ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

O kandaulismu, o webu, slovníček pojmů, atd.
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
lotos
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Re: ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

Příspěvek od lotos »

Anpoenitet píše: pon 24. čer 2024 12:35:38
lotos píše: pon 24. čer 2024 7:44:07
Anpoenitet píše: ned 23. čer 2024 23:23:53

Áááá, stará dobrá anonimita ... Mám pocit, že pro hodně velkou skupinu nejen kandaulistů, je mohem snazší ukazovat manželku/přítelkyni (samozřejmě často bez jejich vedomí), než ukázat sami sebe.

Za mě je mi to naprosto u prdele, jestli tu taková sekce bude nebo ne. Pokud to bude sekce, kde se ověření vyžaduje proto, aby bylo pravděpobné, že ti co tam jsou ukazují opravdu to, co tvrdí, že ukazují, tak klidně ať tu taková sekce je.
Nepatřím k těm, co ho nechá kunda z netu chladným, ale v okamžiku, kdy budu vědět, že je to kunda Kropáčkové od místího uživatele "mastňák", tak mi to způsobí erekci tvrdosti diamantu.
Sám nic neukazuju a ani nebudu, nevzrušuje mě to a nevidím k tomu důvod. Takže do takové sekce stejně nebudu mít zájem vstoupit. A pokud by absence účasti v této sekci znamenala nějaké další omezení, které by mě najak obtěžovalo, tak holt půjdu jinam.
Takže klidně se tu selektujte a dělejte VIP zóny.
Potom se tu naskýtá otázka, co tu vlastně ty a tobě podobní děláte, když nadpis webu je nadmíru jasný. Kandaulisti. Takto to na druhé budí dojem, že se sem chodíte vykecávat, to vám jinde chybí, nebo se hádat sami mezi sebou. Amatéři už asi netáhnou, tak se víceméně nějaké to torzo přestěhovalo sem a teď to tu vypadá, tak jak vypadá. Někteří z vás se dokonce přiznali, že navštěvují i nějaké mimino, ale tam dle mého soudu to asi také není ono. Kdyby tu byli skutečně jen kandaulisti, tak k této debatě vůbec nedošlo.
Pokud jsem si dobře povšiml, tak zrovna ty nejsi ani kandaulista, ale chlap žijící v otevřeném vztahu, kde oba pícháte s tím, co se pohne. Samozřejmě pokud to splňuje vaše velmi vysoké (jistě oprávněné) nároky.
A že se rádi ukazujete, nebo že ukazuješ svou ženu (nevím, nekoukal jsem na tvůj profil, tak nevím, co ukazuješ), to z tebe ještě kandaulistu nedělá.
A ty tvé neustálé výkřiky, že tu nesmí komentovat nikdo, kdo tu sám neukazuje jsou taky spíš k pláči.

Ale odpovím ti. Možná sis nevšiml, ale tento web je i pro cuckoldy. A ne každý cuckold má potřebu ukazovat svou ženu někde na veřejnosti a nebo ji mít může, stejně jako kandaulista, ale jeho žena tyto jeho choutky nemusí sdílet. A na rozdíl, od těch sobeckých křiváků, co tu budou ukazovat své ženy i bez jejich souhlasu, je toto pro ně prostě naprosto přes čáru. Ale neočekávám, že to bys zrovna ty pochopil.

A ano, je tu forum, kde se dají sdílet zkušenosti, jsou tu debaty, kde si lidi vyměnují názory, někdy slušněji a někdy méně. Ale o tom fóra jsou. A jsou zde také povídky. Takže já tu chodím hlavně kvůli toho. Samozřejmě se rád podívám i na hezkou fotku, ale je mi fakt fuk čí je. To už jsem psal. A je mi docela fuk, jestli pro tebe nejsem přínosem. To ty pro mě také ne.

Takže zkonkretizuju odpověď. Jsem pro ověřenou sekci. A jsem také pro to, ať jsou do ni izolovaní ti, co se potřebují vzrušovat nad např. Kropáčkovou a Mažňákovou, od zdejších dalších 5 ověřných uživatelů. A někteří si tam mohou i honit nad tím, jak jsou lepší a přínosnější, než ti jiní.
Pokud jsi slaboch na hledání, tak ti můžu nabídnout přímo web na cuckoldy to jen tak, aby jsi nežil v tom, že se nemáš kde vyjádřit. A pokud víš, myslím, že nevíš, kde kandaulismus začal, tak se dovzdělej, kdo ukazoval svoji ženu svému osobnímu strážci. Odtud ten pojem vznikl a v té době o cuckoldovi nebyla ani řeč. Takže ty své tanečky si nech pro sebe a napiš rovnou, jak na tom jsi, což ti stačilo na dva řádky.
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

lotos píše: pon 24. čer 2024 7:44:07
Anpoenitet píše: ned 23. čer 2024 23:23:53 ...
Za mě je mi to naprosto u prdele, jestli tu taková sekce bude nebo ne. Pokud to bude sekce, kde se ověření vyžaduje proto, aby bylo pravděpobné, že ti co tam jsou ukazují opravdu to, co tvrdí, že ukazují, tak klidně ať tu taková sekce je.
Nepatřím k těm, co ho nechá kunda z netu chladným, ale v okamžiku, kdy budu vědět, že je to kunda Kropáčkové od místího uživatele "mastňák", tak mi to způsobí erekci tvrdosti diamantu.
...
Sám nic neukazuju a ani nebudu, nevzrušuje mě to a nevidím k tomu důvod.
Potom se tu naskýtá otázka, co tu vlastně ty a tobě podobní děláte, když nadpis webu je nadmíru jasný. Kandaulisti. Takto to na druhé budí dojem, že se sem chodíte vykecávat, to vám jinde chybí, nebo se hádat sami mezi sebou.
...
Kdyby tu byli skutečně jen kandaulisti, tak k této debatě vůbec nedošlo.
Hele, musím souhlasit s kámošem 8-) Apem.
Je to diskuzní fórum. Když jsem fórum našel, měl jsem toho už dost za sebou a chtěl jsem primárně poradit začátečníkům, kterých tu je spousta. Sám jsem si chtěl něco přečíst a vyměnit zkušenosti. Fotky tu jsou pro mě to velmi marginálně zajímavé. Hůř je na tom snad ještě seznamka, Pes, Klícky a podobná extrémní témata.

Jo, Apo občas hádavě plácá nesmysly (zdravím tě 8-) ), ale píše i rozumně k tématu. Je pro mě mnohem přínosnější (teda, co jsem to napsal?) než nějaký nick, co má 200 postů ve vláknu Unsee a jinak nic, někdo, kdo píše vymyšlené nesmysly nebo vkládá furt ty samé fotky. Pro mě tu jsou zajímaví lidé, kteří diskutují k tématu, podělí se o to, co zažili, co chtějí zažít nebo na něco mají smysluplný názor.

Pokud se tu objeví zajímavé fotky, je to bonus navíc, jiné fotky bych si naopak rád odpustil.
Sám mám období předvádění manželky (původně bez jejího souhlasu - přiznám to) už za sebou. Naprosto dokážu pochopit pozici lidí, co nemají ke zveřejňování fotek souhlas - a dodržují to, stejně jako chápu pozici lidí, kteří nejsou ochotni hodit fotku (svou, ženy) na web, protože je to viditelné pro všechny a na furt. Pro drtivou většinu z nás se jedná o úchylku, kterou nejsou ochotni prezentovat otevřeně na veřejnosti - výjimkou je snad jen Leajonas (nebo tak nějak), ale tam jde současně o businessprojekt. Apo má pravdu, že u tebe spíš než o kandaulismus se jedná o otevřený vztah. Hození poznatelné fotky na web nebo písemné doznání k veřejností netolerované úchylce prostě není něco, k čemu by se všichni lidi chtěli někde registrovat a ověřovat.

Už před 5-6 lety tu byla diskuze o VIP sekci, tehdy se nejednalo jen o fotky, ale hlavně o text. Členem by se stal ten, co píše a tvoří obsah. V poslední době se fórum naopak spíš otevřelo, obsah je vidět i bez přihlášení se.

Kandaulismus je dlouhodobě brán v české jazykové oblasti (tedy i SK) jako ukazování partnerky a/nebo její souložení s jinými při současném vzrušení "majitele" ženy z toho. Cuckolding je extrémní kandaulismus. Zjednodušeně - a nechci tím vyvolat další debatu o termitech.
Opravdu si nemyslím, že by Apo nevěděl, kde se vzalo slovo kandaulismus. Buď se ho snažíš trapně urazit nebo jsi došel k hloupému závěru.

Tímto neodpovídám jen na tvůj konkrétní post, ani jen tobě, i ostatním.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Redtiel
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Redtiel »

Čus. Nějak není chuť číst co tu všechno proběhlo a komu kdo šlápl na kuří oko. :-) takže buď psát přímo k tématu.
Osobně jsem za NE.
K čemu by to bylo? Abysme věděli že tohle je pravá manželka toho a toho? Jak to prokáže? Napíše ji na čelo svůj Nick? A stejně se tu najde člověk který napíše "to je Fejk, to není tvoje žena". A bude chtít fotku se svíčkou v buchte aby si byl jist že je jeho.
A pak kdo by tam chodil? Jen pár ověřených si měnili fotky? Myslím si, že tu máme sortu cumilu a sortu ukazovacu. Cumilove se tam nedostanou, protože nemají jak ověřit svoji identitu a co potom.
Navíc tu něco takového už je, a to označení nicku "fake" kde se označuje Nick, který ukazuje fotky stažené z netu.
Takhle se separuje pár chlápků a klasičtí kecalove tam nebudou. Třeba domkanda a spol. Kecalove myslím v dobrém, tentokráte. Jako lidi co píšou a diskutují.
Quet6969

Příspěvek od Quet6969 »

Mimochodem, nevím kam jinam to napsat - ale aktuálně se dá v podstatě na jakoukoliv diskusi / téma dostat i bez přihlášení a registrace.
nevím, jak dlouho už to tak je, vím, že dřív to tak nebylo. Tak možná i tohle by stálo za to fixnout, protože jinak nemá moc smysl se registrovat, pokud zrovna nechci psát...
solimhk

Příspěvek od solimhk »

Ano celkem dobrá myšlenka.
Playman38

Příspěvek od Playman38 »

Ne
jofo598
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od jofo598 »

Urcite by som zaujem mal
julius
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od julius »

master píše: pát 10. lis 2023 10:45:59 Dostal jsem do vzkazů zajímavou zpětnou vazbu od kandy, že by se sice byl ochotný ověřit, ale uzavřená skupina, kde budou jen kandové ho neláká, protože jako kandaulista chce svou ženu ukazovat hlavně svobodným chlapům - lovcům, bullům. Komentování a lichotky od jiného kandy ho vůbec nevzrušují. Samozřejmě takový bull nemusí mít ani zájem se ověřovat, aby si prohlížel a komentoval cizí paničky. Na unsee sleduji, že je už teď veliký nedostatek těch, co by byli schopni a ochotni komentovat vaše fotky.
Když je odfiltrujete ověřením, budete si fotky ukazovat jen mezi sebou - stačí vám to tak?
Za mě dobrá připomínka, co s tím?
Naprosto se s tím ztotožňuju. Jsem "latentní" kanda, zatím teoretik. Svou manželku rád ukazuju tak, aby ji níkdo nepoznal a jsem si vědom rizika. Uzavřená sekce by mi žádný benefit navíc nepřinesla. Navíc by nás částečně rozdělila a jí si chci pokecat o fantaziích s více lidmi. Jsem proti ověřené sekci, to už se můžu přestěhovat na amatéry.
Odpovědět