Zážitek z nuda pláže

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
kfantazie
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Zážitek z nuda pláže

Příspěvek od kfantazie »

Ahoj všem, chtěl bych se podělit o drobný a neplánovaný zážitek z nuda pláže u přehrady Černá Nisa. Stalo se teď v posledních parných dnech, občas to tak děláme, když je v Liberci moc vedro, vyjedeme nahoru na Bedřichov a lesem dojdeme na přehradu, tam se po příjemné procházce v lese nějakou dobu osvěžujeme, což je paráda, protože tady člověk nemusí tahat plavky a je tu klid. Ne jinak tomu bylo nedávno. S tím rozdílem, že jsem přijel domů a manželka už byla uchystaná a já se tedy narychlo jen opláchl, přehodil tričko, všité kraťasy jsem měl již na sobě - měl jsem klicku od rána, což jsem si v tu chvíli ani neuvědomil, vzal připravený batoh a karimatky a jeli jsme. Zaparkoval jsem a pomalu jsme lesem a už cestou do uvědomil, že mám pořád tu klícku! No co, říkám si, stejně tam moc lidí nebude, utěšoval jsem se. Asi po 45 min jsme došli na přehradu. Pěkně až dozadu na plážičku, kolem rozhazených lidí, ani jsem nevnímal, kdo tam je. Svlékli jsme se a já manželku pěkně mazal celé hladké tělíčko, nechala se mazat úplně všude a já byl vlastně rád, že klícku mám, protože piňda se zuřivě pokoušel o erekci po celou dobu. Pak žena namazala mě a takto jsme si nazí leželi po nějakou dobu a užívali klidu a sluníčka. Po nějaké době žena zavelela, že jí je už teplo, že se půjdeme namočit. Uvítal jsem to a zvedli jsme se. Teď jsem si prvně všiml, že nás pozoruje z povzdálí starší muž, tak 50 let, plešatý, ale na pohled sympaťák. Upozornil jsem na něj ženu a ona mi řekla že o něm již chvíli ví. Zvedl se a pomalu šel naším směrem k vodě. Zkoukl jsem mu výbavu, která se mu houpala mezi nohama, penis a varlata parádní, divil bych se, že by to manželka neregistrovala. Ponořili jsme těla do vody a chvíli se koupali, ono to dlouho nejde, voda v přehradě není úplně teplá. Pán mezitím došel ve vodě k nám poblíž a dal se s námi do hovoru. Ten pokračoval i poté, co jsme všichni šli k našemu místu. Byl to příjemný rozhovor, pán se jmenoval Honza, bylo mu nedávno 53 let. Nedal ani okem znát, že by ho nějak udivilo, co mám mezi nohami, rozhovor byl o všem možném, nakonec mu žena navrhla, jestli si nechce přesunout věci k nám, s čímž souhlasil a po chvíli již ležel i nás. Potykali jsme mezitím všichni. Manželku si se zájmem prohlížel a tu to pochopitelně vzrušovalo. I on měl již pěknou a silnou erekci, kterou nijak nezakrýval a protože jsme byli již nějakou venku z vody, manželka, že potřebuje znovu namazat. A povídá mu "Honzo uděláš to"? A on že rád, pokud to mě nevadí. Já mu řekl, že může dělat cokoliv, co bude žena chtít, že se rád dívám a tak ji začal v sedě mazat záda zezadu, po celou dobu měl penis opřený o její zadeček, promazával ji pak dopředu bříško a prsa a její již velmi vztyčené bradavky. Pak si lehla a lehce roztahla nožky, bylo vidět její mokrou, již na čuráka k zasunutí připravenou kundičku, ale on ji dál mazal a masíroval a samozřejmě stimuloval klitoris prsty. Manželka mu přetahovala jeho krásně vyběhlý žalud, když náhle ji povídá, ať si lehne na bok. Manželka si lehla na bok, on se natiskl za ní a hned ji vnikl do kundičku. Zatlačil se do ní a hodně pomalu v ní jezdil. Pro okolí nenaznatelná situace, vypadalo to, jako dvě osoby, ležící v objetí. Já si lehl na bok obráceně a hlavu vnořil zepředu na její klitoris a stimuloval ji jazykem. Netrvalo dlouhou a manželka měla silný orgasmus. Honza zasténal téměř v zápětí a ulevil svým varlatům do manželky. Ještě chvíli v ní zůstal, laskal ji a pak ho vytáhl. Posadil se a sledoval, jak já ji zepředu stále na boku v leže čistím kundičku od jeho semene. Velmi ho to vzrušilo. Poté jsme se šli ještě všichni koupat, předali si na sebe kontakt a domluvili se, že se spojíme a domluvíme další akci, třeba na chatě či jinde.
Unicorn
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem starší sub.Provádím nahý úklid nebo montáže nábytku atd. Pouze Praha a v pracovní dny během dne. Ženám, párům i mužům. Nehledám sex jen ponižování. Myslim, že jsem masochista-začátečník. Pouze v pracovní dny přes den. Praha

Re: Zážitek z nuda pláže

Příspěvek od Unicorn »

Přijemné čtení... a pěkný začátek. Pokud bude pokračovaní, bylo by to super :)
vinklar
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od vinklar »

Moc pěkný zážitek 👍
vinklar

Příspěvek od vinklar »

Mohl sis ulevit aspoň večer doma?
satel59
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od satel59 »

Krásne a vzrušujúce.
Maser001
Pár slov o nás: BULLL, jsem prisny ale spravedlivy… muze byt i BI

Příspěvek od Maser001 »

Uzasny!
kfantazie

Příspěvek od kfantazie »

vinklar píše: sob 30. črc 2022 12:05:25 Mohl sis ulevit aspoň večer doma?
Ahoj, mohl, večer mě odemkla a dělala si to ještě vibrátorem a já si mohl u toho honit a vystříkat do ubrousku. Žadonil jsem, že chci stříkat aspoň na její zadeček, přísné ne následovalo ihned. Má takový hodně kvalitní vibrátor, na pomak jak živý, fotku tady asi můžu přidat....
kfantazie

Příspěvek od kfantazie »

Unicorn píše: sob 30. črc 2022 11:37:39 Přijemné čtení... a pěkný začátek. Pokud bude pokračovaní, bylo by to super :)
Ahoj, bude možná už zítra, ta pláž je asi týden plus mínus 10 dní stará věc, s Honzou se žena domluvila, že přijede k nám do Liberce dnes navečer, děti máme do pondělí pryč, pak už by to bylo skoro nemožný realizovat, takže se to hodí. Spát tu nebude, takže počítám, že tak do pozdějších večerních hodin spolu budou šukat a pak pojede domů. Uvidíme, napíšu o tom.
vinklar

Příspěvek od vinklar »

kfantazie píše: sob 30. črc 2022 14:54:30
Ahoj, mohl, večer mě odemkla a dělala si to ještě vibrátorem a já si mohl u toho honit a vystříkat do ubrousku. Žadonil jsem, že chci stříkat aspoň na její zadeček, přísné ne následovalo ihned. Má takový hodně kvalitní vibrátor, na pomak jak živý, fotku tady asi můžu přidat....
Určitě nám Ukaž fotku
kfantazie

Příspěvek od kfantazie »

vinklar píše: sob 30. črc 2022 16:26:06
kfantazie píše: sob 30. črc 2022 14:54:30
Určitě nám Ukaž fotku
Přikládám fotku pomůcky manželky, teď musím běžet, Honza už zvoní u dveří, po akci preferuji.

Obrázek
Odpovědět