Macháč

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Elberet
Příspěvky: 427
Registrován: pon 30. srp 2021 9:17:43
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Macháč

Příspěvek od Elberet »

Sebral jsem klíče, rozloučil se a šel pro věci, jak se Paní přála. Ve stanu jsem vzal silonky ze včerejšího dne, přitiskl si je na tvář a nasával úžasnou vůní nohou a klína mé Paní. Mazlil jsem se se silonkami mé Paní a přitom si uvědomoval, že jsem opětovně klesl ještě hlouběji, než jsem si kdy dokázal představit. Byl jsem totálně vzrušený, zároveň jsem měl strach z budoucnosti, jak to s námi bude, zda mě neopustí, až jsem z toho začal brečet a slzy utíral do silonek, které jsem stále pevně tiskl ke svému obličeji.

V tom mi přišla zpráva od Paní s instrukcemi: vem mi ty černé vzorované silonky, provázková tanga, koženou minisukni, černo-modré tílko od Retra a kožená pouta, kluci mě chtějí ošoustat v poutech. Spacák nepotřebuju, vlezu si pod peřinu k Martinovi nebo Lukášovi. Nemůžu jinak, hrozně mě oba přitahují, chci je mít oba v sobě.

Odepsal jsem, že ji chápu a věci odnesu do chatky, jak poroučí. Odepsala, že děkuje, a prý to takle bude lepší, oba bychom se trápili, nikdy prý nedokážu uspokojit její potřeby. Znělo to, jako taková ta poslední zpráva před rozchodem, a proto jsem odepsal, ať mě prosím neopouští.

Na to mi jen odepsala, že je už asi opilá, a že musím být chápat její ženské potřeby. Cítil jsem se jako nicka, k obličeji si opět přitiskl její silonky a s obrovským pocitem méněcennosti a zbytečnosti si hezky pobrečel.
--ubozacek--
Příspěvky: 174
Registrován: ned 16. kvě 2021 21:13:06
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Ubohe tluste cune a panic

Re: Macháč

Příspěvek od --ubozacek-- »

Boží.Prosim pokračuj.Po dlouhé době super povídka.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: fcelimedvidek, milki0195, ota65, sluhapromadam a 214 hostů