Sexuolog,párová terapie

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Re: Sexuolog,párová terapie

Příspěvek od Anpoenitet »

exkandaulista píše: úte 02. črc 2024 14:58:34 Jednoduchá terapie. Nechej mu na týden domácnost a děti a jeď třeba s kamarádkou, nebo rodiči někam na dovolenou. Za týden až přijedeš, se dožaduj sexu a pozornosti. Jestli není úplně tupý, pochopí.

Před časem jsi psala, že má problémy s alkoholem. Tak trochu mi připadá, že si chce jen užívat a potřebuje k životu záplavu dopaminu, bez ohledu na to, jak se cítíš ty. Máš doma sobce. Takže by ses naopak měla starat trochu o sebe, jak se cítíš ty, ne se ohlížet pořád jen na něj. S tím vám terapie nepomůže, potřebuje srážku s tvrdou realitou.

Ještě chlastá?
I takto se to dá říct. A pokud nepochopí a nebo pochopí, ale nebude ochoten nic změnit, pak i když jsou v domácnosti děti, bude asi na čase uvažovat o jiném vysokoškolsky vzdělaném pracovníkovi, než o sexuologovi.

Zatím to vypadá spíše na potřebu terapie hlavě pro něj. Ale my známe jen tvůj pohled.
Elberet
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Elberet »

Lavey18 píše: úte 02. črc 2024 14:46:19 Znám jednoho psychoterapeuta od Loun. Ten dělá jak párové terapie, tak i tuhle problematiku.
Mgr. Kubík? Pokud je to on, tak to není úplně špatná volba. Ale je dost upovídaný a někdy dost tlačí na pilu špatným směrem.
Euglena
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: #mamubozakasmalym #smutnefuniukundy
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1592

Příspěvek od Euglena »

[/quote]

Staráš se o vaše dvě děti? Jen ty? Podílí se? Nebo jsi doma a on počítá s tím, že pracuje a tedy starost je na tobě? Nebo jak to máte?

Pokud jde o jeho posedlost. Ano, může to tak být. Nejspíše, když jste s tím začali, tak předpokládal, že se to bude stupňovat, protože tys tomu byla nakloněna a navíc i pro něj, pokud je silně zaměřený na toto, ta bude vyžadovat stále silnější podněty. A ty jsi zjistila, že toto není úplně pro tebe a tak mu to neposkytuješ. On se cítí frustrovaný a neuspokojený. A tak nedokáže myslet moc na nic jiného. Což zase více stresuje a frustruje tebe, protože máš pocit, že mu nedáváš, co bys měla a navíc pro tebe samotnou je to únavné a samotné ti chybí to uspokojení, protože k němu z celé té situace nemůžeš pořádně dojít, jelikož tě to nebaví.
Kompromis to bude určitě chtít, ale on ať chce nebo nechce bude muset udělat hodně kroků zpátky. Píšeš, že se plácáte. Asi pro vás bude určité řešení se prostě zastavit a podívat se na to v klidu a vlastně se jakoby vrátit na začátek. Rozdělit si doma role tak, abyste nastolili trochu rovnováhu. Pokud kdokoliv z vás bude moc unavený a přitom "nucený" dělat cokoliv přes sílu, bude vám to skřípat a ta chuť se bude vytrácet.
Jak třeba také řešíte to, co chceš v sexu ty? Z toho co píšeš mi to připadá, že je to hlavně o tom, co vyžaduje on. Máte to třeba tak, že je někdy sex podle tvých představ?
[/quote]

Ano,převážně se starám ja. On když může pomůže doma,když mu řeknu,že někam pojedeme i v týdnu třeba ,není problém. Často kluky hlídá, je to i o tom,že se doma dost míjíme. Co se týče sexu,v tomto nemůžu říct ani popel,vždy mu záleží na tom,abych byla uspokojení ja,pak ani nepotřebuje orgasmus on,je prostě šťastný,že mě udělal. Jen prostě má tu potřebu velmi castou.
Euglena

Příspěvek od Euglena »

exkandaulista píše: úte 02. črc 2024 14:58:34 Jednoduchá terapie. Nechej mu na týden domácnost a děti a jeď třeba s kamarádkou, nebo rodiči někam na dovolenou. Za týden až přijedeš, se dožaduj sexu a pozornosti. Jestli není úplně tupý, pochopí.

Před časem jsi psala, že má problémy s alkoholem. Tak trochu mi připadá, že si chce jen užívat a potřebuje k životu záplavu dopaminu, bez ohledu na to, jak se cítíš ty. Máš doma sobce. Takže by ses naopak měla starat trochu o sebe, jak se cítíš ty, ne se ohlížet pořád jen na něj. S tím vám terapie nepomůže, potřebuje srážku s tvrdou realitou.

Ještě chlastá?
Nechlasta,léčí se,drží se. Jen prostě vyměnil dle mého jednu závislost za druhou. Takove trošku z extremu do extremu.
Lavey18
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Lavey18 »

Elberet píše: úte 02. črc 2024 19:56:59
Lavey18 píše: úte 02. črc 2024 14:46:19 Znám jednoho psychoterapeuta od Loun. Ten dělá jak párové terapie, tak i tuhle problematiku.
Mgr. Kubík? Pokud je to on, tak to není úplně špatná volba. Ale je dost upovídaný a někdy dost tlačí na pilu špatným směrem.
Ne ten co myslím je Mgr. Roman Mézl. Nám zachránil manželství. A dal mu lepší náboj.
Domkanda
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Euglena píše: úte 02. črc 2024 12:28:33 Zdravím, momentálně doma řešíme krizi... Nějak jsme se začali rozcházet v našich sexuálních představách a tak nás napadlo najít někoho třetího,odborníka,který by nám dal náhled a ukázal třeba cestu. Využili jste někdy služeb sexuologa? Nebo parového terapeuta? Nebo vám to prijde jako uplna blbost? Případně znáte/ máte kontakt na někoho,kdo se zaměřuje přímo na kandaulismus a cuckolding? Díky za reakce 😉
Tak ženský na tohle často věřej :roll:

Mým pohledem je psycholog, párový terapeut - a podobně - placený člověk (tebou nebo státem), který ti stejně nedá univerzální radu. Primárně se vás bude snažit donutit k tomu, aby jste se navzájem otevřeně vyjádřili (je otázka, jestli to v této oblasti před ním zvládnete) - a vlastně vás bude navádět, aby jste případná řešení navrhovali sami. Plus, jak tu někdo správně psal, padne univerzální rada, že se budete muset vzájemně přizpůsobit, trochu ustoupit ze svých pozic.
Ovšem pokud ustoupit znamená pro jednu stranu - vymýšlím si - šukat 3x častěji nebo provádět jakýkoliv kandaulismus - a té straně se do toho nechce, tak ten druhý má prostě smůlu, protože nemůže protějšek nutit. Bude mu nabídnuta masturbace nebo rada, aby se o svůj protějšek staral, vyvolával pozitivní náladu - ale do ničeho ho netlačil.

Samozřejmě, pokud je to dobře podané a pokud psycholog/terapeut vlastně dobře moderuje rozhovor mezi tou dvojicí, pomoci jim to může.
Vlastně jde o to, jestli se dokážete před tím třetím otevřít - a on vás pak donutí říci si navzájem to, co třeba považujete za jasné, ale neříkáte si
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
KarelK1968
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

No nevím, připadá mi to jako pokus ukecat manželku přes ,,doktora". Tu jsou jen cca 2 moznosti. Buď do toho půjde nebo ne. Pak už záleží jestli spolu zůstanete nebo ne. Bohužel nevěrnou manželku si v žádném podniku kanda nebo cuckold nezaplatí.
Domkanda
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

KarelK1968 píše: stř 03. črc 2024 15:25:36 No nevím, připadá mi to jako pokus ukecat manželku přes ,,doktora". Tu jsou jen cca 2 moznosti. Buď do toho půjde nebo ne. Pak už záleží jestli spolu zůstanete nebo ne. Bohužel nevěrnou manželku si v žádném podniku kanda nebo cuckold nezaplatí.
Připadá ti to blbě.

Autorka je ženská. Nezmiňuje se, že by nápad na odborníka byl od jejího manžela.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
gentlemann
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Praha

Příspěvek od gentlemann »

Domkanda píše: stř 03. črc 2024 9:22:10
Euglena píše: úte 02. črc 2024 12:28:33 Zdravím, momentálně doma řešíme krizi... Nějak jsme se začali rozcházet v našich sexuálních představách a tak nás napadlo najít někoho třetího,odborníka,který by nám dal náhled a ukázal třeba cestu. Využili jste někdy služeb sexuologa? Nebo parového terapeuta? Nebo vám to prijde jako uplna blbost? Případně znáte/ máte kontakt na někoho,kdo se zaměřuje přímo na kandaulismus a cuckolding? Díky za reakce 😉
Tak ženský na tohle často věřej :roll:

Mým pohledem je psycholog, párový terapeut - a podobně - placený člověk (tebou nebo státem), který ti stejně nedá univerzální radu. Primárně se vás bude snažit donutit k tomu, aby jste se navzájem otevřeně vyjádřili (je otázka, jestli to v této oblasti před ním zvládnete) - a vlastně vás bude navádět, aby jste případná řešení navrhovali sami. Plus, jak tu někdo správně psal, padne univerzální rada, že se budete muset vzájemně přizpůsobit, trochu ustoupit ze svých pozic.
Ovšem pokud ustoupit znamená pro jednu stranu - vymýšlím si - šukat 3x častěji nebo provádět jakýkoliv kandaulismus - a té straně se do toho nechce, tak ten druhý má prostě smůlu, protože nemůže protějšek nutit. Bude mu nabídnuta masturbace nebo rada, aby se o svůj protějšek staral, vyvolával pozitivní náladu - ale do ničeho ho netlačil.

Samozřejmě, pokud je to dobře podané a pokud psycholog/terapeut vlastně dobře moderuje rozhovor mezi tou dvojicí, pomoci jim to může.
Vlastně jde o to, jestli se dokážete před tím třetím otevřít - a on vás pak donutí říci si navzájem to, co třeba považujete za jasné, ale neříkáte si
No teda Domakando, napsal jsi to skvěle.
Euglena

Příspěvek od Euglena »

Nápad byl vlastně jeho,ale chtěl jít sám. Já rekla,ze bych chtela jit taky,že si myslim,ze by to pomohlo nám oběma. A chtěli jsme někoho třetího,nezávisleho,kdo tomu rozumí. 😉
Odpovědět