Bolo teple letne poobedie dama D, ide domov z prace, pred budovou stretna pana P, ktory sa tiez uz vybral domov, kedze maju spolocnu cestu domov, tak pan P sa pyta: ides uz domov, zveziem Ta? Dama odpoveda: Ano idem, rada sa zveziem. dakujem.
nasadnu do auta a idu, rozpravaju sa spolu a cesta ubieha velmi prijemne. cestuju spolu takto casto, obaja su si velmi sympaticky. Dama D ma na sebe kretke letne saty s vystrihom na gombiky, jemne jej vidiet prsia z vystrihu, Pan P ma volne letne nohavice a elegantnu polokoselu.
Dama D je unavena z prace na chvilu zavrie oci a zrejme si na chvilu aj zdriemne. saty sa jej mierny vysunuli k pasu a poodhalila tak svoje krasne stehna. Pan P to zaregistroval a zacal citit nepokoj a tlak v rozkroku. pozoroval ako dama D pokojne oddychuje, po chvili to uz nevydrzal a povedal si, ze teraz, alebo nikdy. Nervozne presunul ruku z riadiacej paky blizsie k stehnu damy D, opatrne sa jej dotkol, dama D odtiahla nohu (myslela si, ze jej nozka mu zrejme zavadzia), v tom zacitila druhy uz pevnejsi dotyk na svojom stehne, ani sa nepohla, oci mierne pootvorila a sledovala, ze co sa deje. Pan P pri prvom dotyky a odtiahnuti nohy na chvilu zneistel, ale skusil to este raz a tentokrat presvedcivejsie. Dotkol sa jej, dama sa nepohla, videl ako si vzdychla a pootvorila oci, nespravila nic a cakala. To mu dodalo odvahy a posuval ruku vysie po stehne az sa dostal k nohavickam damy D, presiel jej po nich a citil, ze uz su mierne vlhke, pozrel sa na damu D, snazil sa nic nedat na sebe vediet, ale velmi so sebou bojovala "chcem to, alebo nechcem. chcem to, ale nemozeme." pri tom dala nohy viac k sebe, akoby ho nechcela dalej pustit. Pan P presunul ruku naspat na stehno a pozeral sa dalej na cestu a nenapadne hladal miesto, kde by mohol odstavit auto. v tom zbadal odbocku na bocnu cestu, kde zastavil a dufal, ze tu je vhodne mieste, kde ich nik nebude rusit. ked zastavili siel rukou pomaly po stehne damy vyssie a smeroval k jej vystrihu, prechadzal rukou po kraji vystrihu, potom zacal rozopinat gombik za gombikom. Dama D stale nevedela ako reagovat. Ma to ukoncit, alebo ho nechat, zvadzala velky boj v sebe. Ked jej rozopol vsetky gombiky, zacal ju ohmatkavat po prsiach, prsia jej vyslobodil z podprsenky a hned sa venoval krasnym bradavkam. to uz nenechalo damu bez odozvy a mierne zastonala (prsia su jej slabina a velmi citlive). Jej ston ho presvedcil, ze to robi dobre a paci sa jej to. Prisal sa jej na bradavky a zacal sa s nimi hrat, jazykom ich drazdit a hryzkat. rukou sa presunul k nohavickam a pokusil sa do nich dostat. Dama dala nohy viac k sebe, ale bol to len symbolicky pokus o protest. pan sa dobijal dalej a nohy damy povolili, konecne sa do nej dostal aj prstami a zacal jej robit velmi prijemne veci, dama to uz nevydrzala a prezila krasny orgazmus, On ju este hladkal po jej tele a vychutnaval si jej odznievajuci orgazmus. bol so sebou spokojny, ale este stale mu nieco chybalo. naklonil sa k nej, ustami jej prechadzal po tvari, jazykom sa jej dostal do ust, zacali sa vasnivo bozkavat. v tom zobral jej ruku a presunul si ju na svoje nohavice, ona ucitila jeho tvrdost a trosku ucukla. zobral jej ruku a pomohol jej dat ju do nohavic, dal si nizsie nohavice aj so spodkami. dama ho chytila a zacala sa s nim opatrne hrat. naznacil jej, nech sa mu povenuje aj s ustami. zohla sa k nemu a jemne ho zacala olizovat a opatrne ochutnala. on ju zacal ohmatkavat na jej krasnom tele, kde dociahol, tahal za bradavky a prstom ju drazdil na klitorise a prstoval ju, to uz sa prestala ovladat a svoj vnutorny boj byt slusna prehrala a zacala ju ovladat tuzba a zivocisnost. Ustami sa s nim hrala a uzivala si to ako to len ona vie. uz uz, ked sa pan P skoro urobil, tak dama zvolnila a hrala sa dalej, takto ho trapila az kym sa mu "nedovolila" urobit. vsetko spapala, nikdy nemrha ani kvapkou. pockala kym sa pan P upokoji a jemne ho stale hladkala, ked uz orgasmuz pominul, tak mu dala jemnu pusu na spicku a maskrtne sa olizla. potom sa obliekli a pokracovali dalej v ceste. Dama dosla domov, dala pusu na privitanie manzelovi, ten zacitil nejaku zvlastnu chut v jej ustach. pozrel na nu. ona na neho zmurkla a len prikyvla hlavou, manzel hned pochopil, co sa pred chvilou udialo. postavil sa od pracovneho stola, zobral manzelku do postel, kde si ju tvrdo zobral ako sa na spravnu kurvicku patri. potom spolu lezali v objati a ona mu vsetko porozpravala, pri tom rozpravani sa mu opat postavil a to uz sa pomilovali nezne ako cerstvo zamilovani manzelia.
v polocnych cestach pokracovali aj dalej ale k nicomu dalsiemu uz nedoslo. Obcas dama D potrapila pana P velkym vystrihom a kratkou suknickou, ale aby nebola na neho uplne zla, tak raz za cas mu dovolila zahrat sa s jej kozickami cestou.
kolegovia
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
Anpoenitet
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Re: kolegovia
No, toto se moc nepovedlo. Nebudu ani hodnotit obsah, jelikož kvůli formě jsem ho moc nevnímal. Ale hodně blbě se to čte, jako každý text, který není rozdělen do bloků, nebo aspoň do odstavců. Ovšem co mi vadilo nejvíce bylo, že to není jako povídka, ale protokol z vyšetřovacího spisu - pan P. udělal to a paní D. toto a nakonec se do toho přidal manžel a celé je to naproto bez náboje.
-
Joseph
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
suhlasim s tebou, je to prvotina. treba na uprave este popracovat.Anpoenitet píše: ↑pon 02. říj 2023 11:16:20 No, toto se moc nepovedlo. Nebudu ani hodnotit obsah, jelikož kvůli formě jsem ho moc nevnímal. Ale hodně blbě se to čte, jako každý text, který není rozdělen do bloků, nebo aspoň do odstavců. Ovšem co mi vadilo nejvíce bylo, že to není jako povídka, ale protokol z vyšetřovacího spisu - pan P. udělal to a paní D. toto a nakonec se do toho přidal manžel a celé je to naproto bez náboje.
dakujem za kritiku.
Rigger a fotograf.
-
Anpoenitet
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Ale co se mi líbí a co se povedlo je tvá reakce. Spousta lidí by se začala rozčilovat a nadávat, že jim někdo něříká jak je to skvělé. Pokud fakt si z toho něco vezmeš, tak třeba příště to bude o 100 % lepší. Ale hlavně fakt odstraň ten protokolární styl. Dávej tam jména a zkus to trochu polidštitJoseph píše: ↑pon 02. říj 2023 12:36:55suhlasim s tebou, je to prvotina. treba na uprave este popracovat.Anpoenitet píše: ↑pon 02. říj 2023 11:16:20 No, toto se moc nepovedlo. Nebudu ani hodnotit obsah, jelikož kvůli formě jsem ho moc nevnímal. Ale hodně blbě se to čte, jako každý text, který není rozdělen do bloků, nebo aspoň do odstavců. Ovšem co mi vadilo nejvíce bylo, že to není jako povídka, ale protokol z vyšetřovacího spisu - pan P. udělal to a paní D. toto a nakonec se do toho přidal manžel a celé je to naproto bez náboje.
dakujem za kritiku.
-
Joseph
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
iba kritika nás dokáže posúvaž vpred, ak sa človek uspokojí, tak sa nikdy neposunie ďalej.Anpoenitet píše: ↑pon 02. říj 2023 13:21:02Ale co se mi líbí a co se povedlo je tvá reakce. Spousta lidí by se začala rozčilovat a nadávat, že jim někdo něříká jak je to skvělé. Pokud fakt si z toho něco vezmeš, tak třeba příště to bude o 100 % lepší. Ale hlavně fakt odstraň ten protokolární styl. Dávej tam jména a zkus to trochu polidštitJoseph píše: ↑pon 02. říj 2023 12:36:55suhlasim s tebou, je to prvotina. treba na uprave este popracovat.Anpoenitet píše: ↑pon 02. říj 2023 11:16:20 No, toto se moc nepovedlo. Nebudu ani hodnotit obsah, jelikož kvůli formě jsem ho moc nevnímal. Ale hodně blbě se to čte, jako každý text, který není rozdělen do bloků, nebo aspoň do odstavců. Ovšem co mi vadilo nejvíce bylo, že to není jako povídka, ale protokol z vyšetřovacího spisu - pan P. udělal to a paní D. toto a nakonec se do toho přidal manžel a celé je to naproto bez náboje.
dakujem za kritiku.![]()
tie mena som tu aj zámerne nedával, to som písal viac menej pre manželku a s tým, že to prepošlem aj tomu kolegovi, ktorého obaja poznáme. Ale uznávam, že ako poviedka by si zaslúžila radšej mená.
ja som ju dnes ešte potom neskôr prepisoval, aby som doplnil diakritiku a nejaké veci už aj upravil.
dik
Rigger a fotograf.