ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

O kandaulismu, o webu, slovníček pojmů, atd.
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Fero369
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželka pro mé záliby nemá pochopení

Re: ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

Příspěvek od Fero369 »

OK, se zpusobem overeni souhlasim. Asi bych se prekousnul s tim, ze ukazu fotky me zeny na overeni, abych videl jine zeny jinych.
Ale jak Masterovi kdosi do vzkazu psal, nezvrusuje mne myslenka ukazovat svoji zenu lidem, ktere vzrusuje ukazovani jejich zen. Je to moc mala skupina, navic chci, aby si moji zenu "vzal do parady" nekdo dominantni, uplne jiny, nez ja. A ta skupina je az moc jen pro lidi jako ja. jestli mi rozumite.
BULLČR
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Pohodový Bull, sportovní postavy s větším...

Příspěvek od BULLČR »

Ahoj, já jako Bull bych byl rád takové skupiny. I s mým ověřením:-)
b-bboy
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsem začínající chlap, co by rád svou přítelkyni v reálu ukázal dalším..

Příspěvek od b-bboy »

Zdar..mě to také dává smysl :)
donkey_pair
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od donkey_pair »

Za mě to popravdě ani není tolik o uzavřené skupině kandů, jako o skupině ověřených uživatelů, kteří se umí chovat.
Všimáček
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶

Příspěvek od Všimáček »

Za mě ne.
🎶Přirážím pěstí na dno a ven 🎵 vyhřezlá píča dere se ven🎶
sexkolem60
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: jsme manželé, ona je ráda s jiným mužem za přítomnosti manžela, hledáme pro ní milence

Příspěvek od sexkolem60 »

Vítám iniciativu admina a rád se připojím...
Redtiel

Příspěvek od Redtiel »

No, první co mě napadlo bylo právě to, že třeba já ktereho neláká komentování fotek me ženy nebudu mít přístup. Prostě se nemám jak nechat ověřit. Nicméně stále je tu možnost si nechat poslat fotku osobně od ověřeného, takže ok v tom by neměl být problém. Pochopitelně i pokud budou lidé "ověření" bude i jistá důvěra na všeobecném fóru že to jsou jeho fotky. Ne že by mi na tom záleželo, je každého problém že se chlubí cizí ženou. Co z toho pak má? Nemá to pak to osobní kouzlo především pro něj. Nemám s tím problém.
Jen mám trochu strach z toho, že se nám to tu začne kastovat. "Já jsem overenej, kdo je víc." Už takhle je tu dost divnolidi, kteří startují na skoro každého "to není tvoje fotka" "ty nejsi pravej kanda, protože nejsi cuckold". Mám z téhle strany trochu obavu aby se to tu víc nerozhadalo. Nápad dobrý, ale může to pohřbít lidské ego.
Asa
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE

Příspěvek od Asa »

Každopádně by bylo dobre mit skupinu overených lidi, u kterých by byla jistota že kdyz vám neco slibi (treba vy pošlete fotku, video, a očakáváte honeni na fotce a pod) tak to i udelaji a nemusíte se blamovat. Jinak by už nebyli ve skupině. Bylo by to užitečné.
Redtiel

Příspěvek od Redtiel »

Jakože "ověřený" člověk musí slíbit, že bude automaticky honit na fotkami, že musí poskytovat fotky své ženy atd.?
panholas
Pár slov o nás: Rozumně dominantní chlap z Brna, který nemá zájem o milenku, ale o pár, kde by si mohl pohrát s oběma (ne BI).

Příspěvek od panholas »

Ne, nejspíš to myslel tak, že když to slíbí v komunikaci mezi nima dvěma, je pro něj důvěryhodnější někdo ověřený a fotku mu snáz pošle bez obav, že je to jen loudič.

Navádí mě to ale na jinou myšlenku - znamená to, že se bude ze "skupiny" i vyhazovat? Kdo bude řešit koho ano, koho ne, případně arbitr ve sporech?

Celkově si myslím, že je to spíš nerealizovatelné. Mně osobně místní komunita (neberte to nikdo osobně) moc nevyhovuje, tak sem chodím jen zřídka. To je můj problém. Tím chci říct, že je mi jedno, jaké podmínky si tady vy ostatní nastavíte. Takže můj pohled berte spíš jako pohled někoho zvenku, což může pro někoho mít váhu a pro někoho naopak absolutně vůbec. :-) A tak to bude i ve skupině = vždy je to jen o lidech.

Držím palce všem, co to myslí vážně, chodí se sem bavit, chovají se slušně a fér.
Odpovědět