smyšlený příběh - "Na dobro"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
jojo
Příspěvky: 110
Registrován: ned 14. úno 2016 10:57:26
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: ona 45 madam on 39 otrok a cuckold
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1442

smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od jojo »

Moje paní mne sváže do podoby psa. Ruce ohnuté v loktech a zalepené páskou. Dlaně taky abych nemohl ani hýbat prsty. Nohy obdobně ohnuté v kolenou. Palce u nohou tenkým provázkem připoutané k varlatům tak aby to hodně bolestivě tahalo při každém pohybu. Na našpulených kulkách je nalepený elektronický obojek na výcvik psů zapnutý na nejsilnější impulsy. V ústech mám kovovou rozporku abych je nemohl zavřít nebo mluvit. Oči zavázané tak abych neviděl, co se děje.

Slyším zvonek od vchodu dole v domě. Paní přes telefon mile odpovídá a otevírá za pomoci tlačítka vchod. Slyším, jak si nazouvá boty na vysokém podpatku. Klape nyní podpatky po podlaze v předsíni. Dnes se oblékla do rudé sukně pod kolena a bílé přiléhavé blůzky s vysokým límcem. Prstíky na nohou má nabarvené rudým lakem barvy krve. Sandálky se zlatými pásky a na podpatku dávají vyniknout jejím pěstěným drobným nožkám.
Snažím se vybavit si, jak krásně asi teď vypadá a při té představě se mi nahrne krev do opuchlého údu. Doslova se snaží procpat ven skrze nesmlouvavou ocel pásu cudnosti. Ještě mne trochu pálí ranka po piercingu žaludu. Pás teď opravdu nejde nijak sundat. Je to skoro dva měsíce kdy my moje krásná paní dovolila vyvrcholit, a to jen do nafukovací „pany“. Moc panenského na ní nebylo. Šlo o nafukovacího chlápka z nejlacinější gumy jako se dělají levné plovací kruhy. Anální otvor paní předtím vytřela pálivou koňskou mastí a svázala mě jako dnes do podoby pejska. Měl jsem 45 vteřin na to se nějak uspokojit. Smála se pobaveně jako by viděla nejzábavnější věc v životě. Ještě si sundala střevíček a schválně tak abych na ní ústy nedosáhl ale dost blízko na to abych se snažil jí líbat zvedla nožku s hebkým chodidlem.

Jak se blížil konec krátké lhůty naklonila se ke mně a hrozně silně mne začala fackovat a nadávat mi. „Prase jedno, úchyle, teplouši jeden, ty chudáku! “ atp. Když přišlo posledních pět vteřin pustila do mých genitálií silný bolestivý impulz z obojku, který mám i dnes. Nějak ze mě to semeno vyteklo ale že by to byl ten krásný uvolňující a euforický pocit na jaký se pamatuji z dob kdy jsem byl mužem a ne onucí, tak to zdaleka ne.
Všimnula si, že jsem vzrušený a penis mi doslova pulzuje. Prásk prásk! Rákoskou přímo do genitálií. Hlava nehlava mne tříská a jak se snažím schoulit dostávám několik elektrických impulzů. „To by nešlo pejsku, to je fuj takhle se předvádět před paničkou. To budu muset povědět páníčkovi, aby tě zase pocvičil ty šmudlíku.“ Když jsem si myslel že jsem byl varován dostatečně ještě mě znenadání strašně silně nakopla do našpulených varlat. Zařval jsem a skoro se pozvracel. Když člověk nic nevidí nemá, jak se na to připravit. „Hajzle jeden!“ štěkla tentokrát trochu navztekaně.
Slyším, jak přešlapuje a potom otevírá dveře od bytu. „Ahój.“ Říká jistě s úsměvem ve tváři. On neodpovídá ale tuším podle zvuků, že jí objímá a líbá na ústa. Je slyšet že se nebrání a dlouho se líbají. „Dáš si čaj?“ Ptá se oddaným hlasem milenky a on odpovídá „Černý prosím.“

Bull se ke mne sklání a neurvale mne drapne za obojek. „Tak co zmrde!? Neumíš přivítat pána?!“ Okamžitě se snažím napravit chybu. „Hach! Hach!!“ snažím se štěkat s rozporkou v doširoka otevřených ústech. Jazyk my směšně rejdí vzduchem, jak hledá oporu v zubech a patře. Ovšem marně. Musí to být komická podívaná.
„A teď před chvílí se snažil mě tu obtěžovat! Vzrušil se sám od sebe a skoro se na mě sápal.“ Zděsil jsem se a snažil se překotně vysvětlit, že jsem se jen nedopatřením vzrušil. Jsou to proboha už dva měsíce. To nejde vydržet. „Há chem che nechápal. Hen chem che…“ Bum! Kopanec do žeber, po kterém jsem skoro ztratil dech a úplně ztratil rovnováhu. Ležím na boku a skuhrám. Bull mě drsně chytí za varlata a táhne někam. Stačil jsem se sotva postavil na své psí pahýly. Pozadu se snažím stihnout rychlou chůzi pána. Táhne mne a mačká mi varlata tak že se mi chce znovu zvracet.
„Co jsem ti minule řikal ty zmrde?!“ Facka jako hrom přes ucho. „Co sem ti říkal ty kryple?!“ Snažím se přesně opakovat pánova slova z minulého setkání. Jasně mi zakázal, se jakkoliv vzrušit bez jeho nebo paniččina výslovného povolení. Tvrdil, že pokud se jen minimálně vzruším je to z jeho pohledu pokus o sexuální útok na jeho milenku a mou paničku. A sexuální útoky prý nebude nijak tolerovat. „V pořádku?“ Ptá se trochu polekaně má krásná paní.

„Však von si to příště rozmyslí.“ Znovu kopanec do žeber. Slyším, že vytahuje mobil a cosi na něm rychle píše. Zní to dost zlověstně i když je to jen pípání. Paní zatím přináší čaj a usazuje se pánovy na klín a opět se dlouze líbají. Odchozí zpráva se ozve krátkým pípnutím. Za několik vteřin přichází odpověď. Pán se dost zle zasměje. „Teď ti sundám masku. Jestli se jen pokusíš podívat výš, než její kolena dostaneš nakládačku, že tě povezou na áro!“ Ustrašeně kývu hlavou, aby bylo vidět, že rozumím. Pán mi sundává masku. Drží si majetnicky boky mojí manželky (ale on říká „mojí milenky“) a mačkají se na sebe. Neodvažuji se vzhlídnout. „Máš deset minut na to abys mi vylízal boty do lesku kryple.!“ A povel doprovází třetí kopanec. Tentokrát zase do genitálií. Cupitám, jak to jen jde do předsíně a okamžitě spatřuji jeho společenskou obuv. Netuším, co celý den dělal, ale černá lesklá obuv je pokryta vrstvou vlhkého bláta. Bez rozmyslu ze strachu před jeho choutkami lízám bláto jako by to byla mana boží. Snažím se botě navrátit původní lesk.

Bull s paní se zatím vášnivě líbají a jejich ruce pátrají po těle toho druhého. Svléká jí horní část oděvu a podprsenku a objímá její štíhlé boky. Obličej zabořuje do jejích krásných malých prsou a laská její ztuhlé bradavky. Sám je už zcela nahý a penis má ztopořený jako skálu. Něco, co já nezažiju asi už nikdy… Slyším, že zhluboka vzdychá a ona ho laská ústy, jak to má rád. Potom si na něj opět nasedne a líbají se. Když uběhne zhruba deset minut slyším, jak někdo přichází ke mně do předsíně. Bojím se otočit. Vnímám, ale periferně že je to ona zabalená do prostěradla (ještě v sandálcích) a on bosky.

„9 minut 30 vteřin zmrde!“ Hlásí hrubým škodolibým hlasem. Potom ke mne přistupuje a hrubě mě chytí za ucho a jako spratka táhne od svých bot. Nakloní se a boty polije svým spermatem zachyceným v kalíšku. Paní mu to udělala ústy a vše pečlivě shromáždili v kalíšku z plastu. Paní to nezúčastněně pozoruje a prohlíží se nehty na rukou. Znovu mne táhne k botám a vráží mi obličej do ještě teplého spermatu na nártu boty. Pak uchopí mou hlavu a botu a mým obličejem rozmaže sperma po celé potě. Včetně podrážek. „Tak zmrde. 10 minut uběhlo a boty jsou zaprasený!“ Otáčí se ke mně a všimne si že pokoukávám paní po nohách a zavadím taky o boky a stehna. V tu ránu je u mě. Odněkud vytáhl kožený opasek a tříská mne hlava nehlava po těle i genitáliích. Snažím se utéct, ale drží mě pevně za opuchlý šourek. Kvílím jako prase bolestí. Snažím se prosit. „Hochím hochím!“ S rozporkou v ústech to jde dost těžko. Paní se v ruce objevuje ovladač obojku a pouští mi do varlat šoky. Snažím se to přestát. Pán mne kope do žeber a fackuje hřbetem ruky. Válím se ve vlastních slzách. Pak mne za ucho táhne na balkon. Tam mě se smíchem pomočí a hodí mi před čumák boty. „Máš 60 vteřin!“ Lížu usychající sperma a snažím se polykat, jak rychle to jde. Bohužel jedna minuta nestačí ani na polovinu plochy jedné boty. Čekám další bytí, ale namísto toho jen zakroutí hlavou a kolem obličeje a uší mi omotává tkaninu. Sotva slyším, co se děje a nevidím nic. Potom za neustálého hrubého kopání a bití mě vede kamsi na chodbu. Do výtahu a ven na ulici. Naštěstí je noc. Snad to nikdo nevidí. Skoro se zalknu, jak moc mi tluče srdce a špatně se mi dýchá. Adrenalin mi zaplavuje tělo. Potom mi to došlo. Tahá mě do kufru auta za obojek a genitálie jako kus dobytka. Potom se dveře zaklapnou a nastane tma a chladno.

Třesu se zimou a netuším co dělat. Když budu naříkat a pokoušet to mohlo by to skončit příjezdem policie. Snažím se být ticho a vydržet bolest ve ztuhlém těle. Odhaduji, že už musí být ráno. Třesu se zimou. Co asi spolu dělají. I přes strašný strach mne ta představa vzrušuje. Představuji si, jak laská její drobné exotické tělo a proniká do ní svým údem. Jak se na něj usmívá a dělá mu ústy dobře, jak jazykem ohledává pomalu celý jeho penis od špičky až po kořen a dává si záležet, aby se mu to líbilo. Oni se mezitím milují a on několikrát vyvrcholí do jejího horkého těla.
Když uběhne snad celá věčnost slyším, že nastupují do auta a někam jedeme. Vezou mě jako kus špalku! Ale nemůžu nic dělat. Penisem mi proudí jeden šok za druhým, jak paní v autě mačká ovladač. Asi za hodinu zastavujeme. Kufr se otevírá a pán mne za krásného smíchu paničky za koule a obojek doslova vytahuje z auta a pohazuje na zem jako mrtvého psa.

Kopne do mě. „Postav se čokle! Dělej!“ Znovu kopanec do genitálií. Odmotává mi masku a posměšně mi hledí do tváře. Pak se postaví do plné výše a vytáhne penis. Močí mi na hlavu a nohou přišlapuje vodítko. „Jesli se hneš tak ti ty koule fakt utrhnu!“ Pak se ozývá hlas mojí krásné paní. „Pejsku. Tady pejsku. “ Říká něžně a já na její povel se plazím k jejím nožkám. Je stejně oblečená jako večer. „Zase na mně čumí! Fůůj udělej s tím něco…“ říká moje milovaná paní s odporem jako by k ní lezl šváb. Rozběhne se a nakopne mne znovu do žeber. Vyrazil mi dech a já se valím po asfaltové cestě někde venku a snažím se lapit dech. Skoro jsem se udusil. Panička přišla blíž a přisedne si. „Ty jsi ale hlupáček co? Hloupý pejsky nemám ráda. Fuj.“ Plivne mi do úst.
„OK tak bylo dost srandy. Jsi pěkně neposlušnej zmrd a tak tě využijem jinak. Ať si na sebe vyděláš.“ Vytahuje mobil a píše rychle krátkou větu. Potom mě vodítkem táhne k nějakému kontejneru převrácenému na bok. Asi jsme někde na kraji Prahy. Asi starý lom nebo tak něco. Když přicházíme blíž dost se vyděsím. Kontejner je plný navařených ok a tyčí. Hrubě mne uvazuje do polohy, kdy klečím s hlavou vysunutou dopředu s kulkami nataženými dozadu. Když se nahnu dopředu abych si ulevil strašně mne bolí uvázané kulky. Když se nahnu dozadu skoro si utrhnu jazyk secvaknutý žabkou na záclony a natažený dopředu. Jsem tam připravený pro kohokoliv.

Paní i pán si stoupají těsně k mé hlavě. Pán si vytáhne penis a vystrčí ho těsně k mému obličeji. Panička ho začíná hladit a laskat dlaní pravé ruky. Žilnatý masivní penis mi míří mezi oči jako hlaveň děla. Paní zrychluje tempo a on se do několika vteřin udělá. Nasměrovala jeho úd tak aby mi všechno sperma nateklo na natažený jazyk a do krku. „Papej ať nejsi dehydrovanej.“ Posmývá se madam. Potom mi pán znovu močí do obličeje a v objetí odcházejí k autu a odjíždí asi domů?

Klečím tam natažený jako špageta. Slyším, že další muka na sebe nenechají dlouho čekat. Přichází tři odporně vyhlížející postarší teplouši. Jsou slizcí, obtloustlí a dost sadističtí. Musím je několik hodin na střídačku uspokojovat. Zacpávají mi nos a cpou smradlavé zpocené klády tak hluboko do krku, že se několikrát skoro udusím. Musím polykat litry moče a snášet bolestivé bití gumovou hadičkou. Když se jen trochu pokusím ulevit a odtáhnu se hlavou dozadu přitvrdí s bytím. Dobrovolně jím olizuji koule a ptáky jako by to byla jediná věc na které záleží. Všichni tři se udělali nejméně dvakrát. Mám sperma v nose i očích. Jsem pomočený a smrdím jako veřejný záchodek.

Po několika hodinách, kdy jsem už absolutně zoufalý a vyčerpaný se objevuje paní s bullem. Cítím se vděčný, že přijeli. Moje láska vystupuje a usmívá se mile. Jde blíž ke mně a jak ta, tak nade mnou stojí popíjí chlazenou kolu z kelímku. Odevzdaně a vděčně jí hledím do očí. „Líbilo se ti to pejsku?“ Raději přikyvuji horlivě hlavou, aby nepřišel nějaký záludný trest. „Ukaž ukaž…“ vyzouvá si nožku ze střevíce a lehce mě kope do oteklých natažených kulek. Prstíky mi přejede po penisu. Hrozně se vzruším. Fňukám jako štěně. „Líbí?“ Ptá se škodolibě. „Ugh Ugh!“ kývu souhlasně hlavou. Hledí na mne shora krásnýma tmavýma očima jako bohyně. Potom mne zničehonic najednou hrozně silně nakopne do koulí. „Tak si nech zajít chuť ty prase líný. Zákazníci si stěžovali že jsi je uspokojil jen dvakrát a občas si se drze snažil uhýbat. Je to pravda?“ A aniž by čekala na odpověď pokračuje dál. „Proto jsme jim tě poskytnuli zdarma na další dva dny. Pokud nebudeš kouřit líp mají povolení trvale tě poškodit. Asi tušíš, co by udělali mít volnou ruku viď?“ Potom se otočila na podpatku a odešla k autu. Schválně šla pomalu a nechávala sandálky sklouznout tak abych viděl její krásná hebká chodidla. Sednula si mu na klín a ještě jednou se přede mnou pomilovali v autě. Potom přinesla obvyklý kelímek semene a naposledy mě napojila. Pustili hlasitou hudbu, stáhli střechu jeho drahého vozu a on šlápl na plyn.

Po chvíli jsem uslyšel kroky a hlasitý smích mých starých teplých přátel. „Tak co zmrdečku? Tešíš se na to jak tvejm majitelům poreferujem tentokrát?“ Vytahuje telefon a evidentně mluví s mou paničkou. „No jo. Zase se cuká a nechce si ho nacpat do krku, jak má. A snaží se něco mumlat… Aha takže můžem… i do krve?... Zahrabat v Brdech? Můžem ho přeprodat dyžtak? OK jsme domluvení…“
Myslím na svou milovanou krásnou paní a na to, jak se teď vášnivě miluje s pánem. Tak moc jí miluji...
jojo
Příspěvky: 110
Registrován: ned 14. úno 2016 10:57:26
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: ona 45 madam on 39 otrok a cuckold
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1442

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od jojo »

pište prosím vaše postřehy názory a nápady co by bývalo mohlo být jinak a jak:-)
seedLover
Příspěvky: 1048
Registrován: čtv 11. kvě 2017 15:28:49
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od seedLover »

Je to úplně dokonalé. Přidal bych více uctívání pána a možná chvilku líbat a lízat hebká chodidla paničky. Třeba jako zkoušku jestli odmítne. A protože neodmítl, tak ho mučit Elektro šoky.
taryodor
Příspěvky: 1
Registrován: ned 08. črc 2018 21:10:31
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od taryodor »

Naprosto fantastické!
xcryten
Příspěvky: 256
Registrován: pon 23. úno 2015 10:40:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od xcryten »

uplně mega dobrý - víc bych nechal paní at jej různě mučí :-)
++cuckoldkarel++
Příspěvky: 97
Registrován: sob 31. pro 2016 9:35:42
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od ++cuckoldkarel++ »

Bomba.Pokracuj prosim.
jojo
Příspěvky: 110
Registrován: ned 14. úno 2016 10:57:26
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: ona 45 madam on 39 otrok a cuckold
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1442

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od jojo »

Díky za povzbuzení. Mně se právě líbí když je paní jen jakoby povýšeně nezúčastněná. Něco ve smyslu "Přeci by si nešpinila ručky s takovým prasetem".
Ale mohl bych tam dát víc detailů z uctívání pána a potom třeba odměny ve formě lízání podpatků a líbání vnitřku lodiček po paniččiných nožkách.
Nebo bych mohl napsat nějakou zkušenost z reálného života s mou paní.
Nebylo by tam tolik jiných chlapů ale milenci, mučení i ponížení a hebká chodidla ano.
A doplnit to decentními reálnými fotkami které by neprozradili identitu.
debil
Příspěvky: 54
Registrován: úte 12. dub 2022 19:08:33
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsem zmrdí špína na týrání, online platím dom chlapům
Bydliště: Praha/ Kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od debil »

dokonalost, to chci zažít!
jsem submisivní debílek,rád posloužím bullovi, ke mě si můžete dovolit cokoli, jsem mužský odpad, špína, zmrd, pes, rohožka, boxpytel, bankomat, popelnik, wc, polykač mrdky, chcanek, lízač nohou, prdelí, flusů, sluha, poskok, debílek, fackovací panák
Klouned
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. lis 2020 12:41:32
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: smyšlený příběh - "Na dobro"

Příspěvek od Klouned »

Fantastické. Upřímně doufám, že bude pokračování.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bajzic, kohout50 a 209 hostů