Sexuolog,párová terapie
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Toužící po milenci - bez milence
Re: Sexuolog,párová terapie
Děkuji, že píšete své poznatky ze života cukoldingu.Euglena píše: ↑úte 02. črc 2024 14:20:24 No u nás je to momentálně tak,že já po x schůzkách přišla na to,že se mi více líbí ta rovina fantazie. Starám se o naše dvě děti a nějaký schůzky me momentálně spis stresují a vycerpavaji,nez ze bych si je uzivala. Celkově ta chut na sex klesla,coz je logické. Není cas,prostor,energie... Chlap zase vyzaduje neustále pozornost. Když je zamceny,potřebuje podnety,ponizovani,aby to prebylo fluatraci z klece,kdyz je odemceny, vyzaduje zase kontakt, na který ja vecer uz prostě nemám chut. Chci mit svuj prostor,klid. Snaží se ted hodně krotit,"neobtezovat" me často,ale saM přiznává,ze uz ma pocit,ze je to u nej az posedlost,ze ho to omezuje v soustředění na práci,atd. Snazime se najit nejaky kompromis. Ale nějak se v tom teď placame. Ze dělám hodně věcí automaticky,bez chuti,abych mu vynahradila tu absenci vzrušení z me strany. Taky chci,aby byl šťastný,aby netrpel v te flustraci,zaroven mi to trosku znechucuje cokoliv ohledně toho. Je to těžký tak nejak popsat stručně.
Momentálně mě a manželce vyhovuje rovina fantazie, bez účasti dalších lidí. Přinasnám to vzrušení, napětí
I trochu toho rizika že se to zvrhne na real, hlavně to není rutina a náš vztah nestagnuje a mluvíme otevřené o našich fantaziích a hledáme společnou cestu za vzrušením.