PP – Eva poprvé

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
chci-to
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

PP – Eva poprvé

Příspěvek od chci-to »

Tento příběh se opravdu stal a protože to byl můj první zážitek s nevěrou mé, tehdy ještě přítelkyně, leč velice brzy manželky, a který ve mně nechal hluboký zážitek a v podstatě ovlivnil celý zbytek mého života s mou Evou, tak se totiž jmenuje žena mého života, rozhodl jsem se s vámi o něj podělit.
Já, René, 23 roků, pracující jako řidič v potravinách, velký sportovec, denně jsem běhal, chodil ke kamarádovi do jeho sklepní posilovny a cvičil jsem karate, takže jsem byl docela namakaný a holky se kolem mne docela motaly. Eva, čerstvých 18 roků, pracující jako švadlena v jednom větším městě, 154 cm a 45 kg, prsa krásné trojky, trochu boky, prostě ideální sexica.
S Evou mne seznámil jeden náš společný kamarád a od té doby jsme spolu chodili. Evu jsem připravil o její věneček ale na tom nebylo nic romantického, proto se přesunu až k vlastnímu ději, který nás všechny zajímá...
Měli jsme asi 3 týdny před svatbou a Evin otec nás vzal ke svým rodičům, kde chovali několik prasat a jedno z nich se mělo zabít a připravit maso na svatbu. Společně s námi jela i Evina nejlepší kamarádka Lenka s přítelem Robertem. V pátek večer jsme společně šli do místní hospody a tam jsme se docela opili. Na závěr Lenka, nikdo do dnes neví proč, poručila borovičku a ta nás dostala... Došli jsme domů, spali jsme na rozkládacím gauči všichni dohromady. Kluci z venku, holky mezi námi. Lehce jsem Evu pokoušel, ale snažila se mne umravňovat. Ale během chvíle jsme slyšeli lehké vzdychání a i šustění peřiny. Bylo nám hned jasné, že si to Lenka s Robertem rozdávají, sice potichu a nesměle, ale rozdávají. Už jsem na nic nečekal a zezadu napíchnul Evu na svůj ocas a šoustal ji. Do toho se Lenka s Robertem také nenechali zahanbit a spustila se taková skoro hromadná šukačka, ale každý se „svým“. Bylo to neskutečně vzrušující a sex byl doslova cítit ve vzduchu. Šukali jsme už neskrytě v různých polohách a když jsem šukal Evu zezadu, tak se Lenka s Robertem odkryli a já uviděl Lenčiny prsa, prostě jsem neodolal a pohladil je. Roberta to trochu zaskočilo, ale pokračoval dál, jen mi udělal trochu místa, abych mohl Lenčiny prsa laskat víc. Eva si toho taky všimla, ale jak jsem všichni byli opilí, tak ji to asi taky rajcovalo a sáhla rukou Lence na její pičku, kterou plnil Robert. Držela Roberta za jeho péro a silně tiskla. V tom se na mne Eva obrátila a zeptala se: “Chtěl by ses vyměnit?“ Polknul jsem a vyhrklo ze mne nadšeně: „ANO!“. Va se otočila na Lenku a Roberta a řekla, jestli by si to chtěli taky vyměnit. Robert se zastavil a evidentně nevěděl, co má říct, Lenka ale řekla: „NE!“ a měli jsme všichni vymalováno... Alkohol asi v Evě spustil ublíženeckou reakci a začala plakat. Všichni jsme ji začali uklidňovat a mluvit na ni a hladit ji. V tom se Lenka zvedla s tím, že musí asi zvracet že ji nesedla ta borovička a vystřelila nahá na záchod. Mně se chtělo hrozně moc čůrat a tak jsem chytil Robertovu ruku a položil jsem ji na Evino prso a stiskl. Jeho ruka zůstala a mačkala Evino prso i když jsem mu ji pustil. Zvedl jsem se a Eva se mne zeptala: „Kam jdeš?“. „Musím nutně čůrat“, odpověděl jsem. „Ale na záchodě je Lenka“ odpověděla Eva. To jsem ale už neposlouchal, protože jsem fakt musel čůrat. Vyrazil jsem k záchodu i když jsem věděl, že tam je Lenka, otevřel dveře a Lenka klečela opřená o mísu a chystala se zvracet. Byl na ni hezký pohled, nahá, mladá, štíhlá holka, měl jsem na ni velkou chuť, ale čůrání bylo silnější. Tak jsem zavřel dveře a šel do koupelny, kde jsem se vyčůral s velkým problémem do umývadla. Nešlo to dobře, protože mi čurák furt stál a čůral jsem těžko a ještě nahoru. Tak jsem moč nasměroval rukou dolů a pustil vodu. Takto jsem tam čůral asi 2-3 minuty. Když bylo hotovo, šel jsem zpátky do ložnice a už z chodby jsem slyšel zvuky šukačky. Nakouknul jsem zvědavě do ložnice a co nevidím? Eva si to rajtuje na Robertovu, skáče na něm jako na koníčkovi, hází hlavou ze strany na stranu a je v transu. Zůstal jsem stát mezi dveřmi a nevěřil vlastním očím. Moje péro ale mělo jiný názor a postavilo se zase do pozoru připravené na další akci. Měl jsem velké dilema, mám se přidat, nebo je mám nechat aby si to Eva s Robertem pořádně užila? I když jsme všichni byli stále pod vlivem alkoholu, některé emoce už běžely na plné obrátky, rozum a touhy ale zůstávaly stále otupělé... V podbříšku mne najednou začalo šimrat a pocítil jsem takový blažený pocit a i pocit hrdosti, že moje Eva, moje nastávající manželka, která nepoznala jiný penis než ten můj, tak teď dělá šťastného dalšího muže a tomu se to evidentně líbí. Držel Evu za její prsa, mačkal je a cumlal jí bradavky. Eva měla proti Lence 2x větší a plnější prsa a to se Robertovi líbilo. Stál jsem mezi dveřmi a díval se na to zmítající se klubko souložících těl a lehce si honil péro. Mezitím si Eva klekla na kolena a Robert si kleknul za ní a napíchnul ji zezadu. Eva jen vyhekla a dál se svíjela a vyrážela hrdelní zvuky slasti s každým Robertovým přírazem. A Robert mrdal, jako o život. Asi měl strach, že se vrátí Lenka, a on by musel přestat. Takto ji napichoval asi další 2 minuty. Eva si lehla na záda a Robert na ni nalehnul. Eva doširoka roztáhla nohy a pomohla Robertovi do ní vniknout. A Robert zase spustil parní mašinu a svým pístem probouzel v Evě pěvecké vlohy, protože vydávala takové zvuky, jaké jsem od ní ještě nikdy neslyšel. Bylo to neskutečně rajcovní, sexovní a bombastické. Pozoroval jsem je jak si užívají a neměl jsem odvahu je přerušit, protože bych přerušil i ten můj božský v podbříšku a v penisu. Byl jsem v sedmém nebi a byl jsem vzrušený snad víc, než kdybych Evu šukal já sám... Takto spolu šukali asi dalších 20 minut a já je stále pozoroval a honil si ptáka, než přišla Lenka, ta padla do postele a byla až do rána mrtvá. Tím náš sex v tuto noc skončil a my jsme spali až do rána, kdy začínala zabíjačka.
To byl můj první kandaulistický zážitek, neříkám, že nejsilnější, ale první. Tehdy jsem zjistil, že mne hodně vzrušuje pozorovat Evu při sexu s jinými muži, pozorovat její vzrušení, chuť, touhu a orgasmy!
vinklar
Role muže: je BULL

Re: PP – Eva poprvé

Příspěvek od vinklar »

Moc hezky napsáno
LYZAL

Příspěvek od LYZAL »

Jo, to zní jako realita. Tomu věřím, na rozdíl od některých, tady prezentovaných reálných povídek.
Musel to být super zážitek.
Těším se na další pokračování, alespoň to vyplývá z textu, že by jich mohlo být víc.
Milanomafiano

Příspěvek od Milanomafiano »

Parádní příběh! Závidím!!!
Domkanda
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

LYZAL píše: ned 02. bře 2025 12:56:55 Jo, to zní jako realita. Tomu věřím, na rozdíl od některých, tady prezentovaných reálných povídek.
....
Šel jsem se podívat, co se tu zase vydává za PP 8-) - a myslím si, že to reálné není. Ne kvůli textu (který opravdu je dobrý a uvěřitelný), ale kvůli osobě autora:
Podíval jsem se na jeho příspěvky. Ze zkušenosti mé a reálných známých - už praktikující kandaulista nepotřebuje jen psát povídky a upravovat fotky ve photoshopu (skoro jediná vlákna, kam autor píše). Může to dělat doplňkově jako další hobby - OK. Ale primárně píše do různých vláken své zkušenosti, popisuje a konzultuje své problémy (žádná partnerka kandaulisty se nechová úplně ideálně) a svůj pohled na věc. Starší kandaulista vzpomíná, má spoustu zkušeností a názor na desítky problémů s kandaulismem/cuckoldingem spojeným - popisuje, co ho baví/nebaví a podobně. A určitě by nevydržel pochlubit se se svým vlastním příběhem až 9 let po registraci.

Hodnocení povídky:

Ale text je kvalitní, popisuje, jak to ve spojení s alkoholem mohlo u někoho začít.
Jedinou výtku mám, že holka čerstvě 18 se nebude hned vdávat - pokud jí někdo nezbouchnul. A v tom věku (kluk 23) jsem já určitě nemyslel na to, že "dělá šťastného dalšího muže", ale že "šuká s jiným klukem". Když budu moc přísný, tak bych "Evin otec nás vzal ke svým rodičům" nahradil logičtějším "s Evou jsme jeli k jejímu dědovi (a babičce)". Borovička není zrovna pití mladých holek - a tady hned dvě. Nejdelší odstavec bych ještě rozdělil na 2-3 menší.
Jinak je téma zajímavé a zápletka je zcela reálná, protože alkohol spoustě párů ze začátku pomohl. Nám bohužel nepomohl (protože žena skoro nepije) a tak se naše přípravy a domluvy zbytečně :roll: protahovaly. Povídka je reálná tím, že všechno nešlape jako po drátku - Robert nevěděl, jak reagovat, Lenka rovnou odmítla. Nejsou tam trapné extrémnosti - s Evou nešuká cikán dvě hodiny, Robert neměl 2x větší péro, Eva z toho hned nezabřezla, Robert druhého kluka hned neponižuje ... Prostě méně je někdy mnohem více.
V textu není milion chyb a překlepů - takže já dávám povídce jedničku - díky drobným nedostatkům nepřidávám hvězdičku 8-) Být mi tak 20-24, povídka by mě dost vzrušila :roll:

Tématicky něco podobného jsem zažil se svou první láskou. Jen jsme to nedotáhli do úspěšného konce. Ale tehdy jsem byl stejně ještě úplně normálně žárlivý kluk, kandaulismus mi možná začínal teprve jen podvědomě startovat. Nevím, jestli bych už tehdy dokázal plnou realizaci ocenit :roll:
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Nelx
Pár slov o nás: Jsem dominantní a zvrácený muž ( slovo bull nemám rád).

Příspěvek od Nelx »

Domkanda píše: pát 25. dub 2025 10:39:03
LYZAL píše: ned 02. bře 2025 12:56:55 Jo, to zní jako realita. Tomu věřím, na rozdíl od některých, tady prezentovaných reálných povídek.
....
Šel jsem se podívat, co se tu zase vydává za PP 8-) - a myslím si, že to reálné není. Ne kvůli textu (který opravdu je dobrý a uvěřitelný), ale kvůli osobě autora:
Podíval jsem se na jeho příspěvky. Ze zkušenosti mé a reálných známých - už praktikující kandaulista nepotřebuje jen psát povídky a upravovat fotky ve photoshopu (skoro jediná vlákna, kam autor píše). Může to dělat doplňkově jako další hobby - OK. Ale primárně píše do různých vláken své zkušenosti, popisuje a konzultuje své problémy (žádná partnerka kandaulisty se nechová úplně ideálně) a svůj pohled na věc. Starší kandaulista vzpomíná, má spoustu zkušeností a názor na desítky problémů s kandaulismem/cuckoldingem spojeným - popisuje, co ho baví/nebaví a podobně. A určitě by nevydržel pochlubit se se svým vlastním příběhem až 9 let po registraci.

Hodnocení povídky:

Ale text je kvalitní, popisuje, jak to ve spojení s alkoholem mohlo u někoho začít.
Jedinou výtku mám, že holka čerstvě 18 se nebude hned vdávat - pokud jí někdo nezbouchnul. A v tom věku (kluk 23) jsem já určitě nemyslel na to, že "dělá šťastného dalšího muže", ale že "šuká s jiným klukem". Když budu moc přísný, tak bych "Evin otec nás vzal ke svým rodičům" nahradil logičtějším "s Evou jsme jeli k jejímu dědovi (a babičce)". Borovička není zrovna pití mladých holek - a tady hned dvě. Nejdelší odstavec bych ještě rozdělil na 2-3 menší.
Jinak je téma zajímavé a zápletka je zcela reálná, protože alkohol spoustě párů ze začátku pomohl. Nám bohužel nepomohl (protože žena skoro nepije) a tak se naše přípravy a domluvy zbytečně :roll: protahovaly. Povídka je reálná tím, že všechno nešlape jako po drátku - Robert nevěděl, jak reagovat, Lenka rovnou odmítla. Nejsou tam trapné extrémnosti - s Evou nešuká cikán dvě hodiny, Robert neměl 2x větší péro, Eva z toho hned nezabřezla, Robert druhého kluka hned neponižuje ... Prostě méně je někdy mnohem více.
V textu není milion chyb a překlepů - takže já dávám povídce jedničku - díky drobným nedostatkům nepřidávám hvězdičku 8-) Být mi tak 20-24, povídka by mě dost vzrušila :roll:

Tématicky něco podobného jsem zažil se svou první láskou. Jen jsme to nedotáhli do úspěšného konce. Ale tehdy jsem byl stejně ještě úplně normálně žárlivý kluk, kandaulismus mi možná začínal teprve jen podvědomě startovat. Nevím, jestli bych už tehdy dokázal plnou realizaci ocenit :roll:
Upřímně? Myslím že tvoje slinty a rozbory nikoho nezajímají.
Třeba moje vrstevnice se všechny vdávali cca v 18-20 letech. A taky nevíš kolik má autor roku. Klidně může být ročník 70 . Takže ty tvoje dedukce stojí za hovno.
Takže tady nepruď a pokud máš pochybnosti ,nech si to pro sebe. Tady to nezajímá 99% lidi.
Vždycky se najde nějaký rýpal co se mu něco pořád nelíbí, ale to je tvůj problém. Stejný šťoural je nebo byl exkanda, taky dobrý materiál.
onpropar
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná

Příspěvek od onpropar »

Nelx: palec nahoru!!
nunak95

Příspěvek od nunak95 »

Pravda nebo ne, já doufám v nějaké pokračování.
Domkanda
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Nelx píše: pát 25. dub 2025 21:25:14
Domkanda píše: pát 25. dub 2025 10:39:03 ....
....
Takže tady nepruď a pokud máš pochybnosti ,nech si to pro sebe. Tady to nezajímá 99% lidi.
Vždycky se najde nějaký rýpal co se mu něco pořád nelíbí, ale to je tvůj problém. ...
Můžu ti, debile, odpovědět úplně stejně:

Takže tady nepruď ... nech si to pro sebe. Tady to nezajímá 99% lidi.

Má to smysl, ty pako?

Nebaví tě nebo se ti nelíbí delší post? Přestaň ho číst - jednoduchá rada.
Napíšu, že povídka si zaslouží jedničku - a stejně se ti to nelíbí? Nebylo by lepší pod povídkama rovnou zakázat diskuzi, aby nemohl zaznít podle tebe nevhodný názor?
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
chci-to

Příspěvek od chci-to »

Pánové, hádky jsou zbytečně, natož si nadávat sprostě, chovejme se jako lidi...

ANO, POVÍDKA JE OPRAVDU "PP".
ANO, bude mi skoro 60 roků, proto ta svatba v 18 letech a mojich 23.
A ANO, chystám se sem dát pokračování (několik) co jsem v životě s Evou zažil.
Zatím jsem to stopnul, protože v době vydání této povídky se tady vyrojilo velké množství povídek vydávaných s pomocí UI...
A rozbor "autora" od Domkandy je pro mne úsměvný ;-) .
Odpovědět