Líbilo se jí to. Za prvý že to má bez práce, a za druhý že mě dokáže tak vyrajcovat jen řečmi.
Poluce při kandaulismu?
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Poluce při kandaulismu?
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Že se jí to líbilo, chápu - je to pro ní vlastně kompliment.
Že to má bez práce - mě rozesmálo
Otázku jsem ale částečně myslel i tak, jestli nebyla zklamaná, že má ona vlastně po sexu. Sice jsi samozřejmě mohl dát druhé kolo, ale mou zkušeností to podruhé prostě vždy je trochu slabší.
Jinak bohužel až ex post jsem si uvědomil, že něco podobného bych strašně moc chtěl zažít - byl by to vlastně skoro vrchol. A myslím, že poprvé by to možná i šlo, ty emoce a vzrušení byly obrovské. Ale tehdy mě to nenapadlo, chtěl jsem se zapojit do trojky.
A když mě to napadlo, tak už to bylo vyloučené - přibylo mi pár let a jen vizuální dráždění by mi orgazmus nezajistilo - a tím, že jsem to už nejednou viděl, tak chybělo to extrémní začátečnické vzrušení
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
No, pěkné a koukám, že to má více lidí takto. Nevím, jestli jsem tak zvrhlé prase a svůj limit jsem ještě neobjevil nebo to v sobě prostě nemám, ale ještě jsem neobjevil nic, co by ve mě vyvolalo tak silné vzrušení, že by byť jen vzdáleně připadal v úvahu samovolný orgasmus.
Ale zažít bych to chtěl.
Ale zažít bych to chtěl.
-
Je to ten nejkrásnější orgasmus. Tedy aspoň pro měAnpoenitet píše: ↑pát 14. čer 2024 12:49:52 No, pěkné a koukám, že to má více lidí takto. Nevím, jestli jsem tak zvrhlé prase a svůj limit jsem ještě neobjevil nebo to v sobě prostě nemám, ale ještě jsem neobjevil nic, co by ve mě vyvolalo tak silné vzrušení, že by byť jen vzdáleně připadal v úvahu samovolný orgasmus.
Ale zažít bych to chtěl.
-
Obávám se, že už máš smůlu.Anpoenitet píše: ↑pát 14. čer 2024 12:49:52 No, pěkné a koukám, že to má více lidí takto. Nevím, jestli jsem tak zvrhlé prase a svůj limit jsem ještě neobjevil nebo to v sobě prostě nemám, ale ještě jsem neobjevil nic, co by ve mě vyvolalo tak silné vzrušení, že by byť jen vzdáleně připadal v úvahu samovolný orgasmus.
Ale zažít bych to chtěl.
Vlastně se jedná o předčasnou ejakulaci. A pokud jsi tím netrpěl v mládí, těžko se ti to stane později, i kdyby jsi viděl cokoliv.
Mně se to stalo 2x ve věku 14-15 let, kdy jsem asi ještě ani nijak pravidelně nehonil.
Zatímco při normální ejakulaci to vím předem a stihnu ho třeba v pohodě vytáhnout při přerušované souloži, tak při samovolném orgasmu (nazval jsi to trefně) mě to vždy (jako 2x) zcela překapilo. Poprvé to bylo zcela bez erekce - při chůzi. Podruhé maximálně s částečnou erekcí při plavání (ale možná taky zcela bez erekce nebo s opravdu miniaturní).
Přišlo to zcela nečekaně, najednou to bylo

Je nesmyslné říkat, že bych to chtěl zažít, protože už to nejde (kdo netrpěl předčasnou ejakulací ve dvaceti, těžko bude o pár desetiletí později). Ale v nějakém matrixu bych to chtěl zažít v okamžiku, kdy jsem ženu viděl souložit poprvé. Bylo by to skvělé pro mě a určitě i pro ní.
Ovšem kdyby cenou za to bylo, že bych dlouhodobě trpěl předčasnou ejakulací - tak to raději ne

-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Tak netřeba vše brát úplně dogmaticky. Samozřejmě si uvědomuju, že to nezažiju, jako i spoustu jiných zážitků, které jsem nezažil, ale líbilo by se mi je zažít. Prostě by mě zajímalo, jaký to je pocit. Možná ani nejde o tu ejakulaci samotnou, jako to, že se najde něco, co mě vzruší natolik, že by přicházela vůbec v úvahu.Domkanda píše: ↑pát 14. čer 2024 18:36:07Obávám se, že už máš smůlu.Anpoenitet píše: ↑pát 14. čer 2024 12:49:52 No, pěkné a koukám, že to má více lidí takto. Nevím, jestli jsem tak zvrhlé prase a svůj limit jsem ještě neobjevil nebo to v sobě prostě nemám, ale ještě jsem neobjevil nic, co by ve mě vyvolalo tak silné vzrušení, že by byť jen vzdáleně připadal v úvahu samovolný orgasmus.
Ale zažít bych to chtěl.
Vlastně se jedná o předčasnou ejakulaci. A pokud jsi tím netrpěl v mládí, těžko se ti to stane později, i kdyby jsi viděl cokoliv.
Mně se to stalo 2x ve věku 14-15 let, kdy jsem asi ještě ani nijak pravidelně nehonil.
Zatímco při normální ejakulaci to vím předem a stihnu ho třeba v pohodě vytáhnout při přerušované souloži, tak při samovolném orgasmu (nazval jsi to trefně) mě to vždy (jako 2x) zcela překapilo. Poprvé to bylo zcela bez erekce - při chůzi. Podruhé maximálně s částečnou erekcí při plavání (ale možná taky zcela bez erekce nebo s opravdu miniaturní).
Přišlo to zcela nečekaně, najednou to bylo![]()
Je nesmyslné říkat, že bych to chtěl zažít, protože už to nejde (kdo netrpěl předčasnou ejakulací ve dvaceti, těžko bude o pár desetiletí později). Ale v nějakém matrixu bych to chtěl zažít v okamžiku, kdy jsem ženu viděl souložit poprvé. Bylo by to skvělé pro mě a určitě i pro ní.
Ovšem kdyby cenou za to bylo, že bych dlouhodobě trpěl předčasnou ejakulací - tak to raději ne![]()
-
To nebylo zacatecnicke vzrušení. Jsme spolu už dlouho. Ale spíš bych řekl, že jak zrajem, a už ví co mě bere, tak s tím umí pracovat. A druhá věc, že má po sexu. Ona se nejlíp udělá když ji to dělám jazykem. Takže ona se udělala, já taky, a oba jsme byli vlastně spokojení..Domkanda píše: ↑pát 14. čer 2024 10:42:29Že se jí to líbilo, chápu - je to pro ní vlastně kompliment.
Že to má bez práce - mě rozesmálo
Otázku jsem ale částečně myslel i tak, jestli nebyla zklamaná, že má ona vlastně po sexu. Sice jsi samozřejmě mohl dát druhé kolo, ale mou zkušeností to podruhé prostě vždy je trochu slabší.
Jinak bohužel až ex post jsem si uvědomil, že něco podobného bych strašně moc chtěl zažít - byl by to vlastně skoro vrchol. A myslím, že poprvé by to možná i šlo, ty emoce a vzrušení byly obrovské. Ale tehdy mě to nenapadlo, chtěl jsem se zapojit do trojky.
A když mě to napadlo, tak už to bylo vyloučené - přibylo mi pár let a jen vizuální dráždění by mi orgazmus nezajistilo - a tím, že jsem to už nejednou viděl, tak chybělo to extrémní začátečnické vzrušení
-
Jo, chápu. I to mé přání, že bych to chtěl zažít v nějakém Matrixu při první trojce - vlastně nebylo reálné, protože, to už mi taky nebylo 14-15 a mé tělo by to nedokázalo. Ale kdyby to zařídil ten Matrix, bylo by to skvělé. Zpětným pohledem bylo nejzajímavější, že jsem vlastně neměl žádné předorgasmické pocity. Prostě jsem kvůli něčemu byl moc vzrušený - a najednou to ze mě šlo nečekaně ven - při chůzi a při plaváníAnpoenitet píše: ↑pát 14. čer 2024 22:30:17Tak netřeba vše brát úplně dogmaticky. Samozřejmě si uvědomuju, že to nezažiju, jako i spoustu jiných zážitků, které jsem nezažil, ale líbilo by se mi je zažít. Prostě by mě zajímalo, jaký to je pocit. Možná ani nejde o tu ejakulaci samotnou, jako to, že se najde něco, co mě vzruší natolik, že by přicházela vůbec v úvahu.Domkanda píše: ↑pát 14. čer 2024 18:36:07Obávám se, že už máš smůlu.Anpoenitet píše: ↑pát 14. čer 2024 12:49:52 No, pěkné a koukám, že to má více lidí takto. Nevím, jestli jsem tak zvrhlé prase a svůj limit jsem ještě neobjevil nebo to v sobě prostě nemám, ale ještě jsem neobjevil nic, co by ve mě vyvolalo tak silné vzrušení, že by byť jen vzdáleně připadal v úvahu samovolný orgasmus.
Ale zažít bych to chtěl.
Přišlo to zcela nečekaně, najednou to bylo![]()
Ovšem kdyby cenou za to bylo, že bych dlouhodobě trpěl předčasnou ejakulací - tak to raději ne![]()

Tak ten zcela nečekaný výstřik bych chtěl zažít při první trojce - jen díky pohledu na ženu, jak jí někdo začal píchat. Že bych se udělal jen z pohledu na ní, by jí určitě taky vzrušovalo. Tehdy by se mi buď postavil podruhé - nebo by se to v jako prvním zážitku akceptovalo jako "v pohodě".
Hele, kdo trpíte předčasnou ejakulací a stalo se vám to někdy ještě před zásunem:
Bylo to pro vás taky nečekané a překvapivé - nebo to cítíte pár vteřin předem?
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Stalo se mi to jednou, kdyz jsem nebyl u toho, ale telefonovala mi.
-
Stává se mi to u čtení povídek