Poprvé na swingers - PP

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
patrickmmz
Příspěvky: 37
Registrován: stř 16. zář 2015 13:26:48
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od patrickmmz »

Vždy jsem toužil vidět svojí ženu s jiným chlapem, nebo ještě lépe s více chlapy najednou. Bohužel i když je šíleně sexy, je taky hodně stydlivá. Měla přede mnou jen dva jiné muže a dle jejího vyprávění ani jeden na sex moc nebyl. Jsme spolu už přes 12 a jí bude brzy 40.

Po dlouhém naťukávání, občasném sledování porna, kde si i ona sama vybírala scény s více muži na jednu ženu, se mi podařilo jí přesvědčit k návštěvě Swingers party. Vybrali jsme si klub Fantasy a Gentleman party, protože jí zaujal dress code. Ráda chodí elegantně a líbilo se jí, že tam nebudou hned všichni nazí a že tam mají soukromý pokoj a také můj slib, že se nepustíme do ničeho, do čeho se jí nebude chtít a že když nebude chtít ani sex mezi námi dvěma, že to budu respektovat.

Dorazili jsme na místi kolem desáté. Vzali jsme si červené náramky, abychom dali najevo, že jsme nováčci a spíš jen pro sebe, což jí uklidnilo, stejně jako prohlídka klubu s majitelem a zjištění, že to nejsou žádné orgie, ale pohodový klub. Následně jsme si dali nějaké drinky a čekali na erotické vystoupení. To nás trochu zklamalo, ale nebylo to důležité, protože už se začali lidé převlékat o sexy oblečení. Moje žena na to ještě nebyla připravená, ale když se spodní část vylidnila, souhlasila s tím, že se půjdeme podívat, co se děje na pokojích. Speciálně velký pokoj, kde už bylo dost lidí a probíhala tam jedna akce 3 na 1 jí trochu vyděsila a v podstatě utekla dolů.

Dali jsme si tedy ještě nějaké drinky a pak už řekla, že je připravena na převlečení. Oblékla si dlouhé, průsvitné šaty a byla neskutečně sexy. Když jsme došli na orní pokoj, tak už neutíkala, jen mi pošeptala, že jí někdo hladí zadek. Zeptal jsem se, jestli jí to vadí a ona že e, že mu to dovolila, když se zeptal. V tu chvíli to začalo být nadějné. Ve velkém pokoji se ale do niče pustit nechtěla a tak jsme šli dolů do glory hole pokoje. Vysadil jsem jí tam na stůl líbal jí a pomalu sundával kalhotky. Bylo vidět, že má chuť na sex a tak jsem jí položil na záda, stáhnul kalhotky a zasunul. Byla krásně mokrá, jako ostatně vždy. Během chvilky se ze strany objevil další muž a zeptal se, zda jí může hladit prsa. Řekla, že ne, ale on se zeptal, zda aspoň maličko, já se přidal a ona souhlasila. Šoustat jí a vidět jak jí jiný chlap hladí prsa bylo maximálně rajcovní. Během vteřin byl na druhý straně druhý a hladil jí druhé. Ten byl ale ještě odvážnější a svým penisem jí pomalu jel po předloktí až ke dlani. S napětím jsem čekal co udělá, ale ona ho naprosto suverénně začala honit. To už na mně bylo moc. Musel jsem na chvíli přestat a jen se kochat tím pohledem, protože jinak bych se udělal…..pokračování příště
1tiger
Příspěvky: 13
Registrován: pon 21. pro 2015 15:17:06
Pár slov o nás: Praha, 32 let, ale vypadám tak na 20. Moc rád zkusím trojku nebo šukání před kandou.
Bydliště: Praha 4

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od 1tiger »

Pěkně napsané, stydlivost je naprosto v pořádku, chce na to jít pomalinku a mít pochopení, věřím, že se nakonec tak rozjela, že ten druhý díl bude ještě lepší. Už teď se těším.
DVD-75
Příspěvky: 4
Registrován: pát 19. srp 2016 12:57:43
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od DVD-75 »

Bude pokračování?
finel
Příspěvky: 153
Registrován: čtv 06. říj 2016 23:52:04
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od finel »

Moc dobrý rozjezd
patrickmmz
Příspěvky: 37
Registrován: stř 16. zář 2015 13:26:48
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od patrickmmz »

Pokračování… Chtěl jsem se na chvilku rozptýlit lízáním, aby polevilo moje vzrušení. Jednak to ale moc nepomáhalo a hlavně jsem pak neviděl na to, co se děje a o to jsem nechtěl přijít. Navíc moje žena na orální sex moc není (ani z jedné strany) a očividně potřebovala zasunout. Zasunul jsem tedy, ale po pár přírazech to na mne už zase šlo. Naklonil jsem se k ní a zeptal se jí, zda by jí vadilo, kdyby mně dole v ní někdo vystřídal, abych vydržel déle. To ale odmítla, stejně jako odmítla návrh jednoho z jejich osahavatelů na kouření. To druhé mne ani moc nepřekvapilo, byl bych šokovaný, kdyby někomu neznámému začala kouřit. Nadále jí tedy z každé strany osahával jeden chlap, jednomu z nich honila a já bojoval se vzrušením. Pak už jsem to nevydržel, udělal pár rychlých přírazů a kompletně jí postříkal. Takhle mohutně jsem stříkal naposledy ve dvaceti. Sklidilo to pozitivní ohlas.

Otřel jsem ženu i sebe a zeptal se jí, zda tam chce zůstat. Řekla mi, že potřebuje pauzu a vydali jsme se opět na bar. U další skleničky jsme spíš mlčeli a vstřebávali, co se vlastně přihodilo. S podobným průběhem jsem moc nepočítal. Bral jsem za úspěch, že jsme spolu na swingers a doufal jsem v nějaké sáhnut někoho cizího a vzájemný sex u toho. Ale že by ona honila a osahávali ji dva chlapy, tam moje a zjevně ani její představivost nesahala. Po dopití drinku jsem se jí zeptal, zda chce pokračovat, protože pořád neměla orgasmus. Souhlasila, ale řekla, že chce do privátní místnosti pro nováčky, aby na orgasmus měla klid. Ta byla naštěstí prázdná a tak jsme se do toho pustili. Nejdřív si mne osedlala a měl jsem moc pěkný výhled na její dokonalá prsa. Také jsem viděl, že občas někdo nakoukl, nebo dokonce i vstoupil do místnosti, ale bez kontaktu. I to, že jí ostatní pozorují, mne hodně vzrušovalo. Pak jsem se přesunul nahoru já, protože to je jediná pozice, ve které má žena orgasmus. Po chvilce jsem si všiml, že se k nám z boku připojil muž, který ji začal hladit na noze a částečně i na zadečku, který měla podložený polštářem pro lepší průnik. Ženě to očividně nevadilo a moje vzrušení zase narostlo, což v dané situaci bylo spíš ku prospěchu. Následně jsem poznal, že vzrostlo i její vzrušení a za chvíli přišel hodně divoký, hlasitý a mokrý orgasmus. Asi nejhlasitější, co jsem u ní zažil. Dotyčný raději zmizel, i když to asi nebylo potřeba. Pak už byl čas se sbalit a vyrazit domů. Po cestě v taxi jsme byli unaveni a potichu.

Druhý den ráno ale přišla příjemná dohra. Lehce jsem nadhodil otázku, jak se ženě návštěva líbila, a byl jsem překvapený, jak moc se rozpovídala. Běžně totiž nerada o sexu mluví, ale teď říkala, jak byla mile překvapená, že tam byli gentlemani, kteří se vždy zeptali před saháním a že celkově byla atmosféra vzrušující. Ptal jsem se, jak se cítila, když honila cizího chlapa a říkala, že jí to vzrušovalo, ale že nic víc zatím nechtěla a že jí víc vzrušovalo sahaní a líbání prsou od nich. Také jsem se ptal, zda jí to hlazení pomohlo k orgasmu a po chvilce zapírání přiznala, že trochu ano. Nakonec mně překvapila tím, že řekla, že by si to ráda zopakovala a tak jsme to hned oslavili ranním sexem a už se moc těšíme na další návštěvu.
jak123
Příspěvky: 93
Registrován: ned 22. říj 2017 18:43:51
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od jak123 »

Vzrušující čtení. Poděl se o popis po druhé návštěvě.
patrickmmz
Příspěvky: 37
Registrován: stř 16. zář 2015 13:26:48
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od patrickmmz »

Pokud se stane něco zajímavého, určitě se podělím.
bertabig
Příspěvky: 6
Registrován: stř 06. dub 2016 17:51:53
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: jsme pár, rád svou ženu ukazuji jiným mužům, ještě nejsem paroháč.

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od bertabig »

Tak tohle je velká paráda, skvělý zážitek 👍👍👍
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od vinklar »

Krásně popsáno 👍
Cerven36
Příspěvky: 88
Registrován: pon 16. zář 2019 20:17:14
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Poprvé na swingers - PP

Příspěvek od Cerven36 »

Moc pěkné 👍
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Google [Bot], Mozna, Palindrom, Trezorsars a 191 hostů