O ČEM PSÁT? Pište své tipy na povídky

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Re: PODLE VÁS - Perverzní, nebo cuckold povídka na přání

Příspěvek od KarelK1968 »

kandapraha píše: čtv 01. led 2015 14:53:53 Nevim, jestli milenka je to, co by kandaulisty zajimalo. Pro mne to prave vzruseni prameni prave z toho, ze se pred mou zenuskou tyci majestatny penis, poradna klada samce, ktery dosahuje mnohem vyssich kvalit, nez ja a tvori mi tak konkurenci.
Predstava, ze moje panicka mne podvadi se zenou je sice vzrusujici, ale rozhodne to ve mne nevzbuzuje zadne kandaulisticke, ani submisivni pocity, protoze v milence proste nevidim tu konkurenci. Skoro bych rekl, ze vetsina normalnich chlapu, kteri by nikdy svou zenu nepujcili jinymu, by svolila k sexu s jinou zenou.

Takze ja osobne rikam ne, chce to poradnyho chlapa, klidne i vice :-) Ale napada mne, ze ten chlap by mohl mit milenku, protoze kazdy samec, ktery ma okolo sebe vice zen roste na cene. Je zajimave, ze i vetsina milenek toleruje svym milencum nejake bokovky, i kdyz sveho manzela by za to zabily :lol:
Tak s tím na 1000% souhlasím, ještě vyšší level je manželka něčí kurva z donucení. A to před manželem a on by s tím mohl max jen souhlasit nebo dokonce být ve stejné pozici jako jeho vdaná kurva.
Odpovědět