Bohužel jako adminovi mi píše spousta lidí, že jim to nevadí, nebo když jsem někoho vyrazil, že jsem je tím nasral, protože si s ním dlouho psali a teď je pryč. Ruku na srdce, i blbec má právo žít a teoretiků je tady naprostá většina. Zakázat jim jejich snění není řešení. Budou se pokoušet snít dál.
Další věc je, že když někomu smažu profil, zůstanou tady po něm desítky citací a reakcí na jeho fotky. Je to potom spousta práce to všechno procházet a mazat. Vůbec se mi do toho nechce, abych se přiznal.
Proto se mi líbí ta myšlenka, že by takový podvodník byl označen - pod profilem by měl třeba nápis FAKE-PROFIL a všichni by věděli, s kým mají tu čest, že je to lhář a podvodník a to co prezentuje jsou jen jeho fantazie. Mohl by pokračovat ve snění a honiči by si dál mohli představovat že ta kráska na fotkách je jeho nevěrná přítelkyně. On by si nemusel zakládat nové a nové fake profily.
Pokud si někdo postahuje fotky z netu, stejně se na to vždycky přijde.
Proto nechápu, co k tomu ty lidi vede.
Je pravda, že kdyby za lhaní přišli mžikem o celý profil (té práce co to některým muselo dát), třeba by se naučili nelhat.
Sám váhám, proto doufám, že mi poradíte, aby řešení bylo v duchu zájmu většiny