Poprvé a snad ne naposled

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
lvoldemrd
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Poprvé a snad ne naposled

Příspěvek od lvoldemrd »

Odjeli jsme s manželkou na víkend do Polska že si trochu odpočineme v hezkém hotýlku kousek od hranic. Jezdíme tam často a máme rádi ten relax, klid a hlavně odpočinek od čechů ale tentokrát to bylo trochu jinak. Při vyndávání tašek z auta najednou ženu někdo hlasité zdraví a jak se pozdějc dozvídám, je to její bejvalá kolegině co znám z vyprávění. No nic, nevadí, chvilku si pokecaly, zjistili jsme že je tam s partou z nový práce, že to koupili někde na slevomatu. Já si dal aspoň v klidu cígo a šli jsme na pokoj.

Samozřejmě jak naschvál večer když odcházíme z večeře tak jí potkáme a je tak neodbytná že nakonec zůstáváme na jeden drink s nima. Po pár drinkách zjišťujeme že jsou docela v pohodě, byli tam čtyři ženský a tři chlapy a docela se dobře bavíme, manželka s ženskejma a já se nějak přidal k chlapům a s tím jedním si měl docela co říct takže čas docela plynul ani jsme nevěděli jak. Manželka tam do sebe házela jedno prosecco za druhým už docela rozjetá, ke mě hezky přítulná ale já tím že moc nepiju, spíš hulim tak jsem řekl že si to jdu nahoru ubalit a dám si tam jedno na balkoně a přijdu. Týpek že jde se mnou že sice hulí málo ale že prda sí dá a za chvilku jsme zpět. Když jsme odcházeli žena mě na rozloučenou políbila tak že už sem věděl, že chytla slinu a večer si spolu pořádně užijem jak je nadržená z alkoholu.

Šli jsme nahoru na pokoj, dáváme cígo, v klídku to balim a s týpkem kecáme o všem možném že jsme se asi trochu zapoměli. Najednou mi přijde zpráva, kouknu na hodinky a píše mi žena. Řikám si to zas bude průser, že jsme tu dlouho ale místo toho se nestačím divit, píše jestli mám chuť aby byla zlobivá, že dneska má náladu bejt neposlušná holčička. V tu chvíli se mi zastavila krev v těle. Už dlouho se o tom bavíme, často o tom fantazírujem, že do našeho sexu zapojíme někoho dalšího po 11 letech vztahu, ať už každej sám s někým náhodným nebo ve trojce či čtyřce. Nikdy jsem to zatím ani jeden nikdy nedotáhli do finále a zůstali u nějkýho ošahavání max líbání. Hned beru do ruky telefon a už s obrovskou erekcí jen z toho že jí to napadlo jí odepisuju že jsem pro každou špatnost a co má v plánu? Napsala jen: nech se překvapit, budeš vědět o každém detailu. V tu chvíli vůbec nevnímám co mi týpek říká a jen přemejšlím kterej z těch dvou se tak rychle odhodlal sotva jsem vypadnul nebo co to tam dole žena rozjíždí. Balím další brko abych nešel dolu a nezkazil jí plány ale najednou slyším jak se otvíraj dveře od pokoje a někdo zaběhnul hned do koupelny. V tu chvíli mi už skoro prasknul vzrušením protože mi došlo že tam máme kondom co občas spolu použijem a že to je i naše pravidlo, že když někdo něco, tak jedině s kondomem.

Najednou přišel šok když se otevřeli dveře na balkon a vešla má paní jen v tangách a podprsence s šatama v ruce že si je jde pověsit na balkon aby uschly protože se polila proseccem. Ta potvora chtěla abych věděl že si na sebe vzala to pro mě to nejvíc sexy co měla sebou a tím že oboje bylo poloprúhledné a byli krásně vidět bradavky a i kousek klitorisu skrz látku tak i můj spolusedící nemohl odtrhnout oči. Ještě aby ne, je to krásná hubeňoučká ani ne třicítka a frajer už čtyřičítku slavil před pár lety takže pomalu slital. Najednou si manželka zapálila cígo, sedla si mi na klín naproti němu a dělala jako že nic a zapojila se s náma do řeči. V tu chvíli mi to došlo když po chvilce rozhovoru začala nenápadně flirtovat s ním a u toho hladila mě. Ta potvora dostala chuť na toho co šel se mnou nahoru, né na ty co zůstali dole.

Netrvalo to tak dlouho co přestala bejt nenápadná, já už byl tak nadrženej že to muselo být vidět. V tu chvíli nám vyrazila dech oboum dvoum protože se v půlce našeho rozhovoru zeptala frajera jestli se jí to zdá, nebo že mu z nás stojí péro. Vůbec nevěděl co jí na to má říct a bylo to docela vtipný. Sjela mi z klína na zem kde si klekla a začala mě celou rukou mačkat přes kalhoty mezi nohama a u toho koukala na něj jak jen něvěřícně čumí a nechápe co se děje. Najednou moje žena opět úplně bez ostychu řekla něco v tom stylu že jestli chce tak může zažít víc ale že chce vidět jeho péro když je o tolik starší a za odměnu mu ukáže jak mě umí hezky vykouřit. Týpek se překvapeně podíval na mě a já se nezmohl na nic víc než že sem se přiblble pousmál a jen kývnul hlavou že proč ne.

Ani nečekala co na to řekne dál a začala mi rozepínat kalhoty a vyndavat péro z trenek. Podívala se na něj, vyplázla jazyk a celýho mi ho olýznula od koulý až po žaluda. Mysle jsem že v tu chvíli jí snad celou postříkám. Týpek okmžitě co to viděl už ho měl taky venku a musím uznat že držel v ruce fakt slušnej kousek, ani né tak velkej ale byl dost širokej. Chvilku se tam před ním předváděla jak je skvělá v kouření a on si ho hezky pomalu honil. Já už to nemohl vydržet a pošeptal jsem ženě ať zpomalí nebo jí úplně celou zcákám. Přestala mi ho kouřit a koukala na něj jak si ho honí. Zeptala se ho jestli to takhle na sucho není trochu nepříjemný, přesunul se po kolenou mezi jeho nohy a jak tam tak seděl s uplně tvrdym pérem tak mu ho olýzla stejně jak mě předtím. Začala mu krásně kouřit péro a já se sebe nemohl ani dotknout protože jsem se ještě nechtěl udělat a přijít o tu nejlepší nadrženost. Po chvíli přestala, postavila se a sice zbytečně ale stejně se ho zeptala jestli by chtěl vidět kundičku mladý holky, že to už určitě dlouho neviděl. Zamumlal něco že to by si fakt dal a paní že jdeme dovnitř, že ať hezky vidí a už ho táhla za ruku z balkonu na pokoj.

Přišli jsme dovnitř, posadila ho na postel a já si chtěl sednout vedle něj ale zastavila mě, že jí mám hezky pomaličku před ním svlíknout do naha. Fakt mě neuvěřitelně provokovala a moc dobře věděla jak mě to šíleně vzrušuje. Stoupnul jsem si za ní, sundal jí podprsenku a s kalhotkama jsem si dal opravdu záležet, stahoval jsem je hezky pomaličku a koukal, jak proti nám sedí úplně cizí chlap a pomalu si honí péro. Udělala krok k němu ze sedu ho povalila na záda, klekla si nad něj kundičkou přímo nad jeho tvrdý péro a začla ho líbat na krku a na prsou. Mě se naskytl úžasnej pohled na její vyšpulenej zadeček, neodolal jsem a zajel jsem jí prstama do úplně mokrý kundičky. On jí chytil oběma rukama za zadeček a hezky mi jí roztahoval. Chytla mě za ruku abych zpomalil ale nechala mi prsty v sobě, vzala ruku jemu a nasměrovala ho aby pochopil co chce a zajel jedním prstem k mojim dvoum do ní. Netrvalo to dlouho a když jsem se s ním trochu synchronizoval v prstění,dostavil se její první orgasmus večera. Celá se uplně třásla a řekla že chce péro v sobě ať dojdu do koupelny pro kondom. Když jsem se vrátil klečela furt nad ním ale posunula se tak že jí hezky vylizoval krásně mokrou kundičku.

Podal jsem jí kondom, na nic nečekala a hned mu ho nasadila. Měl ho fakt docela tlustýho a jak mu nasadila kondom tak ho trochu přiškrtil a ještě natekl trochu víc. Vzala ho do ruky a nasměrovala si ho přímo do kundičky a začala pomaličku dosedávat. Nemohl jsem tomu uvěřit ale to o čem sem tolikrát snil jsem měl najednou přímo před sebou, moje dokonalá žena si užívá na úplně cizím péru a oba si to neskutečně užíváme. Chvilku jsem se koukal ale pak jsem se chtěl taky trochu zapojit. Kleknul jsem si na postel vedle nich, žena mi vzala péro do ruky a snažila si ho dát do pusy ale měla co dělat protože týpek do ní docela dost silně přirážel a jak byla na něm měla co dělat aby nespadla. Když se jí nakonec nějak podařilo chytit ho pusou netrvalo ani třicet sekund a už jsem to nevydržel a udělal se jí do pusy a trochu i na ní. Byl to neskutečnej orgasmus jakej jsem snad do tohoto víkendu nezažil. Odpadnu jsem na postel vedle nich a sledoval jak nepřestávaj šukat takže mi ani nezměknul a furt stál jak mě to vzrušovalo.

Slezla z něho klekla si na čtyři na kraj postele a řekla mu že ho chce ze zadu hezky tvrdě do kundičky. Já tam ležel vedle nich, tak si mě vzala zase do pusy a pomaličku mě kouřila zatímco on ho do ní znovu zasouval. Ani ne po pěti minutách v téhle poloze a jejích dvou orgasmech, najednou týpek začal brutálně křičet že sem vůbec nechápal co to je, zarazil ho až po koule do ní a taky se udělal. Maželka se otočila na posteli, sedla si kde předtím klečela, stáhla mu plnej kondom co mu vysel na péru, hodila ho na zem a pusou mu začala čistit zbytky mrdky z jeho péra. Pak řekla že chce ať se vyměníme a jemu oznámila že to byl náš jedinej kondom takže mu ho už jenom vykouří jestli chce. Nijak neprotestoval, ještě aby jo, lehnul si na záda na postel žena si klekla do stejný polohy jak předtím a začala mu ho provokativně olyzovat. Já si k ní stoupnul zezadu a začal jí šukat do uplně vytahaný kundičky která je normálně uzoučká takže zcela novej pocit, kort když jsem u toho viděl jak už si zase vráží jeho péro až do krku.

Chvilku jsem jí takhle šukal, pozoroval jak si to užívá a přišlo to na mě znovu. Vytáhnul jsem z ní ptáka, trochu si ho přiškrtil u kořene a postříkal jsem jí přes prdel celý záda a pár kapek dopadlo až ne něj. Nevím proč ale v tu chvíli mi to udělalo trochu radost a dodalo takovej lehkej pocit nadřazenosti že má mojí mrdku na sobě potupně jinej frajer. Jemu to ale vůbec nevadilo a dál si užíval skvělou kuřbu od mojí ženy. Ta už ho chtěla očividně taky dodělat, chytla ho rukou za koule a pomalu s ní sjížděla pod ně až k jeho análu. V tu chvíli začal znova jeho křik, žena si vytáhla jeho péro z pusy a dohonila mu ho že si postříkal celý břicho. Padli jsme všichni tři na postel vedle sebe a třeba minutu bezeslova jen oddychovali, on celej postříkanej, manželka celá postříkaná a já šťastnej že sem to konečně zažil a předčilo to moje očekávání.

Pak prolomil ticho a zeptal se jestli si u nás může dát sprchu. Zvedli jsme se, dali jsme mu ručník a šli si na balkon zapálit než se osprchuje. Tam jsme jen stáli a oba se usmívali od ucha k uchu a kouřili. Když přišel ze sprchy za náma tak jsme mu řekli že už stačilo a že už půjdeme spát jestli může jít k sobě na pokoj. Sotva se oblékl a zabouchnul za sebou dveře vrhli jsme se se ženou na sebe a rozdali si to znova hned na tom balkóně. Pak ještě dvakrát v posteli kdy jsme se bavili o tom co jsme právě zažili než jsme konečně usnuli.

Dopoledne po probuzení opět následoval vášnivej sex a pak přišla kocovina. Ne jenom ta z chlastu kterou měla spíš žena ale hlavně ta morální kocovina z toho co jsme udělali. Do oběda jsme se jen váleli a nakonec se shodli, že ho asi nechcem znovu potkat, že by to bylo trapný a nevěděli by jsme co mu říct. Zabalili jsme kufry odnesli je do auta, odhlásili se z recepce že musíme nečekaně odjet a zmizeli jsme. Celou cestu domu jsme se bavili jen o předešlé noci a sotva jsme přišli domu tak jsme hned běželi do ložnice a zase si to museli rozdat a uvolnit tu nadrženost. Do večera se to opakovalo ještě minimálně třikrát.

Teď je to už několik dní co se to odehrálo a stále mi z toho stojí jenom na to vzpomínám. Nemám se komu pochlubit ve svém okolí protože nikdo netuší že mě lákají tyhle věci tak jsem se rozhodl podělit tady s váma a doufám že to oceníte. Manželka měla největší strach když jsme se o tom jen bavili předtím, že to nezvládne psychicky, ale tím že byla teď úplně v pohodě a stále nadržená, tak věřím že i když to byl první zážitek tak né poslední.
Iginla29
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Kontaktovat uživatele:

Re: Poprvé a snad ne naposled

Příspěvek od Iginla29 »

Moc pekne. Divim se,ze tady na to nikdo nereagoval. Za me palec nahoru.
lvoldemrd
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od lvoldemrd »

Uběhlo víc jak půl roku od toho co jsme zažili naší úplně první trojku a stále to bylo něco na co jsme často vzpomínali a vzrušovali se tím. Bavili jsme se o tom kdo další a že chcem něco zase zažít znovu ale žena odmítala hledat někoho online a seznamovat se jen za tímhle účelem. Já jí v tom respektoval a čekal jsem, párkrát byla s kámoškama na nějaký party, kde jí někdo balil ale nikdy nebylo víc než líbaní a osahávaní přes oblečení, ale i to občas stačilo. Když přišla domu připitá a vyprávěla mi to, měli jsme u toho divoký sex plný orgasmů.

Jeden den jsem seděl v práci a přišla mi od ní zpráva, že jí její zákazník pozval na oběd za to, že mu s něčím pracovně pomohla a jestli by s ním mohla jít aspoň na kafe. Hned jsem jí napsal nějakej dvojsmysl ale hned mě utnula že vůbec, že je o dost starší a nic takového v tom není, že jde čistě o práci. Trochu zklamanej ale samozřejmě sem jí řekl ať jdou. Večer když jsme se potkali doma mi vyprávěla že byl v pohodě a byli spolu asi hodinu vedle její kanceláře ale bavili se převážně pracovně. Furt jsem měl nějaké narážky ale prý si celou dobu vykali a nezkusil vůbec nic ani náznakem. Dozvěděla se že je rozvedenej ale má přítelkyni a s ex má o rok mladší dceru než je moje žena protože jí měl už v jednadvaceti. Ptal jsem se furt jestli jí vzrušoval nebo jestli by s ním šla do trojky? Bohužel jsem se dozvěděl že na to ani nepomyslela ale prý když se loučili tak jí znovu pozval na ten oběd že zná dobrou restauraci v okolí.

Další den jsem v práci a přišla mi od ní zpráva co mě vyrazila dech. Napsala že jsem jí tím včera večer dal brouka do hlavy a furt nad tím přemýšlí. Prý jí láká to že to byl první chlap co jí nezkoušel nijak balit a byl gentleman a že by jí lákalo to že by to byla ona kdo ho dostane a svede. Tak mě to vzrušilo že jsem si ho musel jít okamžitě vyhonit v práci na záchod a trvalo to tak 20s než jsem stříkal, pak jsem byl teprv schopnej jí odepsat. Zeptal jsem se jí jak si to představuje a ona že by rozhodně nešel do trojky ale že by jí lákalo být s ním sama. Večer to prý dořešíme. Nemusím vám říkat že jsem ten den už v práci nic neudělal.

Večer jsme se sešli doma a hned po pozdravu jsme se začli líbat, Následoval tak vášnivej sex že by jste neřekli že jsme už dvanáct let spolu. Pak jsme tam leželi na gauči vedle sebe nahý, kouřili a smáli se od ucha k uchu. Najednou prolomila ticho a zeptala se co si o tom teda myslím, jestli bych jí to dovolil? Přiznal jsem že mě ta myšlenka vzrušuje ale že chci vědět víc jak si to jako představuje. Překvapivě to měla už docela promyšlený, prý by šli místo oběda na večeři a tam by ho nějak svedla, přeci jen je to krásná skoro třicítka a v tomhle si věří. Pak by s ním strávila noc plnou sexu kdy by se chovala jak kurvička a ráno by se vrátila za mnou a s ním by se už nikdy neviděla a v práci ho předala kolegovi. Následoval další sex jak nás to oba vzrušilo jen to dořekla. Pak jsme se o tom dokázali bavit dál a já jí to nakonec dovolil s tím, že nechci aby tam spala až do rána ale když už bude po všem aby přijela taxikem domu. Nevím proč ale něco ve mě nechtělo aby spolu trávili pak čas když už bude po sexu a povídali si tam na posteli a víc se sbližovali když už to není potřeba. Souhlasila s tím a překvapivě následoval další sex po kterém jsme oba už zůstali v posteli a bez večeře šli rovnou spát jak jsme byli hotový a měli toho plnou hlavu. Stejně jsem toho moc nenaspal.

Hned od rána jsme si psali a řešili to, oba neuvěřitelně nadržení. Ujišťovala se jestli jsem z toho nevystřízlivěl a jestli do toho opravdu chci jít a někomu jí takhle půjčit. Někdy po obědě mi volá celá nesvá že to fakt udělala, zavolala mu. Řekla mu že se omlouvá ale že oběd prostě nezvládne, že při práci musí furt spěchat aby se pak vrátila do kanceláře a tak jestli by tam raději nešel po práci na skleničku nebo večeři. Prý to bylo podané úplně nevině takže souhlasil a domluvili se že půjdou za tři dny. Opět jsem po skončení telefonu se ženou v práci už nic nedělal. Přišel jsem domu a následoval celý večer plný sexu a debatování. Vymysleli jsme snad padesát scénářů jak by to mohlo být v následujících dvou dnech, co jsme se nedokázali bavit o ničem jiném.

Když nastal den D přišel jsem domu z práce, žena už tam dávno byla a chystala se protože kvůli tomu zdrhla dřív. Stála nahá v koupelně před zrcadlem, oholená, voňavoučká hezky po sprše, krásně nalíčená a akorát si dodělávala vlasy kulmou. Přišel jsem k ní, pohladil jí mezi nohama a ta mrška byla úplně mokrá. Řekla mi že se cestou z práce stavila pro kondomy a rovnou si koupila nový prádlo aby měla speciálně pro ten večer, že mi ho pak dá na památku. Opět mi stál a měl jsem pocit že mi praskne žalud ale řekla mi že mám smůlu. Že teď už se chystá pro něj a další péro kterého se dotkne bude jeho. Vůbec mi tím nepomohla a byl jsem ještě vzrušenější. Asi za půl hodiny přišla do obýváku připravená a já byl ohromenej jak byla krásná, měla na sobě černý obeplý šaty nad kolena s decentním výstřihem a silonky. Pak je trochu nadzvedla a ukázala, že má ty nový kalhotky a že to nejsou silonky ale takový ty samodržící podvazky. Políbila mě, zmáčkla mi přes kalhoty úplně nateklý péro, hodila si přes sebe sáčko a s šibalským úsměvem odešla.

Po ani ne hodince mi jen napsala že už jsou v restauraci a že přišel. V tu chvílí jsem měl takovej tep že jsem myslel že mi pukne srdce, na péro jsem si nemohl ani sáhnout protože bych hned stříkal. Seděl jsem doma a kouřil cígo za cígem a neustále kontroloval telefon. Trvalo tři naprosto nekonečný hodiny než přišla zpráva. Celej rozklepanej jsem jí otevřel a tam bylo: vyšlo to , jsem řikala že jsem neodolatelná. Jsi si tím jístý že to opravdu mám udělat? poslední šance cuknout. Chvilku jsem na to nevěřícně koukal a pak jí napsal jen: Užij si to, čekám tu na tebe doma. Někdy kolem druhé ráno mi přišla teprv zpráva: jedu domu.

Další nekonečná půlhodina skončila chrastěním klíčů v zámku, čekal jsem jí hned u dveří a když přišla tak se mi silně vrhla kolem krku a jen mě objímala. Byl to neuvěřitelně silný pocit pro mě v tu chvíli a věřím že i pro ní. Po asi minutě se odemně odtáhla, dala mi jen pusu, podívala se na mě neuvěřitelně provinile a řekla že to fakt udělala. Začal jsem se v tu chvíli celý třást a začal jsem jí líbat. Pak jsme šli do obýváku sedli si na gauč, zapálili si cigáro a ona začala vyprávět protože viděla jak jsem nedočkavý.

Čekal na ní hned když vystoupila z taxiku před restaurací, přivítali se podáním ruky a pochválil že jí to sluší. Šli se posadit ke stolu a prý to bylo strašně zvláštní protože celý večer se bavili jak u toho prvního kafe, dali si dvě flašky prosecca, jídlo a stále se úplně bavili že vůbec nevěděla jak na to. Pak si prý objednala dezert a už byla trochu zoufalá tak si řekla že buď všechno a nebo nic. Když ho přinesli tak si ho dala na vidličku a zeptala se ho jestli chce ochutnat, on řekl že by si dal. Chvilku prý váhala a pak se zeptala jestli chce ochutnat ten dezert a nebo si dát jako dezert jí. Zůstal úplně zaražený a po chvilce se zeptal jak to myslí. Prý v tu chvíli už věděla že má vyhráno protože neřekl hnedka ne a chtěl to rozebírat. Řekla mu že dopijou lahev, zaplatěj a pojedou na hotel kde si užiju krásnej večer, pak si každej půjdou svojí cestou a už se nikdy neuvidí. Navrhl že můžou k němu že přítelkyně není to doma ale to moje paní odmítla že nebude šukat na posteli kde to dělá s ní a že jestli si chce užit mladý tělo tak jedině hotel. Ptal se i na mě protože věděl že je vdaná ale to mu zalhala a řekla že to takhle doma máme, že můžem spát i s jinými a že i já spím se cizími ženami. Nechtěla mu přiznat že je to náš první experiment kdy že jde sama. Nakonec souhlasil s tím, že moje žena musí objednat hotel přes její booking ale že to samozřejmě zaplatí. Za pul hodiny už seděli v taxiku spolu a jeli na hotel, už tam mu prý dala ruku na stehno a když se na něj podívala viděla jak je i on nervózní.

Když přijeli, vyzvedli na recepci kartu a šli k výtahu tak bez jediného slova.Až když nastoupili do výtahu tak se jí zeptal jestli to opravdu myslí vážně a že by mohl být pomalu její táta. Na to mu řekla že kdy se ti zas poštěstí si užít takovýhle mladý tělo. Udělala krok k němu a začali se líbat, nepřestali ani když se otevřeli dveře a prý tam stáli nějaký lidi a docela divně koukali. Když pak přišli na pokoj už se začli hned líbat a osahávat. Když stála u postele tak si sama stáhla šaty , prý nechtěla aby jí rozcuchal a přišlo jí to sexy. Měla pravdu mě taky. Pak si sedla na postel jen ve spodním prádle, začla ho hladit mezi nohama a rozepínat mu kalhoty, Když ho vyndala byl úplně tvrdej a tak si ho hned vzala do pusy a chvilku ho kouřila. Pak ho chvilku honila a prohlížela si to péro, prý byla mokrá tak že to muselo být viděl i přes kalhotky. Měl ho docela podobného jak já jen trochu zahnutého nahoru, ale měl na něm už i šedé chloupky a to jí hrozně vzrušovalo.

Pak si ho prý stáhla k sobě na postel a tam se váleli, líbali se a osahávali všude. Když jí poprvé pohladil přes kalhotky mezi nohama tak se celá lehce roztřásla jak byla vzrušená.Prý to bylo něco, co nezažila nikdy v životě. Během toho jí sundal podprsenku a ona ho svlékla jen do trenek. Pak si lehla na záda, on klečel před ní. Stáhnul jí kalhotky, ona roztáhla nohy a začal jí hladit po úplně mokrý kundičce, po chvilce už měl prsty v ní. Už to nešlo vydržet protože měl dost velký ruce a hrozně si proti němu připadala maličká jak tam ležela jen v podvazcích s jeho rukou mezi nohama že se udělala.

Chvilku to rozdýchávala a pak už chtěla jeho péro v sobě. Řekla mu at jí podá kabelku že tam má kondom. Prý to chvilku zkoušel že chce bez něj ale byla neoblomná. Je to moje podmínka, že když, tak jedině s kondomem. Když mu ho nasadila, lehla si na záda proti němu jak tam klečel, roztáhla nohy a naznačila mu ať jde za ní. Říkala mi, že jí hrozně rajcovalo jak byla proti němu drobná když jí zalehl. Vzala ho a sama si ho nasměrovala do kundičky. Takhle prý vydrželi skoro 15 min kdy do ní s různou silou přirážel a u toho jí mačkal kozičky. Několikrát jí u toho prý lichotil jak má krásně mladý tělíčko a že je úplně neuvěřitelná. Už si chtěla trochu odpočinout a zároveň se trochu ukázat co je v ní, tak ho přetočila na záda, nasedla si na něj a prý si dala fakt záležet aby si to užil. Z ničeho nic jí pak chytil za boky, zarazil jí ho prý úplně tvrdě až po koule do kundičky a udělal se.

Když z něj slezla tak mi pak říkala že neviděla ještě nikdy takhle plnej kondom jakej vysel jemu na polotvrdým péru. On byl najednou takovej celej nesvůj a začal něco o tom že strašně dlouho neměl takhle mladou holku a že je neuvěřitelně sexy až jí přišlo že se snaží omluvit že nevydržel moc dlouho. Zvedla se a šla do sprchy. Tam jí prý dostihli trochu výčitky z toho co udělala ale jak na to myslela tak začala být znova nadržená. Zavolala na něj jestli si nechce dát taky sprchu a místo odpovědi byl za vteřinu v koupelně. Začali se mazlit a osahávat. Pak vylezli ze sprchy a ještě mokrá si sedla vedle umyvadla na nějakou skřínku on si kleknul na zem a začal se jí lízat. Neuvěřitelně jí prý rajcoval ten pohled zezhora na jeho obří ruce jak jí drží za stehna a jeho hlavu jak je zabořená v jejím klíně ale nebyl moc jemný a tak se nemohla udělat.

Šli zpátky na pokoj kde mu řekla at si vezme kondom, že ho chce cejtit v sobě, klekla si na postel a vyšpulila na něj zadeček. Šukal jí prý takhle zezadu asi pět minut když ucejtila že si naslinil prst a začal jí dráždit análek. To ho prý hned zarazila že to vůbec tak toho hned nechal a začal do ní přirážet fakt tvrdě. Pak jí přetočil na záda, chytil jí za kotníky, nohy jí dal do vzduchu a začal jí zase šukat do uplně uzoučký kundičky. Prý jí přišlo že to trvá už dlouho a udělala se snad milionkrát tak ho zastavila, stáhla mu kondom, položila ho na postel a vzala si ho do pusy. Kouřila ho nejlíp jak umí aby se ukázala. Pak mu v něm začalo cukat tak si ho vyndala z pusy a dohonila ho rukou. Stříkal prý neuvěřitelně moc a pod obrovským tlakem.

Leželi tam vedle sebe pak asi ještě 15 min ale moc si ani nepovídali a jen vstřebávali co se právě stalo. Věděla že už jí to stačilo tak se začala oblíkat, objednala si bolt a chtěla jet za mnou. Zkoušel jí ještě chvilku přemlouvat ať ještě zůstane ale už chtěla jet už za mnou a řidič už byl na cestě tak odešla. Říkala že mu nedala ani pusu na rozločenou, že jí to přišlo takový správně zlý aby věděl že ho jen využila. Podle mě mu to bylo úplně jedno a byl odpálenej z toho co se mu právě stalo.

Během celého tohohle jejího vyprávění jsme spolu spali tak čtyřikrát a dvakrát jsem se vyhonil sám jen nad tím co mi vyprávěla. Byli jsme vzhůru tak do sedmi do rána a furt se o tom jen bavili a byli nadržený. Vstávali jsme někdy po obědě a jak jinak než oba vzrušený ale žena jí měla tak citlivou z předešlí noci že jsem ho do ní sotva zasunul a musel jsem toho nechat.

Celkově jsme z toho byli dost nadšený a drží nás to doteď. Byla to neuvěřitelná zkušenost a ten pocit když jsem seděl doma s úplně tvrdým pérem, myslel na to jak to teď asi dělaj a měl u toho tepovku tak 15O. To je něco nepopsatelného a musí si to každý zažít sám. Ona si na tom prý užila to že to byla ona kdo to celý začal a šlo to podle jejího plánu, že se mohla se chovat jak malá kurvička. Bylo pro ní neuvěřitelně zvláštní mít staršího chlapa a užívat si jeho ptáka jen tak pro svoje potěšení. A neuvěřitelně jí prý rajcovalo to jak jsem z toho všeho byl nadržený já, jak před tím než tam šla tak když přišla domu a vyprávěla mi to všechno. Rád bych v něčem podobném pokračoval ale jí to jako zážitek stačilo stejně jako trojka a teď by chtěla zažít zase něco jiného, nového.
Steve
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od Steve »

Parádní.
Guri20

Příspěvek od Guri20 »

Kouzelne, pokracuj prosim.
haller

Příspěvek od haller »

Si to, parádně užíváte 👍
Kliďas
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: Klidný a pracující chlap, co má rád sex.

Příspěvek od Kliďas »

Fakt super zážitek! :-)
Trebus

Příspěvek od Trebus »

Přidávám se ke kladným ohlasům. Super zážitek a čtivě napsáno.
Mildas155
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

paráda
vlado240
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: hladam milenca pre zenu

Příspěvek od vlado240 »

Jeden z najlepších príbehov čo som tu čítal.
Odpovědět