to co jsi napsal je blbost. Zvířata mrdají protože je to jejich pud, aby se rozmnožovali. Ne pro nějaké potěšení. My lidi sexujeme pro potěšení, jednomu stačí málo, jiný potřebuje hodně. A každý dle jeho potřeb.

to co jsi napsal je blbost. Zvířata mrdají protože je to jejich pud, aby se rozmnožovali. Ne pro nějaké potěšení. My lidi sexujeme pro potěšení, jednomu stačí málo, jiný potřebuje hodně. A každý dle jeho potřeb.
Zkus https://www.etsy.com/. Já jsem tam ženě koupil totobozihovadko píše: ↑stř 15. led 2020 13:09:06 Nevím o tom, že by byla nějaká symbolika zvlášť pro kanda a cuckold.
Ale žena kandy nejspíš nebude mít vytetovanou pikovou dámu, stejně tak jako kanda nebude mít vytetované parohy. Takže jediné co mi zbývá je řetízek na kotník s jedním symbolem ženy a několika symboly muž. Jen nevím kde ho sehnat, protože sám po něm už dost dlouho pátrám.
Ale symbol, který by zasvěceným říkal, že muž rád ukazuje ženu nebo že žena se ráda s vědomím manžela ukazuje není nebo já o něm alespoň nevím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: facebook2024, R4wiel a 2 hosti