Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
uzsparohy
Příspěvky: 685
Registrován: ned 05. kvě 2019 14:09:42
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1713

Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od uzsparohy »

Je asi měsíc po svatbě a naše soužití se vlastně nijak nezměnilo jen moje Lucie nosí moje příjmení, ale jinak, jinak je vše stejné, proběhla svatební cesta, tak nějak klasika.

Vlastně toho po svatbě bylo tolik, že jsme ani nestihli otevřít některé svatební dary, hlavně obálky o kterých jsme předpokládali, že jsou spíše žertovného charakteru.

Vlastně jsem zapomněl že jsem si v povznesené náladě na webu objednal...bral jsem to po tolika pivech jako humor parohy od novomanželky, cudné ženy.

Až ted jsem se k tomu vrátil, koukám do emailu a fakt to tam je, bože já jsem vůl říkám si ale já to ….no to mě ...já to zaplatil, fakt? Koukám na to evidentně si to už nepamatuji skoro 5 tis!

Vyplněné jménu mojí manželky, cudná novomanželka, objednal a souhlasil jsem s tím že bude mít rande se vším co k tomu patří, souhlas s pohlavním stykem s jiným mužem, požádal jsem o zajištění 4 stupně z 5 ostudy.


Říkám si, bože to je vtipné a přeposílám to Daniele, mojí už manželce. A dělal jsem jako by nic, asi 2 dny se nic nedělo, v sobotu se mě u oběda jen tak zeptala, co jsem jí to poslal za přisprostlý email?

Jen jsem se pousmál...to neřeš, jen jsem se opil a 5 tis je víš kde...Daniela se rozlomila, to se mi zdá, copak jsme milionáři? To si si jako fakt zaplatil abych ehm? Ty si tedy rozzlobila se ale do emailu se šla začíst.


Čas plynul a já tomu tak nějak přestal věnovat pozornost i ty peníze jsem oželel, už jsem přišel o víc, říkal jsem si.

Po měsíci mi v práci zvoní telefon “ Dobrý den, máme pro Vaši manželku pána, který dokonale splní Vaši objednávku, paní Daniela byla zaskočena,ale souhlasí, slyším v telefonu, nejprve nechápu, říkám si že je to špatný vtip, když vidím sms od Daniely že přijde dnes “později” úplně se mi rozbušilo srdce.

Koukám na to, ukončil jsem hovor a volám Danielce,ale nezvedá to, asi řídí říkám si, za jízdy mi to nikdy nezvedá přece přemítám v duchu.

Jel jsem domů čekal jsem, že je to vtip od manželky a bude doma, ale ne, nebyla tam a telefon stále nezvedala.

Vytáčím její sestru, jistě bude u ní uvažuji, Petra (18) to zvedla a byla docela zaskočena že volám, to jsem poznal. Ne Daniela tu není zaculila se tim jejím chraplavým hlasem, ale dnes byl takový jiný, netušil jsem v tu chvilku proč.

Doma jsem byl jako na trní, odmítal jsem si připustit, že by moje žena….měla právě teď rande, ale jak utíkal čas, snad jsem si říkal, že by to vážně moje novomanželka udělala, cudná stydlivá...fakt?

Daniela přišla po 8 večer, v dobré náladě, ale i jako by...nervózní, položila kabelku a pozdravila Ahoj já no...zdržel jsem se. Podival jsem se z okna a vidím odjíždět docela dobré auto. Ehm to byl tvůj “odvoz” vykoktal jsem. Ano špitla a rudla.

Čekal jsem že řekne ne byla jsem s kamarádkou ale ne ona to nepopřela, sice to neřekla přímo, ale přivesl jí jiný muž! Mou novomanželku.

Prohlížel jsem si jí, byla jiná nervozní taková zamyšlená, myslela snad na pana Davida? Najednou jsem si uvědomil, že moje objednávka se právě koná a já tomu nemůžu a vlastně ani nechci zabránít.

Když chci pustit telku, zvoní zvonek a jako tornádo je u nás švagrová, Čau lidi jak je tak jsem tu segra! Podivala se na ní a pak na mě takovým pohledem jako ještě nikdy. Holky se zvedly a šly spolu vedle. Beze Mě

Sedím v obyváku a z vedlejšího pokoje slyším tiché štěbetání manželky a její sestry, nerozně jdu ke dveřím, zaslechl jsem jen že Danielka říká Petře že nic nebylo jen první rande...ne kafe,ale rande!

Vracím se do svého křesla a to slovo jako by rezonovalo obývákem, moje novomanželka měla rande s nějakým Davidem!

Najednou jsem cítíl jako by chvějí, nervozitu nevěděl jsem zda za holkama jít nebo ne, nakonec jsem se osmělil a nakoukl, nepotřebujete něco?

Danielka zrudal a Petra si mě změřila zvláštně pohledem. Lásko ted ne,ale no zíta bych potřebovala na nákupy, vezmeš mě s Petrou prosím, potřebovala bych….no chápeš ne, řekla Daniela tak zvláště...ano lásko zakoktal jsem jako by řekla že se chce milenci líbit.

Nemohl jsem dospat, pořád se mi v hlavě motalo tisíc myšlenek, fak rande fakt? Moje stydlivá novomanželka,..

Ráno jsem usl pozdě, takže mě holky probudily že už se “jede”, nejprve jsem to nepochopil, ale velice rychle jsem byl v realitě. Dochází mi že objednávka se plní přesně švagorvá to ví a dává mi to tiše najevo, to byl pocit.

Jeli jsme do velkého nákupáku a postupně jsem Danielce koupil nové jeasny sukni, prádlo vše, vše aby….ano aby se Davidovi líbila moje vlastní novomanželka

Petra za námi cupitala a já abych ji udělal radost jí ní něco koupil, i prádlo,ale to mi odmítla ukázat na svém těle škoda.

Domů jsme přivezli dost tašek, Daniela měla i nový účes, švagová už je doma, byl jsem rád byl jsem z ní hodně nervozní, ty její pohledy mladé ženy..ufff

Večer Danileka moc nemluvila koukala do mobilu culila se zkoušela si sukni a prádlo.

Lásko, můžu zítra….nevyslovila to,ale ta otázka byla jasná. Zachvěl jsem se...už..ehm už zítra vykoktal jsem je pondělí nemusíš do práce? Vezmi si dovolenou zaculila se nervózně.

Celý večer jsem kolem Danielky nerovzně našlapoval, byla...nervózní psala na mobilu mlčela.

Na ráno si nachystala sukni ke kolenům prádlo co jsem jí koupil kalhotky klasického střihu v krajce a jednoduché podvazky, když jsem ty podvazky uviděl, to běžně nenosí….

Políbila mně na doboru noc ale jenom na tvář, když jsem naznačoval milování poznal jsem rezolutní ne! Bože mě odmítla a co David, bude skórovat zítra?

Skoro jsem nespal občas jsem se podíval na svou novomanželku jak tvrdě spí snad aby byla v pondělí v kondici…

Probudil jsem se a Danielka se už chystá, bože si krásná koktám když si bere podvazky...lásko ty dnes budeš s ehm…Dala mi prst na rty...ale no tak špitla nerovzně. Jako by to nechtěla slyšet že bude s Davidem, s milencem moje novomanželka.

Vidím jak je krásná připravená, napila se kávy, naposledy se na mě podívala a pak….ano viděl jsem vlastní ženu nervozní před poprvé s milencem Davidem.

Jdu do práce, ale moje myšlenky jsou jen na mou ženu, kam šla, co bude. Volá mi Petra, čau švagře….jaký máš dnes den, zeptala tak jako by snad přísně.

Já já jdu do práce, vykoktal jsem..to je dobře Danielka má dnes velký den že, pousmála se a telefon položila. Úplně jsem se zachvěl, bože jak to řekla velký den….

V práci se nedokážu soustředit, pozvala si mě nadřízená na pohovor, sjela mě za neschopnost, i kdyz jsem za to úplně nemohl. Kdyz jsem odešel jen si rýpla, no už chápu proč je ted paní Daniela s Petrem, no chápete usmála se a vykázala mě z kanceláře.

Sedl jsem si uplně zpocený moje šéfová to ví….bože ten její pohled, nepopsatelné.

Danielka zatím přijala pozvání do restaurace, David je galantní proběhlo úplně první políbení na rty, zcela veřejně v restauraci, ano Davis políbil mou novomanželku jako by nic.

Posadili se vedle sebe, konvezovali, Daniela je nerovzní, ale cítí se příjemně. Čas plyne a tento nový pár se vydal na procházku, David vzal Danielku za ruku a vede si ji městem, nepospíchají, jdou pomalu, snad i potkali moje spolupracovníky či rodinné známé…

Na náměstí David Danielku poprvé líbá víc, na rty jejich těla jsou těsně u sebe, ona musí našpičky, aby se mohla dotknout jeho rtu, stydí se ale on toho nedbá a jejich rty jazyky se poprvé pozdravili.

Líbá mou ženu jako by nic poprvé ji hladí ve vlasech na bocích na zadečku, Daniela ho malinko brzdí je vdaná stydí se,ale David je šikovný vlastně se jí jeho snažení líbí, jen je nesvá.

Pomalu si mou ženu vede domů, nepospíchá ví že by Danielka byla až moc nervózní. Je gentleman.

Já jedu domů, zkouším Danielce volat, zvedla to ale jen na chvilku, slyšel jsem nervózní hlas a zvuky okolí, je vše ok ptám se ano lásko je ...už musím a položila telefon.

Položila, protože právě vchází do jeho bytu, vše má připravené aby se jeho milenka cilila dobře.

Já přijel domů. kde mě čeká tchýně a švagrová s tím, že potřebuji vymalovat pokoj švagrové, bráním se, ale tchýně je neoblomná. Snad mě i komanduje, jako neschopného studentíka, jako by věděla, kde její starší dcera je.

Nehádám se a celkem rychle jsem u nich beru modráky a pomalu vyklízím pokoj Petry k vymalování. Jsem unavený, ale nechci se hádat. Ale myslím na Danielku…

David mou ženu usadil v obyváku nalil vínko, povídají si, nevinně, ale on moc touží a chce mou ženu jako muž jako býk.

Když je dopitá jen polovina sklenky bere Danielku za ruku a ano bezeslova se vydají směr ložnice. Danielka váhá stydí se jsem vdaná šeptá….já vím a líbí se mi to odvětil David. Vede si mou ženu do ložnice na prahu ji znovu políbí, hladí jí na zadečku, kde jsem do ted mohl jen já, ona se zaculila zasténala, rudne.

Pomalu si mou ženu dovedl k posteli, hezká šeptla Daniela.Mám zavolat manželovi že...ano řekl...vytočila moje číslo, když vidím její jméno na mobilu rozbušilo se mi srce, odložil jsem váleček s barvou..ano Lásko koktám před zraky tchýně a švagrové, Lásko, jak si si no...tak já….jsem u pana Davida pousmála se a...snad odložila telefon snad jí ho David položil sám na noční stolek, slyšel jsem jen ….sám nevím co to bylo a pak...ten můj proradný mobl se vybil!

Skoro jsem s ním mrsknul i zem, ale no tak, komandují mě obě Daniela už je velká holka ne nepotřebuje tvoje rady! Koukej makat!

Zachvěl jsem se podíval se na obě, na mobil a jako omámený pokračoval ve vymalování.

Daniela zatím plně ochutnala Davidovy rty,jeho doteky pomalu jsou u postele, chvěje se, moje žena v jeho ložnici….jeho ruka mizí pod sukní poprvé, nalézá krajku porvazky, poprvé se přes krajku David dotýká klína mé ženy, zachvěla se.rudne on postupuje dál, její stud ho nezastavil naopak povzbudil.

Líbají se on zašeptá jsi zlobivá že Danielko, ona cudně kývne, David bere řemen s celým jménem vyrytým na řemenu a jen ukáže, Danielka znejistí, má slzy v očích, ale vá že se to stane.

David ji ostře bere v bocích sedá si na křeslo a poprvé ji vyhrnul celou sukni kochá e jejím zadečkem v práde a pak….nez varování 1...2..3..4..5 moje manželka dostává výprask tak jak nevěrná žena obv dostane od manžela ale on to udělá za mě.

25 mé ženě udělil tak aby měla jemné slzy v očích a tak aby se uvolnila, ona si chce upravit sukni ale ne David j na boku rozepíná zips chce mou ženu v prádle vidět….poprvé.

Kochá se má krásnou postavu chvěje se zadešek trochu pálí je jí trapně i hezky.d

Danielka je v prádle v ložnici Davida...mě zatím švagrová i tchýně komandují, že prý jestli to tak vypadá i doma...nejsem schopen se soustředit myslím na Danielku…

David si s mou ženou sedají na postel, znovu ji hladí po těle líbá jejich jazyky spolu tančí..pomalu si lehají laská mou cudnou manželku, svléká ji podprsenku poprvé laská prsa….ona tiše sténá stydí se ale David toho nedbá.

líbají se, on zvedl Danielce zadeček a pomalu si ji svléká. Ted” TED vidí pipinku mojí manželky v plné kráse!

Daniela se stydí David toho nedbá a ted líbá mou ženu na pipince, prohla se studem i vzrušemín z Davida kousl ji do pipinky a pokračuje moc mu moje žena chutná, moje Danielak se mu stydlivě odvává, jeji kolena jdou od sebe a David dokonale vylíže mou ženu!

Poprvé slyší jení cudné sténní nejde to udržet sténání je slyšet do ulice, moje ženu tak může kdokoliv slyšet její první orgasmus, moje parohy pomalu rostou.

David Danielku pomalu zvedá ona je rudá rychle dýchá, několikrát ji pleskl po trváz ohl jako pubertačku a rukou opakuje sexy výprask mojí ženě kůže na kůži, už je nahá už ví jak je David šikovný.

V rychlém sledu si mou ženu vede na balkon jako by nic jako pubertačku. Klekla si a David ji uštědří pár výchovných facek, mé milované manželce! Znovu znovu, až má rudé tváře a pak ostře zasune jeho penis do pusy mojí novomanželky.

Užívá si ja je nemotorná, užívá si její rozpaky z milivání na balkoně a nahoty.

Skoro se udělal ale pak...nese mou ženu do postele a poprvé si ji bere jako být, ostře nesmlouvavě souloží s mou manželkou….moje parohy jsou tu!

Pak, jako by nic se osprchují a Danielka trochu pocuchaná a nervózní míří ke mě za manželem domů, ted už ale za manželem s parožím :-)

Když jsem přišel domů skoro spala, na otázku co David jen špitla, je to skvělý..ehm ty víš co a pomalu usnula.

A já usnul poprvé jako paroháč!
Wejgll
Příspěvky: 338
Registrován: sob 27. črc 2019 16:51:45
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od Wejgll »

Teda sory, ale to je tak strašně napsaný, že aby se to dalo číst by to chtělo korektora. Manželka je nejdřív Lucka, pak Daniela, milenec je David, ale šéfová o něm mluví jako o Petrovi a tělech chyb a překlepů, hrůza.
Uživatelský avatar
uzsparohy
Příspěvky: 685
Registrován: ned 05. kvě 2019 14:09:42
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1713

Re: Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od uzsparohy »

Psal jsem rychle sorry
Golfisti
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 06. čer 2019 13:35:36
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Zatím si o tom se ženou jen povidáme. Reálné zkušenosti na nás teprve čekají.
Bydliště: Praha

Re: Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od Golfisti »

Sorry, ale psaní povídky není závod na kole. Tady se nehraje na rychlost, ale kvalitu.
Uživatelský avatar
uzsparohy
Příspěvky: 685
Registrován: ned 05. kvě 2019 14:09:42
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1713

Re: Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od uzsparohy »

Příště si dám na čas.
toe111
Příspěvky: 2
Registrován: ned 04. lis 2018 22:18:13
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Novomanželka a parohy na vlastní objednávku

Příspěvek od toe111 »

Zdá sa, že sa rozišli a nie je o com pisat
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Coolhandluke, idontexist, Longhorn a 196 hostů