JAK Kandaulisti šukají manželky

OFFTOPIC a témata mimo kandaulismus a sex
Pravidla fóra
Bavte se o čem chcete, ale buďte slušní a dodržujte pravidla.
Uživatelský avatar
lotos
Příspěvky: 1462
Registrován: ned 14. čer 2020 21:13:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Re: JAK Kandaulisti šukají manželky

Příspěvek od lotos »

auton píše: čtv 04. lis 2021 9:03:14
Likr píše: čtv 04. lis 2021 8:47:13
auton píše: pát 29. říj 2021 7:45:45
A to ti to takto k životu stačí?Nemáš dojem že se zbytečně o něco v životě ochuzuješ?Já zastávám názor že dokud to jde tak je třeba si sex užívat se vším všudy,přeci jen s věkem nejspíše přijde doba kdy už to tak nepůjde a pak nezbyde nic jiného než žít tím stylem kterým ty žiješ už teď.
Stačí nám to oběma. My to vnímáme, že to tak má být a takto je to v pořádku. Co pro jiného soulož,to pro mě možnost si ho před ženou v kleče vyhonit. Třeba to v budoucnu změníme, ale zatím nám to vyhovuje.
Tak potom už nic neříkám,samozřejmě pokud vám to takto stačí a vyhovuje je to vaše věc a je to asi v pořádku.Jen jsem vyjádřil svůj názor,mám to prostě jinak a takto bych žít nechtěl.
ano, každý to má jinak a já se kolegovi nedivím, že svoji ženu nešuká. Ani já pravidelně ženu nešukám, na to jsou jiní, já se rád koukám, jsem zamčený, abych nemohl honit a potom za odměnu pokud si to zasloužím mě žena vykouří. Tím nechci říci, že nemám sex. Ten mám s jinou ženou ale ne často. Tím, že spolu nešukáme dlouhou dobu, narůstá mě k ní chuť a tím více si ji považuji a ona to jednou za rok šukačkou odmění. Je to pro mě jako od cizí ženy, která se mě líbí a potom ji po čase dostanu. Je to jako když malé dítě chodí kolem cukrárny a jednou za rok je pozváno na zmrzlinu, nebo čokoládu.
Beshet02
Příspěvky: 10
Registrován: pon 20. zář 2021 14:34:13
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Hotwife, Slutwife, užíváme si sexu ve všech podobách. Uplně vyhranění nejsme. Swingers je naše vášeň.

Re: JAK Kandaulisti šukají manželky

Příspěvek od Beshet02 »

Každý má jinak to je jasné. Kupříkladu u nás je to tak že mohu kdykoli a v podstatě jak chci a mohu i jiné ženy. Nicméně poslední rok se náš vztah dost rozvinul. Ženě se líbí a imponuje ji když mám plné koule a nestříkám. Sama si užívá s cizími muži a vychutnává si jejich semeno. Takže ani nemá potřebu šukat se mnou. Když už se to nedá vydržet, většinou mě vykouří a vyplivne do mé pusy. Líbí se jí když polykám svoje semeno.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 hosti