MAPA míst kandaulismus.cz
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Pro ženu někoho s dlouhou výdrží, kdo by doplnil muže.
Re: MAPA míst kandaulismus.cz
Zítra někdy dopoledne budeme šukat na cestě u sjezdu D11 Poděbrady. Kdyby se chtěl někdo podívat 
-
- Pár slov o nás: Mám rád, když na moji holku koukají cizí muži. Na nudapláži, ve wellness...
Příště rád budu špehovatMoravaaacek píše: ↑sob 05. říj 2024 10:50:12 Dnes okolo pulnoci v okoli brnenskyho GP okruhu budu nakladat svoji ex, kdyby mel nekdo zajem natajno pozorovat, napiste PM, misto jeste upresnim do soukrome zpravy

-
- Pár slov o nás: Mám rád, když na moji holku koukají cizí muži. Na nudapláži, ve wellness...
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
Je tu někdo na smirovani z okoli Rakovnika.Když budu pichat manželku v lese na odpocivadle.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
-
- Pár slov o nás: Stag - Vixen
Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusili
nepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.

-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Hledám pár či ženu kde bych se mohl přidat či ti ji zneužít.
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a odkud je žena, rád bych jí někde potkalsawyer91 píše: ↑stř 13. lis 2024 7:32:23 Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusilinepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.

-
- Pár slov o nás: Stag - Vixen
Nejsem si jistej jestli ona tebe, už jen z toho důvodu, že já píšu o koze a ty o vozemata-1 píše: ↑stř 13. lis 2024 8:46:27Ahoj a odkud je žena, rád bych jí někde potkalsawyer91 píše: ↑stř 13. lis 2024 7:32:23 Ahoj nevím jestli založit nové vlákno nebo by se to dalo používat i tady, ale ku příkladu manželka občas někam vyrazí s holkami z práce nebo někam jdeme spolu a jsme domluvení, že když za ní přijde nějakej sympaťák tak s ním může odejít, ona sama se samozřejmě stydí tak nevyvíjí vlastní iniciativu. Tak, že by se dalo napsat kdy a kam vyrazí a podle fotky jí tam zkusit oslovit? Máme profil na Amatérech nějaký randíčka s chlapama už jsme měli a trojku máme taky za sebou a tohle bychom klidně rádi zkusilinepřijde mi to jako úplně špatnej nápad. Jestli už tu nějaké takové vlákno je předem se omlouvám ale nenašel jsem ho.
![]()