PP Na koljich

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Trebus
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP Na koljich

Příspěvek od Trebus »

Ještě jednou chválím, parádní zážitky. Škoda, že podle posledního příspěvku už je asi konec...
jend9
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: PP Na koljich

Příspěvek od jend9 »

S tím kamosem jsem byl nedávno na pifku a došla řec i na slečnu. Říkal jaka to byla sranda na kolejích. Kamos už je taky ženatý.

Po par pivech z nej vypadlo, ze se s slečnou z kolejích ještě občas vida. On i ja děláme v Praze. Slečna, tedy už mlada paní bydlí u Prahy a je na mateřské a čeká druhé děcko. Ptal jsem se ho jak často ji vydá. Říkal ze poměrně málo, ze nemají čas. Ale ze když čekala první a ke konci byla už doma, tak se za ni několikrát dopoledne stavil a projel ji i když byla v 9tem měsíci. Ze to pro nej byl velkej rajc a ona byla taky dost nadrzena. Jeho žena prý některé věci moc nechce a přibrala ale naše šlecna z koleji je pořad sexy, několikrát se udělá a nechá jo projet všechny dírky, když není těhotná a nechá si to nastrikat kam chce. Taky si to rada nechá udělat v autě nebo ho vykourila u nej v práci v garáži.

Tak skoda ze se s ni už nevidím. Asi ji napisu jak se má až dostanu odvahu:-) kamosovi dost závidím, když jsem je seznámil ja.
Odpovědět