PP - Realita se mění v sen

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
moolie
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Rád si o mé ženě, kandaulismu a zážitcích popovídám s někým rozumným a inteligentním. Nikoho nehledáme.

PP - Realita se mění v sen

Příspěvek od moolie »

Následující příběh se odehrává na základě jedné reálné situace.
V té době jsem měl přítelkyni, žili jsme spolu cca 3 roky, o mých představách věděla, fotili jsme spolu galerie na amatéry atd. Později mé fantazie povýšila na realitu, ale o tom třeba až jindy.

V době této události jí bylo 27. Hezká, štíhlá brunetka, plné prsy velikosti 3, štíhlé boky, menší zadeček, klín hladce vyholen.
Sex měla velmi ráda.

Se svou slečnou jsme často chodili na nudapláž. Vždycky spolu. Jednou jsem by na směně v práci s kolegyní a přítelkyně mi napsala, že je hezky a svítí slunce, tak se pojede vykoupat.
Tak jsem jí napsal, že jí závidím, že je sobota, v práci prázdno, a já tam musím být. A ať si to užije. Asi za dvě hodinky napsala, že už je na místě a že nakonec šla na nudapláž.
Trochu ve mne hrklo, sama na nudapláž, kde bude nahá. Ale znám to tam a vím, že je tam spousta normálních lidí a nic jí nehrozí. Ale cítil jsem zvláštní chvění.

Směna ubíhala normálně, když mi přišla sms:
"Ležím na dece a pode mnou je takovej chlapík, asi 35 a pořád se na mne usmívá."
"A vše v pohodě?" ptám se.
"Ano, je sympatický. Tak se na sebe smějeme."

Hmm. říkám si. Moje přítelkyně leží nahá na pláži a usmívá se na chlapíka, taky nahého, a je jí sympatický.... Tak se ve mne ozvaly mé touhy:

"Líbí se ti?" píšu jí.
"Celkem jo" píše.
"Kam ti kouká?"
"Do očí ale očima sjíždí často na prsa a zadek".

Když to čtu, cítím vzrušení.

"A co vidíš ty?" ptám se
Chvíli je ticho, až po 3min přichází sms:
"Ležím na pravém boku, a on na levém, je asi 5m podemnou. Teď se natočil tak, abych mu viděla na penis"

Ufffff...cítím, jak mi tuhne pták.

"Jakýho ho má?" ptám se
"Snědý, je napůl vzrušený, tlustý a velký a na pohled hebký."

Cítím, jak mi začíná tepat krev a zrychluje se tep. Moje holka si se mnou píše o penisu cizího chlapa...

"Vidí ti na kundičku?"
"Ano, dala jsem stehna trochu od sebe. Promiň...jsem vzrušená..."

A tady se realita prolíná se snem...

V tu chvíli vidím kolegyni, jak se na mne dívá. Pak jde ke mne.
Je to 25letá brunetka, plná velká prsa velikosti 5, široké boky, velký zadek, opálená, velmi otevřená v debatách o sexu, ráda se obléká vyzývavě.

"Co je, jseš nějakej červenej."
Ukazuju jí smsky. Když je čte, začne se usmívat.
“Tak teď už to chápu” povídá a podívá se mi mezi nohy, kdy vidí velkou bouli.

"Tebe to vzrušuje, co. Jseš jak ten můj doma"

V tu chvíli pípne další sms:
"Jseš v pohodě? Lásko...nezlob se."
"V pohodě, co ještě vidí?" odpovídám.
"Musí vidět, že jsem vlhká, celkem dost teču. Bradavky mám strašně tvrdý."
"A co on"?
"Zvětšuje se mu ocas, žalud pomalu vykukuje ven."

Mám sucho v puse a cítím hučení v uších...najednou cítím dotyk na levém boku, ruka kolegyně mi tlačí na bok a pak dlaní hladí stehno. Sune se přímo k rozkroku, který je strašně nateklý.

V tu chvíli pípne další sms:
"Je vidět že je taky vzrušený, dokonce si ho pohladil a lehce pohonil. Mačká si varlata, je úplně vyholený. Je schovaný částečně za keřem, tak to vidím jen já. Lásko, jsem strašně vzrušená. Chci se ho dotknout, je tak velký a hebký. Co mám dělat?"

Jsem zmatený, žárlím, vadí mi, že moje přítelkyně se kterou žiju, se chce dotýkat ocasu cizího muže. Zároveň jsem strašně vzrušený a chci to, v mysli tu situaci vidím, jak ho obepíná prsty, mačká, hladí varlata a pak ho vezme do úst.

„Chceš to udělat?“ píšu jí.
„Nevím, nechci ti ublížit, ale moc mě to láká..nezlob se.“

Podívám se na kolegyni, ta se lehce usmívá a dál má ruku u mne na poklopci. Vidím, že má ztopořené bradavky a taky zrychleně dýchá.

Další sms:
„Miluju tě, neboj se, je to jen vzrušení, sex. Nechci o tebe přijít.“
Roztřesenými prsty píšu:
„Tak buď opatrná“

V tu chvíli cítím jak ta ruka pohladí bouli v mém klíně a bolestivě stiskne ptáka i s varlaty...
Manrides
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP - Realita se mění v sen

Příspěvek od Manrides »

A má ten sen aj pokračovanie?
antimusculus
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželka zatím dvakrát kouřila jiného. Jednou kamaráda a jedou úplně cizího.

Příspěvek od antimusculus »

Spíše by mě zajímalo jak to dopadlo doopravdy.
vinklar
Role muže: je BULL

Příspěvek od vinklar »

Velmi vzrušující povídka, která by si zasloužila pokračování.
Ibeline
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Ibeline »

Dobrý.
moolie
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Rád si o mé ženě, kandaulismu a zážitcích popovídám s někým rozumným a inteligentním. Nikoho nehledáme.

Příspěvek od moolie »

Syknu bolestí a podívám se na kolegyni. Usměje se, mrkne na mne a odejde ke svému stolku.

Cítím jak se uvnitř klepu, přemýšlím že napíšu, ať to nedělá, ale prsty neposlouchají.
Vzrušením nemůžu pořádně dýchat.

„Jdu si sednout dozadu“ říkám a odcházím do malé kanceláře hned za dveřmi.
Sednu si, telefon položím na stůl a zhluboka dýchám.

Pípne sms:
„Jsem u něj na dece, povídáme si, zatím se nic neděje. Jsem od něj asi 20 cm, nedotýkáme se…zatím. Je milý. Co ty?“

Vydechnu, chvíli přemýšlím a odpovím:
„Sedím vzadu, a snažím se to vydýchat, buď opatrná“.

Položím telefon zpět na stůl a podívám se ke dveřím. Jsou pootevřené a kolegyně mě pozoruje.

„Vše v pohodě?“ ptá se.
Přikývnu.
„Jak to probíhá?
„Zatím si jen povídají, ale už je u něj na dece“ odpovím.
Jemně se usměje.
„Tak v klidu seď, zvládnu to tu“.
„Ok“.

Zpráva:
„Jseš ok?“
„Celkem ano, co děláte?“ ptám se.

Zpráva:
„Pořád si povídáme, už mě pohladil po ruce a po stehně. Přisunul se blíž a špička jeho penisu se dotýká mé nohy. Je strašně tvrdý.“

Můj už tak tvrdý a naběhlý ocas ještě víc ztvrdnul, už to bolí, jeansy jsou těsný, cítím jak mám vlhké prádlo. Nevědomky si přejedu po té velké bouli, dlaní stisknu abych aspoň trochu ulevil tomu obrovskému vzrušení. Neuvědomuji si, že kolegyně mě pozoruje. Vidí, jak slastí zavírám oči, jak si ruku tlačím na ocas.
Vydechnu, otevřu oči a naše oči se setkají. Vidím, že je vzrušená, široce rozevřené oči, rychlejší dýchání a jazykem si navlhčila rty.

Zpráva:
„Vzal mi ruku a položil si jí na penis, je opravdu hebký, tvrdý a tepe mu v něm. Cítím každou žílu, a na špičce žaludu už má kapičku. jeho ruka mi hladí prso, celkem silně. V životě jsem tak netekla… Lásko, skoro nemůžu dýchat,“

„Ty vole“, vyklouzlo mi z úst. Kolegyně se na mne podívá ale nic neříká.

Zpráva:
„Odešel najít místo, kde budeme sami. Jseš v pohodě?“

„Ano, jsem strašně vzrušený, bolí mě penis. Půjdeš ním?“ ptám se.

Zpráva:
„Ano, půjdu. Už nemám sílu to zastavit. Nebudu už moci psát. Pak ti vše povím. Miluju Tě.“

Zkouším ihned volat zpět, ale už to nebere. Šílím, nevím co mám dělat. Nejraději bych tam jel ale nejde to. Zavřu oči, zakloním hlavu, zhluboka dýchám, telefon položím zpět na stůl a ruce dám mezi nohy. Tlačím si na rozkrok, ale už to nepomáhá. Chci aby se to stalo a zároveň nechci, šílený stav.
Zaslechnu kroky, a než se vzpamatuju, kolegyně bere můj telefon a vše si čte. Ani se nesnažím jí zabránit.
Zase zavřu oči. V mysli se mi odehrává co se asi děje…

Našel místo vzadu ve vysoké trávě, je tam klid. Bere deku, mou holku za ruku a odcházejí, on si musí dát ručník před klín, aby nebudil pohoršení svým ztopořením. Jen tvrdé, rudé, trčící bradavky mé přítelkyně něco málo prozrazují….

„Běž na chvíli dopředu, musím si odskočit“, říká kolegyně.

Zvednu se a ztěžka odcházím. Naštěstí nepřišel žádný zákazník, nedokážu si představit, jak by to dopadlo vzhledem k mému stavu.
Za chvíli je zpět.

„Můžu nějak pomoct?“ ptá se mne.

„Nevím jak. Nejraději bych tam běžel, zarazit to, a nebo ještě raději to celé vidět…jsem ujetej“, říkám a dívám se ven.
„No, to asi nepůjde. Hele, tomu mýmu pomáhá si ho při těchto situacích honit, ale nesmí se udělat dřív než to skončí. Pak je ve stejném stavu jako ty teď a to není dobrý.“
„To mám jít dozadu onanovat? Teď v práci? Když si tady?“

Podívá se na mne takovým zvláštním pohledem a říká:
„A proč ne?“

Polknu, podívám se na dveře do kanceláře, pak na ní, pak na tu bouli dole. Vzrušení ještě stouplo.

„Pokud myslíš, že to pomůže“, povídám.

„Zkus to, myslím že se ti to bude líbit. Hlavně se hned nevystříkej!“

Odcházím dozadu a když ji míjím povídá:
„Na poličce máš dárek, snad ti pomůže…“

„Ok“ odpovím i když nevím co by mi teď mohlo pomoci.

Vzadu si sednu, opět na chvíli zavřu oči a film se zase rozjede…

Došli na vybrané místo, je tam uválený kruh trávy, kde když si lehnou, není nic vidět. Ihned se začnou hladově líbat, její ruce neomylně uchopí jeho ptáka, který zatím lehce povadl, a začne ho hladit, mačkat, honit…jeho ruce bez váhání míří mezi její nohy, ona automaticky rozevře doširoka stehna, pohladí její hladce vyholenou kundičku, ráno si ji pečlivě oholila, jako by tušila, co se bude dít. Cítí to mokro, má i mokrá stehna, stydké pysky jsou červené, nateklé, prsty díky té vlhkosti kloužou…

Vzpomenu si na ten dárek. Rozhlédnu se a na poličce vidím nějakou béžovou látku, která tam předtím nebyla. Nadzvednu se ze židle a sáhnu pro ní. Je to satén a je vlhký.
Bože! To jsou kalhotky! Vezmu je do ruky a ony se rozbalí, jsou to krásné krajkové kalhotky, béžové barvy, předek je průsvitný, pásek je krajkový a vzadu se zužují, jsou to tanga a jsou mojí kolegyně!
A v místě, kde se kalhotky dotýkají přímo kundičky jsou mokré, hustá, bílá vlhkost je nepřehlédnutelná. Ona do nich z toho všeho vytekla!
Nevěřícně na to zírám. Cítím její vůni. Neuvěřitelný…

Aniž bych nad tím přemýšlel, nadzvednu se, rozepnu si kalhoty a stáhnu je i se spodním prádlem až ke kotníkům a zase si sednu. Pták mi trčí nahoru, je mokrý, nateklý a větší než obvykle. Pohladím si ho a stáhnu si předkožku až nadoraz k varlatům, až to zabolí. U toho stále zírám na ty kalhotky, představuju si jak asi vypadají když je má na sobě, jestli je v klíně vyholená nebo má chloupky, jaký tvar a barvu mají její stydké pysky, jestli jí poštěváček vykukuje nebo je schovaný…

Zaslechni vzdechnutí a zvednu oči. Já nezavřel dveře! Kolegyně na mne zírá pootevřenými dveřmi a z asi 3 metrů pozoruje co dělám.
Manrides

Příspěvek od Manrides »

Fantasticke pokračuj.
tarenor
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem submisivní nadrženec
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1307

Příspěvek od tarenor »

Rychle to dopiš. Nakonec nezapomeň dopsat, jak to bylo doopravdy.
daf2007
Role ženy: je HOTWIFE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daf2007 »

Super se to čte :-)
vinklar
Role muže: je BULL