PP - v hospode

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Scrambler999
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Re: PP - v hospode

Příspěvek od Scrambler999 »

DrGarden píše: stř 08. dub 2026 17:59:05 Nebol vtedy čas, ale určite bude! Teraz mi oznámila, že by chcela uňho prespať. Je mi jasné čo to znamená. Budú mať celú noc pre seba a príde mi poriadne vyprášená! Celú noc v jeho posteli? Toto je síce video, ale takto tečie jej pošvička pri ňom... Poslala mi to, aby som vedel ako je z neho kurevsky nadržaná.
Obrázek
Ak do nej nastrieka semeno pri každom telesnom pôžitku, tak neručím že sa niečo neujme.. Je mladý, plodný a oveľa mladší od nej.
Do hotwives sa strieka, vždy.
DrGarden
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Ako mi povedala, že do nej šiel naplno bolo úžasne vzrušujúce. Ešte mi ju nikdy nikto tak nevystriekal. Určite si to aj on s ňou, šťastne zadanou ženičkou, krásne vychutnal. Keby ju oplodnil neviem ako by som to prijal, ale zatial tomu nič nenasvedčuje. Komunikácia momentálne u nich viazne a mám z toho trocha obavy, že sa chlapec stiahol. Vyprášil ju ako chcel jeho utešitel, vyprázdnil vajká, dosiahol čo chcel a dáva si pauzu. Uvidíme..
..a áno, do hotwives sa strieka, súhlasím! A ak by bolo potrebné, upratal by som jej tú použitú zasemenenú kundičku dočista svojou pusou. Je predsa moja, síce nevernica naostro oprcaná, ale stále moja!
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Mispulin »

Ve 45 letech žena už tak snadno neotěhotní ani v ovulaci, tak prý s bídou 2%.
DrGarden
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Mispulin píše: stř 15. dub 2026 18:58:16 Ve 45 letech žena už tak snadno neotěhotní ani v ovulaci, tak prý s bídou 2%.
Tak trochu s tým počítam, že ju neoplodní. Mladé vytálne spermie však robia zázraky! Dnes sa jej ozval, tak pôjde k nemu na noc. Myslím, že ju tam viac krát vystrieka. Počítam večer určite a aj ráno ak mu nespraví fajku. Semeno vie zadržať v ústach aj prehltnúť. Mne to dala v pohode
Playman38
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Playman38 »

Nech urobí nejaké fotky, video, zvukový záznam
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Krátka poviedka o mojich myšlienách.

Stále mám ten zvláštny žiarlivo-vzrušujúci pocit pri predstave, ako s ním moja polovička nahá súloží v rôznych polohách. Predstavujem si, ako mu celá patrí každým kúsokom svojho tela! Vášnivo sa milujú v jeho manželskej posteli. Cíti jeho prenikavý penis hlboko vsunutý v jej otvorenej mokrej pošve. Cíti tlak jeho svalnatého chvejúceho tela pri každom pohybe smerom do nej. Ich ústa sú prisaté k sebe a spoločne hlasno stonajú až do chvíle, ked ON náhle znehybnie! Stane sa to vo chvíli, ked sú ich tela najhlbšie/najintenzívnejšie a najtesnejšie prilepené k sebe. V okamihu ich živočíšneho spojenia nastáva vrchol. Z jeho úst sa vydrie chraplavý prenikavý vzdych! Silný prúd z jeho guliek už nejde zastaviť. V panike moja do červena rozpálená ženuška cíti, ako ju milenec šialene plní semenom v tom najintímnejšom okamihu párenia. Jej telo akoby začalo samo spolupracovať s jeho orgazmom a vo chvíli, ked do nej prúdia miliony plodných spermií dostáva aj ona nekontrolovateľný vrchol slasti.. Celé telo ako by v krči sa zmietalo a prirodzene nasávalo do seba milencové splašené pohlavné bunky. V pulzujúcej horúcej kundičke sťa by vybuchla erupcia rozkoše za účelom počatia. Z ľahkosťou jej tak do maternice prenikajú gény ploditela. Cesty späť už niet.

V tej chvíli prestávam masturbovať a sledujem ako mi z močovej trubice nečakane vyteká biela lepkavá tekutina.. Pocit úľavy sa dostáva veľmi rýchlo a oslobudzuje ma z neznesiteľného napätia. Tlak v podbrušku ustáva a vracia ma do reality. Moja nastreknutá kráľovná precitá, ako z jej gambatej lastúrky vychádza milencov klzký úd. Vidí mu ešte tepať mokrý žaľud a jeho posledné kvapky dopadajúce na biely Vénušin pahorok. Holé nohy si podvedome rýchlo pritiahne k sebe a pozrie na svojho utešiteľa. Svoju mušličku tak beznádejne uzatvorí a neumožní jej spontánnemu vytečeniu. On sa nakloní k svojej oddanej prespánke a spokojne šepne.. Bolo to úžasné! Cesta kolobehu života sa začala. Kým utieram pokácanú podlahu pod mojimi nohami, moja oprcánka sa pritisne holými prsiami o jeho mužskú hrud. Bradavky jej zotrvávajú vztýčené a tvrdé. Stále ťa cítim v sebe.. tam dole.. , šepne mu unavene a jeho ruka zájde k miestu ich hlbokého spojenia. Ich nohy sa do seba milenecky prepletú ako sa moje hriešne myšlienky rozplynú. Túžba však nadalej ostáva po tele ženskom, hriešnom. Dalej sa to už deje samé, bez svedkov a v tichu nastavajúcej noci. Zrelé vajíčko sa utešene nahle uvolní v lone spiacej nič netušiacej ženy...
Naposledy upravil(a) DrGarden dne úte 21. dub 2026 20:00:35, celkem upraveno 1 x.
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Playman38 píše: úte 21. dub 2026 16:21:43 Nech urobí nejaké fotky, video, zvukový záznam
Poslala mu takéto foto..
Obrázek
onescout4u
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Příspěvek od onescout4u »

DrGarden píše: úte 21. dub 2026 19:56:17
Playman38 píše: úte 21. dub 2026 16:21:43 Nech urobí nejaké fotky, video, zvukový záznam
Poslala mu takéto foto..
Obrázek
Máš nádhernú žienku
Scrambler999
Role muže: je BULL

Příspěvek od Scrambler999 »

DrGarden píše: úte 21. dub 2026 19:56:17
Poslala mu takéto foto..
Obrázek
Dúfam, že ju pekne rozťahuje v tento polohe a pekne vystrieka
vlaji
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár a mě začína moc lákat představa,že ji někdo svede
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1184

Příspěvek od vlaji »

Krásná fotka....
Odpovědět