Perverzní subinka

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
taranus
Příspěvky: 74
Registrován: čtv 28. dub 2016 2:58:47
Role muže: je BULL

Perverzní subinka

Příspěvek od taranus »

Tahle povídka se vymyká mé dřívější tvorbě, byla původně psaná narychlo pro jednu perverzní ženu se kterou jsem komunikoval, ale snad se vám bude i tak líbit. :twisted:

Vždy, když mám chuť si vyprázdnil koule, tak ti napíšu. Ty se oholíš hezky dohladka, namaluješ se a z celé té přípravy mi posíláš fotky a videa. Ještě před mým příchodem si dáš do zadku kolík a uděláš s ním v zrcadle pár fotek, které mi pošleš. Jakmile zazvoním tak vyjdeš ven z bytu jenom v sexy prádle tak aby tě viděli všichni sousedi. Venku si klekneš na kolena a nahlas řekneš: “Vítejte můj pane, moje kunda, zadek a pusa jsou pro vás nachystané, ošukejte mi všechny díry…”. Pak jdeme dovnitř, kde mi sundáš kalhoty a chvíli mi ho kouříš. Já ti u toho držím hlavu a koriguju hloubku kouření. Řeknu ti aby sis při kouření dala ruku do kalhotek a začala si to dělat. Chvíli mi ho ještě kouříš a pote si sednu na gauč a koukám na to jak si to děláš. Podám ti 25cm dildo, který si dáš do kundy jako když šukáš na koníčka. Přirážíš na něj a u toho si mačkáš kozu. Jakmile cítíš že se uděláš tak mi to řekneš a já bych z tebe to dildo vytáhnu… orgasmus budeš mít až ti to dovolím…

Nechám tě chvíli odpočinout a potom ti dám obojek s vodítkem a po čtyřech odejdeš do ložnice. Tam si lehneš na postel a dostaneš pásku přes oči. Ja vezmu telefon a nastavím ho tak aby na tebe bylo vidět a zapnu online přenos, kam jsem pozval svoje kámoše. Znova si to začneš dělat aniž bys věděla že video jde hned mezi lidi do světa. Nechám tě honit si frndu a postupně ti dávám další hračky - obří dildo, vibrátor, vajíčko apod. Tentokrát ti dovolím se udělat, ale těsně před orgasmem tě chytím za obojek a pořádně přidusím dokud téměř neomdlíš. Nenechám tě ani vydýchat a hned by si lehneš na záda a dáme si 69. Máš hodně citlivou kundu ale i tak tě lížu jak o život dokud se neblížíš k druhému orgasmu. Ty mi ho mezitím kouříš jak zkušená děvka. Uděláme se najednou - já ti ho vrazím až do krku abys nemohla ani pořádně dýchat a ty ses uděláš a začneš hezky téct.

Video by pořád běželo aniž o tom víš pořád ležíš s páskou přes oči a oddychuješ. Najednou cítíš jak ti dávám na ruce a na nohy pouta a poutám tě tak abys ležela s roztaženýma nohama. Určitě si říkáš že musím mít plné koule když mám po vystříkání tvého krku ještě chuť… dostaneš ještě roubík abys nemohla mluvit a ani křičet… v tom uslyšíš zvonek a než zvládneš vydat nějaký zvuk tak já odejdu ke dveřím. Po chvíli přijdu a ty slyším jak říkám: “tak tady tu kurvu máte, doufám že ji dáte co proto!” Lekneš se protože nevíš co se děje, než se stihneš vzpamatovat tak už cítíš stojícího čůráka mezi stehny. Jsi tak mokrá že do tebe hned zajede a začneš tvrdě a rychle přirážet. Zkoušíš dát nohy k sobě a bránit se ale je to k ničemu, pouta jsou moc pevná. Po chvíli slyšíš jak se tomu co tě šuká zrychluje dech a jde na něj orgasmus… začne přirážet ještě rychleji a v tom cítíš jak do tebe stříká svojí mrdku. Po pár sekundách si uvědomíš že nebereš antikoncepci a úplně ztuhneš. Já si toho všimnu, nakloním se k tobě a řeknu: “uvědomila sis ty kurvo že nic nebereš co… tohle není poslední chlap co se ti vysemení do kundy, ještě jich je pár na řadě. To máš za to žes mi odmlouvala…”

Jakmile to dořeknu tak se jenom usměješ a řekneš: “klidně ať mi to hází do kundy, mám tělísko takže mě tím nenasereš. A navíc… líbí se mi když mě prcá víc chlapů”. Já se k tobě znovu nakloním a řeknu abys to zopakovala nahlas což ty uděláš. Odpoutám tě a ty si pořád ještě s páskou přes oči klekneš jako správná fena všechny čtyři. Další chlap z fronty na nic nečeká a začne tě zezadu šukat do kundy. Jak jsi mokrá a vystříkaná tak to nahlas mlaská a ty vzdycháš jako děvka. Netrvá to dlouho a vysemení se ti do kundy i on. Ty dáš ruku pod kundu a nachytáš vytékající sperma které hned ochutnáš. Na řadě je třetí chlap který si lehne a ty obkročmo na něj. Začne tě šukat a v tom se přidá čtvrtý chlap který ti cpe pero do huby. Jako správná kurva ho hned začneš kouřit a u toho nepřestáváš šukat chlapa pod sebou. Chvíli na vás koukám a potom k tobě přistoupím… chytnu tě zezadu za krk a donutím ohnout se tak aby se ti nadzvedl zadek. Na nic nečekám a dávám ti tam trochu lubrikantu a hned poté ti cpu pero do prdele. Během pár přírazů se uděláš a začneš stříkat. Nám to taky netrvá dlouho, jako první se vystříká chlap kterého kouříš. Ty to všechno samozřejmě spolkneš a ještě mu ho pořádně olížeš od zbytků. Jako druhý se udělá chlap co je ve tvé kundě. V jednu chvíli se vzepře v kolenou a všech vyhází přímo tobě do kundy. Mě to trvá nejdéle, přirážím ti do prdele jak šílenec. Už tě to bolí a v očích se ti objevují slzy, já na to nedbám a chytnu tě za vlasy a začnu přirážet ještě drsněji. To už začínáš normálně brečet, já ještě několikrát přirazím a všechno ti začnu pumpovat do střev. Je to nejsilnější orgasmus jaký jsem kdy zažil. Po orgasmu si na pár sekund odpočinu a ty mezitím slezeš z chlapa pod tebou. Nechám ti na očích pásku a do ruky dám tvůj oblíbený vibrátor. Ty si to hned začneš dělat a já vezmu do ruky kameru která natáčela celé tvoje mrdání. Začnu natáčet detaily tvého obličeje a kundy ze které ti vytéká mrdka. Během pár minut máš nejsilnější orgasmus v životě a já to mám vše na videu. Nechám tě chvíli odpočinout a poté ti do ucha pošeptám: “doufám že se ti to líbilo ty děvko. Celé jsem si to natáčel a video jsem poslal i tvému tátovi… určitě se na něj zrovna kouká…”
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Holzer, Jentakjako, Judy31, Kama, smartin a 250 hostů