KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
merimee
Příspěvky: 5
Registrován: úte 10. lis 2015 23:59:56
Pár slov o nás: neuvedeno

KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Příspěvek od merimee »

Tak si také dovolím přispět jednou povídkou ze svého šuplíku. Její začátek se mi zdál trochu dlouhý a nejspíš by ho stejně nikdo nečetl, tak jsem ho shrnul v několika větách. Doufám, že se bude povídka líbit a Vaše případné reakce (ať už jakékoli) by mě potěšily.

KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Pětadvacetiletý Paul a jeho osmnáctiletá přítelkyně Jenys se rozhodnout vykrást vilu, ve které Paul před nedávnem pracoval. Během vloupání narazí na majitelku domu, Vivian, se kterou nepočítali.
Paul se rozhodne, že by nebylo špatné užít si trochu násilného sexu, když jim náhoda přihrála do cesty krásnou, mladou ženu a jeho přítelkyně s ním po chvilce váhání souhlasí.
Ani jeden z nich netuší, že to byl nejhloupější nápad jejich životů. Po cestě do ložnice se situace změní a z útočníků se stávají oběti…

XXX

Jenys se probrala jako první. Hlava ji bolela jako střep. Chvíli jí trvalo, než si uvědomila, kde je. Zkusila se pohnout, ale nešlo to. Ruce měla podél těla a nemohla s nimi hnout. Otevřela oči, ale stejně nic neviděla. Kolem ní panovala černočerná tma. Pochopila, že sedí na nějakém křesle s mírně roztaženýma nohama. Byla bosá a pod nohama cítila něco jako kůži. Znova se pokusila pohnout rukama, ale vedlo ji to jen ke zjištění, že je má svázané drsným provazem.
„Pomóc,“ vykřikla. Zvuk jejího hlasu se rozplynul do ztracena. „Je tady někdo? Pomoc!“ zavolala znova.
„Ale, ale, tak šípková Růženka se nám konečně probudila?“ ozval se ženský hlas. Na stěnách kolem místnosti zablikalo několik světelných bodů, jejichž světlo začalo postupně zesilovat. Žárovky umístěné v kovaných držácích spoře nasvítili místnost.
První věc, kterou Jenys uviděla, byl mohutný dřevěný trůn, na kterém seděla majitelka domu. Na sobě měla oblečený černý, kožený korzet, ze kterého se dmuly její dokonalá ňadra a krátkou, koženou sukénku. Na nohou měla obuté krvavě rudé lodičky na vysokém podpatku. V ruce držela jezdecký bičík a na tváři jí pohrával ironický úsměv.
„Pusťte mě! Co to má znamenat?“ vykřikla Jenys.
„Co by to mělo znamenat? Splním vám vaše přání,“ odpověděla jí Vivian.
„Cože?“
„Jsi snad hluchá, ty jedna kurvičko? Říkám, že si užijeme, jen si myslím, že to nebude tak úplně podle vašich představ,“ prohlásila a vstala ze svého trůnu. Pomalým, plavým krokem s vydala k dívce.
„Co si to dovolujete? Já nejsem žádná kurva,“ vykřikla dívka a pokusila se dostat z pout. Ta však držela pořádně. Mohla jen bezmocně sledovat, jak Vivian zastavila vedle ní.
„Jistě, že jsi kurva. Nikdo jiný, než kurva by se nevloupal do cizího domu a už vůbec by neodkýval svému příteli znásilnění jiné ženy!“ štěkla Vivian. „Ale protože jsem vlastně docela hodná, dovolím ti, aby sis svoje hříchy hezky odpracovala. Co tomu říkáš?“ zeptala se jí a pohledem sjela její drobnou asi 155 cm vysokou postavu a mohutnými, pevnými prsy. Dlouhé, hnědé vlasy jí rámovaly hezkou, skoro dětskou tvářičku, ze které ji sledovaly vyděšené oči.
„Jak odpracovala?“ zeptala se Jenys s nadějí v hlase. Třeba nakonec nebude tak zle a tohle všechno je jen nějaká habaďůra, která jí má dát za vyučenou. No tak se bude trochu kát, nasype si popel na hlavu a projde jí to jako už tolikrát.
„Tak pro začátek třeba tím, že mě hezky vylížeš,“ zasmála se Vivian, nadzvedla svoji sukýnku a odhalila hladce vyholenou kundičku. Stydké pysky se leskly vzrušením z toho, co přijde.
Jenys vytřeštila oči. Tohle přece nemůže myslet vážně?
„To ne, já přece nejsem žádná lesba…“ vyrazila ze sebe. Najednou zasvištěl vzduchem bičík. Zasáhl ji přes ňadro. Vykřikla bolestí a než se mohla nadechnout, trefil bičík i druhé prso. Bolelo to jako čert a na bělostné kůži zůstaly dva rudé pruhy. Vzápětí přišly další dvě rány, doprovázené bolestivým křikem.
„Já jsem se tě neptala, jestli jsi, nebo nejsi lesba, ty malá čubko!“ vyštěkla Vivian. „Zdá se, že ten tvůj slepičí mozeček potřebuje dostat lekci, aby si zapamatoval základní pravidla!“ prohlásila a znova použila bičík. Tentokrát jeho konec zasáhl s naprostou přesností dívčinu bradavku. Její křik o oktávu zesílil.
„Takže, první a základní pravidlo zní: Já jsem tvoje paní a to, co řeknu, je pro tebe svaté. Vždycky uděláš to, co ti nařídím,“ recitovala Vivian, jako by přednášela nějakou básničku. „Ale to…“ pokusila se ji Jenys přerušit. Příliš pozdě si uvědomila, že to byla chyba.
„Ty jedna… malá… děvko! Jak si dovoluješ… přerušovat svoji paní?“ cedila mezi zuby Vivian. Svůj proslov přerušovala údery bičíku. Tentokrát však rány nesměřovaly na dívčina prsa, ale přímo na její kundičku.
„Néééééé, prosím, to bolíííííí….. Áááááááá…“ křičela Jenys a zmítala se v poutech. Z očí jí tekly slzy jak hrachy. Bičování ustalo po deseti ranách.
„Pravidlo dvě: Za sebemenší neposlušnost následuje trest. Za odmlouvání následuje trest. Podíváš se na mě nevhodně a následuje trest… Rozuměla jsi?“
„Ano,,,“ špitla Jenys. Bičík zasvištěl vzduchem a trefil druhou bradavku.
„Ano, paníííí…“ zakřičela Jenys. Vivian se spokojeně usmála a sklonila se k vzlykající dívce. „Zdá se, že jsi natvrdlá jen trochu. S trochou úsilí z tebe bude schopná otrokyňka,“pošeptala jí do ucha a v zápětí ji do něj lehce kousla. Jenys cukla hlavou,
„Pravidlo tři: Za neposlušnost nebudeš trpět jen ty…“ pokračovala Vivian ve výuce a než se dívka stačila zeptat, jak to myslí, zabzučel elektromotor a odhrnul závěs, který zakrýval část stěny přímo naproti ní. Stál tam mohutný sloup, ukotvený v podlaze a stropu. A ke sloupu byl za ruce zvednuté nad hlavou připoutaný Paul. Nohy měl mírně roztažené, připoutané za kotníky k podlaze a rozkrokem seděl na desce, která měla mírně zaoblenou horní hranu. Byl nahý, v ústech měl roubík a hlava mu bezvládně visela.
„Zdá se, že tvůj povedený přítelíček má plnou hubu keců, ale nakonec moc nevydrží,“ zasmála se Vivian. „Budeme ho muset probrat, aby nepřišel o všechnu zábavu…“ Pomalu k němu přešla a k nosu mu přiložila lahvičku s čichací solí. Probralo ho to téměř okamžitě. Začal sebou škubat v poutech stejně jako předtím Jenys. A stejně jako u ní to bylo zbytečné. Pouta držela maximálně pevně. Pak si všiml nahé Jenys, vytřeštil oči a ztuhnul. Jen něco nesrozumitelně huhlal do roubíku.
„Jsem ráda, že ses konečně uklidnil. Chtěl ses pobavit, tak jsem se rozhodla ti o splnit…“ prohlásila Vivian a zlehka mu přejela prsty po bradavce. Pokusil se ucuknout, ale neměl šanci. Uchopila bradavku mezi prsty a silně ji zmáčkla. Paul zařval bolestí, ale roubík jeho křik bezpečně utlumil. Vivian chvilku s bradavkou kroutila a pak ji pustila.
„Tebe pohled na nahou přítelkyni nevzrušuje? To je nějaké divné, nemyslíš?“ zeptala se ho Vivian uštěpačně. „Budeme s tím muset něco udělat,“ pokračovala, sjela rukou přes jeho hrudník a břicho a zlehka se dotkla ochablého penisu. Sklonila se a jazykem začala dráždit jeho bradavku. Nehty při tom zlehka přejížděla po jeho ptáku, který začal pomalu tuhnout. Pak už stačilo jen několik dalších pohybů, tentokrát dlaní a Paulova chlouba stála jako kůl.
Vivian ho uchopila do dlaně a zmáčkla tak silně, že mladík zasténal bolestí. Jeho žalud naběhl a zrudl.
„No, musím uznat, že máš opravdu slušné vybavení. Bude radost si s ním pořádně pohrát,“ řekla a prudce škubla rukou, směrem ke kořenu. Kůžička kolem žaludu se bolestivě napnula. Ve stejné chvíli se lačně zakousla do jeho bradavky. Dvojitá nálož bolesti přinutila mladíka zařvat do roubíku. Vivian si jeho křik a huhňání chvilku užívala a pak povolila stisk.
„Ale, ale, panáček nevydrží trochu bolesti? Tak to tě nejspíš čeká pár nepříjemných zážitků,“ zašeptala mu Vivian do ucha. „A to jsem si myslela, že budeš statečnější, když jsi měl chuť na znásilňování!“
Ze stolku, který stál vedle mučícího sloupu, vzala tenký, kožený provázek. Pomalu, jako by si vychutnávala každý pohyb, stáhla kůži Paulova penisu až ke kořeni. Pak mu přes něj přetáhla smyčku a pevně ji utáhla. Několika dalšími smyčkami podvázala penis po celé jeho délce. Provázek se zařezával do masa a Paul kňučel bolestí. Jenže jeho utrpení nebyl ani zdaleka konec. Další dva provázky omotaly jeho koule, nejdřív jednu a pak druhou. Bolest se znásobila. Korunu všemu nasadilo závaží, které Vivian zavěsila na podvázané koule. Nebylo nijak těžké, ale bohatě stačilo, aby Paulovi steny nabraly na intenzitě.
„Tak, tohle je trest za tvoji neposlušnost,“ řekla Vivian a při tom se otočila k Jenys, která všechno sledovala vytřeštěnýma očima. „Ty neposloucháš, budete trpět oba dva. Když neposlechne on, budete zase trpět oba,“ vysvětlila jí. Najednou její bičík prosvištěl vzduchem a zasáhl mladíkův úd. Bolelo to jako čert a mladík zařval bolestí. Následovala další rána. Paul křičel a zmítal se v poutech. Díky tomu se rozhoupala závaží n koulích a znásobovala jeho bolest.
„Prosím, nechte ho, Paní, já už budu poslušná, prosím,“ žadonila Jenys při každé ráně, ale Vivian jako by ji ani nevnímala. Mladíkův křik, byť tlumený roubíkem, byl přímo balzám pro její uši. Cítila, jak má krásně vlhkou kundičku. Neodolala a prsty volné ruky si několikrát pohladila poštěváček.
Po deseti ranách konečně ukončila exekuci a nechala Paula bezvládně viset v poutech. Vrátila se zpět k Jenys. Dvěma rychlými pohyby spustila polohovatelné opěradlo jejího křesla do horizontální polohy a zase ho zjistila. Pak se obratně vyhoupla nahoru a klekla si přímo nad dívčin obličej.
„Lízej!“ poručila jí. „A nezapomeň, co se stane, jestli nebudu spokojená!“ varovala ji. Jenys nasucho polkla. Opravdu se bála toho, co by se mohlo stát. Vystrčila jazyk a lehce se jím dotkla Vivianiny kundičky. Ucítila vlhkost. Nebyl to tak nepříjemný pocit, jak čekala. Opatrně přelízla Vivianinu kundičku po celé délce.
Vivian se netrpělivě zavrtěla, trochu se naklonila, chytila mezi prsty dívčiny stydké pysky, zmáčkla je a začala s nimi kroutit. Jenys zakňučela bolestí, ale pochopila, co je potřeba udělat. Zabořila jazyk hluboko do kundičky své paní a začala ji lízat jako smyslů zbavená. Zarážela jazyk tak hluboko, jak jen to šlo, lízala a sála poštěváček, občas se jemně zakousla do stydkých pysků. Její obličej pokrývalo čím dál větší množství milostných šťáv.
Vivian sténala rozkoší. Ta malá čubka to s jazykem opravdu uměla. Kdyby se před chvilkou tak necukal, tak by snad i věřila, že je stoprocentní lesba. Proběhlo jí hlavou, že jestli je tohle její poprvé, tak je opravdu talent od přírody. V konečném důsledku to bylo stejně jedno. Důležité bylo, že to umí. Vivian se naklonila a začala jí nehty jemně dráždit bradavky. Téměř okamžitě ztvrdly. To se jí líbilo. Několikrát je škrábla a pak do obou zároveň zabořila své pěstěné, rudě nabarvené nehty. Helen zakřičela bolestí přímo do Vivianiny kundičky. Ten výkřik ji příjemně rozvibroval a přinesl jí další vlnu rozkoše. Na pár vteřin povolila stisk, aby nechala dívku vydechnout a pak zabořila nehty do bradavek ještě silněji. Helen znova vykřikla náporem bolesti, ale lízat nepřestala.
„Hodná čubička,“ pochválila ji Vivian přerývavým hlasem. „Myslím, že si zasloužíš nějakou tu odměnu,“ pokračovala a naklonila se víc dopředu. Pohladila Jenys po kundičce a prsty roztáhla její stydké pysky. Pokusila se do ní zasunout prst. Dívčina kundička byla strachy sevřená, ale kupodivu i trochu vlhká. To bylo zajímavé zjištění. Vytáhla prst a vzala do ruky jezdecký bičík. Jeho koncem několikrát přejela mezi stydkými pysky a pak s ním dívku lehce pleskla. Ta sebou cukla. Nebyla to ani tak velká bolest, jako spíš leknutí. Pro jistotu zrychlila lízání.
Vivian ji ještě dvakrát šlehla. Pak otočila bičík. Jeho rukojeť měla tvar mohutného penisu, zdrsněného různými výstupky. Měla dobrých 27 centimetrů na délku. Přiložila ji mezi dívčiny stydké pysky.
Podívala se směrem k Paulovi, který to všechno sledoval vytřeštěnýma očima. „Tak co, líbí se ti, jak ti przním holku?“ zeptala se ho uštěpačně. Paul něco zakřičel do roubíku, ale nebylo mu rozumět. „Doufám, že ano, protože to hodlám dělat ještě dost dlouho, tak aby sis to užil…“ pokračovala. Zatlačila na bičík a jeho rukojeť se začala prodírat do Jenysiny kundičky. Dívka sebou škubla. Žalud jí bolestivě roztahoval citlivou kundičku a jen s obtížemi pronikal dovnitř.
Vivian zabrala silněji. Protože se jí zdálo, že Jenys trochu polevila v lízání, vzala mezi prsty volné ruky její stydký pysk, natáhla ho a silně s ním zakroutila. Dívka zakřičela novou bolestí a uvědomila si, co má dělat. Její mrštný jazýček začal opět divoce kmitat ve Vivianině kundičce. Ta zasténala slastí a znova zatlačila na bičík, tentokrát o poznání silněji. Pronikl dovnitř tak dva centimetry a dál se mu nechtělo. Povytáhla ho a zase zarazila. Vzrušovalo ji, jak tu bezmocnou čubku šuká, zatím co ona ji hezky líže. Vlastně si nebyla úplně jistá, co ji vzrušuje víc. S každou další vlnou rozkoše zarážela rukojeť hlouběji a hlouběji do dívčina lůna. Když se jí zdálo, že je už dost hluboko, nechala pár chvil dívku odpočinout. Jen si trochu naslinila ukazováček a jemně s ním přejížděla po jejím klitorisu.
Jenys začala zrychleně dýchat. I když se jí to zdálo nemožné, její tělo ji zrazovalo. Kundičkou se jí přes všechnu bolest šířilo vzrušení. Najednou toužila po tom, aby ji její paní udělala. Chtěla si užít orgasmus za každou cenu. Jazykem začala kmitat jako o život. Doslova jím Vivian šukala. Snažila se jí ho zastrčit do kundičky, jak nejhlouběji dokázala a šukala ji s ním, skoro jako s penisem. Přestávala jen pro to, aby jí sála poštěváček a stydké pysky.
A Vivian se rozhodla, že ji za její úsilí odmění. Oběma rukama uchopila bičík a začala s ním dívku divoce šukat. Vůbec ji nezajímalo, že si její kundička ještě na mohutnost toho dilda ani zdaleka nezvykla. Vytahovala ho a zase zarážela dovnitř tak silně, jak jen dovedla. Vychutnávala si Jenysino zmítání, bolestivé kňučení a pohyby jejího jazyka, kterým se ji snažila za každou cenu uspokojit.
A Jenys opravdu dělala, co mohla. Soustředila se na Vivianinu kundičku a svůj jazyk, jako by to byl celý svět. Snažila se díky tomu nevnímat bolest, která jí vystřelovala z jejího vlastního klína. Ta věc, kterou ji Paní šukala, ji roztahovala k prasknutí a její povrch s každým přírazem dřel vnitřek kundičky. V prvním návalu bolesti si myslela, že ji musí natrhnout, ale to se naštěstí nestalo.
Pocit, jak do ní to dildo, které bylo mohutnější než kterýkoliv penis, který v sobě až doposud měla, vniká, byl šílený. Ještě šílenější však bylo, že do náporů bolesti, které jí dildo v rukách její paní způsobovalo, se vkrádal ještě jeden pocit. Bylo to vzrušení. Kundička, dobývaná tím mohutným nástrojem, začínala proti její vůli vlhnout a pomalu se podvolovala útočníkovi. Ty pocity ji šokovaly. Jak ji může vzrušovat, když ji doslova znásilňuje nějaká cizí ženská? Ona přece nikdy nebyla lesba a už vůbec ne masochistka! Nebo snad ano?! Najednou se ve svých pocitech nedokázala vyznat. Radši se soustředila na to, co bylo jejím úkolem. Lízala a sála kundičku své paní, jak nejlépe dovedla.
Netrvalo dlouho a Jenysina snaha přinesla své ovoce. Vivian se začala zrychleně dýchat. Chvěla se po celém těle a z úst jí zaznívaly čím dál hlasitější steny. Její přírazy dildem byly čím dál divočejší a v návalech rozkoše plenila dívčinu kundičku už naprosto bezohledně.
A pak to konečně přišlo. Vivian vrazila dildo do dívky jak nejhlouběji mohla a rozkřičela se v dokonalém orgazmu. Její ruka jen tak mimoděk sklouzla na Jenysin poštěváček a několikrát ho zmáčkla. To byla ta poslední kapka. Jenys vykřičela svůj orgasmus do kundičky, kterou měla přitisknutou k obličeji.
Vivian se pomalu probírala s orgasmu. Dech se jí zklidňoval a tělo se přestávalo chvět. Obratně sklouzla ze své připoutané otrokyně a zlehka ji pohladila po obličeji, ulepeném od jejích vlastních šťáv.
„Vidíš, jak jsi šikovná, když chceš,“ řekla jí s úsměvem. „Pár dní tréningu a budeš dokonalá,“ pokračovala a pleskla ji přes prsa.
„Děkuji, paní,“ vyrazila ze sebe dívka téměř okamžitě. Sama sebe tím překvapila. Kundičku měla maximálně roztaženou a zdálo se, že její paní z ní dildo nehodlá hned tak vytáhnout.
„Hodná čubička,“ pochválila ji Vivian a usmála se. „Teď bych se asi měla věnovat tvému přítelíčkovi, aby si nemyslel, že jsem na něj zapomněla,“ doplnila. Pak se ladným krokem vydala k Paulovi, který ji vyděšeně sledoval…
Morning_star
Příspěvky: 78
Registrován: pon 07. úno 2022 22:45:58
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Příspěvek od Morning_star »

Tak moc ji měla ve své moci, až se na chvíli z Jenys stala Helen.
wuua
Příspěvky: 254
Registrován: pon 04. dub 2016 17:30:41
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Příspěvek od wuua »

Zajimavy, urcite pokracuj
merimee
Příspěvky: 5
Registrován: úte 10. lis 2015 23:59:56
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: KDO CHCE MOC, DOSTANE CO SI ZASLOUŽÍ…

Příspěvek od merimee »

Sorry, to je tak, když píšeš několik věcí najednou a prohodí se ti jména :oops:
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 40tom, gurko, jonny, lamp990, Paida, romanec, xxx9955, zazzazz a 217 hostů