Fenomém CUCKOLD (přeložený článek)

O kandaulismu, o webu, slovníček pojmů, atd.
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
dancinghorse
Příspěvky: 18
Registrován: stř 22. úno 2017 18:14:57
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Fenomém CUCKOLD (přeložený článek)

Příspěvek od dancinghorse »

Subkanda - ja tiež píšem, tuším, po prvý krát. Je mi v zásade jedno, kto a čo praktikuje, pokiaľ ma nezaťahuje do vecí, ktoré sú mi nechutné. Nerád sa hádam na webe, lebo je to, slovami klasika, vždy len tá "paralympiáda". Ale už dvíhaš zo stoličky aj mňa. Toľko na úvod, zvyšok v bodoch pre ľahké porozumenie:

1. Kto, kurva, si, že máš odvahu verejne zaraďovať ľudí do nejakých pojmov? To si nedovolí ani profesor psychiatrie, DrSc.
2. Riadiť sa wikipédiou ako spoľahlivým zdrojom, je smiešne. Som vedecký pracovník, takže práca so spoľahlivými zdrojmi je môj denný chlieb. Ak chceš, o desať minút máš na wiki pod tebou uvedenými heslami text na želanie. Môže ho totiž meniť ktokoľvek, možno si si to doteraz nevšimol.
3. Vzťahy sú komplikované a každý to má inak. Vnucuješ svoju "úchylku" iným úchylákom, ktorí majú iné úchylky a ešte máš drzosť tváriť sa poučene.

4. Chlapci, nekvapká vám na karbid, že tu vypisujete traktáty o hovne? :)

Dohovoril som, pre mňa je téma uzavretá.
lcch
Příspěvky: 36
Registrován: pon 26. úno 2018 15:44:59
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA

Re: Fenomém CUCKOLD (přeložený článek)

Příspěvek od lcch »

"Některé ženy nerozumí tomu, co motivuje jejich muže k tomu, aby je srovnávaly se svými milenci. Je to pro ně zvláštní, že jejich manžel je sexuálně vzrušený z toho, že mu jeho žena popisuje, jak je její milenec vyvinutější a v posteli to umí lépe a dokáže ji více uspokojit. Výzkum naznačuje, že za to opět může konkurence. Muž vnímá, že jako manžel má konkurenční výhodu (má srdce své ženy) takže si tím vytváří férové podmínky pro srovnání – tím, že se staví do určité nevýhody a to v něm vzbuzuje sexuální vzrušení a motivaci znovu dobývat svou ženu. Proto i když se žena vrátí od milence domů, tak se nejdříve nechá hecovat a trápit povídáním o tom, jak se jí to s ním líbilo i když je to často plné srovnávání kdo je lepší."
Já: Pořádně to nechápe asi žádná žena. Ale je to přesně, jak říkám - manželka patří mě a cizí chudáček jen prosí, aby se s ní mohl pomilovat, já mohu kdykoliv.


Jsi si tak jistý, že můžeš kdykoliv? Ty možná ano, ale je tu spousta mužů, kandů, kteří si to "třeba jen myslí" a ono to tak není. Ty jsi nezažil tu odpověď..."dnes ne, protože ..... bolí mě hlava, nebo něco jiného...?

Netvrdím, že to takto funguje všude, ale každý pár, který toto provozuje má více či méně jiný pohled na věc a také jiné potřeby. A to nemluvím o potřebách jednotlivých partnerů, které se mohou měnit i podle nálady jednotlivých účastníků podle toho co se daný den událo, třeba i v práci (pokud pracují). Ukončím filozofický náhled na věc, ale ani já nemám každý den stejný pohled na "věc". Každý den je jiný a to mi nikdo nevymluví. S odstupem času na to můžeš koukat, jako naprosto oddaný kanda, a jindy jako nenapravitelný žárlivec.
Nicméně buďme rádi, že se máme čím zabývat.
raymond
Příspěvky: 168
Registrován: ned 20. bře 2022 19:37:38
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Fenomém CUCKOLD (přeložený článek)

Příspěvek od raymond »

Bon4: naprostý souhlas do posledního písmene. Taky to tak vidím.
fkk-relax
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 28. dub 2016 18:58:05
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár se zájmem o aktivní kandaulismus

Re: Fenomém CUCKOLD (přeložený článek)

Příspěvek od fkk-relax »

Zajímavý nápad to s tím řetízkem na oravém kotníku. Vždy jsme si se ženou říkali, že by bylo dobré mít nějaké poznávací znamení toho jak to mezi sebou máme. Několikrát se nám stalo, že ji balil jiný muž, ale když se diozvěděl, že je vdaná a o co vlastně jde, tak hodil zpátečku. Jinak to, že jde většinou jen o nerealizované představy mužů kandaulistů není úplně tak pravda. Kdyby se z dotyčných pánů nápadníků nevyklubali sobečtí blbci, kterým jde především o vlastní jednorázové uspokojení nikoliv však o kvalitní dlouhodobý vztah tak by takto založené oáry rádi své představy uskutečňovali. Ale potkáte za sebou 3-4 jedince, kteří vám vykládají jak jim jde o dliuhodobý vztah, ale jakmile zjistí, že ani po 3 schůzce s vámi si s vaší ženou neštrejchnou, tak najednou nemají vůbec čas. Lřutom pokud se má vybudovat kvalitní vztah založený na vzájemné důvěře a touze, tak to není otazka pár krátkýcg schůzek.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 76 hostů