Panove, zkouseli jste nekdo silikonove pasy cudnosti? Mam CB6000s a je super, ale chtel bych neco, co budu moct nosit dele a pod oblecenim nebude tak tlacit. Mate nekdo zkusenosti a dokazete mi to doporucit, nebo mi to rozmluvite?
BIHOLKU píše:kandapraha: se silikonovym pasem zkusenosti nemam, ale taky jsem o nem uvazoval, pry je to prijemne. Ja osobne mam Spiderwire s vlastni upravou a vlastnim krouzkem. Nosim ho opravdu dlouhodobe a bez problemu. Ta kovova klec vyvolava vic takovy ten pocit uvezneni.
kandaulisti píše:Ahoj kluci, pročetla jsem si hodně článků o pásech cudnosti a docela se mi to líbí. Přítel o tom mluvil, ale nějak moc jsme to neprobírali, protože chybí informace a věnovali jsme se spíše tématu milence pro mně. Už několikrát jsme si hráli s pouty a přítel miluje footfetish, takže mi líbá nožičky, lakuje nehty, nebo mi stříká na kotníky, klečí při tom předemnou a tak. Jako ženě mi to lichotí a líbí se mi, když se mi takhle dvoří, je přítulný a je ochotný snést mi modré z nebe.
Proto by se mi taky líbilo, vyzkoušet, jak moc by byl poslušný a milý, kdybych mu na pár dnů zamkla jeho chloubu a nenechala stříkat. Vy, kdo pásy máte, pochvalují si to Vaše ženy? Jste pozornější, ochotnější a milejší? Možná by to byl dobrý začátek naši cesty za kandaulismem a já bych si dokázala lépe osvojit tu roli dominy a vůdkyně, která má doma poslušného a pozorného milence.
kandaulisti píše:O víkendu jsme měli dost času to probrat. když jsem viděla tu jiskru v jeho očích, jsem si jistá, že si užijeme hodně zábavy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti