PP - v hospode

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
onescout4u
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Re: PP - v hospode

Příspěvek od onescout4u »

DrGarden píše: úte 31. bře 2026 19:38:11 Takto vyzerá moja sladká nevernica a jej vyprcaná kundička. Doťahujem ešte detaily, viac neskôr..

Obrázek

Obrázek
Peknú ju ma
DrGarden
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Dnes mi Majka povedala, že svojmu milencovi ráno poslala takýto horúci pozdrav :)
Obrázek
DrGarden
Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Tu je v skratke príbeh z 24.3.2026: Majka sa s ním stretla pred barom. Predtým mu
volala že už je na ceste. Vystúpila z taxíka kde ju čakal. Išli spolu na
kávu. Vzájomné simpatie sa potvrdili a padla otázka ísť k nemu. Obom bolo
jasné čo chcú.. Stalo sa to v kuchyni v jeho byte. Išli hned na vec,
vzrušenie bolo silné! Vyzliekli sa súčasne a on si ju vzal rýchlo odzadu.
Vášnivé, živočíšne, žiadna predohra. Po sexe sa šli spolu osprchovať a
Majka mu ho v sprche fajčila. Po umytí sa spolu v obýváku pri pohári vína chvílu
rozprávali. Boli nahý a netrvalo dlho a znova skončili
tentokrát v spálni. Tam ju kvalitne vylízal a ona sa pri tom spravila.
Potom skúšali rôzne polohy, misionára, na koníka, z boku, na okraji postele (tak sme spolu ešte neboli) a odzadu. Súlož mali naostro a bez ochrany. Moja vášnivka ani netušila kedy a či sa vôbec do nej spravil? Ona s ním mala dva kvalitné orgazmy. Celkový čas ich milovania bol cca vyše hodiny. (Nikdy som s ňou tak dlho nešukal ako on!) Nakoniec zmeškala vlak, kedže taxík volala neskro. Musela potom čakať na další spoj pri šalke kávy a zákusku. Milenec musel po radovánkach do práce. Odtial mi písala, že si spravila výlet do mesta, že je unavená a že bude meškať.
Obrázek
stagboy
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od stagboy »

Iba hodina? S takou kundickou mal vydrzat chlapec podstatne dlhsie.
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Nebol vtedy čas, ale určite bude! Teraz mi oznámila, že by chcela uňho prespať. Je mi jasné čo to znamená. Budú mať celú noc pre seba a príde mi poriadne vyprášená! Celú noc v jeho posteli? Toto je síce video, ale takto tečie jej pošvička pri ňom... Poslala mi to, aby som vedel ako je z neho kurevsky nadržaná.
Obrázek
Ak do nej nastrieka semeno pri každom telesnom pôžitku, tak neručím že sa niečo neujme.. Je mladý, plodný a oveľa mladší od nej.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Ty úplně rezignuješ na sex s ní a přenecháváš ji jemu???
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Mispulin píše: stř 08. dub 2026 18:36:01 Ty úplně rezignuješ na sex s ní a přenecháváš ji jemu???
To vôbec nie! Teraz máme spolu oveľa lepší sex ako predtým. Predvčerom bola s ním znova, nevedel som o tom. Povedala, že až kričala pod ním ako ešte nikdy predtým, taký mala orgazmus.. Ide do nej naplno (3x to do nej dal), povie mi všetko. Skoda, že nechce aby som bol s nimi ked sa milujú, moja by bola za to. Snád mi to vynahradí ked pôjdeme na Swingers akciu.
onescout4u
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Příspěvek od onescout4u »

DrGarden píše: pát 10. dub 2026 9:46:55
Mispulin píše: stř 08. dub 2026 18:36:01 Ty úplně rezignuješ na sex s ní a přenecháváš ji jemu???
To vôbec nie! Teraz máme spolu oveľa lepší sex ako predtým. Predvčerom bola s ním znova, nevedel som o tom. Povedala, že až kričala pod ním ako ešte nikdy predtým, taký mala orgazmus.. Ide do nej naplno (3x to do nej dal), povie mi všetko. Skoda, že nechce aby som bol s nimi ked sa milujú, moja by bola za to. Snád mi to vynahradí ked pôjdeme na Swingers akciu.
Mohla by ti aspoň niečo nahrať čo by si mohol zdielať
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

..žiadal som ju o to, ale že on nechce, (Chce ju mať vtedy len pre seba) Veľmi rád by som ju videl s ním, ako si to u neho sladko užíva s roztiahnutými nohami.. Ako sa ich nahé telá hadia o seba ked do nej vniká jeho penis. Ich spoločné stonania ked sa s ním bez zábran kurví!!! ..a vidieť to ked do nej strieka semeno! (to by som asi nezvládol) Povedala, že si ju nastavoval ako chcel a ona sa mu prispôsobovala. Dokonale si to s ňou užil a jej sa to páčilo. Bolo to niečo celkom nové, čo ešte nemala zo žiadným chlapom!!! Ze sa aj hanbila a asi by to so mnou tak nedala.
Snád by sa dalo spraviť zvukový záznam ked sa k nemu pôjde vyspať. Tu je naša milostná chvíľka deň nato, ked bola ním použitá. Vystriekal som ju aj ja pre istotu! (foto)
Obrázek
manzel33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od manzel33 »

Daj nejake novinky. Stretava sa s nim teraz pravidelne? Je to riadne vzrusujuce aj pre nas co to citame.
Si pripraveny na to, ze by ti ju mohol oplodnit? Ona je s tym v pohode, ze by s nim mala dieta?
Odpovědět