ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
- Fero369
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Manželka pro mé záliby nemá pochopení
Re: ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?
OK, se zpusobem overeni souhlasim. Asi bych se prekousnul s tim, ze ukazu fotky me zeny na overeni, abych videl jine zeny jinych.
Ale jak Masterovi kdosi do vzkazu psal, nezvrusuje mne myslenka ukazovat svoji zenu lidem, ktere vzrusuje ukazovani jejich zen. Je to moc mala skupina, navic chci, aby si moji zenu "vzal do parady" nekdo dominantni, uplne jiny, nez ja. A ta skupina je az moc jen pro lidi jako ja. jestli mi rozumite.
Ale jak Masterovi kdosi do vzkazu psal, nezvrusuje mne myslenka ukazovat svoji zenu lidem, ktere vzrusuje ukazovani jejich zen. Je to moc mala skupina, navic chci, aby si moji zenu "vzal do parady" nekdo dominantni, uplne jiny, nez ja. A ta skupina je az moc jen pro lidi jako ja. jestli mi rozumite.
- BULLČR
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Pohodový Bull, sportovní postavy s větším...
Ahoj, já jako Bull bych byl rád takové skupiny. I s mým ověřením:-)
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: jsem začínající chlap, co by rád svou přítelkyni v reálu ukázal dalším..
Zdar..mě to také dává smysl 

-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Za mě to popravdě ani není tolik o uzavřené skupině kandů, jako o skupině ověřených uživatelů, kteří se umí chovat.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶
Za mě ne.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: jsme manželé, ona je ráda s jiným mužem za přítomnosti manžela, hledáme pro ní milence
Vítám iniciativu admina a rád se připojím...
-
No, první co mě napadlo bylo právě to, že třeba já ktereho neláká komentování fotek me ženy nebudu mít přístup. Prostě se nemám jak nechat ověřit. Nicméně stále je tu možnost si nechat poslat fotku osobně od ověřeného, takže ok v tom by neměl být problém. Pochopitelně i pokud budou lidé "ověření" bude i jistá důvěra na všeobecném fóru že to jsou jeho fotky. Ne že by mi na tom záleželo, je každého problém že se chlubí cizí ženou. Co z toho pak má? Nemá to pak to osobní kouzlo především pro něj. Nemám s tím problém.
Jen mám trochu strach z toho, že se nám to tu začne kastovat. "Já jsem overenej, kdo je víc." Už takhle je tu dost divnolidi, kteří startují na skoro každého "to není tvoje fotka" "ty nejsi pravej kanda, protože nejsi cuckold". Mám z téhle strany trochu obavu aby se to tu víc nerozhadalo. Nápad dobrý, ale může to pohřbít lidské ego.
Jen mám trochu strach z toho, že se nám to tu začne kastovat. "Já jsem overenej, kdo je víc." Už takhle je tu dost divnolidi, kteří startují na skoro každého "to není tvoje fotka" "ty nejsi pravej kanda, protože nejsi cuckold". Mám z téhle strany trochu obavu aby se to tu víc nerozhadalo. Nápad dobrý, ale může to pohřbít lidské ego.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Každopádně by bylo dobre mit skupinu overených lidi, u kterých by byla jistota že kdyz vám neco slibi (treba vy pošlete fotku, video, a očakáváte honeni na fotce a pod) tak to i udelaji a nemusíte se blamovat. Jinak by už nebyli ve skupině. Bylo by to užitečné.
-
Jakože "ověřený" člověk musí slíbit, že bude automaticky honit na fotkami, že musí poskytovat fotky své ženy atd.?
-
- Pár slov o nás: Rozumně dominantní chlap z Brna, který nemá zájem o milenku, ale o pár, kde by si mohl pohrát s oběma (ne BI).
Ne, nejspíš to myslel tak, že když to slíbí v komunikaci mezi nima dvěma, je pro něj důvěryhodnější někdo ověřený a fotku mu snáz pošle bez obav, že je to jen loudič.
Navádí mě to ale na jinou myšlenku - znamená to, že se bude ze "skupiny" i vyhazovat? Kdo bude řešit koho ano, koho ne, případně arbitr ve sporech?
Celkově si myslím, že je to spíš nerealizovatelné. Mně osobně místní komunita (neberte to nikdo osobně) moc nevyhovuje, tak sem chodím jen zřídka. To je můj problém. Tím chci říct, že je mi jedno, jaké podmínky si tady vy ostatní nastavíte. Takže můj pohled berte spíš jako pohled někoho zvenku, což může pro někoho mít váhu a pro někoho naopak absolutně vůbec.
A tak to bude i ve skupině = vždy je to jen o lidech.
Držím palce všem, co to myslí vážně, chodí se sem bavit, chovají se slušně a fér.
Navádí mě to ale na jinou myšlenku - znamená to, že se bude ze "skupiny" i vyhazovat? Kdo bude řešit koho ano, koho ne, případně arbitr ve sporech?
Celkově si myslím, že je to spíš nerealizovatelné. Mně osobně místní komunita (neberte to nikdo osobně) moc nevyhovuje, tak sem chodím jen zřídka. To je můj problém. Tím chci říct, že je mi jedno, jaké podmínky si tady vy ostatní nastavíte. Takže můj pohled berte spíš jako pohled někoho zvenku, což může pro někoho mít váhu a pro někoho naopak absolutně vůbec.

Držím palce všem, co to myslí vážně, chodí se sem bavit, chovají se slušně a fér.