Fetiš (použité dámske nohavičky)
Pravidla fóra
Bavte se o čem chcete, ale buďte slušní a dodržujte pravidla.
Bavte se o čem chcete, ale buďte slušní a dodržujte pravidla.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Môj partner je kandaulista. Ja zas rada provokujem a na jeho požiadanie sa ukazujem ak sa mi chlap páči
Fetiš (použité dámske nohavičky)
Ahojte, už dlhšie ma vzrušuje predstava, že by sa cudzí muž ukájal na mojich použitých nohavičkách, ktoré by som mu poslala a potom by on poslal foto môjmu partnerovi
našiel by sa tu medzi vami taký odvážlivec? Nohavičky by som si kúpila podľa predstáv záujemcu aký štýl má rád (tangá, športové, bavlnené, čipkované...). Ponosila by som ich, poprípade by som ich mohla mať aj pri sexe a priateľ by ich ostriekal semenom. Všetko je o už potom na dohode medzi mnou a potencionalnym záujemcom
nájde sa medzi vami nejaky odvážlivec?
-
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Fetiš (použité dámske nohavičky)
Jednou v živote sem mnel možnost to skusit,bydlela u nás z moji sesternici i její kamoška,chodili na brigádu na merunky,v kupelce sem objevil její tangá celej den nošené a z menším výtokem no nadhera je to uz asi 20 let a pořád to mám v hlave,navíc majitelka byla moc pěkná holka,skusil byc to
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
Moju predchadzajucu partnerku vzrusovalo ked vlastnej mame kradla nohavicky z pradelneho kosa a davala mi ich vonat. Ked som sa do nich vystriekal, vratila ich naspat.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
to se mi líbí jsem na to ujetýYogobella píše: ↑sob 30. črc 2022 14:19:51 Ahojte, už dlhšie ma vzrušuje predstava, že by sa cudzí muž ukájal na mojich použitých nohavičkách, ktoré by som mu poslala a potom by on poslal foto môjmu partnerovinašiel by sa tu medzi vami taký odvážlivec? Nohavičky by som si kúpila podľa predstáv záujemcu aký štýl má rád (tangá, športové, bavlnené, čipkované...). Ponosila by som ich, poprípade by som ich mohla mať aj pri sexe a priateľ by ich ostriekal semenom. Všetko je o už potom na dohode medzi mnou a potencionalnym záujemcom
-
Škola že sis jich nenechalMildas155 píše: ↑ned 31. črc 2022 5:17:17 Jednou v živote sem mnel možnost to skusit,bydlela u nás z moji sesternici i její kamoška,chodili na brigádu na merunky,v kupelce sem objevil její tangá celej den nošené a z menším výtokem no nadhera je to uz asi 20 let a pořád to mám v hlave,navíc majitelka byla moc pěkná holka,skusil byc to
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
-
- Role muže: je BULL
Já by jsem se rád na nich ukájel a vyfotil to tvojemu partneroviYogobella píše: ↑sob 30. črc 2022 14:19:51 Ahojte, už dlhšie ma vzrušuje predstava, že by sa cudzí muž ukájal na mojich použitých nohavičkách, ktoré by som mu poslala a potom by on poslal foto môjmu partnerovinašiel by sa tu medzi vami taký odvážlivec? Nohavičky by som si kúpila podľa predstáv záujemcu aký štýl má rád (tangá, športové, bavlnené, čipkované...). Ponosila by som ich, poprípade by som ich mohla mať aj pri sexe a priateľ by ich ostriekal semenom. Všetko je o už potom na dohode medzi mnou a potencionalnym záujemcom
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Môj partner je kandaulista. Ja zas rada provokujem a na jeho požiadanie sa ukazujem ak sa mi chlap páči
Ahojte, tak to má veľmi teší, že je medzi vami toľko nadšencov fetišu. S jedným záujemcom som sa už aj reálne dohodla a zmočila mu nohavičky a silonky podľa jeho požiadaviek pri sexe. Bolo to veľmi vzrusujuce, a vlhká som bola už len pri predstave, ako sa bude pán potom uspokojovať na mojom prádielku. Plánujem potom urobiť nejaký spoločný album ako mám veci a sebe a potom ako sa záujemci uspokojujú na mojich veciach 
Kto má záujem o moje použité veci pri sexe, nech mi píše súkromnú správu. Krásny deň vám želám
Kto má záujem o moje použité veci pri sexe, nech mi píše súkromnú správu. Krásny deň vám želám
-
Ahoj nemůžeš nás aspoň potěšit fotkou kalhotek které posílášYogobella píše: ↑pát 05. srp 2022 6:44:40 Ahojte, tak to má veľmi teší, že je medzi vami toľko nadšencov fetišu. S jedným záujemcom som sa už aj reálne dohodla a zmočila mu nohavičky a silonky podľa jeho požiadaviek pri sexe. Bolo to veľmi vzrusujuce, a vlhká som bola už len pri predstave, ako sa bude pán potom uspokojovať na mojom prádielku. Plánujem potom urobiť nejaký spoločný album ako mám veci a sebe a potom ako sa záujemci uspokojujú na mojich veciach
Kto má záujem o moje použité veci pri sexe, nech mi píše súkromnú správu. Krásny deň vám želám![]()
-