Zasvěcení

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Cathe
Příspěvky: 130
Registrován: pát 18. led 2019 22:36:08
Pár slov o nás: neuvedeno

Zasvěcení

Příspěvek od Cathe »

Připravovali jsme se na jednu večerní akci, kam jsme byli pozváni. Mělo to být někde v baru v anglickém stylu.
Ja si vzal oblek od Bosse a černou košili, ty jsi zvolila ty krátké bílé šaty, které se mi na tobě tak líbí. Black and white, dobrá kombinace, slušelo nám to. Boty na vysokém podpatku a naostro…. Ani jsem tě k tomu nemusel moc přemlouvat. Vybavila se mi akce na přehlídce v Karlových Varech, kde jsi byla obdobně neodolatelná. Byl jsem z tebe úplně u vytržení, neskutečně ti to slušelo. Uz jízda taxíkem mě nabudila, nevydržel jsem to a začal tě hladit po vnitřní straně stehna a jemně se chvílemi dotkl i na kundičce.
Když jsme vstoupili do baru, byli jsme překvapení, že hned u vchodu jsme dostali benátské masky. Trochu nás to zaskočilo, ale zároveň jsme byli zvědaví, co to je vlastně za akci. Když jsme vstoupili dále, viděli jsme, ze je to luxusní místo s nízkými koženými sedačkami a různými boxy. Nevěděli jsme co přesně za akci to ma byt, ale všichni byli hezky oblečeni a měli krásné postavy. Všichni do jednoho měli podobně masky jako my. U baru jsme dostali sklenku šampaňského. Byl to Moet a byl hodne dobrý. Popíjeli jsme a pozorovali trochu plaše okolí.
Po chvíli k nam přišel jeden muž, zjevně jeden z personálu. " Hezký večer vám přeji. Jmenuji se Tomas a velice rad bych vám ukázal náš klub".
"Klub? My mysleli ze to je bar ...", řekl jsem mírně překvapeně.
"Nechceme, aby to všichni věděli, ale jsme privátní klub jen pro členy a zvlášť vybrané hosty, jako jste dnes večer vy. Dostali jsme na vas doporučení, na jehož základě jsme vas dnes večer pozvali."
"A kdo nás doporučil?" Zeptala ses s mírně otevřenými ústy.
"Obavám se, ze vám toto nemohu sdělit. Ale jedná se o naše zasloužilé členy", odvětil a pokynul nám, abychom ho následovali.

Klub to byl opravdu krásný, vysoký koberec, co utlumí každý krok a také zaručuje nerušenou konverzaci u jednotlivých stolů. Krásné kožené sedačky, boxy, které zaručují soukromí …
„Klub funguje už necelé dva roky a máme asi 50 členů. Velice pečlivě vybíráme nové členy a věřte, že jen málokdo projde“, sděloval nám, když mířil barem někam dozadu. Podívali jsme se na sebe, protože jsme pořád nechápali, jak jsme se sem vlastně dostali.
Během cesty jsme si uvědomovali, že lidé kolem nás jsou opravdu krásní, ženy v sexy šatech obepínající jejich křivky, muži v na míru šitých oblecích zdůrazňujících jejich svaly a široká záda. Také jsme se všimli, že tu byli samotní muži a samotné ženy, měli totiž na sobě poněkud jiné masky, kterými se odlišovali. Tak jak jsme procházeli, vyvolávali jsme lehký zájem, zřejmě poznali, že jsme tu noví.
„Všiml sis, jak se po nás koukají?“, zeptala ses.
„Jasně že jo, ale dívají se spíš na tebe“, odvětil jsem. „ to určitě ne! Sledují nás oba“, zašeptala jsi.
Tomáš nám ukázal celý bar, separátní boxy, které byly až na jeden již obsazeny. Vzadu byly toalety, opravdu luxusní. Došli jsme na konec baru, kde byly masivní dřevěné dveře. „Zde jsme u dveří, které vedou do speciální místnosti, ale tu smíte vidět až tehdy, kdy se stanete členy, tedy pokud budete chtít“.
Vše znělo hodně tajemně a Tomáš vyvolal víc otázek než odpovědí. Vrátili jsme se k baru a dali si nový drink – šampaňské bylo opravdu dobré.
„Přeji vám, ať se vám u nás líbí. Brzy se ještě uvidíme“. Tomáš se lehce uklonil a zmizel mezi ostatními.
Trochu kvůli trémě, trochu díky tomu, že pití bylo opravdu dobré, měli jsme v sobě za chvíli 4 skleničky. Obavy se rozptylovaly a večer začal být opravdu zajímavý. Přišlo za námi několik párů, ale i samotných mužů a žen. Vyptávali se na vše možné, ale konverzace plynula velice lehce, jako bychom tam patřili. Bylo patrné, že páry se k sobě mají, něžně se objímali a často i líbali. Ne vulgárně, ale velice eroticky. Dívali jsme se po sobě a i u nás narůstalo sexuální vzrušení.
„Nepůjdeme si na chvíli sednout? Trochu mě bolí nohy“, řekla jsi a zamířila k prázdnému boxu. Posadila ses do nízkého křesílka. Šaty se ti lehce vyhrnuly a jak sis přehazovala nohu přes nohu, jasně zasvítila tvoje vyholená mušlička. Posadil jsem se vedle tebe a pohladil tě po stehnu. „Byla ti vidět kundička, víš o tom?“, zeptal jsem se.

„Vím“, řekla jsi, „ale nejsem sama. Podívej támhle“, a ukázala jsi na druhou stranu, kde v druhém boxu seděli dva muži a jedna žena, která měla sukni dost vykasanou nahoru, že i my viděli úzký proužek chloupků na jejím Venušině pahorku.
„Co je toto za klub?“, byli jsme stále více zmateni. Ale alkohol a uvolněná atmosféra udělal své. Zapomněli jsme na okolí a začali se věnovat víc sobě.
„Dej nohy víc od sebe“, zašeptal jsem ti.
„Neblbni, vždyť nás mohou uvidět!“
„Máme přeci masky, stejně nikdo neví, kdo jsme“
Zaklonila jsi hlavu, zavřela oči a odtáhla kolena od sebe. Hladil jsem tě na koleni a pomalu stoupal vzhůru po vnitřní straně tvého stehna. Pomalu jsem přesunul ruku na tvojí kundičku a jemně kroužil prstem kolem tvého poštěváčku. Z tvého hrdla se ozval jemný vzdech líbilo se ti to. Zajel jsem trochu níž a zabořil prst do kundičky, byla už celá mokrá. Nevnímali jsme okolí a ponořili se do sexuální nálady. Ani jsme si nevšimli, že proti nám usedli dva muži. Z jejich masek bylo zřejmé, že představují šéfy tohoto klubu. Nepokrytě se ti dívali mezi nohy a něco si šeptali. To tě přivedlo do reality – otevřela jsi oči a spatřila je. Prudce jsi dala nohy k sobě a posadila ses vzpřímeně v křesle. V tu chvíli nám došlo, že kolem našeho boxu se shromáždili skoro všichni. Páry se objímali, některé dámy měla obnažená prsa, na kterých je singl muži hladili.
Byli jsme vyjukaní, ale celá situace nebyla nijak zastrašující, spíš jsme čekali, co bude.
„Myslím, že je čas, abyste zjistili, co je za těmi dveřmi. To se však musíte stát našimi členy. Máte zájem?“ sdělil nám muž sedící proti nám, asi ve věku kolem 40 let.
Podívali jsme se na sebe, bylo tady tolik neznámého, ale vše bylo tak vzrušující, že jsi kývla a řekla:“chceme, ale nevíme, co to obnáší.“
„Brzy se vše dozvíte, nebojte. První zkouškou jste právě prošli, a pokud splníte i druhý úkol, rádi vás mezi sebe přivítáme“, řekl ten druhý.
„A co byl ten první úkol?“ Zeptal jsem se.
„Dokázat nám, že se milujete a nebojíte se to ukázat“, odvětil jeden z přihlížejících.
Pojďte za námi.
Oba jsme se zvedli a ty jsi při tom opět nechtěně nechala nahlédnout oba muže pod svoje šaty. Vedli nás ke dveřím. Někdo je otevřel a před námi se objevila jemně nasvícená centrální místnost, s velkou sedačkou kolem dvou stěn a dalšími třemi pokoji, ve kterých byly vidět postele různých velikostí. Začali jsme tušit, že tento klub je velice speciální.
„Jak už asi tušíte, nejsme obyčejný soukromý klub. Jsme klub pro vybrané, pro ty nejlepší. Jsme klub, kde si můžete prožít vaše nejtajnější představy, kde platí naše pravidla, která všichni přítomní uznáváme. Ptám se vás – chcete být jedněmi z nás?“
Podívali jsme se po sobě a v očích nás obou bylo vidět – ano, chceme, i když se to zdá vše jako jeden velký sen. „Ano, rádi bychom, líbí se nám mezi vámi“, odpověděl jsem za oba.
„Výborně, jsme rádi, že jsme se ve vás nespletli“, řekl zjevný šéf. Teď však musíte podstoupit poslední zkoušku, než vás přijmeme. Říkáme tomu zasvěcení klubu a věci. Každý to projdete sám, ale zároveň dohromady. Brzy uvidíte, pojďte.
Vedl nás k velké sedačce a pak tě vyzval:“ Vylez si na sedačku a uvolni se“.

Nesměle jsi poslechla. Nešlo si sednout ani lehnout tak, abys všem okolo neukázala svojí tekoucí kundičku, naběhlou vzrušením. Usmál jsem se na tebe a sám byl velice vzrušený. Moc ti to slušelo a mně se líbilo, jak tě všichni pozorovali.
Po chvíli se k tobě posadili dva muži, odění jen v masce a trenýrkách. Každý se sedl z jedné strany a začali tě oba hladit. Nejdřív po rukou, vlasech, zádech. Stále častěji zabloudily jejich ruce i na tvoje prsa, snažila ses je držet, ale brzy jsi povolila. Podívala ses na mě, v tvých očích byl vidět lehký strach, ale taky chtíč. Lehce jsem pokývl hlavou a neslyšně rty zašeptal: užij si to lásko.
Přivřela jsi oči, položila se a oddala ses do jejich rukou. Byli stále odvážnější a tvoje šaty byly už dávnou vyhrnuté k bokům. Jeden z nich ti rozepnul šaty a vysvobodil tvé velké prsy, jen se zhouply a tu je začal hladit a líbat. Druhý se přesunul mezi tvé nohy a začal tě obratně lízat. Neudržela ses a začala jsi hlasitě vzdychat. Blížil se tvůj orgasmus, ale byli příliš zkušení, aby tě nechali tak rychle uniknout. Přestali v poslední chvíli a ty jsi otevřela oči. Kolem nás se lidé už líbali a svlékali, bylo to velmi elektrizující.
„Ty si sedni tady, můžeš se jen dívat!“. Přikázal mi šéf. Posadil jsem se na jednu stranu gauče a sledoval, jak tebe vede k jinému muži na druhém konci sedačky, který tam seděl nahatý v ruce se stojícím ptákem. Byl hodně veliký a na tobě bylo vidět, že ho chceš dovnitř.
„otoč se k němu zády a nasedni na něj“, vyzval tě. Vůbec jsi neprotestovala a pomalu ses nabodla na jeho péro. Chytnul tě za boky a pomalu v tobě začal jezdit. Najednou prudce přirazil a vrazil ti ho hluboko dovnitř, až tam celý zmizel. Vyjekla jsi vzrušením a začala prudce přirážet. Ani teď tě však nenechali se udělat. Byla jsi rudá v tváři, možná i lehce naštvaná, tak moc jsi to už chtěla.

Šéf tě opět vzal za ruku a odvedl blízko ke mně. „Klekni si zde a hezky vystrč zadek“, řekl. Poslušně jsi to udělala a další muž se k tobě přiblížil a hned ti ho zasunul do broskvičky. Byla tak naběhlá vzrušením. Jezdil v tobě, držel tě za boky a pevně přirážel. V tom mě vyzval šéf:“ a ty si teď lehni pod ní a lízej jí poštěváček“. Neváhal jsem ani chvíli a přisál se na tvůj neskutečně naběhlý hrbolek. Sál jsem a viděl, jak se pár centimetrů od mé hlavy do tebe noří a zase objevuje cizí pyj. Bylo to hodně vzrušující pro oba.
Netrvalo dlouho a prohnula ses jako kočka a z tvých úst zazněl hlasitý a dlouhý vzdech – orgasmus nešlo už udržet. On v tobě nepřestával jezdit a za pár okamžiků ti vystříkl na zadek velkou dávku semene, která ti stékala i zpět mezi půlky. Lehla sis na gauč, celá vyčerpaná. V tu chvíli ke mně přišla štíhlá černoška, která osvobodila z mých kalhot můj naběhlý penis, který v zápětí zmizel v jejích ústech. Ztvrdnul mi, byl jako skála. Vyhrnula si krátkou sukni a nasedla na můj pyj. Vše se dělo hned vedle tebe. Vztáhla jsi ruku a začala jí hladit po jejích malých, ale pevných prsou s kůží jako samet. Po chvíli to i na mě přišlo a postříkla jsem jí celé bříško.
„Splnili jste oba tuto zkoušku a přijímáme vás za naše členy. Ty, a ukázal na mě, jsi ukázal, že miluješ svoji partnerku a chceš pro ní jen to nejlepší. A ty, ukázal zase na tebe, jsi nám všem ukázala, že umíš poslouchat a podvolit se a užít si života“.
Kolem nás se začali všichni milovat, někteří divoce, někteří jemně, byly tu dvojice i trojice, všude voněla směsice kundiček a spermatu. Netrvalo dlouho a začali jsme se spolu opět divoce milovat.
Budeme sem chodit rádi ….
snadjo
Příspěvky: 53
Registrován: pon 10. pro 2018 12:36:20
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Zvažujeme swingers nebo trojku. Manželka zkušenosti s grupáčem před lety, já bez zkušeností. Oba jsme switch, občas dom, občas sub. Ona bi, já asi taky (těžko říct, zatím jsem ocas v kundě nelízal :-)

Re: Zasvěcení

Příspěvek od snadjo »

Skvělý!
finel
Příspěvky: 153
Registrován: čtv 06. říj 2016 23:52:04
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Zasvěcení

Příspěvek od finel »

krásně napsané má to náboj
Redtiel
Příspěvky: 488
Registrován: čtv 10. led 2019 12:34:59
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Zasvěcení

Příspěvek od Redtiel »

Výbornej příběh. :-) jak zajímavé téma, tak i luxusně popsáno. Výborný smysl pro detail, vzrušující čtení. :-)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Zasvěcení

Příspěvek od Tms0411 »

Velmi zajímavý příběh s velice čtivým dějem!=) Parádní!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
snadjo
Příspěvky: 53
Registrován: pon 10. pro 2018 12:36:20
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Zvažujeme swingers nebo trojku. Manželka zkušenosti s grupáčem před lety, já bez zkušeností. Oba jsme switch, občas dom, občas sub. Ona bi, já asi taky (těžko říct, zatím jsem ocas v kundě nelízal :-)

Re: Zasvěcení

Příspěvek od snadjo »

Hlavně: přesně toto bych chtěl zažít s tou mou :-). Navíc jsem přesvědčený, že kombinace benátské masky a toho všeho, ta by stříkala na všechny strany.
Cathe
Příspěvky: 130
Registrován: pát 18. led 2019 22:36:08
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Zasvěcení

Příspěvek od Cathe »

Díky chlapi, věřte, že bych to taky chtěl takhle zažít. V Čechách má partnerka strach, že jí někdo pozná ... Budeme muset někam do ciziny :-)
Když budete chtít, napíšu pokračování.
snadjo
Příspěvky: 53
Registrován: pon 10. pro 2018 12:36:20
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Zvažujeme swingers nebo trojku. Manželka zkušenosti s grupáčem před lety, já bez zkušeností. Oba jsme switch, občas dom, občas sub. Ona bi, já asi taky (těžko říct, zatím jsem ocas v kundě nelízal :-)

Re: Zasvěcení

Příspěvek od snadjo »

Cathe píše: stř 08. led 2020 16:05:50 Díky chlapi, věřte, že bych to taky chtěl takhle zažít. V Čechách má partnerka strach, že jí někdo pozná ... Budeme muset někam do ciziny :-)
Když budete chtít, napíšu pokračování.
Jasne, ze chcene!
Cathe
Příspěvky: 130
Registrován: pát 18. led 2019 22:36:08
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Zasvěcení

Příspěvek od Cathe »

snadjo píše: stř 08. led 2020 23:06:44
Cathe píše: stř 08. led 2020 16:05:50 Díky chlapi, věřte, že bych to taky chtěl takhle zažít. V Čechách má partnerka strach, že jí někdo pozná ... Budeme muset někam do ciziny :-)
Když budete chtít, napíšu pokračování.
Jasne, ze chcene!
Tak jo, zítra to tu máte ... :-)
snadjo
Příspěvky: 53
Registrován: pon 10. pro 2018 12:36:20
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Zvažujeme swingers nebo trojku. Manželka zkušenosti s grupáčem před lety, já bez zkušeností. Oba jsme switch, občas dom, občas sub. Ona bi, já asi taky (těžko říct, zatím jsem ocas v kundě nelízal :-)

Re: Zasvěcení

Příspěvek od snadjo »

Cathe píše: stř 08. led 2020 23:10:16
snadjo píše: stř 08. led 2020 23:06:44
Cathe píše: stř 08. led 2020 16:05:50 Díky chlapi, věřte, že bych to taky chtěl takhle zažít. V Čechách má partnerka strach, že jí někdo pozná ... Budeme muset někam do ciziny :-)
Když budete chtít, napíšu pokračování.
Jasne, ze chcene!
Tak jo, zítra to tu máte ... :-)
Tak skvělý :-)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Bing [Bot], horacio a 189 hostů