Další příběh pro kandu

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
panholas
Příspěvky: 24
Registrován: pát 01. říj 2021 12:40:53
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rozumně dominantní chlap z Brna, který nemá zájem o milenku, ale o pár, kde by si mohl pohrát s oběma (ne BI).

Další příběh pro kandu

Příspěvek od panholas »

Šukám zezadu tvou ženu a koukám přitom na tebe, jak jazykem připravuješ tu moji. Pololeží opodál na sedačce s nohama roztaženýma a ty klečíš na zemi před ní. Na ni se vrhnu hned jak skončím s tvojí. Ta se přede mnou už svíjí v zadržovaném orgasmu, protože ví, že ode mě musí dostat svolení.

Strkám ho do ní pravidelným tempem zatímco se snaží trochu uhýbat, jen aby se ještě neudělala. Nevidíš ji, ale slyšíš, jak kňourá. Dobře víš proč. Víš, že musíš včas dokončit svou práci, aby byla má žena řádně uvolněná a mokrá. Ta si to zatím užívá a zvědavě pozoruje, jak ojíždím její konkurentku. Zbožňuje to a párkrát se už u tvého lízání udělala. Mívá řadu orgasmů a nejlíp, když se jí z nich poté podlamují kolena. Těším se na ni, ale zatím je můj penis v jiné. Té tvé.

Miluju její orgastické sevření v okamžiku, když jí přikážu se udělat. Zpravidla tak učiním, když už vím, že brzy budu taky. Ona mě tím dorazí. Její napnuté tělo se uvolní a ona se sesune v křeči na postel. Následuju ji, přitisknu ji pod sebou k prostěradlu, stále přirážím a užívám si stahy její pochvy. V tom okamžiku začíná mé péro také pulsovat a vyprazdňovat nahromaděné semeno do tvé lásky. Víš, že to přišlo. Nemůžeš se sice dívat, ale slyšíš ji a vnímáš. Víš, že budeš brzy odstrčen a budeš muset pokračovat v lízání další dírky. Na jednu stranu se těšíš na rozšukanou kundičku své ženy, na druhou stranu máš obavy, že to sperma nezvládneš. Uklidňuje tě jen to, že ti nic jiného nezbývá.

Z tak intenzivního zážitku mi zůstává stát, přesto ho vkládám své ženušce do úst, aby ochutnala vagínu, kterou jsem před ní právě uspokojil. Vzrušuje mě to tak moc, že erekce stále neochabuje a já jsem si brzy jist, že můžu pokračovat v píchání. Odstrčím tě a ukážu na tvou manželku, která zatím na posteli oddechuje a odpočívá. Jemně jí roztáhneš nohy, koukneš na její zrudlou buchtičku, kterou tak dobře znáš, nadechneš se a trčícím jazykem ji začneš pěkně čistit.

Užívám si pohled na vás při zasouvání péra do broskvičky, kterou jsi mi tak ochotně připravil. Má žena po pár minutách slastně zavírá oči a já vím, že jí chci dopřát víc. Houknu na vás dva a vy víte, že se máte přesunout každý z jedné strany. Jedno ňadro chytneš do pracky ty, druhé hněte drobná ručka tvé ženy. Ona tu mou navíc líbá a olizuje jí rty. Stojím nad vámi, pohybuji pánví a vím dobře, že ten pohled bych nevydržel dlouho nebýt předchozího výstřiku.

Tvá žena je ale mrška. Po těch letech známosti už ví, co mám rád. Jednu ruku má stále volnou, tak ji přesune na můj zadek, který celý hladí až mezi stehna a ke koulím. To se nedá vydržet. Vytáhnu ho a pokropím své milované venušin pahorek a bříško. Tvá partnerka si přebírá starost o obě ňadra a ty znova ochutnáš mé semeno, tentokrát z jiného těla. Beru tvou lásku za vlásky, odtahuji ji od rtů své ženušky a přistrkuji její ústa ke svému pyji. Strčím jí ho hluboko do krku, jak to má ráda. Za odměnu mi ho pěkně celého olíže a ocucá.

V její pusince rychle ochabuje a ji hřeje dobrý pocit, že na tom má nemalou zásluhu. Než stihneš zkontrolovat celé bříško mé manželky, už jsem i já čistý. Uléhám vedle ní, lehce ji hladím a vás posíláme na postel před nás, ať nám ukážete, jak to máte rádi vy. Víte, že šukat nesmíte, ale oba ještě potřebujete fyzické uspokojení. Vrhnete se na sebe a netrvá to moc dlouho. Tak akorát abychom se nezačali nudit.
Parikzbb
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 13. kvě 2021 10:23:00

Re: Další příběh pro kandu

Příspěvek od Parikzbb »

Super príbeh 👍
Uživatelský avatar
leajonas
Příspěvky: 37
Registrován: úte 30. srp 2022 22:23:14
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme manželský pár, ona domina, on bisex submisiv. Rád svou ženu ukazuji cizím mužům, rád ji sleduji při sexu s jiným.
Kontaktovat uživatele:

Re: Další příběh pro kandu

Příspěvek od leajonas »

Tak to bych chtěl někdy prožít.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, bajzic, mirda02ga, pepan1, wuua, Zmijak 127812 a 215 hostů