Kandaulismus = rozpad vztahu?

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
exkandaulista
Pár slov o nás: neuvedeno

Kandaulismus = rozpad vztahu?

Příspěvek od exkandaulista »

Nedávno jsem provedl průzkum v tématu viewtopic.php?p=121492 kde máme přehled o párech, kde kandaulismus dlouhodobě funguje. Chtěl bych poprosit všechny, kterým kandaulismus narušil, nebo úplně rozbil vztah, klidně i ten minulý, aby sem napsali své poznatky. Třeba i to, co si myslí, že udělali špatně, aby se ti z nás, kteří svůj kandaulistický vztah teprve budují, mohli poučit a neopakovat stejné chyby.

Věřím, že nejsem sám, koho zajímá, co byl důvod rozpadu takových vztahů a naopak, co je recept na spokojený kandaulistický vztah. Přijde mi, že forum je plné detailů, ale takový jakýsi obecný náhled tady nemohu najít a ztrácím se v tom. Pomozte mi udělat si obrázek. Časem také popíšu svůj příběh, ale není to na dvě věty.
Mimochodem, pokud máte váš vztah, začátek, průběh a třeba i jeho rozpad popsaný ve svém blogu zde, tak třeba přidejte jenom odkaz. Jde mi hlavně o to, aby ty informace byly všechny na jednom místě, abychom se nemuseli probírat desítkami blogů a zjišťovat, který popisuje spokojený a fungující vztah a který naopak popisuje pouze trápení a bolest.

Děkuji všem, kdo se zapojí!

BTW : nevím, jestli admin nebude mít nic proti, ale napadlo mě, že by sem možná šlo dát i odkazy na příběhy z jiných webů, které popisují rozpad kandaulisto - cuckold vztahu? Prostě aby tato dvě vlákna sloužila jako jakési shrnutí pro a proti.
Redtiel
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Re: Kandaulismus = rozpad vztahu?

Příspěvek od Redtiel »

Ahoj. Je možno sem napsat i příběhy jiných lidí, se kterými komunikujeme? Anonymně, bez udání nicku?
exkandaulista

Jasně, pokud je to reálné a není to jen nějaký výmysl.
Domkanda
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Tak se dívám na Exkandaulistova témata a koukám, že zrovna tohle konkrétní je bez reakcí ... tak sem připiš případně i něco sám, co jsi posbíral zkušenosti.
Já něco dříve jistě slyšel, ale už si nepamatuju právě ty podrobnosti. Ze "známých lidí" to, myslím, poškodilo Subkandu. Byl tu nick Rošťáci, nevím, jak dopadli, resp jsem nenašel vůbec nick Rošťák ... ???
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
exkandaulista

Možná by bylo zajímavé zjistit kdo byl hodně aktivní a přestal psát, vytratil se, aniž by se s někým nepohodl. Vím o spoustě lidí, co byli aktivní a najednou nic, ticho po pěšině. A psal jsem si s mnoha lidmi i soukromě a ti mi tedy popisovali svoje bývalé vztahy. Jen si myslím že by vůči nim nebylo fér psát to veřejně. Proto by bylo fajn kdyby se třeba ti, kteří mají už nový vztah a ten předchozí jim nevyšel, aby napsali svoje zkušenosti jako varování pro ostatní čemu se třeba vyhnout.

I ve vlákně i šéfovi padlo pár takových příspěvků že to někomu zničilo vztah. Jestli budu mít chuť a čas hodím sem na ně odkaz. Stačí aby byly tyhle případy sjednocený třeba jen formou citace tady do vlákna aby ten kandaulismus nevypadal tak růžově, jako se některým může jevit, když si čtou jen radostné zprávy cuckoldu a to lidské neštěstí zapadne kdesi hluboko.
Domkanda
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Subkanda psal, že ta jeho se kvůli kandaulismu začala chovat příliš dominantně a vychcaně a v běžném životě.
Ví někdo, co se stalo s dvojicí Rošťák/Rošťáci? Před lety jsem si s ním také psal
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
mikina44
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od mikina44 »

Na tohle téma mám asi co napsat. Jak se k tomu dostanu a bude klid po tomhle vánočním šílenství. Dam to sem
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Domkando, co se stalo s rostakem to nevím. 9.října 2019 se z tohoto webu odepnul. Přitom si se mnou dost intenzívně psal. Na 99% byl rostak subkanda, vše to tomu nasvědčovalo, protože i se subkandou jsem si psal. Z toho, co mi napsal rostak vím, že s tou svou žil asi 8 let, sezdaní nebyli a měli 2 děti. On byl OSVČ a ona byla doma s dětmi. Ona v té době mohla mít asi 35 let a prý to byla krásná baba. Nejprve prý zjistil, že si s někým píše, pak, protože měl kanda choutky jí ho navrhl jako milence. Ten byl z místa asi 20 km od nich. Mluvil i s ním a tak on začal za jeho ženou jezdit, vždy na hotel a nebo šukání v autě v přírodě. Rostak byl doma a hlídal děti a užíval si ty představy i žárlení. Potud by to bylo OK, jenže jeho přítelkyně se rozjela. Samozřejmě rostakovi vše vyprávěla, ale pak si začala vymýšlet. Rostakovi se asi po třičtvrtě roce přestalo něco zdát a spojil se s tím milencem. Zjistil od něj, že ten už s ní 3 měsíce není. Tak na ni udeřil, řekl jí co mu řekl ten její nyní už bývalý milenec. Vzal jí telefon, prolustroval ho a zjistil, že si dává ve dny, kdy měla chodit za povoleným milencem, randíčka se 2 jinými chlapi, tu s jedním a tu s druhým. Tak to tedy s nimi pod hrozbou rozchodu uťala, jenže pak se mu zdálo, že to není jak má být a nakonec zjistil, že chodí mrdat k sousedovi z vedlejšího vchodu a že plánují společnou budoucnost. Ten soused byl rozvedený a měl s exkou také dvě děti. Co bylo pak, to už nevím. On se tady rostak odstřihl, ale je jasné, že z jeho přítelkyně se stala promiskuitní kurva a on z toho byl v šoku.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

To je to, co tu často připomínám: podá prst a utrhne ti celou ruku, takže za dobrotu na žebrotu. Nechceš-li něco mít, půjč to!
exkandaulista

mikina44 píše: pát 15. pro 2023 16:12:41 Na tohle téma mám asi co napsat. Jak se k tomu dostanu a bude klid po tomhle vánočním šílenství. Dam to sem
Jak už jsem psal vedle budu se těšit. Je třeba dávat skutečně důležité informace hezky na hromadu aby si lidi mohli udělat obrázek jestli jim to riskování stojí za to. Z tohoto webu se kandaulismus jeví strašně sluníčkový. Ale to je tím, že informace o těch co jim to nevyšlo rychle zmizí, když sem přestanou psát.
Odpovědět