PP - první voyerská zkušenost

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
BM77
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

PP - první voyerská zkušenost

Příspěvek od BM77 »

Je to již asi tak 10 let, co jsem zjistil, že jsem trochu divný a možná úchylný člověk. Měl jsem po manželství a přítelkyni co jsem tušil že má nějaké tajemství. Nebo se začala zvláště chovat. Vždy měla telefon displejem dolů někdy zvláštní telefonáty.

Jednoho dne byla Hana na zahradě a já šel kolem telefonu. Přišla ji SMS kde jí nějaký chlap psal, jaký má krásný krk a jak by jí ho nejraději líbal. Za chviličku zpráva z obrazovky zmizela. Byl jsem naprosto vykolejený a nevěděl jsem zda je to omyl či co. Neřešil jsem to ale odkouknul jsem její PIN zamčeného telefonu. A jako smyslů zbavený šmírák jsem začal prohlížet její telefon, když byla příležitost. Zjistil jsem,že ten románek se rozjíždí a byli spolu několikrát na kafi. Pokaždé když Hana nechala mobil bez dozoru v domnění že je chráněný PIN, sem si hned stahoval její konverzaci. Postupem času začali být jejich zprávy víc erotičtější a při čtení jsem byl vzrušený. S erekcí a musel jsem si s ním hrát. Každý den jsem se těšil na příležitost k volnému telefonu. Byl jsem zvědavý jak se to bude vyvíjet. I když jsem se držel zuby nehty abych na ni nezaútočil, neudělal jsem to. Moje zvědavost a jistá úchylka se asi projevila. Hanka si s ním psala, ale pořád se snažila odolávat, ale i tak její zprávy byly dost erotické. Přestal jsem s ní mít sex, abych si řekl, že bude více nadržená a ještě to více rozjede.

Jedno odpoledne šla běhat a poté do sprchy. Nechala si telefon v taštičce na běhání a já četl její zprávy. Najednou jsem zjistil, že má ve 21.00 sraz, že jede kolem a rád se s ní potkal. Hana odešla před 8 že jde za kamarádkou, nešla nějaké oblečení, že si dají vínko a přijde trochu později. Ze zpráv jsem věděl co a jak. Tak jsem řekl, že jdu spát,že jsem unavený. Bylo před 10 a Hana se vrátila domů. Nejdříve šla do sprchy a pak jak jde do ložnice. Dělal jsem že spím. Lehla si do postele a po očku jsem ji pozoroval, že nemůže spát. Tak jsem se pritulil a přitom ji projel rukou přes rozkrok. Cítil jsem obrovskou mokrost. Nemohl jsem ji nechat tak trápit, přitočil jsem se k ní blíž a své postavené péro jsem ji otřel o její tělo.. Za chvíli se otočila ke mne zády. Objal jsem ji, ruku položil na její vzrušenou bradavku. A dělal že dál spím. Během chvíle si Hana chytla můj penis a zavedla zezadu mezi nohy. Cítil jsem jak zajíždí do velice vlhké hořící dírečky. Začala se posouvat do předu a dozadu. Najednou jsem se jakoby probudil a začal přirážet. Díky tomu v jakém jsme byli oba stavu nechybělo dlouho. Hana se svíjela ve velkém orgasmu a já stříkal obrovské dávky semene do ní.

Až druhý den jsem si četl jejich zprávy. Psala jak má úplně promočené kalhotky vzrušením a takové ty věci kolem. Jak cítila jeho postavené péro, že by to tak chtěla, ale nechce někde v autě na parkovišti. Ta jejich konverzace a vzpomínka na její vlhkost způsobilo mou erekci a následnou masturbaci.
Druhý den se v jejich konverzaci neobjevilo nic o našem společném orgasmu, ale zase pokračovali v jejich erotické hře. Řekl jsem ji, že kvůli práci příští týden nebudu jednu noc doma. Tato informace se samozřejmě druhý den objevila v jejich konverzaci. Netrpělivě jsem čekal na tento den. Zjistil jsem, že dotyčný přijede v 21hod. Čekal jsem v uvedenou dobu před domem. On přijel a hned šel do domu. Já jsem běžel na terasu s vědomím, že klasicky nechala kus rolety nestahle k zemi a tak budu moci na tajňačku vše sledovat. Trvalo dlouho pořád si povídali. Uběhla snad hodina a pořád nic. Pak najednou když se Hanka vracela z kuchyně, tak se k ní postavil a začal ji líbat. Posunuli se na druhou sedačku a já nic neviděl.

Rozhodl jsem se jít dovnitř. Počkal jsem v zádveří a poslouchal jak se líbají, jak mu sundává kalhoty. Chtěl jsem vidět víc a už jsem téměř otevíral dveře a najednou oba prošli kolem mne. To byla otázka sekundy a potkali by jsme se. Myslel jsem že budou mít sex v obýváku.. Z toho šoku jsem málem dostal infarkt. Nezpozorován jsem přišel do obývacího pokoje. Na zemi leželo několik kusů oblečení pánské rifle, bunda a její mikina. . Poslouchal jsem líbání, mazlení. Slyšel jsem, jak říkala že se chce jen mazlit a nikam nechce spěchat. Chtěl jsem vidět víc. Penis mi stál obrovským vzrušením. Pomalu jsem šel po chodbě dozadu k ložnici , kde se ozývalo vzdychání a mlaskání. Přiblížil jsem se k ložnici a nakoukl dovnitř. Hanka ležela s vyhrnutou podprsenkou a on ji líbal na bradavkách a ruku měl na kalhotkách. mela roztažené nohy a on se posunul níže, dal kalhotky na stranu a začal ji lizat. Sundal si jednou rukou trenky a já pozoroval jeho penis. Měl odhadem stejnou velikost jako mám já. Po chvíli ho Hanka přetočila a lehla si na něj. Chvíli se líbali, a ona si vzala jeho penis do ruky a nasměrovala na svou dírku. Pomalu si ho zasouvala dovnitř. Oba byli jako v extázi. Po 4 jsem se přiblížil, že jsem byl snad na méně než půl metru. Viděl jsem jeho penis jak zajíždí do ní. Cítil jsem známou vůni vzrušené kundy. Pomalu jsem toužil jazykem objíždět penis a její pysky. Po chvíli jsem se raději vratil zpět na chodbu. Abych nebyl odhalen. Snad za minutu šel on na ní. Stačilo jen pár přírazů a pak vytáhl svůj penis a začal stříkat proudy semene na její prsa a břicho.

Potichu jsem se vytratil, abych nebyl odhalen.
trast
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA

Re: PP - první voyerská zkušenost

Příspěvek od trast »

Pěkný, vzrušující
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Re: PP - první voyerská zkušenost

Příspěvek od pajda1 »

Super čtení. Prosím pokračuj jak to dopadlo.
Odpovědět