Sexuolog,párová terapie

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Euglena
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: #mamubozakasmalym #smutnefuniukundy
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1592

Sexuolog,párová terapie

Příspěvek od Euglena »

Zdravím, momentálně doma řešíme krizi... Nějak jsme se začali rozcházet v našich sexuálních představách a tak nás napadlo najít někoho třetího,odborníka,který by nám dal náhled a ukázal třeba cestu. Využili jste někdy služeb sexuologa? Nebo parového terapeuta? Nebo vám to prijde jako uplna blbost? Případně znáte/ máte kontakt na někoho,kdo se zaměřuje přímo na kandaulismus a cuckolding? Díky za reakce 😉
gentlemann
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Praha

Re: Sexuolog,párová terapie

Příspěvek od gentlemann »

Čus. Kolegyně všechny byly (Ne z důvodu kandaulismu) u párového psychologa. Je to různý. Jeden si podle mě chtěl honit prachy, tak relativně jasnou věc měl tendence řešit dlouho (fakticky na prvních třech sezeních se snažil hledat něco hluboce ukrytého a po čtvrtém to utli). Cena za sezeni byla 3000+.
Druhé dvě zkušenosti… vždy to bylo, že oba tušili (i názory známých byly obdobné), kde je jádro pudla, na čí straně je chyba víc, a jak se to dá řešit. Tak jim to řekl psycholog za prachy.
- Takže neznám tvoje detaily, ale kanda/cuckold vztah není pro každého, pokud se hodně rozcházíte v představách, je to na rozchod reálný. Jinak psycholog vám řekne, zda je ona trochu ochotna vyjít vstříc a ty hodně slevit, a když ne, tak že tvé požadavky jsou nenárokovatelné a neměl bys protějšek někam tlačit.
A nikdy nevolte ženu - ta skoro vždy straní ženám, i kdyby byl problém očividně na straně partnerky.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Euglena píše: úte 02. črc 2024 12:28:33 Zdravím, momentálně doma řešíme krizi... Nějak jsme se začali rozcházet v našich sexuálních představách a tak nás napadlo najít někoho třetího,odborníka,který by nám dal náhled a ukázal třeba cestu. Využili jste někdy služeb sexuologa? Nebo parového terapeuta? Nebo vám to prijde jako uplna blbost? Případně znáte/ máte kontakt na někoho,kdo se zaměřuje přímo na kandaulismus a cuckolding? Díky za reakce 😉
No, pochybuju, že takto úzce bude u nás vůbec někdo vyprofilován. Ale asi ani nebude potřeba někdo zaměřený jen na toto. Sexuální neshody mají podobné příčiny a znaky a nemusí se jednat zrovna o kandaulismus. Určitě bych hledal někoho, kdo má kombinaci sexuologie a psychologie, protože tyto věco spolu souvisí a ne každý sexuolog je i psycholog. A určitě by to s vámi měl řešit společně. Bohužel na nikoho konkrétního doporučení nemám.

Ale je možné, že pokud máte problémy, tak se ti to teď ventilovat nechce, ovšem jelikož jsi tu jedna z mála žen a vypadalo to i, že u vás to celkem klape, bylo by fajn i pro nás ostatní, kdybys někdy nastínila, kde to začalo u vás skřípat. Možná by to někomu také pomohlo.

Edit: Bohužel, jak píše gentlemann, to hledání může být složité, v této oblasti a vůbec ve službách, které jsou nějak neměřitelné je mnoho takových, co ví houby a jen se snaží na tom hodně vyrýžovat. Proto bych asi rozhodně vynechal všelijaké ty kouče a podobné existence. A u těch ostatních prostě hledat, ptát se, zjištovat recenze atd. Někdy může být jednodušší si vyřešit problémy v tom vztahu, než najít odborníka, který vám opravdu pomůže.
A pak je také otázka, zda to potřebujete. Možná je váš problém menší, než se vám zdá. Ale to takto asi neposoudíme.
Elberet
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Elberet »

Co jsem zažil ze svého okolí, tak jednomu páru nepomohl ani poradce, ovšem byl problém v tom, že kamarád je nenapravitelný kurevník, který se svého koníčka nechtěl i přes opakované omluvy a sliby vzdát. A protože svůj koníček zaháněl v konečné fázi jejich vztahu fakt do destruktivních extrémů, které byly neslučitelné se vztahem dvou lidí, museli od sebe.

Oproti tomu o dalších kamarádů se ukázalo, že problém nebyl v rozcházení se v preferencích a otázkách dalšího směřování vztahu, ale v problému v komunikaci. Ovšem to byli problémy velikostu nula.
Euglena
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: #mamubozakasmalym #smutnefuniukundy
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1592

Příspěvek od Euglena »

No u nás je to momentálně tak,že já po x schůzkách přišla na to,že se mi více líbí ta rovina fantazie. Starám se o naše dvě děti a nějaký schůzky me momentálně spis stresují a vycerpavaji,nez ze bych si je uzivala. Celkově ta chut na sex klesla,coz je logické. Není cas,prostor,energie... Chlap zase vyzaduje neustále pozornost. Když je zamceny,potřebuje podnety,ponizovani,aby to prebylo fluatraci z klece,kdyz je odemceny, vyzaduje zase kontakt, na který ja vecer uz prostě nemám chut. Chci mit svuj prostor,klid. Snaží se ted hodně krotit,"neobtezovat" me často,ale saM přiznává,ze uz ma pocit,ze je to u nej az posedlost,ze ho to omezuje v soustředění na práci,atd. Snazime se najit nejaky kompromis. Ale nějak se v tom teď placame. Ze dělám hodně věcí automaticky,bez chuti,abych mu vynahradila tu absenci vzrušení z me strany. Taky chci,aby byl šťastný,aby netrpel v te flustraci,zaroven mi to trosku znechucuje cokoliv ohledně toho. Je to těžký tak nejak popsat stručně.
Elberet

Příspěvek od Elberet »

No jo, tohle co popisuješ prožívá ve určitém stádiu vztahu s dětmi každá rodina. Muž přijde z práce stahany a nadržený, že něco bude, a žena po celém dni doma je stahaná ještě víc než on, což on ale nedokáže pochopit a ona nemá energii. Postupem času se z toho stane rutina.

Za mě platí, bez ohledu na ostatní závazky, by si oba měli jednou za týden najít čas jeden na druhého. Aby ten čas byl, musí se ve zbytku týdne víc zabrat.
Lavey18
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Lavey18 »

Znám jednoho psychoterapeuta od Loun. Ten dělá jak párové terapie, tak i tuhle problematiku.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Euglena píše: úte 02. črc 2024 14:20:24 No u nás je to momentálně tak,že já po x schůzkách přišla na to,že se mi více líbí ta rovina fantazie. Starám se o naše dvě děti a nějaký schůzky me momentálně spis stresují a vycerpavaji,nez ze bych si je uzivala. Celkově ta chut na sex klesla,coz je logické. Není cas,prostor,energie... Chlap zase vyzaduje neustále pozornost. Když je zamceny,potřebuje podnety,ponizovani,aby to prebylo fluatraci z klece,kdyz je odemceny, vyzaduje zase kontakt, na který ja vecer uz prostě nemám chut. Chci mit svuj prostor,klid. Snaží se ted hodně krotit,"neobtezovat" me často,ale saM přiznává,ze uz ma pocit,ze je to u nej az posedlost,ze ho to omezuje v soustředění na práci,atd. Snazime se najit nejaky kompromis. Ale nějak se v tom teď placame. Ze dělám hodně věcí automaticky,bez chuti,abych mu vynahradila tu absenci vzrušení z me strany. Taky chci,aby byl šťastný,aby netrpel v te flustraci,zaroven mi to trosku znechucuje cokoliv ohledně toho. Je to těžký tak nejak popsat stručně.
Staráš se o vaše dvě děti? Jen ty? Podílí se? Nebo jsi doma a on počítá s tím, že pracuje a tedy starost je na tobě? Nebo jak to máte?

Pokud jde o jeho posedlost. Ano, může to tak být. Nejspíše, když jste s tím začali, tak předpokládal, že se to bude stupňovat, protože tys tomu byla nakloněna a navíc i pro něj, pokud je silně zaměřený na toto, ta bude vyžadovat stále silnější podněty. A ty jsi zjistila, že toto není úplně pro tebe a tak mu to neposkytuješ. On se cítí frustrovaný a neuspokojený. A tak nedokáže myslet moc na nic jiného. Což zase více stresuje a frustruje tebe, protože máš pocit, že mu nedáváš, co bys měla a navíc pro tebe samotnou je to únavné a samotné ti chybí to uspokojení, protože k němu z celé té situace nemůžeš pořádně dojít, jelikož tě to nebaví.
Kompromis to bude určitě chtít, ale on ať chce nebo nechce bude muset udělat hodně kroků zpátky. Píšeš, že se plácáte. Asi pro vás bude určité řešení se prostě zastavit a podívat se na to v klidu a vlastně se jakoby vrátit na začátek. Rozdělit si doma role tak, abyste nastolili trochu rovnováhu. Pokud kdokoliv z vás bude moc unavený a přitom "nucený" dělat cokoliv přes sílu, bude vám to skřípat a ta chuť se bude vytrácet.
Jak třeba také řešíte to, co chceš v sexu ty? Z toho co píšeš mi to připadá, že je to hlavně o tom, co vyžaduje on. Máte to třeba tak, že je někdy sex podle tvých představ?
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Jednoduchá terapie. Nechej mu na týden domácnost a děti a jeď třeba s kamarádkou, nebo rodiči někam na dovolenou. Za týden až přijedeš, se dožaduj sexu a pozornosti. Jestli není úplně tupý, pochopí.

Před časem jsi psala, že má problémy s alkoholem. Tak trochu mi připadá, že si chce jen užívat a potřebuje k životu záplavu dopaminu, bez ohledu na to, jak se cítíš ty. Máš doma sobce. Takže by ses naopak měla starat trochu o sebe, jak se cítíš ty, ne se ohlížet pořád jen na něj. S tím vám terapie nepomůže, potřebuje srážku s tvrdou realitou.

Ještě chlastá?
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Elberet píše: úte 02. črc 2024 14:30:27 Za mě platí, bez ohledu na ostatní závazky, by si oba měli jednou za týden najít čas jeden na druhého. Aby ten čas byl, musí se ve zbytku týdne víc zabrat.
Možná ještě víc čas každý sám na sebe. Pokud tedy on vůbec pracuje a platí ta část s tím, že chodí z práce utahaný. Je dost chlapů, co chodí utahaných jen z hospody :lol:
Odpovědět