Mrkvancová pouť

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Mrkvancová pouť

Příspěvek od jjj3 »

V rámci rozbití běžného kolotoče pracovních a domácích povinností jsme se v září rozhodli vyrazit na mrkvancovou pouť do Polné. Užili jsme si příjemný den a vyzkoušeli různé atrakce. Tedy užila si to hlavně moje žena, která je na takové akce od dětství vysazená a já to spíše víceméně přetrpěl kvůli ní. Cesta zpět nás nečekala, neboť jsme si zajistili ubytování v penzionu a tak jsme si na pouti nemuseli odepírat alkohol. Oba se nebojíme skleničky a zatímco normálně je Zuzana „sexuálně stydlivější“ tak to rozhodně neplatí pokud se napije trochu více. Já jsem náruživý a baví mě dobírat si manželku sexuálními řečmi, nebo situacemi. Po stráveném chozením po pouti jsme, příjemně unaveni, na večer zakotvili na baru. Já kombinoval pivo s panáky medového Jacka a Zuzka pila bílé víno. Slabým místem se ukázala absence jídelního lístku a tak jsme se dopracovali do slušné nálady. S blížící se půlnocí a zavíračkou baru jsme si všimnuli jiného páru co si koupil láhev vína. Zeptali se jestli si k nám mohou přisednout. Lída a Milan, představili se, taky vyrazili na mrkvancovou pouť s přespáním. Lída byla zrzka vysoká zhruba ve jako moje blonďatá Zuzka – tj. 163 a Milan byl o půl hlavy vyšší. Byli jsme rádi za společnost, Lída si přisedla k Zuzce a Milan k mé straně stolu. S tím jak pokročil večer, pokročila i hladina naší intoxikace tak i vzájemná diskuze nabývala na rozpustilosti a lechtivosti, až mi přišlo že je to baru nevhodná a tak jsem je pozval na náš pokoj v penzionu, abychom mohli v klidu pokračovat.

Hned jak jsme zašli na pokoj vzájemné flirtování rychle nabralo obrátky. Holky si chválili vzájemně postavy, Zuzka předvedla sexy zadek v přiléhavých legínách a Lída předváděla hluboký žlábek mezi plnýma trojkama. Poštuchovali jsme za vzájemně a dost se nasmáli. Byl jsem z toho napůl vzrušený, ocas trochu pnul látku v rozkroku, pak se na mě Lída podívala a zeptala se: „Co se mi to snažíš ukázat v těch šortkách?“ zval jsem její vtip vážně a řekl: „Jestli se chceš podívat, tak ti ho ukážu.“ Vstal jsem a stáhnul si šortky až můj polotuhák vypadl na vzduch. Zuzka, překonala šok a začala se smát tak až spadla na podlahu. Lída se natáhnula a několikrát mi ho pohonila rukou do tvrda. Rozhlédnul jsem se po Milanovi a Zuzce, ale nikdo neprotestoval. Lída se otočila a pomohla Zuzce nahoru na postel. Potom Lída Zuzko obkročila a začala natřásat zadek ve stylu tverkování. Smál jsem se a řekl: „Takhle se tanec v klíně nedělá. Zuzko předveď nám to!“ Zuzka a Lída si vyměnili pozice a Zuzka začala nad Lídou tverkovat. Milan protestoval „To není fér. Co já?“ tak si Zuzka stoupnula a přešla k Milanově židli, zatímco Lída naopak zamířila ke mně. V půli cesty Lída Zuzku zastavila s tím, že na tanec na klíně je zapotřebí ukázat taky bus holé kůže a bez okolků stáhnula Zuzce legíny ke kolenům. Ta pod nimi neměla spodní prádlo, ale bez váhání je stáhnula zbytek cesty a vystoupila z nich. Milan a já jsme si sundali šortky a zůstali sedět v trenkách v očekávání toho co se bude dít dále. Zuzka od pasu dolu nahá vystavila pohledům všech svoji zastřiženou kundičku, pak si sedla Milanovi do klína, obličejem k němu. Lída udělala do samé se mnou, ale předtím si sundala sukni, top a podprsenku (zůstala jí jen černá tanga). Zabořil jsem svůj obličej mezi její prsa a občas hodil očkem po Zuzce s Milanem. O několik minut později jsem zahlédnul jak Milanův ocas trčí z jeho trenek ven. Zuzka se kroutila dopředu a dozadu na jeho klíně a já zadoufal že by ho do ní mohl zakrátko zabořit. Pomalu, ale rozhodně se Zuzka přesunula tak, aby do ní Milanův čurák mohl vklouznout. S rychlým přírazem boky vzhůru se jeho ocas do Zuzky zabořil v celé délce. Prudce vydechla a trhnula hlavou ke stropu. Oči a ústa doširoka rozevřené s šokovaným výrazem ve tváři. Milan začal pomalu s pohyby ven a zpět dovnitř a Zuzka se přidala s odsedáním vpřed a vzad. Její výraz se zvolna měnil z úžasu do vášně. Z mého úhlu pohledu jsem viděl jsem Zuzka zatíná a povoluje zadek s každým pohybem vpřed a vzad. Milan a Zuzka se začali vášnivě líbat a já jen slyšel její zastřený hlas „Ano, ošukej mě.“

S výhledem na Zuzku s Milanem jsem rychle vylovil ze spoďárů svůj ocas a odtáhnul Lídy tanga na stranu. Zabořil jsem do Lídy svůj ocas. Tu to ale nešokovalo tolik co Zuzka a rychle jsme přešli to šukání na koníčka. Po několika minutách jsem Lídu zvednul a položil ji zády na postel. Tvrdě jsem do ní přirážel a vychutnával si jak se prsa třesou po mých zásunech. Lída hlasitě vzdychala a celé mě to strhlo natolik že jsem ztratil přehled o tom co dělá Zuzka s Milanem.

Po několika minutách jsem zaznamenal že se Lída dívá doleva s úsměvem. Milan Zuzku zvednul, otočil ji a dal vedle nás na postel na všechny čtyři. Ruku zamotal do jejích vlasů a přitáhnul k sobě vždy když do ní tvrdě přirazil. Ve tváři Zuzky se míchala bolest s vášní a s každý zásunem zachroptěla. Milan se nedržel zpátky a nandával to Zuzce tvrdě. S každým přírazem se její zadek nádherně rozvlnil.

Lída se smála a já přerušil naše mrdání. Natáhnul jsem se pro svůj mobil, odemknul ho, zapnul kameru a řekl Lídě, že si potřebuji splnit jednu svojí fantazii. Podal jsem ji mobil a přešel před Zuzky obličej. Ocas jsem ji opatlal o tváře a potom ho zasunul mezi její pootevřené rty. Lída se usmívala jak Milan zuřivě přirážel do Zuzka a já ji k tomu šukal do pusy. Lída udělala několik fotek, a potom Milan, Zuzka a já na chvilku zastavili mrdačku a na několik snímků zapozovali. Společně jsme koukali do kamery a usmívali se.

Pak jsme pokračovali v šukání Zuzky o chvilku déle, než Lída přišla ke mně a ohnula se vedle ke tváři Zuzky. Vytáhnul jsem ocas a rychle ho přehodil to píči Lidky. Zvolna jsem projížděl Lídu abych vydržel co nejdéle. Po několika minutách začal Milan zrychlovat na finále, jak se blížil k vrcholu, vytáhnul ho ze Zuzky a za vlasy si ji přitáhnul k ocasu.

Začal ji stříkal na obličej a trefil nos a pravé oko. Zuzka otevřela pusu, aby se nadechla a Milan toho zneužil a zarazil čuráka do její pusy a dokončil svůj vrchol v jejím hrdle. Nemohl jsem pohled na ně více vydržet, rychle jsem ho z Lídy vytáhnul a vyhonil ho do obličeje Zuzky. Lída se smála a volala na Zuzku, že je děvka s mrdkou na puse jak z porna. Zuzka seděla na kolenou na podlaze, obličej zcákaný mrdkou a trochu kuckala jak polykala část Milanova sperma co skončilo v puse.

Znaveni jsme zalezli každý pár do jedné ze dvou postelí na pokoji. Já a Zuzka do jedné, Milan s Lídou do druhé. Bylo asi k druhé ráno a všichni jsme rychle usnuli. Asi o hodinu a půl jsem se probudil a všimnul si že Zuzka není u mě v posteli a vedle svítí lampička. Pomalu jsem otevřel oči a zjistil že Zuzka leží na zádech na druhé posteli. Milan byl nad ní v misionáři, s nohama Zuzky zapřenými o ramena. Milan neúnavně tvrdě přirážel. Obličej Zuzky byl otočený mým směrem, ale její oči byly zavřené.

Nevěděl jsem jestli Zuzka v opilosti přešla to druhé postele, nebo jestli se Milan rozhodl, že má chuď na další kolo a Zuzku si k sobě přitáhnul, ale teď byly uprostřed další mrdačky. Milan tvrdě přirážel a Zuzka ani nevypadala moc při vědomí. Několik dalších minut strávili takto v misionáři, potom ji otočil na břicho. Zuzka ležela rovně, Milan ji roztáhnul nohy a pokračoval v šukání její kundy. Po chvíli ji chytil za vlasy a přitáhnul zpátky. Viděl jsem Zuzce do tváře a její oči byly stále zavřené. Milan vytáhnul ocas a přesunul ho na kakaovou dírku. Našteloval se a pak se mu povedlo zajet na jeden příraz až úplně nadoraz dovnitř. Zuzky obličej se zkřivil bolestí, hlasitě sténala, ale oči neotevřela. Teprve tehdy jsem si všimnul záblesku a uviděl Lídu jak sedí v čele postele s mobilem v ruce. Byla nahá a prstila si kundu, zatímco dělala fotky jak moji manželku mrdá Milan. Měla svůj typický úsměv a pronesla „Špinavá děvka. Vsadím se, že to má ráda do zadku. Pěkně tu kurvu protáhni!“ posadil jsem se a začal si honit ocas zatímco Milan pokračoval v plenění prdelky Zuzky.

Milan přidal na rychlosti „Vystříkám ti prdel děvko!“ zatáhnul tvrdě za vlasy, až zvedla bradu z postele a vystříkal se Zuzce do střev. Pak se podíval na mě „Je to tvoje děvka, tak pojď taky,“ vstal jsem z postele, přešel k jejich a osedlal si manželku, která zjevně odpadla. Rozetka Zuzky byla růžová, zduřelá a kladla jen malý odpor, když jsem se zabořil dovnitř. Její prdelka byla teplá a mazlavá jak nikdy předtím co jsem v ní byl. Jak jsem začal pomalu do Zuzky přirážet, Lída se přesunula z čela postele. Po čtyřech přelezla k hlavě Zuzky. Chytil jsem Zuzku za vlasy, zvednul ji hlavu a Lída se zatlačila dozadu třít o zadkem a kundou o její obličej. To jsem nevydržel a po několika přírazech jsem se udělal. Lída Zuzku přetočila na záda a klekla si jí nad obličej a tvrději se o něj třela píčou. Nemohl jsem říci, jestli v jejím projevu převažoval vztek, nebo dominance, ale rozhodně mou ženu nijak nešetřila. Po chvíli došla Lída na vrchol také. Jediný, kdo zůstal bez orgasmu, byla Zuzka. Milan mi pomohl přesunout Zuzku zpět na naši postel a po chvíli jsem znovu padl do spánku.

Budík zvonil ráno v sedm, rychle jsem ho zamáčknul a ležel dál. V osm jsem vylézal z postele a všimnul si že Lída, Milan a Zuzka už jsou všichni z postele venku. S napůl ještě zalepenými očima mi došlo že slyším tiché dávení Zuzky a tak jsem vylezl abych zjistil jak jí po včerejší pijatice je. Došel jsem do předsíňky a uviděl všechny tři. Zuzka klečela nahá nedaleko dveří. Milan měl trenky u kolen a jeho ocas hrubě projížděl Zuzky pusou. Lída byla plně oblečená a stále vedle Milana s rukou položenou na týlu Zuzky hlavy. Lída narážela Zuzka hlavu na Milanův ocas což při každém zásunu tvořilo ty zvuky co mě vtáhly z postele.

„Ještě jednou na cestu, děvko.“ Řekla Lída když se sklonila a dívala se mé manželce do očí. Milan poplácal Lídu u rameni. „Teď“ Lída chytila Zuzku za vlasy a narazila ji na Milana tak, že jeho ocas zmizel celý v jejím krku. Milan sevřel půlky k sobě a vyprázdnil své koule Zuzce do hrdla. Slzy tekly Zuzce z očí, jak byla přinucena polknout Milanovu mrdku.

Milan si natáhnul kalhoty, zatímco Lída přešla ke mně, a dala mi rychlou pusu. „Díky za společnost a zábavu. Užij si zbytek dovolené se svojí děvkou,“ pronesla Lída jak odcházeli dveřmi. Podíval jsem se dolů na Zuzku a došlo mi, že na rozdíl od večera teď musí být 100% střízlivá, zatímco se na mě dívala svými velkými očima.

Chytil jsem ji rukou za vlasy a po čtyřech ji táhnul k nejbližší posteli. Vršek těla jsem ji vytáhnul na postel, na vyšpulený zadek ji několikrát silně plesknul, pak ji přetočil na záda abych ji viděl do tváře a roztáhnul ji nohy od sebe. Pomalu jsem tvrdý ocas zasunul do napuchlé píči a sledoval jak se na jejím obličeji střídá vzrušení a bolest. „Včera večer jsi byla opilá, teď si ale střízlivá. Tebe vzrušuje, když jsi použitá jako děvka?“ s každým přírazem Zuzka postupně vzdychala „Není to,……podvádění……když je manžel …….u toho“ došlo mi že budu muset pořádně prozkoumat tuto submisivní stránku své manželky……..
Uživatelský avatar
Ibull
Příspěvky: 270
Registrován: stř 12. srp 2020 7:02:15
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mrkvancová pouť

Příspěvek od Ibull »

jjj3 píše: pon 26. zář 2022 17:25:50 V rámci rozbití běžného kolotoče pracovních a domácích povinností jsme se v září rozhodli vyrazit na mrkvancovou pouť do Polné. Užili jsme si příjemný den a vyzkoušeli různé atrakce. Tedy užila si to hlavně moje žena, která je na takové akce od dětství vysazená a já to spíše víceméně přetrpěl kvůli ní. Cesta zpět nás nečekala, neboť jsme si zajistili ubytování v penzionu a tak jsme si na pouti nemuseli odepírat alkohol. Oba se nebojíme skleničky a zatímco normálně je Zuzana „sexuálně stydlivější“ tak to rozhodně neplatí pokud se napije trochu více. Já jsem náruživý a baví mě dobírat si manželku sexuálními řečmi, nebo situacemi. Po stráveném chozením po pouti jsme, příjemně unaveni, na večer zakotvili na baru. Já kombinoval pivo s panáky medového Jacka a Zuzka pila bílé víno. Slabým místem se ukázala absence jídelního lístku a tak jsme se dopracovali do slušné nálady. S blížící se půlnocí a zavíračkou baru jsme si všimnuli jiného páru co si koupil láhev vína. Zeptali se jestli si k nám mohou přisednout. Lída a Milan, představili se, taky vyrazili na mrkvancovou pouť s přespáním. Lída byla zrzka vysoká zhruba ve jako moje blonďatá Zuzka – tj. 163 a Milan byl o půl hlavy vyšší. Byli jsme rádi za společnost, Lída si přisedla k Zuzce a Milan k mé straně stolu. S tím jak pokročil večer, pokročila i hladina naší intoxikace tak i vzájemná diskuze nabývala na rozpustilosti a lechtivosti, až mi přišlo že je to baru nevhodná a tak jsem je pozval na náš pokoj v penzionu, abychom mohli v klidu pokračovat.

Hned jak jsme zašli na pokoj vzájemné flirtování rychle nabralo obrátky. Holky si chválili vzájemně postavy, Zuzka předvedla sexy zadek v přiléhavých legínách a Lída předváděla hluboký žlábek mezi plnýma trojkama. Poštuchovali jsme za vzájemně a dost se nasmáli. Byl jsem z toho napůl vzrušený, ocas trochu pnul látku v rozkroku, pak se na mě Lída podívala a zeptala se: „Co se mi to snažíš ukázat v těch šortkách?“ zval jsem její vtip vážně a řekl: „Jestli se chceš podívat, tak ti ho ukážu.“ Vstal jsem a stáhnul si šortky až můj polotuhák vypadl na vzduch. Zuzka, překonala šok a začala se smát tak až spadla na podlahu. Lída se natáhnula a několikrát mi ho pohonila rukou do tvrda. Rozhlédnul jsem se po Milanovi a Zuzce, ale nikdo neprotestoval. Lída se otočila a pomohla Zuzce nahoru na postel. Potom Lída Zuzko obkročila a začala natřásat zadek ve stylu tverkování. Smál jsem se a řekl: „Takhle se tanec v klíně nedělá. Zuzko předveď nám to!“ Zuzka a Lída si vyměnili pozice a Zuzka začala nad Lídou tverkovat. Milan protestoval „To není fér. Co já?“ tak si Zuzka stoupnula a přešla k Milanově židli, zatímco Lída naopak zamířila ke mně. V půli cesty Lída Zuzku zastavila s tím, že na tanec na klíně je zapotřebí ukázat taky bus holé kůže a bez okolků stáhnula Zuzce legíny ke kolenům. Ta pod nimi neměla spodní prádlo, ale bez váhání je stáhnula zbytek cesty a vystoupila z nich. Milan a já jsme si sundali šortky a zůstali sedět v trenkách v očekávání toho co se bude dít dále. Zuzka od pasu dolu nahá vystavila pohledům všech svoji zastřiženou kundičku, pak si sedla Milanovi do klína, obličejem k němu. Lída udělala do samé se mnou, ale předtím si sundala sukni, top a podprsenku (zůstala jí jen černá tanga). Zabořil jsem svůj obličej mezi její prsa a občas hodil očkem po Zuzce s Milanem. O několik minut později jsem zahlédnul jak Milanův ocas trčí z jeho trenek ven. Zuzka se kroutila dopředu a dozadu na jeho klíně a já zadoufal že by ho do ní mohl zakrátko zabořit. Pomalu, ale rozhodně se Zuzka přesunula tak, aby do ní Milanův čurák mohl vklouznout. S rychlým přírazem boky vzhůru se jeho ocas do Zuzky zabořil v celé délce. Prudce vydechla a trhnula hlavou ke stropu. Oči a ústa doširoka rozevřené s šokovaným výrazem ve tváři. Milan začal pomalu s pohyby ven a zpět dovnitř a Zuzka se přidala s odsedáním vpřed a vzad. Její výraz se zvolna měnil z úžasu do vášně. Z mého úhlu pohledu jsem viděl jsem Zuzka zatíná a povoluje zadek s každým pohybem vpřed a vzad. Milan a Zuzka se začali vášnivě líbat a já jen slyšel její zastřený hlas „Ano, ošukej mě.“

S výhledem na Zuzku s Milanem jsem rychle vylovil ze spoďárů svůj ocas a odtáhnul Lídy tanga na stranu. Zabořil jsem do Lídy svůj ocas. Tu to ale nešokovalo tolik co Zuzka a rychle jsme přešli to šukání na koníčka. Po několika minutách jsem Lídu zvednul a položil ji zády na postel. Tvrdě jsem do ní přirážel a vychutnával si jak se prsa třesou po mých zásunech. Lída hlasitě vzdychala a celé mě to strhlo natolik že jsem ztratil přehled o tom co dělá Zuzka s Milanem.

Po několika minutách jsem zaznamenal že se Lída dívá doleva s úsměvem. Milan Zuzku zvednul, otočil ji a dal vedle nás na postel na všechny čtyři. Ruku zamotal do jejích vlasů a přitáhnul k sobě vždy když do ní tvrdě přirazil. Ve tváři Zuzky se míchala bolest s vášní a s každý zásunem zachroptěla. Milan se nedržel zpátky a nandával to Zuzce tvrdě. S každým přírazem se její zadek nádherně rozvlnil.

Lída se smála a já přerušil naše mrdání. Natáhnul jsem se pro svůj mobil, odemknul ho, zapnul kameru a řekl Lídě, že si potřebuji splnit jednu svojí fantazii. Podal jsem ji mobil a přešel před Zuzky obličej. Ocas jsem ji opatlal o tváře a potom ho zasunul mezi její pootevřené rty. Lída se usmívala jak Milan zuřivě přirážel do Zuzka a já ji k tomu šukal do pusy. Lída udělala několik fotek, a potom Milan, Zuzka a já na chvilku zastavili mrdačku a na několik snímků zapozovali. Společně jsme koukali do kamery a usmívali se.

Pak jsme pokračovali v šukání Zuzky o chvilku déle, než Lída přišla ke mně a ohnula se vedle ke tváři Zuzky. Vytáhnul jsem ocas a rychle ho přehodil to píči Lidky. Zvolna jsem projížděl Lídu abych vydržel co nejdéle. Po několika minutách začal Milan zrychlovat na finále, jak se blížil k vrcholu, vytáhnul ho ze Zuzky a za vlasy si ji přitáhnul k ocasu.

Začal ji stříkal na obličej a trefil nos a pravé oko. Zuzka otevřela pusu, aby se nadechla a Milan toho zneužil a zarazil čuráka do její pusy a dokončil svůj vrchol v jejím hrdle. Nemohl jsem pohled na ně více vydržet, rychle jsem ho z Lídy vytáhnul a vyhonil ho do obličeje Zuzky. Lída se smála a volala na Zuzku, že je děvka s mrdkou na puse jak z porna. Zuzka seděla na kolenou na podlaze, obličej zcákaný mrdkou a trochu kuckala jak polykala část Milanova sperma co skončilo v puse.

Znaveni jsme zalezli každý pár do jedné ze dvou postelí na pokoji. Já a Zuzka do jedné, Milan s Lídou do druhé. Bylo asi k druhé ráno a všichni jsme rychle usnuli. Asi o hodinu a půl jsem se probudil a všimnul si že Zuzka není u mě v posteli a vedle svítí lampička. Pomalu jsem otevřel oči a zjistil že Zuzka leží na zádech na druhé posteli. Milan byl nad ní v misionáři, s nohama Zuzky zapřenými o ramena. Milan neúnavně tvrdě přirážel. Obličej Zuzky byl otočený mým směrem, ale její oči byly zavřené.

Nevěděl jsem jestli Zuzka v opilosti přešla to druhé postele, nebo jestli se Milan rozhodl, že má chuď na další kolo a Zuzku si k sobě přitáhnul, ale teď byly uprostřed další mrdačky. Milan tvrdě přirážel a Zuzka ani nevypadala moc při vědomí. Několik dalších minut strávili takto v misionáři, potom ji otočil na břicho. Zuzka ležela rovně, Milan ji roztáhnul nohy a pokračoval v šukání její kundy. Po chvíli ji chytil za vlasy a přitáhnul zpátky. Viděl jsem Zuzce do tváře a její oči byly stále zavřené. Milan vytáhnul ocas a přesunul ho na kakaovou dírku. Našteloval se a pak se mu povedlo zajet na jeden příraz až úplně nadoraz dovnitř. Zuzky obličej se zkřivil bolestí, hlasitě sténala, ale oči neotevřela. Teprve tehdy jsem si všimnul záblesku a uviděl Lídu jak sedí v čele postele s mobilem v ruce. Byla nahá a prstila si kundu, zatímco dělala fotky jak moji manželku mrdá Milan. Měla svůj typický úsměv a pronesla „Špinavá děvka. Vsadím se, že to má ráda do zadku. Pěkně tu kurvu protáhni!“ posadil jsem se a začal si honit ocas zatímco Milan pokračoval v plenění prdelky Zuzky.

Milan přidal na rychlosti „Vystříkám ti prdel děvko!“ zatáhnul tvrdě za vlasy, až zvedla bradu z postele a vystříkal se Zuzce do střev. Pak se podíval na mě „Je to tvoje děvka, tak pojď taky,“ vstal jsem z postele, přešel k jejich a osedlal si manželku, která zjevně odpadla. Rozetka Zuzky byla růžová, zduřelá a kladla jen malý odpor, když jsem se zabořil dovnitř. Její prdelka byla teplá a mazlavá jak nikdy předtím co jsem v ní byl. Jak jsem začal pomalu do Zuzky přirážet, Lída se přesunula z čela postele. Po čtyřech přelezla k hlavě Zuzky. Chytil jsem Zuzku za vlasy, zvednul ji hlavu a Lída se zatlačila dozadu třít o zadkem a kundou o její obličej. To jsem nevydržel a po několika přírazech jsem se udělal. Lída Zuzku přetočila na záda a klekla si jí nad obličej a tvrději se o něj třela píčou. Nemohl jsem říci, jestli v jejím projevu převažoval vztek, nebo dominance, ale rozhodně mou ženu nijak nešetřila. Po chvíli došla Lída na vrchol také. Jediný, kdo zůstal bez orgasmu, byla Zuzka. Milan mi pomohl přesunout Zuzku zpět na naši postel a po chvíli jsem znovu padl do spánku.

Budík zvonil ráno v sedm, rychle jsem ho zamáčknul a ležel dál. V osm jsem vylézal z postele a všimnul si že Lída, Milan a Zuzka už jsou všichni z postele venku. S napůl ještě zalepenými očima mi došlo že slyším tiché dávení Zuzky a tak jsem vylezl abych zjistil jak jí po včerejší pijatice je. Došel jsem do předsíňky a uviděl všechny tři. Zuzka klečela nahá nedaleko dveří. Milan měl trenky u kolen a jeho ocas hrubě projížděl Zuzky pusou. Lída byla plně oblečená a stále vedle Milana s rukou položenou na týlu Zuzky hlavy. Lída narážela Zuzka hlavu na Milanův ocas což při každém zásunu tvořilo ty zvuky co mě vtáhly z postele.

„Ještě jednou na cestu, děvko.“ Řekla Lída když se sklonila a dívala se mé manželce do očí. Milan poplácal Lídu u rameni. „Teď“ Lída chytila Zuzku za vlasy a narazila ji na Milana tak, že jeho ocas zmizel celý v jejím krku. Milan sevřel půlky k sobě a vyprázdnil své koule Zuzce do hrdla. Slzy tekly Zuzce z očí, jak byla přinucena polknout Milanovu mrdku.

Milan si natáhnul kalhoty, zatímco Lída přešla ke mně, a dala mi rychlou pusu. „Díky za společnost a zábavu. Užij si zbytek dovolené se svojí děvkou,“ pronesla Lída jak odcházeli dveřmi. Podíval jsem se dolů na Zuzku a došlo mi, že na rozdíl od večera teď musí být 100% střízlivá, zatímco se na mě dívala svými velkými očima.

Chytil jsem ji rukou za vlasy a po čtyřech ji táhnul k nejbližší posteli. Vršek těla jsem ji vytáhnul na postel, na vyšpulený zadek ji několikrát silně plesknul, pak ji přetočil na záda abych ji viděl do tváře a roztáhnul ji nohy od sebe. Pomalu jsem tvrdý ocas zasunul do napuchlé píči a sledoval jak se na jejím obličeji střídá vzrušení a bolest. „Včera večer jsi byla opilá, teď si ale střízlivá. Tebe vzrušuje, když jsi použitá jako děvka?“ s každým přírazem Zuzka postupně vzdychala „Není to,……podvádění……když je manžel …….u toho“ došlo mi že budu muset pořádně prozkoumat tuto submisivní stránku své manželky……..
👍 super povídka
Mildas155
Příspěvky: 257
Registrován: čtv 23. čer 2022 11:24:00
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mrkvancová pouť

Příspěvek od Mildas155 »

paráda
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bobkobb, glim, ota65 a 181 hostů