KANDAULISMUS hlavní téma
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: KANDAULISMUS hlavní téma
Ahoj,
Napadlo, nebo přitahuje, někoho myšlenka, že vaši manželce přistál např. V Mejlu nějaký vyfocený penis, třeba jako "jejda pardon, spletl jsem si adresu" a ona Vám to třeba neřekne, ale vy víte, že takovou zprávu dostala? Krom toho, že si založim nějaký burner mail a posílám to třeba já jako vpn, mě žádný jiný způsob nenapadl. Možná se s někým domluvit. Máte zkušenost? Jaký to je pocit?
Napadlo, nebo přitahuje, někoho myšlenka, že vaši manželce přistál např. V Mejlu nějaký vyfocený penis, třeba jako "jejda pardon, spletl jsem si adresu" a ona Vám to třeba neřekne, ale vy víte, že takovou zprávu dostala? Krom toho, že si založim nějaký burner mail a posílám to třeba já jako vpn, mě žádný jiný způsob nenapadl. Možná se s někým domluvit. Máte zkušenost? Jaký to je pocit?
- Perverzátor
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Miluji ukazovat své holky kamarádům a cizincům
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mě je to druhá možnost, mě se líbí, když holka není pod plavkami opálená. Tady jsou mé důvody:1) Když se svlékne, tak to vypadá že na sobě má prádélko
2) Dvě nejintimnější místa na ní svítí na dálku a přitahují
pozornost zvědavců
3) Jdou vidět i za šera a je to pro chlapa nápověda. Důležitá
místa jsou označená bíle

Vystavovat nahé fotky gf na netu,číst sprosté komentáře,mazat na ní cizí mrdku,půjčovat jí kamarádům,dělat z ní děvku.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
Zdravim vsechny. Da se zde najit kanda na real honku a komentar fotek a videi pritelkyne? Rad se s nekym sejdu a fotky nasich si ukazeme navzajem atd. Pokud by nekdo realne chtel dat, diky za vzkazy.
-
Nepřijde vám všem divný, že tady každej druhej odjíždí na služební cestu nebo každej druhej bull je Martin nebo Lukáš? Víc honičů, než reality. Podle zoufalejch vzkazů na mojí ženu by se tady ani bull vybrat nedal přece...nebo alespoň by mu nešlo uvěřit, že nemá jen honící/psací náladu.
-
moc premyslis...
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Sme manželský pár,ja som Sub a manželka skôr tiež
Moja zena si hlada milencov sama. Potom ale s nimi udrzuje dlhodoby vztah. Za tri roky mala len 5 milencov. Jeden u nas dokonca 8mesiacov aj žil.
-
Cuckold88: A odešel, že ho to už nebavilo, nebo ho vyexpedovala tvá žena, že se jí už okoukal a zprotivil nebo nasral tebe a vyrazil jsi s ním dveře???
-
Re: Stříkání do manželky
Mam rád ked je manzelkyn milenec v kundicke mojej ženy a len na mna zapiska ,viem co mam robiť. Mam mu masirovat gule,on si roztiahne polky a ked je prirazeny az po koren v mazelke ,lizem mu anal a on zacne prirazat az kym sa nespraví. Potom mu ho ocistim a z manzelky vylizem vsetko jeho semeno. Pritom sa mozem spraviť.
-
Nakoniec odišiel, lebo manželka mu prisla na neveru. On mal este jednu o ktorej sa ona dozvedela. Tak mu zbalila kufor a vyhodila. Teraz ma takého mladého zajka. On je do nej strasne zamilovaný.
-
Uz ste mali v puse kondom olny semena od milenca vasej ženy? Ja to mam rad,ked mi ho zena este poprepichuje.