Neopětovaná láska

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Veselak998
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: neuvedeno

Neopětovaná láska

Příspěvek od Veselak998 »

Pamatuji si to ještě velmi dobře, protože se to stalo před třemi lety. Nikdy jsem moc neměl štěstí v lásce, takže mi občas přišlo, že se mi holky vyhýbají obloukem. Stále jsem očekával, kdy to přijde a já si konečně najdu trvalý vztah. Né, že bych byl panic, nějaké ty zkušenosti jsem už měl ale byly ve skrze minimální. V té době mi bylo čerstvě 20 let. Přestěhoval jsem se od rodičů do Prahy, našel si práci a malou garsonku, která tak tak stačila pro jednoho. V nové práci jsme měli super partu. Můj nový kolega Petr mě jednou pozval na kolaudačku, protože jsem kromě práce neměl v Praze moc přátel, tak jsem kývl. Bylo to super dost se pilo a byla fakt sranda. Tam jsem se s ní poprvé seznámil. Jmenovala se Anna a byla to kamarádka petrova kamaráda. Dali jsme se nezávazně do řeči a dost dobře jsme si rozumělo. Nemohl jsem si pomoct, myslel jsem na ní potom každej dej. Začali jsme si i psát na fb. Byla fakt úžasná, postavově menší blondýnka, bylo ji 19 let. Spíš takový ten špinavý blond jestli mi rozumíte. Její vlasy byly úžasný, ja miluju u ženský dlouhý vlasy a to ona měla. K tomu měla zářivé žlutomodré oči. Postavou byla naprosto perfektní, ani vyhublá ani tlustá, prostě tak akorát štíhlá. Kozičky měla něco mezi dvojkama až trojkama což mě nikdy moc nebralo pač jsem spíš dolňák. Co vám budu říkat jeji zadek byl skvělej. Takovej ten na kterej musíte koukat i kdyby si vás u někdo všiml. Krásně kulatej, bylo poznat, že na něm hodně makala. Zdála se být prostě naprosto dokonalou bohyní....

Psali jsme si spolu přibližně půl roku v kuse. Za celou tu dobu jsem se neodhodlal jí někam pozvat a začal jsem se bát, že totálně spadnu do friendzony. Byla to pěkná mrška, strašně ráda flirtovala. Ne snad za účelem toho aby mě získala prostě jí to bavilo, brala to jako nějaký sport. Stali jsme se opravdu dobrými kamarády, neměli jsme mezi sebou tajnosti. Svěřila se mi, kde všude pichala se svýma bejvalýma, jak ji vzrušovalo šukání v kině, že to ráda v lese atd... co si z tohohle má člověk ale vyložit jako svádění a co jako pouhej pokec. Vzhledem k tomu co se stalo jsem se asi přepočítal. Jednou mi řekla jestli zajdeme na pivko. Souhlasil jsem. Ten večer jsme se strašně bavili. Ani nevím, jak mě to napadlo ale zeptal jsem se jí "hele, co kdybychom spolu jeli přes víkend na výlet, našel jsem na slevomatu jeden zajímavej pobyt" trochu se zarazila "Aha na výlet jo? Hmmm co od toho mám čekat? Trochu jsi mě tím zaskočil " řekl jsem ji "Neboj já tě nechci nějak balit nebo tak něco, jen že mám volnej víkend a rád bych někam vyjel... pozval bych tě" zasmála se "Jsi blbej přece mi nebudeš platit výlet ne" pokračoval jsem "Prosím tě, vydělávám dost, můžeš to brát jako dárek k narozeninám" znovu se zasmála a řekla "No já nevím, budu si to muset ještě rozmyslet"

Samozřejmě jsem kecal. Teda ne že bych ji nechtěl pozvat na výlet ale sliboval jsem si od toho víc než ona. Po asi dvou týdnech jsem si říkal, že z toho asi fakt nic nebude. O to větší překvapení bylo, když mi napsala, že teda pojede ale že kromě výletu ji nic jiného platit nebudu. Byl jsem fakt happy, jak dva grepy. Koupil jsem zájezd a asi za měsíc jsme vyrazili. Byl to takovej menší hotel v Českém ráji. Celou cestu tam jsme kecali a vymýšleli co všechno podnikneme. Hned na recepci to celé začalo být zajímavé. Místo zamluveného pokoje s oddělenými postelemi (což chtěla ona) jsme chybou dostali pokoj s manželskou postelí. Anny nejdřív moc nadšená nebyla (což jsem ja říct nemohl) ale nakonec souhlasila. Šli jsme na pokoj, převlekli se a protože jsme měli ještě dost času, šli jsme se projít. Vykresloval jsem si to přímo idylicky a v hlavě se mi už rodil plán, co musím udělat abych si večer něco málo užil. Říkal jsem si, že se možná trochu cinkneme a večer bude nějaký osahávaní. Popravdě jsem ani nečekal, že by se semnou hned vyspala ale čekal jsem třeba nějakej lehkej peting nebo třeba aspoň oral. Venku jsme blbli, kecali, pošťuchovali. Měl jsem z toho všeho fakt velkou radost a říkal jsem si, že se mi nakonec fakt všechno povede. Když jsme přišli zpátky do hotelu, měli jsme už docela hlad a navíc bylo něco kolem osmý, tak jsme se šli dolu najíst do hotelové restaurace. Po jídle jsme začali pít, když najednou přišli do restaurace tři chlapíci. Byli to nějaký chlapi z Plzně, kteří si vyrazili na pánskou jizdu. Byli oproti nám trochu starší cca 30 let. Měli smůlu, protože hotel byl fakt malej a v restauraci už bylo plno. Přišli k našemu stolu a nejstarší z nich Honza se zeptal "sorry, hele tady je dost plno a my bychom se rádi najedli, můžeme k vám?" Anny se na ně podívala a aniž by se zajímala o můj názor řekla "jasně tady je místa dost". Docela mě to naštvalo, chtěl jsem sedět s Anny jen sám. "Dík! Hele kluci sedneme tady!" řekl Honza a posadil se k nám. Jeho kámoši se Jarda a Míra se přidali taky. Jarda a Míra vypadali jako v pohodě chlápci ale Honza budil dost velký respekt. Byl určitě o hlavu vyšší jak já a to mam 178. Měl docela svaly ale vypadalo to, že ne z posilovny, spíš to byl nějaký řemeslník. Myslel jsem, že nas nechají bejt ale to se rozhodne nestalo. Hned se s námi dali do řeči. Ptali se odkud jsme a proc jsme tady. "Takže, vy dva jste spolu?" zeptal se Míra "Ne jsme jen kámoši řekla Anny", "vypadá to jako byste tu spolu randili" dodal se smíchem Jarda. "Co je na tom, vy jste tu přeci taky jen na pánský jízdě a nerandíte tu spolu ne?" dodala s lehkou naštvaností v hlase Anny. "My spolu ale píchat nebudeme" řekl jí na to Honza. Anny to trochu vytočilo "a proč bychom spolu měli píchat, jsme jen kámoši!". "Tak kamarád taky rád ne?" Řekl Míra. "Proč si furt všichni myslej, že když je holka někde s klukem, tak jde hned jen o šukání?". "Každýmu jde jen o šukání" řekl Honza a mrkl na Anny. "Já se nepotřebuju vyspat s každým koho znám, nejsem žádná kurva." řekla Anny. Pak jsme nám chlapi objednali panáka jako poděkování za to, že jsme je nechali sedět s námi u stolu. Pokračovali s námi v debatě ale už to nebylo nějak vyhrocený. Řekli nám, že takhle jezdí párkrát do roka po celé ČR, kalej a užívej si. Přišla chvíle, která mě docela zaskočila. Anny se zvedla, že jde na záchod. Hned co odešla, tak se ke mně Honza otočil a říká "kámo to je dobrá buchta!". "Jo ona je kus to je pravda" řekl jsem. "Jsi ji sem vzal abys ji vojel co" řekl Míra. "Ne tak, je to jen kamradskej výlet" řekl jsem "nekecej vole, ti ta mrduchtivost kouká z vočí, ale tahle holka ti asi nedá vole, to je na tebe jiná liga kamaráde" řekl Honza, což mě docela nasralo "znám ji líp než ty, když budu chtít tak ji klidně dokážu sbalit a vojet!" Honza se zasmál "jo a proto za těch půl roku co ji znáš nic nebylo co? Na takovouhle musíš bejt víc údernej kamo, na ni je vidět, že má sex ráda... ja bych jen luskl a už by mi jezdila na péru" řekl Honza. "To máš ale smůlu protože ona je tady se mnou!". "No a co? Nejsi její kluk, tahle kunda může být číkoliv!" řekl Honza a ja měl sto chutí mu natáhnout. Nemel bych ale sebemenší šanci ani jsem mu na to nemohl nic odpovědět protože se Anny vrátila. Seděli jsme u stolu asi do 12, ja a Anny jsme byli zásobovaní panakama od chlapů, takže jsme uz byli docela nalitý. Furt se s náma bavili ale ja věděl, že je to jen kvůli ní, měli i takový ty lehký narážky ale Anny už to nijak nevadilo a občas se taky přidala, což bylo tím alkoholem. Řekl jsem, že děkujeme za pozvání, ale že už bychom měli jít spát abychom zítra všechno stihli. Zvedli jsme se a šli jsme na pokoj. Když se zvedla Anny tak ji Honza placnul po zadku. Čekal jsem, ze ho Anny seřve ale ona jen řekla "Hej! I ty jeden", zasmála se a šla. Když jsme došli na pokoj, cejtil jsem, že potřebuji sprchu. Anny si zatím sedla na postel a ja šel do sprchy. Když jsme se osprchoval, vzal jsem si trenky a triko a šel do pokoje. Slyšel jsem jak bouchly dveře. "Co to bylo?" Zeptal jsem se Anny. "To byl Míra, ty volové mi vzali telefon, dojdu si pro něj k nim na pokoj". Než jsem stačil něco říct, tak se Anny zvedla a odešla. Moje alkoholové opojení ze mě najednou docela vyprchalo a ja začínal tušit, že tohle nemusí dopadnout dobře. Čekal jsem asi půl hodiny ale Anny se nevracela. Mel jsem o ni docela strach, tak jsme se radši oblékl a šel jsem ji hledat. V restauraci už být nemohla, ta byla zavřená, tak jsem chodil od pokoje k pokoji a poslouchal jsem zda ji neuslyším. Měl jsme docela štěstí ani ne po 10 minutách jsem slyšel jeji smích. Vychazel z pokoje na konci uličky, kde jsme měli pokoj i my. Šel jsem ke dveřím a slyšel jsem hlasy. Chtěl jsem zaklepat ale moje zvědavost byla větší a tak jsem přitiskl ucho na dveře a posluchal jsem o čem se baví. Dost jasně jsem slyšel všechny čtyři ale hlavně Anny q Honzu:
Anny "Ja jsem jednou kouřila kluka ve výtahu!"
Honza "Tak to jsi docela dobrá, to asi nemáš moc velký zábrany co?"
Anny "Nemám ale jen když nechci!"
Honza "Nojo ale to bys musela nějak dokazat"
Anny "Já ti nic dokazovat nemusim a už půjdu, jsem unavená "
Honza "Takže jsi srab, ja to věděl!"
Anny "Já nejsem srab"
Honza "Ne? Tak to dokaž sundej si triko a ukaž kozy"
Anny "A proč jako"
Honza "No tak abys ukázala, že nejsi srab ne"
Anny "Klidně, tak koukej "
Míra "Pěkný kozičky"
Anny "Vidíš nejsem srab"
Honza "Tvl vždyť máš podprdu, to jsi se defacto nesvlíkla"
Anny "Říkal jsi triko"
Honza "A říkal jsem ukaž kozy"
Jarda "Tvl, fakt pěkný"
Bylo mi jasný, že si Anny musela sundat i podprsenku.
Honza "Já si sáhnu"
Anny "No to Teda ne!"
Honza "Když si budu moct sáhnout, tak ty si taky budeš moct sáhnout a na nás všechny"
Anny "proč si myslíš, že bych měla chtít sahat na vaše péra"
Honza "No, tak se podívej, dam ti důvod" slyšel jsem jak si zvuk rozepnutí pásku a sundání kalhot
Anny "Ty vole!"
Honza "líbí?"
Anny "Takhle velkýho jsem ještě neviděla, to musí být minimálně dvacet ne"
Honza "Tak můžu si sáhnout"

Polil mě studený pot z toho co jsem slyšel a měl jsem sucho v puse. To ja jsem se přece mel podívat na její kozy, to moje péro mela dneska vidět, takhle se to přece stat nemělo. Bylo mi jasný, že tohle se schyluje k něčemu čeho jsem se vážně bál, zároveň na tom ale bylo něco vzrušujícího, cítil jsem jak se mi z toho staví péro a šok mi nedovolal nic udělat.

Anny "Tak dobře ale jen ty!"

Zaslechl jsem.

Anny "Spokojenej?"
Honza "Takový kozičky mam nejradši jsou akorát do ruky"
Anny "Tak a to by stačilo"
Honza "Dobře dobře, tak teď si pojď sáhnout ty" slyšel jsem, jak si nejspíš i Jarda a Míra sundali kalhoty.
Anny "Ty jo takhle pěkný tři péra na jednou jsem ještě neviděla... ty vole ani takhle velký péro jsem v ruce ještě neměla"
Honza "A co v puse?"

Chcete pokračování?
cuckjan
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV

Re: Neopětovaná láska

Příspěvek od cuckjan »

ano
ccuckk

Příspěvek od ccuckk »

Určitě, je to zajímavé
will007

Příspěvek od will007 »

Jiste, pokračuj
finel
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od finel »

No úplně super pokračuj
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Super
Veselak998
Role ženy: ženu nemám

Příspěvek od Veselak998 »

Pokračování

Anny: No tak to samozřejmě taky ne...

Tušil jsem, že tohle už začíná být bezvýchodná situace. Chtělo se mi vztekem řvát ale zároveň jsem chtěl vědět co se stane. Péro už mi v kalhotech stálo tolik, že jsem to nemohl vydržet, tak jsem si kalhoty potichu sundal a začal si ho jemně masírovat. Bylo mi studno ale celá situace mě nesnesitelně vzrušovala.

Honza: Tak to zkus, nemusíš se ostychat.
Anny: Já nejsem takovej typ holky!
Honza: Jasně, proto tady hodíš dvě péra najednou a v kalhotkách máš určitě potopu.
Míra: No tak tady se nemusíš stydět, co se tu stane, nikde neřekneme.
Anny: Tak... tak ale jen chvilku.

Jasně jsem slyšel typický zvuk kouření péra. Anny v tom musela být fakt dobrá, slyšel jsem až dávivé zvuky a vzhledem k tomu, jak mi vyprávěla, že jí kouření moc baví, mi bylo jasný, že si to nadmíru užívá. Kromě toho také bylo slyšet jak na střídačku všichni tři chlapi vzdychali slastí.

Míra: Tvl ta saje, takhle solidní kuřbu už jsem dlouho nezažil.
Honza: Tak pojď ty kurvičko teď zase mě!

Zvuky z pokoje byly čím dál intenzivnější, myslel jsem si, že je jen vykouří a bude konec ale z omylu mě vyvedl Honzův hlas.

Honza: Je to super ale chtělo by to něco víc!
Anny: Co víc.
Honza: Dneska tady odsud ošukaná neodejdeš to ti už je asi jasný.
Anny: Co když začnu křičet?
Honza: Křičet budeš to mi věř! Svlikni se!
Šlo slyšet, jak si Anny sundala kalhoty.
Jarda: Ta je krásně vyholená.
Míra: Ukaž... a jak je hezky mokrá.
Anny: začala vzdychat.... tak honem už tam jednoho z vás chci!!
Honza: Poslušná kurvička, chceš velký péro co ?
Anny: Jo chci a moc! Chci abyste mě všichni tři pořádně ošukali!
Honza: Tak nás hezky popros.
Anny: Prosím chci v sobě mít pořádný péro.
Honza: Tak dobře kurvičko tak si lehni a hezky se roztahni.
Anny: Aaaah bože ty mě snad roztrhneš musíš opatrně už jsem dlouho nemrdala!
Honza: Drž hubu děvko!

Slyšel jsem jak Anny začala hlasitě vzdychat. Postel kterou tam měli začala rytmicky vrzat a k tomu bylo slyšet pleskání koulí. Anny ječela na celej pokoj, divil jsem se, že nikdo nevylezl na chodbu ale asi to každej uz zažil, že se na hotelu rozléhá mrdání. Honil jsem si péro, ten adrenalin a všechny pocity se ve mně začali bouřit.

Jarda: Tvl ty ji budeš mrdat a co my?
Honza: Tak ji mrdej do pusy, ta kurva to stejně chce!
Anny: Jo chci dalšího do pusy.
Na střídačku pak byly slyšet Anniny vzdechy a zvuk dávení kvůli péru v hubě.
Míra: Teď já!
došlo mi, ze Míra musel vystřídat Honzu
Anny: Jo bože jo, pořádně mě vomrdejte, chci vomrdat jako děvka.
Honza: No dobrá kurvičko, dáme sendvič!
Anny: Jo strč mi ho do zadku! Ještě nikdy jsem v sobě neměla dvě péra na jednou.

Intenzita jejího vzdychání se začala stupňovat, nejdřív to působilo tak, že jí musely dvě péra docela bolet, za chvíli ale bylo slyšet, že si tu zuřivou mrdačku užívá.

Míra: Tvl ta mě úplně ždíme, já už to nedám tvl! Ahhhh
Anny: Tys to do mě udě...
Jarda: Kuř mě! Už taky budu!

Slyšel jsem na konci chodby nějaký hluk a věděl jsem, že tohle je dost nevhodný místo, kde mě může každej vidět. Už jsem se i udělal a řekl jsem si, že tohle je na mě až dost. Poníženě jsem odešel zpátky do našeho pokoje.

Anny ječela tolik, že jsem ji slyšel přes celou chodbu. Musela s nima šukat ještě dobrou hodinu. Byla tak hlasitá, že jsem nemohl usnout. V hlavě se mi honilo tolik myšlenek. Cítil jsem se ponížený. Věděl jsem, ze Anny nebyla moje holka a nemohl jsem si nic nárokovat ale miloval jsem jí. Chtěl jsem s ní být. Nevěděl jsem co teď budu dělat. Mám se sbalit a odjet? Mam zůstat? Z mého přemýšlení mě vytrhl zvuk odemykání dveří...

Pokračování příště
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Parada
96tom
Role muže: je BULL