství, atd…
Nemoci se tenkrát zas tak moc neřešily, Eva byla testovaná vždy při odběru krve, kdy se s doktorkou domluvila a ta ji test na pohlavní choroby udělala a bylo vše v pořádku.
Sex v těhotenství, pokud to ženě nevadí, tak to není problém a navíc, Eva byla v tom období asi vlivem hormonů tak sexuálně chtivá, že by ošukala i okurku, ale proč bych ji to nechal dělat, když příležitosti byly a lepší. ;-)
Moje povídky:Romaniny narozeniny|| Helena|| Bejčkovi|| Trenérova žena|| Dovolená na Jamaice|| PP–Eva poprvé|| PP–Eva podruhé|| PP-Eva potřetí|| PP-Eva počtvrté|| PP-Eva popáté|| PP-Eva pošesté|| PP-Eva posedmé|| PP-moje poprvé bez Evy||
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Eva posedmé

Příspěvek od Mildas155 »

perfektní
Kvietok22
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Kvietok22 »

Všetky tvoje poviedky sú super. Budem rád ak budeš pokračovať
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Krásně poctěni. Dobře napsané. Pokračuj dalším vyprávěním, dílem.
Odpovědět