BINGO!Terdsa píše:Asi tak, já za prvé píšu z mobilu, takže psani nic moc. Navíc je tu spousta lidí s disgrafii a to nemluvě o tom že i já občas plavu s iy.. A dost odradí se tu s něčím snažit a pak být akorát za blba. To se na to radši příště vykašlu.
Tak to já bych jí neudělal, i když bych se rád pochlubilDomkanda píše:NenormalnyChalan:
Vzhledem k tvému nicku je to překvapující - ale já hlásím, že jsi úplně normální chalan!a souhlasím s tebou
Jinak ukazování vlastní manželky - i pokud o tom ona neví, určitě je kandaulismus - každý nějak začínáJá jsem také kdysi mojí ukazoval, aniž by to věděla - ještě na VHS
Však zakryješ hlavu, že ji nikdo nepozná.Golie píše:Tak to já bych jí neudělal, i když bych se rád pochlubilDomkanda píše:NenormalnyChalan:
Vzhledem k tvému nicku je to překvapující - ale já hlásím, že jsi úplně normální chalan!a souhlasím s tebou
Jinak ukazování vlastní manželky - i pokud o tom ona neví, určitě je kandaulismus - každý nějak začínáJá jsem také kdysi mojí ukazoval, aniž by to věděla - ještě na VHS
Byly to VHS - tam fakt zamazat hlavu nešloRiddick5 píše:Však zakryješ hlavu, že ji nikdo nepozná.Golie píše:Tak to já bych jí neudělal, i když bych se rád pochlubilDomkanda píše:NenormalnyChalan:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti