Jak přemluvit manželku, aby se nechala ošukat jiným
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Jak přemluvit manželku, aby se nechala ošukat jiným
Rozhodně. Jakkoliv k tomu ženu vést nebo dokonce nutit je zkratka k tomu jak o ni přijít.
-
Já jsem třeba ve fázi, kdy mě silně vzrušuje představa, že vidím, jak má sex s jiným a ten se mi do ní udělá. Jenže v tý představě se to stane, nenjsou žádné následky a spokojeně si žijeme dál, jako by nic.
Ve skutečnosti:
- Tohle se může vymknout dřív než se člověk naděje a z toho co jsem četl, tak není cesta zpět
- Mám pocit, že kdybch tohle téma jen přednesl, tak se její pohled na mě změní a hrát ruletu se vztahem se mi nechce
Ve skutečnosti:
- Tohle se může vymknout dřív než se člověk naděje a z toho co jsem četl, tak není cesta zpět
- Mám pocit, že kdybch tohle téma jen přednesl, tak se její pohled na mě změní a hrát ruletu se vztahem se mi nechce
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Hele u nás jsme začli trojkou , a po pár zkušenostech jsem si občas sednul do křesla a odpočíval a oni dál šukali. Nebo jsem si šel do sprchy a oni pokračovali. Pravdou je, že máme pravidla, a ani ona nechce scházet se s ním úplně sama. Vždy jsem poblíž a většinou se nakonec přidám.jirkanch5 píše: ↑čtv 04. črc 2024 21:51:47 Já jsem třeba ve fázi, kdy mě silně vzrušuje představa, že vidím, jak má sex s jiným a ten se mi do ní udělá. Jenže v tý představě se to stane, nenjsou žádné následky a spokojeně si žijeme dál, jako by nic.
Ve skutečnosti:
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: Jsem žena a jdu se podívat vím jedno ráda kouřím
No mě by přemlouvat nemusel
Jsem žena a jsem moc zvědavá neposlušná a čekám asi na zkrocení
-
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: Jsem žena a jdu se podívat vím jedno ráda kouřím
No mě by přemlouvat nemusel
Jsem žena a jsem moc zvědavá neposlušná a čekám asi na zkrocení
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Jsem pár muž a žena, kde muž je dominantní, ale chce vidět ženu šukat s jiným
U nás to bylo tak, že sme popíjeli a já to na ní vybalil. Nejdřív nechtěla, ale teď je z ní dobrá kurvička a dost si to užívá.
-
- Můj BLOG: viewtopic.php?t=1895
Ta moje do toho šla sama, když jsme se rozešli v otázce sexu. Měli jsme sex jednou měsíčně nebo jednou za dva měsíce, někdy i déle. Kvůli špatné psychice jsem roky trpěl na deprese/úzkosti. Neměl jsem chuť na sex a v poměrně mladém věku jsem měl i problémy s erekcí při sexu. Takže někdy ten sex vypadal tak, že mi v ní změknul, měl problém se postavit.
Po víc jak roce byla poprvé nevěrná (na chvíli jsme šli od sebe a řekl jsem jí, že bych to pochopil, kdyby se to stalo), po svatbě když tato situace pokračovala, na férovku řekla že je o ni zájem a nechce už žít skoro bez sexu, zda jí dovolím milence.....
Našla si chlapa v práci, který byl její milenec a ještě jednou po plese měla sex se starým kamarádem z dětství. Ten se přestěhoval na druhou stranu republiky, ale dojel do rodiště na ples. Tak mu začala psát a navrhla mu, že já nemůžu, tak jestli zajdou spolu a zatančí si.... dopadlo to tak, že ji doprovodil domů a nezůstalo u toho....
v domě rodičů nebyl nikdo doma. Byl jsem tam také, inkognito, nemohl jsem to vydržet, tak jsem viděl jak jdou spolu do patra a do jejího dětského pokoje starého. To byl můj nejsilnější kandaulistický zážitek.... slyšel jsem za dveřmi co si říkali a jak začala vzdychat.. podle zvuku si ji vzal zezadu přehnutou přes stůl, který mlátil do zdi... Ten večer jsem problém s erekcí neměl a celkově to byl krásný únik z reality...Dodnes pamatuji, jak ji měla horkou a mazlavou, když jsem tam sáhl jak odešel.
A ano, kupodivu mě neopustila a zůstala se mnou, chlapi měla vždy jen na sex, který jí chyběl. Teď máme dítě a tak toto neprovozujeme,,, zatím, má ted jíné starosti a péči. Ale jsem sám zvědavý, jestli bez toho vydrží, nebo už je to pro ni vzrušení po kterém se nedokáže vrátit ke klasické monogamii (já už jsem na tom lépe celkově)
Po víc jak roce byla poprvé nevěrná (na chvíli jsme šli od sebe a řekl jsem jí, že bych to pochopil, kdyby se to stalo), po svatbě když tato situace pokračovala, na férovku řekla že je o ni zájem a nechce už žít skoro bez sexu, zda jí dovolím milence.....
Našla si chlapa v práci, který byl její milenec a ještě jednou po plese měla sex se starým kamarádem z dětství. Ten se přestěhoval na druhou stranu republiky, ale dojel do rodiště na ples. Tak mu začala psát a navrhla mu, že já nemůžu, tak jestli zajdou spolu a zatančí si.... dopadlo to tak, že ji doprovodil domů a nezůstalo u toho....
v domě rodičů nebyl nikdo doma. Byl jsem tam také, inkognito, nemohl jsem to vydržet, tak jsem viděl jak jdou spolu do patra a do jejího dětského pokoje starého. To byl můj nejsilnější kandaulistický zážitek.... slyšel jsem za dveřmi co si říkali a jak začala vzdychat.. podle zvuku si ji vzal zezadu přehnutou přes stůl, který mlátil do zdi... Ten večer jsem problém s erekcí neměl a celkově to byl krásný únik z reality...Dodnes pamatuji, jak ji měla horkou a mazlavou, když jsem tam sáhl jak odešel.
A ano, kupodivu mě neopustila a zůstala se mnou, chlapi měla vždy jen na sex, který jí chyběl. Teď máme dítě a tak toto neprovozujeme,,, zatím, má ted jíné starosti a péči. Ale jsem sám zvědavý, jestli bez toho vydrží, nebo už je to pro ni vzrušení po kterém se nedokáže vrátit ke klasické monogamii (já už jsem na tom lépe celkově)
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je CUCKOLD
A dítě je tvoje?
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Trochu hloupá otázka - měl jsi z toho mindrák, nebo ti to v rámci tvé úchylky vlastně vyhovovalo?Retistran píše: ↑pát 05. črc 2024 21:19:31 Ta moje do toho šla sama, když jsme se rozešli v otázce sexu. Měli jsme sex jednou měsíčně nebo jednou za dva měsíce, někdy i déle. Kvůli špatné psychice jsem roky trpěl na deprese/úzkosti. Neměl jsem chuť na sex a v poměrně mladém věku jsem měl i problémy s erekcí při sexu. Takže někdy ten sex vypadal tak, že mi v ní změknul, měl problém se postavit.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Milenec pro moji sexy manželku