KANDAULISMUS hlavní téma

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
Gamis
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár a rád pozoruji svou ženu s jinými muži

Re: KANDAULISMUS hlavní téma

Příspěvek od Gamis »

Hezký👍
Kocourak
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Manželé, kteří si vzájemně dovolili více rozkoše...

Příspěvek od Kocourak »

mydvapraha píše: ned 13. srp 2023 7:57:46 Jsme kanda pár spíše začátečnící - párkrát jednoho kluka do soukromého wellness a vícekrát na swingersparty (kandaulististická noc). Ženu při sexu se mnou hrozně rajcuje sperma a já bych asi rád, aby některý Bull ji naplnil.

Jak to děláte ohledně nemocí a otěhotnění?
Nemoci? Důvěra a testy.
Těhotenství? Tělísko, prášky, vasektomie, neplodné dny.
Nic jiného nevymyslíš....
cucklike
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1904

Příspěvek od cucklike »

Kocourak píše: stř 01. lis 2023 6:02:42
mydvapraha píše: ned 13. srp 2023 7:57:46 Jsme kanda pár spíše začátečnící - párkrát jednoho kluka do soukromého wellness a vícekrát na swingersparty (kandaulististická noc). Ženu při sexu se mnou hrozně rajcuje sperma a já bych asi rád, aby některý Bull ji naplnil.

Jak to děláte ohledně nemocí a otěhotnění?
Nemoci? Důvěra a testy.
Těhotenství? Tělísko, prášky, vasektomie, neplodné dny.
Nic jiného nevymyslíš....
Ještě bych doplnil SPOLEHLIVOST NA STRANĚ MILENCE
jt2017
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od jt2017 »

Komu píše jeho žena, že jde na večeři a drink s milencem??
Cicio111
Role muže: je SUBMISIV

Příspěvek od Cicio111 »

Hurá tak mám nasazeno.
Nejsou to zatim parohy ani klícka, jen silikonový kroužek na penis, který se nasazuje za žalud a má jej svým působením vytvarovat do hezčí podoby.
Jsme spolu s manželkou již dlouhou dobu a představa, že má milence mě vzrušuje čím dál více. Snažil jsem se jí navrhnout aby si nějakého milovníka našla. Byl by to impuls pro mého pinďu aby ji nezanedbával. Vrcholem mého snažení bylo když jsem jí během soulože šeptal, že ten můj (14/4) je pro ni malý a že by potřebovala protáhnout od pořádného samečka. Odpověděla, že by si mohla říct našemu společnému kamarádovi. Nadšeně jsem souhlasil, ale k níčemu posléze nedošlo. Manželka má prostě spoustu obav.
Tak teď zkouším plán B. Dnes v noci během manželského sexu jsem jí řekl, že jsem četl o jakési výzvě, která spočívá v tom, že aby partner mohl mít orgasmus, musí jich mít předtím partnerka pět. Je jedno za jaké časové období. Tak jestli to nezkusime. Jsem prej hroznej, ale tak teda třeba jo... Takže po dnešku zatím skóre 1:0 pro paní. No a na důkaz naší dohody jsem si od ní nechal na pinďu navléknout ten kroužek jako jakýsi symbolický zámeček. Klícku by paní nedala. To je pro ni extrém. Navíc podvádět se dá i v klícce. Já podvádět nechci. Zatím mě to hrozně baví.
Další část plánu spočívá v tom, že jí ve vhodnou chvíli řeknu, že poměr 5:1 je hodně a asi bych potřeboval někoho kdo by mi s tím pomohl.
Tak držte palce.
Davidus7
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Davidus7 »

Ahoj. Najdu zde par z plzne na cockold nebo do trojky?
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

happyslave píše: úte 31. říj 2023 21:59:44 Ahoj kluci, jsem HW, tady pridavam fotku se svym cuckoldem a zajimal by me nazor at uz bulla nebo cuckolda na nas dva 😇
Obrázek
a chcete pochválit, nebo slyšet pravdu? :lol:
Mrmadden99
Role ženy: ženu nemám

Příspěvek od Mrmadden99 »

Pavca72 píše: úte 24. led 2023 18:05:40 Sen mého kndy: https://freevideo.cz/vase-videa/mama-ud ... 62073.html

Takéto videa ma vzrušujú. Mate nejaké s manželkou? Ja mladý športovec ktorého vzrušujú staršie maminky co zaucia.
amaterzbrna

Příspěvek od amaterzbrna »

Ahoj, rád bych partnerku potěšil dárkem ve formě striptéra, maséra, kouzelníka :-) na hotelu - nějaké tipy? Jedná se o Jihomoravský kraj. Děkuji
Amater.z.brna
lepa1516
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od lepa1516 »

Zdravim a jdu si pro radu od zkusenych. Po roce a pul od posledni akce s nekym jinym ta moje pripustila, ze by podrzela nekomu. Ale nechce si to sama nijak komunikovat nechce to jinak nez ze ja musim nekoho najit a akce by mela probehnout, ze ho rovnou mam privedst k ni do postele. Ma to nekdo nejak podobne?
Odpovědět