Lenka a náš príbeh.
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: sme pár, zatial bez milenca, ona 40r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Lenka a náš príbeh.
S Lenkou sme sa brali mladý, neskúsený a po ..prvej nehode, ako sa vtedy hovorievalo (nebol som jej prvý, ale ona moja prvá bola), sme si začali budovať spoločnú budúcnosť. Spočiatku sa rozhodovala medzi mnou a tým, čo ju ako prvý pripravil o panenstvo. Nejaký čas to s nami oboma ťahala na striedačku. Tam boli asi začiatky mojej žiarlivosti. Hoci som si dával veľký pozor aby mi neušlo.. prišla chvíľa keď sa mi nečakane zdôverila, že jej vynechala menštruácia a vyše mesiaca nič nedostala! Bol som z toho úplne paf! Dostavil sa pociť viny, že som si predsa len nedal pozor.. „Zlatko, ty za to snáď ani nemôžeš.“ Uchlácholievala ma plná citov, že je rada že je so mnou a že na Miloša sa vôbec nemôže spoľahnúť! Raz prišla ku mne neskoro večer s opuchom na tvári a s poriadným plačom, že bola s Milošom. Vyplakala sa mi, že s ním už viac nič nechce mať a že sa rozhodla pre mňa. Vtedy už bola v treťom mesiaci a čas neúprosne letel. Trochu sa zaoblila, postavičku mala ešte krajšiu ako predtým a ja som bol do nej zrazu celý až po uši! Každý druhý deň som do nej búšil beznádejne naplno.. Narýchlo sme urobili svadbu v kruhu najbližších kým bol ešte čas. Začalo sa jej rýchlo meniť telo dievčaťa na oblú ťahulku a naše orgazmy boli plné potu a vášne. Naše bábo sa však pomali začalo hlásiť k svetu a výrazne protestovať proti prenikaniu cudzieho!? orgánu do jeho blízkosti. Milovanie sa stávalo čoraz zriedkavejšie, Lenka sa krásne zagulatela a čakal nás ťažký pôrod. Na jej hlasné až hrdelné kvílenie z pôrodnej sály nikdy nezabudnem! „Máte krásnu dcéru otecko!“ Povedala pôrodná sestra a ukázala mi ružový uzlíček plný revu. Ako z Lenky vyšla naša bacuľatá Lenočka, začal sa nám bezsenný rodinný kolotoč.. Lenka bola po nutnom strihnutí brázdy pre úzke pôrodné cesty ubolavená tak, že ledva vládala chodiť. Prvé dni som jej s malou pomáhal ako som vedel. Nadišiel však September a bolo treba narukovať. Odložili mi ZVS na pólrok, ale viac som to už nechcel predlžovať. Mal som 19.násť, Lenka sladkých 18.násť a mňa čakal skoro ročný pobyt v zelenom celibáte. Lenočka mala už utešených 8.mesiacov a sama Lenka mi odkladaný odchod nakoniec sama navrhla a odobrila. „Nejako to už bez teba vydržím drahý!“ Poslala ma tam odkial sa len tak ľahko nevracia. Ubezpečila ma, že naša suseda pani Milada nám s malou rada vypomôže a ak bude treba, povie aj synovi. Bola to skúsená pani ktorá mala na krku starého mládenca ktorého žiadna príčetná baba nechcela. Roman bol inak veľmi dobrosrdečný a vždy ochotný pomôcť zo všetkým čo bolo treba a často aj to čo vôbec treba nebolo.. Chlap vysoký skoro dva metra s nadváhou a postavou maca. Moja Lenka bola pri ňom ako malý trpazlík. Útla, sotva 43kíl vážiaca a len 154vysoká drobňa pôsobila šmiešne až rozpačito v jeho objatí. (lenže v posteli sa rozdiely strácajú, ako by povedal klasik..) Bolo to pre mňa niečo nepredstaviteľné! Na druhej strane som bol rád, že mala aspoň nejakú spoločnosť, keď mojím odchodom ostala sama. Pri posladnom milovaní mi Lenka ticho zašepotila, že s takým chlapom by nikdy nič nechcela mať, len ak by dlho, fakt dlho nikoho nemala.. Vtedy, krátko po ejakulácií som si ju s ním skúsil predstaviť a premohla ma zvláštna slabosť tak dole s doteraz neznámim až oslobodzujúcim pocitom. Vždy bola hanblivá ale gumu nikdy nechcela používať. Guma jej nerobila dobre v pošve a musel som si dávať na konci vyvrcholenia veľký pozor, aby mi náhodou nič neušlo.. až kým neotehotnela! Ako som jej utieral z bruška semeno, pohľadom ma poľutovala, že to tam snáď najako vydržím bez nej. Bol to silný pocit neistoty aby sa mi nespustila. Nie raz som videl, že jej Roman nabiehal ako mladý pubertiak. Lenka sa mu vždy páčila! Často mi o ňom písavala, že jej Roman rád pomáha s tým a s tým, že s ním bola tam a tam, že malú chodí kočíkovať, prebaluje a stráži. Hovorí „Keď ostanem dlhšie v práci.. Romanko príde vždy keď Miladka nemôže.“ Zdôvodňovala ako začala pomáhať Jaroslavovi, podnikatelovi 57r. ženatému snobovi v jeho firme. Ako to už býva, chodila od neho neskoro a namiesto susedy na ňu čakal jej syn. „Vieš, Roman občas ostáva u nás do rána, len aby si vedel Miláčik..“ Písala vždy, keď to potrebovala dať zo seba von, (..a možno to bolo aj niečo telesné) V 1iz.byte sme mali len jednu postel, malú postielku a okrem stolíka a stoličky ešte kuchynskú linku, nič viac. Aj sprcha s weckom boli spoločné a ako podotkla„Dlho som si nevedela zvyknúť, že som s ním celkom nahá a on je tam so mnou!“ O Romanovi som vedel, že ho žiadna baba nechcela pre jeho veľké brucho. Bol tučný od narodenia a veľmi skoro bez vlasov. Asi po polroku si toho všimol podnikatel Jaro a začalo mu to vadiť! Totiž Jaro neznášal Romana a naopak. Moja Lenka zrazu ostala ako medzi dvoma kameňmi. Na jednej strane ostávala o hodinu dlhšie v práci (v Jarovej kancelárií) a na druhej, u nej prespával jeho úhlavný sok, susedkin Buro. Dosť na tolerantného, trpezlivého a chápavého manžela v zelenom ďaleko od svojej nežnej polovičky. No a do toho ešte prišla správa, že sa moja žienka domáca náhodne stretla s Milošom s ktorým sa po dlhom čase, konečne udobrila.. „Taká som rada, že sa na mňa už Miloš nehnevá!“ Napísala mi v poslednom v liste. „Ešte stále sa neoženil, zato už asi s každou z nášho okolia niečo mal.. Vyslovila verejnú klebetu ktorú o ňom každý vedel. Poznám ho veľmi dobre na to, aby som z istotou povedal, že jeho uzmierovanie si vyžadovalo hlasné-až dvojhlasné stonanie v jeho perinách.. „Veľmi mi chýbaš Láska!“ Nezabudla mi na konci listu vždy napísať moja milujúca Lenka. „Hrozne po tebe túžim Láska, už čoskoro prídem a celú ťa pomilujem..“ Dušoval som sa a počítal dni do môjho odchodu od zelenej brány. Lenže netrvalo dlho a Roman začal žiarliť na moju krásnu Lenku s ktorou ..občas pároval, s mojím tichým súhlasom.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Lenka a náš príbeh.
Lenka by si asi na tomto fóre našla niekoľko fanúšikov ...