JAK nastavit pohlaví, avatar nebo popisek v profilu
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
- master
- Administrátor
JAK nastavit pohlaví, avatar nebo popisek v profilu
Prosím, nastavte si informace o vás v profilu, kliknutím na tento odkaz ZMĚNA pohlaví a údajů v profilu nebo přes odkaz uživatelský panel v horní čáasti stránky. Jde zejména o položky pohlaví a níže, abychom věděli, kdo s kým komunikuje, zda jste muž, žena, pár a jaké jsou vaše záliby, zaměření, o čem můžeme komunikovat.
Můžete vložit také podpis, který se bude vkládat pod příspěvek : PODPIS pod příspěvkem
Nebo avatar (malý obrázek pod nickem) : AVATAR t.j. malý obrázek u jména
Pokud máte nějaký tip, jaké položky byste chtěli do profilu ještě vepsat, sem s tím. Ale osobně jsem pro to, aby každý mohl v popisku uvést, co uzná za vhodné.
Můžete vložit také podpis, který se bude vkládat pod příspěvek : PODPIS pod příspěvkem
Nebo avatar (malý obrázek pod nickem) : AVATAR t.j. malý obrázek u jména
Pokud máte nějaký tip, jaké položky byste chtěli do profilu ještě vepsat, sem s tím. Ale osobně jsem pro to, aby každý mohl v popisku uvést, co uzná za vhodné.
Administrátor webu kandaulismus.cz
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Jsem zkušený Bull , 51 let z Ústeckého kraje . Mám vždy mohutné výstřiky a jsem tu k dispozici pro Kanda i Cuckold páry .
Re: JAK nastavit pohlaví, avatar nebo popisek v profilu
Zdravím ,
Mám nastaveno pohlaví ?
Děkuji .
Mám nastaveno pohlaví ?
Děkuji .
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Momentálně sám, rád bych tady něco zažil, nebo fantazii profoukl
[quote=mastermost1 post_id=150388 time=1695710337 user_id=17986]
Zdravím ,
Mám nastaveno pohlaví ?
Děkuji .
[/quote]
Dotaz....tady to nad tímto textem je jen pro názornost....jak odpovědět a s kopií a nemít tam všedchny ty asi BBCody? I když je dám zakázat, tak tam jsou...teď zatrhávám Zakázat BBCode..a takhle to dopadne. Poradí někdo? Vím že ta otázka nepatří sem ,ale nevím kam s ní., Díky
p.s. reagoval jsme zmáčknutím uvozovek u přízpěvku
Zdravím ,
Mám nastaveno pohlaví ?
Děkuji .
[/quote]
Dotaz....tady to nad tímto textem je jen pro názornost....jak odpovědět a s kopií a nemít tam všedchny ty asi BBCody? I když je dám zakázat, tak tam jsou...teď zatrhávám Zakázat BBCode..a takhle to dopadne. Poradí někdo? Vím že ta otázka nepatří sem ,ale nevím kam s ní., Díky
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš jen odpovědět (ne úvozovky, to je citace).MilanKROK píše: ↑ned 14. dub 2024 21:04:23Dotaz....tady to nad tímto textem je jen pro názornost....jak odpovědět a s kopií a nemít tam všedchny ty asi BBCody? I když je dám zakázat, tak tam jsou...teď zatrhávám Zakázat BBCode..a takhle to dopadne. Poradí někdo? Vím že ta otázka nepatří sem ,ale nevím kam s ní., Díky
Případně to co je mezi "quote" smazat - občas nechci při citování, aby se znovu zobrazovaly fotky, nebo chci nechat jen jednu....což spousta lidí netuší a pak je strana plná pochval (třeba) se stále stejnými fotkami. "Bezva" je když je jich třeba 10-15
Pod stejným nickem na Amatérech
- lotos
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.
Nem se zvětšit kapacita obrázků pro vklad avataru? Myslím, že ty uvedené hodnoty jsou zbytečně malé.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem muž a hledám ženu na rozmazlování
Jsem muž a hledám ženu,na věku nezáleží,k Rozmazlování Vsetín a okolí
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno