Švagrova 5 Pohovor

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bull1987
Příspěvky: 141
Registrován: úte 27. čer 2017 16:51:34
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem z Brna pravidelný dárce krve a plazmy zdravý očkovaný proti C19 175cm a mám tu galerie..

Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od Bull1987 »

Švagrova 5 Pohovor

teto povidky nejsem autorem, ten je uveden pod timto dilem. Pro me je to naprosta dokonalost o kterou bych se chtel s vami podelit..

Uplynulo několik dnů a Katka opět sedí v sále radnice.
Stejné místo, stejný klavír. Míhající se prsty vytváří melodii složenou starými mistry.
Usazení rodiče s dětmi prozrazují, že se jedná o již známé vítání občánků.
Všichni zvědavě očekávají příchod starosty, který si však dává na čas. Hanička stojí jako vždy u stolečku upjatě oblečená do černé sukně a bílé halenky. Konečně starosta přichází. Pokyne všem na pozdrav a spustí již tradiční proslov.
Po krátkém potlesku vyvolá první jméno. Vstane drobnější maminka s blond vlasy a v šedých šatech . Je poněkud rozpačitá, ale ví co se od ní očekává. Předá dítě z náruče starší paní sedící za ní a dojde k matrikářce. Ta jí potřese rukou , pak ke starostovi. Katka udiveně sleduje, jak si pomalým a nervozním pohybem zajede pod sukni a lehce stáhne bílý kus prádla. Chvilku váhá kam ho odložit , ale pak ho podá ho starostovi.
Ten si lehce přivoní a předá matrikářce, která ho vyrovná na stolek před sebou. Blondýna si uchopí za okraj sukni a stydlivě ji vyhrne k pasu. Pak se ohne přes pultík před sebou a vyšpulí svítící prdelku na mlaskajícího Novotného. Jeho kláda je již venku v pozoru. Pomalu položí svéí tlapy na kulatý zadeček a snaží se zanořit do lesklé lasturky. Moc to nejde. Žena se prosebně podívá na svého manžela, který pohotově vyskočí. Starosta kousek odstoupí a manžel se v pokleku snaží svuo ženu jazykem co nejvíce zvlhčit. Po cvilce ho Novotný odstrčí a prudkým pohybem vrazí svou kládu dovnitř. Mladá maminka vydá táhlý sten a sevře pevně stůl, do očí jí vyhrkonou slzy. Manžel se vrací na své místo, zatímco obrův píst opakovaně vyjíždí ven aby se vzápětí celý zarazil do jeho manželky. Při každém přírazu z ní vyrazí hlasitý sten. Katka sleduje jak se žilnatá kláda objevuje a zase mizí mezi jejich těly. Křehké tělo se pod údery obra celé třese. Žena se našponuje a za hlasitého výkřiku se zmítá v křečích. Starosta jí obrovskou tlapu přidrží za šíji dokud se její tělo neuklidní.
Pak vysune svojí chloubu z upoceného klína. Z žaludu mu odkapává bělavá tekutina.
Zčervenalá maminka sotva stojí na nohou. Lehce se ukloní a vrátí se vedle manžela, kde hluboce oddychuje.
Matrikářka zavolá druhé jméno. Tentokrát se jedná o vyšší silnější černovlasou paní s brýlemi. Může jí být tak čtyřicet. Pod černými šaty se rýsují obrovské melouny a kolem pasu menší pneumatika. Opět následuje rituál s kalhotkami. Když si černovláska lehne na pult její prsa se roztečou po celé desce.
Stále připravený starosta nyní zajede do masitých pysků ozdobených černými chloupky. Paní když viděla nesnáze první ženy se již prsty na starostu připravila, takže starostův kyj lehce zajíždí do jejích útrob. Ta ho přijímá naprosto tiše . Oči má zavřené a horními zuby si stiskává spodní ret. Nosem hluboce oddychuje. Po pár minutách se dech zrychluje.Oči se naplno otevřou a nehty zaryjí do dřevěného pultu. Rukama chytne starostovu zadnici a snaží se jí ještě více narazit k té svojí. Ten ji naopak chytil za cecky, které jediným pohybem vysvobodil ze všech vrstev oblečení, Což všichni v sále ocenily potleskem. V této pozici došli oba k vrcholu. Černovláska se pak zvedla a aniž by si upravila šaty vrátila se na židly.
Další maminkou je bledší brunetka s melírovanými pruhy. Za normálních okolností by asi byla štíhlá ale Kojení a stále ještě povolené bříško jí dodávají více ženskosti. Poté co vstane se nahne k právě usadivší předchůdkyni a něco jí pošeptá. Ta s úsměvem přikývne a povyhrne si sukni nad kolena. Brunetka si sundá světle modré kalhotky a pak vsune ruku černovláscemezi nohy , chvilku tam s ní něco kutí a pak ji vytáhle celou polepenou bělavými štávami. Vzápětí zmizí pod jejími šaty. Pokyne hlavou a vydá se k pultíku. Po odevzdání kalhotek se i ona decentně opře, vyšpulí svou zadnici a stiskne zuby v očekávání.
Nemusí čekat dlouho. Její prcina je poctěna jako dvě předchozí.
Poslední se staví za pult silná tmavooká žena tmavší pleti s obrovskou zadnicí.
Kalhotky neodevzdala, protože žádné neměla. Starosta si okem přeměří velkou zarostlou díru mezi dvěma bochníky. Nezaváhá však ani chvilku a jeho nástroj zapluje do mokré macochy jako nic. V kulaté tváři snědé maminy se zračí naprostá spokojenost.
Na rozdíl od předchozích žen se aktivně napichuje na starostova ptáka, až ji ten musí trochu usměrňovat. Zároveň ho povzbuzuje slovními obraty při kterých se všichni v sále červenaj. Všichni, kromě jejího manžela na jehož tmavší kůži by červenání nebylo vidět. Ten přiskakuje k pultu a chytne svou ženu za ruce a povzbuzuje jí v její činnosti. Konečně i jí z dírky začne odkapávat bělavá tekutina kontrastující s tmavou kůží a žena se celá spokojená posadí s manželem opět do první řady.
Starosta si nechá umolousaného ptáka očistit od Haničky a opět se postaví k pultu.
To už Katka nevydrží, zvedne se od piána a před překvapenými rodiči přeběhne k pultu. Její kalhotky přistanou u třech původních.
Pak si vyhrne šaty a s vyšpuleným zadkem si lehne na pultík.....Cítí jak se mužské tělo opře o její zadek. Jak její záda hladí obrovské pracky.
Snaží se natlačit na tvrdou bouli.....už ho cítí , už cítí jak proniká dovnitř....
........ pomalu otvírá oči.....je doma v posteli. Zezadu se k ní tiskne Jirka a snaží se proniknout svým přirozením do Katčiny kundičky, což se mu vzhledem k její vlhkosti daří velmi dobře. Jeho ruka jí drží za prso a rty líbají šíji.
Katka je ještě ze snu celá rozklepaná, ale tep se snižuje s pokračujícími pohyby jejího manžela.
Vydá slabé zasténání a nechává se unášet příjemnými pocity mezi nohama. Začne Jirkovi vycházet vstříc podobně jako před chvilkou ta prdelatá romka.
Jen její výrazy neříká nahlas...Bohužel Jirka není Novotný a tak po pár přírazech zatne zuby a vypustí svojí dávku do její kundičky.
"Dobré ráno", pošeptá jí do ucha a odchází do sprchy. Tuhle situaci už naštěstí Katka zná a tak použije svoje hbité prstíčky...už zase má před očima ranní sen...cítí jak stojí u pultíku jak jí do útrob zajíždí nalitá tepající hmota. Cítí jak jsou na ní upřeny oči všech přítomných.
Jak prdelatá romka zvedá svého milého ze židle a pokládá ho na zem hlavou směrem k pultíku. Pak mu osvobodí napružené péro a dosedá na něj.
Ostatní když to vidí, ji napodobují a za chvilku před ní nadskakují čtyři novopečené maminky. Kozy lítají na všechny strany, sálem se nese směs hekání. Tlak v podbříšku se jí stupňuje...ruká kmitá v neuvěřitelném rytmu....náhle vše exploduje....na malou chvilku se vše zatmí v oslnivých barvách.....její mysl je vystřelena kamsi vzhůru a tělem se rozlévá slastný pocit, který se dostává i do nejvzdálenějších konečků prstů........
Teprve po chvíli vše opadá a ona se opět ocitá ve své posteli. V koupelně šumí sprcha , za oknem se probouzí nový den....
Opět si vzpomene na sen
"Do prdele , já jsem vážně úchylná", pomyslí si a trochu se zastydí. Jedno jí bylo jasné. Na starostu teď myslela téměř nepřetržitě. Chtěla ho, chtěla ho cítit v sobě....
Sprcha přestala zurčet . Katka vstala a ustlala povlečení. Když jí ve dveřích do koupelny míjel Jirka, lehce ji pohladil po zadku.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V pondělí to již Katka nevydržela. Po Jirkově odchodu do práce si oblékala nejkratší minisukni co měla, průhlednou blůzku, přes kterou přetáhla lehký svetřík a vyrazila na radnici.
Čím se více se však blížila k veliké budově, tím více jí její plán připadal nesmyslný, ale už se rozhodla….
Tiše otevřela vstupní dveře, pár schodů vzhůru a ocitla se v malé, ale útulné chodbičce.
V čele byly tmavé polstrované dveře se známou jmenovkou.
Naposledy zaváhala, pak si přetáhla přes hlavu svetřík, rychlým pohybem sundala kalhotky a opatrně nacvičeným gymnastickým úkonem i podprsenku. Koukla bokem do zrcadla na stěně. Pod bílou blůzkou prosvítaly tmavé dvorce bradavek. Pak poodhrnula trochu sukni. Tady byl její triumf. Tmavý kožíšek zmizel a její pipinka teď připomínala mladé holátko. Tohle přeci musí zabrat...
Zaklepala nejistě na dveře. Nic se neozvalo, vzala za kliku a vešla dovnitř. Rozhlédla se po kanceláři, ale starostova židle byla prázdná.
Už chtěla vycouvat ven, když se na ní otevřelo křídlo dveří, které z kanceláře vedly do další místnosti. Za ním se objevil objekt jejího zájmu.

"Dobrý den, Kateřino, s čímpak mohu pomoci ?" Zahlaholil jako obvykle, ale rysy mu ztvrdly když uviděl její trčící vnady.
Katka neřekla ani slovo, podívala se co nejvyzývavěji uměla a pomalu zvedla oponu sukně.
No tak se nestyďte, řekněte to nahlas, co by jste chtěla? zopakoval teď tvrději Novotný.
"Já...já bych chtěla tebe....," špitla Katka.
"Více nahlas," zahlaholil starosta.
"Chci ošukat !" vypadlo najednou z Katky a vzápětí se za svá slova zastyděla.
"No konečně něco čemu rozumím a co ještě byste chtěla paní Sládková...?"
"Chci tě cítit ve svý kundě, chci abys mi ho tam narval......"zakřičela teď Katka a demonstrativně si rukou hrábla do rozkroku.
Starosta se usmál a galantně ji vybídl ke vstupu do dveří u kterých stál.
Katka pustila sukni a vstoupila. Ocitla se na prahu větší jednací místnosti. Za stolem sedělo pět mužů v kravatách a upřeně na ní hleděli. Tedy na ní ...spíše civěli na její prosvítající prsa.
"Pánové tohle je ta osoba o níž jsem vám před chvilkou říkal. Myslím, že pro náš záměr je to nejvhodnější adeptka."
S Katkou jakoby se propadl svět. Z očí jí vytryskly slzy. Na místě se otočila a vrhla na chodbu. Schody , ještě vchodové dveře a je venku. Konečně čerstvý vzduch…… proč sem vůbec lezla, co od toho očekávala, kdo byly ti lidé a co jim o ní starosta říkal ??? .lapala po dechu když se jí hlavou honily tyhle otázky....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pravdou je, že po tomto zážitku Katčin zájem o starostu poněkud opadl....cítila se ponížená. Měla pocit, že si na ní všichni ukazují vždy, když vyšla na ulici. Naštěstí žádná zpráva o tom, že by měla hrát z radnice nepřišla.
Zato se podařilo odkoupit pozemek pro dům a tak jednoho letního dne se opět obě rodinky ocitly pospolu.
Pavel slíbil pomoci při vyčištění zarostlé zahrady od náletových dřevin a Lenka zase přivezla první nákresy domu. A nejen nákresy, pod volnými šaty bylo již patrné rostoucí bříško...
Jirka začal rozbalovat nový křovinořez a motorovou pilu. Pavel mu ochotně ukazoval kudy se lije benzín, olej a jiné technické záležitosti.
Uklidňoval ho, že práci s nástroji jistě rychle zvládne . Bohužel po pár hodinách bylo zřejmé, že Jirka prostě technický typ není. Motorové pily se musel ujmout Pavel, zatímco on odtahoval větve na velkou hromadu.

Ženy, které mezitím odešli k rodičům připravit oběd se kolem dvanácté vrátily s košem, ze kterého vycházela libá vůně.
Katka se zalíbením rozhlížela po malé mýtině, která se každou minutou zvětšovala.Její oči spočinuly na svalnatém těle Pavla který svlečený do půl těla štípal obrovské špalky pokáceného ořechu. Pružné ruce se sekyrou se vždy vznesly na hlavu, aby pak její ostří neomylně rozpůlilo dřevo vedví. Vzápětí nahražen novým. Záda se Pavlovi leskla potem , který v malých kapkách stékal k zeleno hnědým kraťasům. Teď teprve zaregistrovala Jirku, poloseděl pololežel na zahradní židličce . V plechovku piva položenou na vyklenutém pupku si přidržoval rukou.
V Katce se opět ozvala stará závist Lence a zároveň stud za jejího manžela.....Z počátku se snažila dokazovat jak skvěle se vdala, jenže nakonec to vždy dopadlo nějak jinak. Vzpomněla si jak okázale ukazovala svoje fotky z luxusního hotelu z dovolené v Itálii zatímco Lenka s Pavlem se trmáceli kdesi stopem. Jenže na všech společných setkání pak Pavel barvitě popisoval zážitky a zvyky zemí, ve kterých ona sice také byla, ale vlastně je vůbec nepoznala. Svítání na vrcholu Olympu, noc strávená s mafiány v Neapoli , brigáda při restaurování starých fresek v Paříži , tajuplný keltský obřad ve Skotsku....
to všechno by chtěla také zažít . Místo toho podobné hotely, podobné pláže, památky přeplněné turisty....sen každého Čecha.....jak moc byli ti dva jiní.......

Po obědě na dece v trávě začala s Lenkou řešit dům. Pavel se k nim připojil. Zatímco Jirka o kus dál po dalším pivu spokojeně usnul.
Seděli naproti sobě s výkresy rozloženými před nimi. Pavel ležel u Lenky a občas upozorňoval na úskalí některých detailů.
Katka se neubránila pohledům na jeho tělo. Uvědomovala si , že neměla mužského už alespoň 3 týdny. Jirka si jí prakticky nevšímal, stále koukal na fotbal a popíjel pivo. Ona kmitala kolem dětí a když konečně usnuly padla jako zabitá. Pavel nebyl žádný velký sportovec ani nechodil do posilovny, ale pravidelná fyzická práce jeho figuře evidentně svědčila. Povšimla si jak jeho ruka dosud hladící sestřino bříško, zajela kamsi pod záhyby šatů. Lenku to lehce rozhodilo, ale pokračovala v líčení dětských pokojů. Katka se opět letmo podívala na Pavla. Jeho zrak mířil kamsi do jejího rozkroku. Teď si uvědomila , že poloha jejího sedu umožňovala Pavlovi výhled hluboko na její stehna. Zavzpomínala na někdejší dráždění ,když byla těhotná, a lehce se posunula. Výhled tak byl teď ještě zajímavější. Lenka se podivně vrtěla a na Pavlových kraťasech se objevila cukající se boule.
Najednou se Lenka zvedla s mumláním , že musí na záchod zmizela za vzdáleným křovím.
Katčin pohled se střetnul s Pavlovým....pomalým pohybem si sáhla pod sukni a stáhla proužek kalhotek tak, že se zaryl do vlhké rýhy její pipinky.
Pavel se na ní tázavě podíval....
Alespoň nějaká odměna za tvou pomoc ...usmála se .
To už se ale vracela Lenka. Tentokrát si sedla vedle Katky do tureckého sedu. Pavel zalapal po dechu. Kalhoty neměla žádné.
Obě setry se zase zabraly do plánů. Pavel měl teď před sebou klíny obou sester v ideální nastavení. Katčinu vyholenou kačenku sice zakrýval úzký bílý proužek, ale po jeho stranách vylézaly záhyby stydkých pysků. Navíc se na něm čím dál výrazněji objevovala mokrá skvrna, která bílou látku činila průhlednější. Lenčina pipinka byla teď také vyholená kvůli kontrolám na gynekologii. Tady byly pysky zcela odhalené a lesky se vlhkem.
Pavel těkal z manželky na její setru a zase zpátky. Rukou si musel srovnat trčícího ptáka ve spodkách a začal přemýšlet jak se zbavit narůstajícího tlaku v koulích. Konečně holky domluvily a začaly sbírat nádobí. "Já s tím Lence pomůžu", nabídl se Pavel a bral švagrové hrnec z ruky.
"Nevím kdo komu bude pomáhat", se a při předání si dala záležet, aby rukou přejela přes tvrdou bouli mezi jeho nohama.
Za chvíli Pavel s Lenkou kráčeli k bytu jejích rodičů. Pavel nesl v rukou přepravku s nádobím. Bylo náročné ji udržet trochu od těla aby ho netlačila do intimních míst...
"Copak , copak...máme problémy?" zeptala je šibalsky Lenka
"Nemáš strkat prsty kam nemáš....," pokračovala...."a taky čučet ségře pod sukně.....je to neslušné..." tvářila se naoko přísně.
Nakonec se ale nad ním slitovala a vzala jedno ucho přepravky sama.
Sotva za nimi zapadly dveře bytovky. Pavel kývnul na schody do sklepa.
" A tak pán by něco chtěl..... "poznamenala potutelně Lenka.
"nic nic ....máš co jsi si zasloužil, můžeš si to udělat u nás v koupelně."
"a ty bys mi nepomohla?" podíval se na ní toužebně.
"No to bude fakt nenápadné, když oba zmizíme do koupelny. Navíc víš, jak je tam všechno slyšet...."
"Budu potichu"....namítal Pavel zatímco Lenka odemykala dveře.

Přivítal je štěkot bílého ratlíka. Z kuchyně nakoukla tchyně.
"Tak kdy začnete stavět ?" otázala se zbytečnou otázkou, kterou Lenka přešla bez odpovědi.
"Ukaž umeju to," vzala si tchyně přepravku a zmizela za barovým pultíkem, který odděloval kuchyň od jídelny .Pavel nakoukl za roh odkud se ozývalo tlachání politiků . Tchán rozvalený na gauči mi pokynul na pozdrav .
"Na stole máš tu mojí práci do školy, můžeš mi to zkontrolovat prosím tě?" nakoukla opět do jídelny tchyně.
Lenka se ohnula nad stolní desku, čehož Pavel hned využil a začal ji hladit po zadečku.
"Nech toho ," sykla Lenka a pohledem zkontrolovala svou matku, která však byla plně zaujata mytím nádobí. Pavlovi prsty zajely pod sukni do vlhké škvíry, která teď v těhotenství byla pěkně masitá.
Lenka se lehce zachvěla. Opět kontrolní pohled do kuchyně... tchyně zrovna dodělala co potřebovala a zamířila k nim. Pavlovi ruce kvapem opustily vlhkou jeskyňku a teď si je nenápadně otíral do utěrky položené na židli.
Tady bych to formulovala jinak, ale celkově v pohodě, podala Lenka matce list papíru a vyrazila do kuchyně.
Tchyně si papír zamyšleně vzala a zamířila k televizi.
"Dá si někdo kávu? " zavolala Lenka z kuchyně a dostalo se jí souhlasného zamručení.
Pavel se opět přesunul za Lenkou.
"Seš jak mor, cholera a úplavice v jednom..!" špitla s úsměvem Lenka, poté co ucítila opět jeho prsty ve svém rozkroku.

Kuchyně byla součástí obytného prostoru , ale odděloval jí barový pult.
"Prosím tě dodělej ještě ten salát, je v lednici, " ozvala se z křesla tchyně a svou pozornost přesunula na televizi. Lenka k Pavlově nelibosti poodešla k lednici. Vyndala mísu se zeleninou a vrátila se ke sporáku.
"Alespoň to umej a nakrájej !" pokynula k míse. a věnovala se přípravě zálivky.
Pavel rychle omyl salátové listy, rajčata, ale když se mu do ruky dostala mrkev, očka mu zasvítila.
"Už zase! " procedila Lenka tiše mezi zuby když ucítila zas jeho prsty.
Přesto se mírně rozkročila.
Konvice s vodou se právě dovařila, když ucítila ještě něco..., bylo to větší a studenější.
vrhla na Pavla jedovatý pohled :" to studí..!!!!"
"Měl bych i něco teplejšího", zašeptal jí do ucha Pavel a přiložil jí ruku na bouli na kraťasech.
Lenka pohledem zkontrolovala situaci v obýváku. Oba rodiče sledovali televizi. K nim byly otočení bokem, spíše trochu zezadu.
"Tak dělej ", špitla za sebe a lehce se prohnula.
Pavel na nic nečekal. Vytáhl svého trčícího ptáka a neomylně ho strčil do nabízené dírky.
Lenka měla co dělat, aby nevyjekla. Zelenina, je sice zdravá, ale patří do salátu ....do její pičky patří přesně tohle...
Lehce se svým zadkem tlačila na přirážejícího Pavla, zatímco dokončovala zálivku na salát.
Pavel cítil, že již bude, když se akorát dovařila voda na kávu.
Lenka sundala konvici a zalévala již připravené šálky. To šlo při neustálých přírazech dost špatně, ale podařilo se nic nerozlít.
"Co ten dům ? pokročily jste nějak", ozvala se tchyně aniž by se otočila.
"Nic moc ," odpověděla Lenka.
"Chceš pomoct s tím kafem?"
"ne né hned ho tam donesu, " Odpověděla Lenka zatímco s největší námahou srovnala šálky na tác.
Narovnala se čímž Pavlův klacek vyklouzl z jejího luna.
"Odnes to ! "otočila se na překvapeného Pavla.
"S tímhle?" pokynul Pavel na svoje trčící péro.
Lenka protočila oči v sloup.
"Dodělej si to sám...." vzala tác a odkráčela do obýváku.
Poté se opřela o opěradlo křesla na kterém seděla její matka a vystrčila směrem ke kuchyni svůj zadek.
Otočila se přes rameno k pultu a když uviděla chvějícího se Pavla, mrkla na něj .
Nenápadně si vyhrnula sukni a vystavila tak jeho pohledu svůj poklad. Jednou rukou se pak začala dráždit .
Pavel se zatím za pomocí své pravačky blížil k vrcholu. Pohled upřený k Lenčiným závojíčkům, ještě několik temp a bylo to tady.
Nastavil druhou ruku tak, aby semeno skončilo v její dlani. Jedna dávka za druhou plnily tuto improvizovanou mističku bělavou tekutinou.
Naneštěstí se v tu samou chvíli zvedla tchyně. Lenčina sukně spadla dolů.
Guma kraťasů, rychle spuštěná, přicvakla ptáka k břichu, zůstal koukat pouze vrcholek žaludu, z něhož ještě vytékalo posledních pár kapek. Rychlý pohyb a i žalud zmizel v kalhotách.
Tchyně neomylně zamířila do kuchyně. Pavel se zbrkle rozhlédl před sebe. Červená mísa se salátem . Prudký pohyb rukou a obsah dlaně se přesunul do ní.
Salát je hotový. Usmíval se Pavel na tchyni zatímco se lžící usilovně snažil zamíchat poslední ingredienci do bílé zálivky.

Po osvěžujícím salátu a kávičce se všichni vrátily zpět na pozemek. Jirku s Katkou zastihli ve vypjaté debatě.
"Je to moc drahé," pokývala smutně Katka k výkresům.
Dům podle předběžných prostorových výpočtů vycházel na osm milionů. "To je opravdu moc. Když prodáme byt, vezmeme si hypotéku Tak bychom spláceli do konce života...."
Pavel chvilku pozoroval rozvířenou debatu a pak se nesměle navrhnul.
"No a co když si to postavíte sami." Všichni se na něj podívali.
"Podle našich zkušeností polovina ceny tvoří materiál , druhou polovinu práce.
Dům je navržen poměrně jednoduše. Měli bychom to zvládnout svépomocí....
Nevýhoda bude, že stavba potrvá déle, ale o to více si jí budete vážit....."
V Katce svitla jiskra naděje zatímco Jirka vrtěl hlavou.
"No já dům rozhodně postavit neumím. Nikdy jsem nic podobného nedělal..."
"Všechno se dá naučit....určitě bychom vám s tím pomohli..." chlácholil ho Pavel
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katka s Jirkou se nakonec přesvědčit nechali. Dům se ještě mírně zmenšil, a nový propočet při stavbě svépomocí již vycházel na 4 miliony.
Při získání dotace ještě o půl milionu méně. To už zase začal Jirka uvažovat, že by si byt ponechali a celý dům postavily pouze z hypotéky.
Základní myšlenka byla ta, aby měli kde bydlet během stavby, navíc možnost prodat byt tu bude jako rezerva vždycky.
Katka ve víru všech těchto starostí téměř zapomněla na starostu. A když si přeci jen někdy vzpomněla, vybavilo se jí ponížení před zraky oněch pánů na radnici. Jenže email který jí přistál ve schránce jí pana Novotného opět zhmotnil.

Vážená paní Sládková,
Dostavte se prosím na obecní úřad do kanceláře starosty města.
s pozdravem
Petr Novotný

Co mi asi tak může chtít, předpokládám zase nějaké hraní....říkala si Katka, když se ráno strojila na radnici.
Chvilku zaváhala, co si obléci. Nechtěla, už připustit žádné sexuální ústřelky, a tak si vzala normální rifle a triko s lehkým svetříkem.
Po lehkém zaklepání na dveře se ozvalo dále.
V pracovně seděl starosta za svým stolem a pokynul jí, aby se posadila naproti němu.
Katka trochu ustrašeně došla k židli a posadila se.
"Dlouho jsme se neviděli Kačenko," začal starosta tiše. "Proč myslíte, že jsem vás pozval?"
"Já nevím, asi hraní....? " zeptala se bázlivě Katka.
"Hmmm, částečně ano ...za 14 dní máme další svatbu. rád vás tu uvidím. Ale to není hlavní důvod..., vzpomínáte si svoji poslední návštěvu?
Poněkud předčasně jste jí opustila..."
Katka nic neříkala a hleděla do země....
"Mě by zajímalo proč jste tak rychle utekla, " tentokrát byl již starosta důraznější.
"Já se styděla před těmi lidmi....."
" Ale chtělas něco po mě " ....připomínal Novotný
Katka mlčela...
"No nebudeme to dál rozpitvávat....Ti lidé v sále byly zastupitelé obce a taky dva lidi z kraje.
Poněkud překotný populační boom v posledních letech nás nutí otevřít u nás novou školku. "
Katka zvedla oči. O školce slyšela a při každé cestě pozorovala její výstavbu poblíž návsi.
"Budova bude za pár měsíců dokončena a my teď řešíme personální obsazení, Tedy především post ředitelky. "
"Právě v této souvislosti jsem o vás hovořil se zástupci přípravného výboru, které jste tu minule tak zajímavě přepadla....
doufal jsem že vás blíže představím....no nepovedlo se."
Katka by se nejraději studem propadla při vzpomínce na minulé setkání.
"Tady je popis všeho, co by vaše práce měla obnášet." podával jí Novotný složku dokumentů
"Bohužel ze zákona musí na toto místo proběhnout konkurz. "
Podmínky konkurzu máte rovněž v dokumentech. Poctivě si vše přečtěte.

"Pokud budete mít zájem budu vás zde čekat opět příští týden ve stejnou dobu. Vyplníte mi přihlášku a podobně."
s tímto překvapené Katce otevřel dveře a pokynul jí k odchodu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katka si doma vše důkladně pročetla. Moc by se jí ta práce líbila. Vlastně předtím trochu doufala, že by v nové školce mohla dostat místo učitelky.
Ale ředitelka...... Samozřejmě se vším souhlasila, konkurz obsahoval esej o tom, jak by si představovala vedení školky a dále pohovor před přípravnou komisí. Musí také předložit diplom a několik dalších dokumentů...popravdě si nebyla ani jistá tím, zda její vzdělání je pro tuto činnost dostačující , měla sice nějaké pedagogické minimum, ale k vedení školky bude nejspíše třeba něčeho víc.

S vědomím toho všeho další týden stoupala po schodech do starostovy kanceláře. Nyní se již tolik nebála a tak si zase vzala letní šatičky.
Starosta ji přivítal širokým úsměvem. Tentokrát si s ní sedl do příjemných křesílek, které měl v kanceláři a nechal donést kávu.
Probíraly spolu fungování školky. Katka , teď již uvolněná, pohledem zavadila o bouli na jeho poklopci. Opět se jí v podbřišku rozhostil starý známý pocit.
"No Kačenko, s tím vzděláním máte pravdu potřebujete si doplnit ekonomickou školu. Ale vy to zvládnete. Jde to dělat dálkově. Nám bude stačit potvrzení, že studium probíhá....myslím , že poslední překážkou bude konkurz. Nevím, kdo vše se přihlásí, ale vy jste určitě moje favoritka."
Katka se při této chvále začervenala.
Starosta se zvedl ze židle, "pojďte vedle vyplníte mi tam tu přihlášku," zahlaholil svým obvyklým hlasem a galantně podal Katce ruku, aby jí pomohl vstát. Aniž by jí už pustil odvedl jí do vedlejší místnosti, kde minule zasedal přípravný výbor.
Uprostřed místnosti byl veliký jednací stůl, na kterém leželo několik listů papírů. Bohužel zde nebyla žádná židle.
"Tady to je ono, důkladně si vše přečtěte a vyplňte. Já vám s tím pomohu."
Katka se ohnula k lejstrům a začala vyplňovat.
Sotva však napsala své jméno a příjmení. Ucítila na zádech horkou dlaň starosty. Zarazila se.
"Copak, něco není jasné?" ozvalo se za ní.
Začala vyplňovat dále a v mysli jí vytanula vzpomínka na onu nevěstu v sále radnice.
Místo bydliště.......ruce sjely ze zad na zadek a pokračovali stehnech níže.
Datum narození......sukně se pomalu vyhrnovala nahoru
Ukončená vzdělání...........věděla co teď přijde, ale nedokázala tomu zabránit. Krátká prudká bolest a další kalhotky jsou v háji, s nimi i punčocháče.
Další absolvované kurzy, nebo stáže......mohutné prsty začaly pronikat do její kundičky, která sama od sebe spustila vodopád vlhkosti.
Předchozí zaměstnání........prsty zmizely a místo nich jí její mokrou rýhou začal projíždět žalud jeho obřího nástroje.
Rodinný stav........v tu chvíli do vnikl. Cítila jak v ní vyplňuje každý kousek.
…vdaná… to bylo poslední co napsala. Už se nedalo soustředit na přihlášku.Položila své tělo na stůl a chtěla se nechat unášet slastí.
"Něco je nejasné" ozval se ale hlas za ní.
"Ne vše.. všechno je ja... jasné...."
"Chceš to místo!"
"Aa ano ooh "
"Uděláš pro něj všechno?!"
"A ano a ach..."
"Necháš se vošukat kdy si to budu přát?!"
"A ano o.. ošukat kdy..kdykoli"
"Budeš poslouchat moje pokyny"
"Budu...u..uf.."
"Přísaháš!"
"P..přísahh..hám..."
Intenzita přírazů se zvyšovala.
"Bereš antikoncepci?"
"B...beru uuůů.. "
"Chceš to vystříkat kundu...?"
"Ano ano ooo..."
Katka cítila jak to na ní přichází. Od své svatby ještě orgasmus z normálního styku neměla, ale teď se začala třást po celém těle.
Rukama se chytila za hranu stolu a propnula šíji. Ve stejný okamžik expoldoval i Novotný..... Několik jeho mohutných přírazů posunulo velký stůl i Katkou o pár centimetrů. zatímco jeho semeno zaplavilo její útroby. Jeho obří kolík jej však zpětně vytlačil ven, takže teď Katce stékalo po stehnech a roztrhaných punčocháčích. Ještě chvíli v zůstal, cítila jak se ještě cuká a pak jí opustil.
"Dovyplň si to!!" řekl starosta a vrátil se do své pracovny.
Katka se zvedla ze stolu. Začala dopisovat přihlášku. Moc dobře si uvědomovala, že starosta má teď od stolu výhled zkrz otevřené dveře na její rozmrdanou pipinu. Přesto, nebo snad právě proto si nechala šaty vytažené na zádech.
Vyplněno hlesla, když dokončila poslední kolonku.
Pomalu se narovnala a otočila. Starosta seděl ve svém křesle a pomalu si pohrával se svým mackem.
Rozvážně vstal a došel k ní . Teprve teď si všimla, že jeho kalhoty zůstaly u ní mezi dveřmi.
"Jak to, že se tu pohybujete oblečená když váš nadřízený nemá kalhoty?"
Než stačila něco říci starosta ji uchopil za zadek a posadil na stůl, na kterém psala přihlášku.
Katka se sotva opřela rukama za zády a její kundu opět vyplnil starostův kolík.
"Paní Sládková musím říci, že jako ředitelka mateřské školky se mi velice zamlouváte....."
pak udělal pár temp a pokračoval. "Doufám, že je vám je jasné na co jste před chvilkou přísahala."
"Ano, je mi to jasné," špitla Katka.
"Tak se ukaž ...chci vidět ty tvoje kozy..."
Katka si rychle stáhla ramínka šatů, ale podprsenku již nezachránila.
Starosta vzal jednu bradavku do úst a polaskal je jazýčkem, zatímco pomalým pohybem protahoval její dírku.
Poté co se nabažil bradavky přešel k ústům. Katka chvílemi nevěděla kde je ho více plná, jestli mezi nohama nebo v puse.
Začala cítit, že to na ní zase přichází. Obejmula nohama starostovy záda a snažila se svým jazykem přetlačit ten jeho.
Pak to přišlo. Již podruhý za malou chvilku se jí po těle rozléval ten úžasný pocit. Starosta však nepřestával a bušil do ní dál v nezmenšené míře.
Za pár vteřin však i on dosáhl svého vrcholu a několika rychlými škuby jí opět vyplnil bělavou tekutinou.

po chvilce vzájemného splynutí se starosta zvedl a Katka se začal upravovat....
Novotný se na ní hrubě podíval..
Katka ihned pochopila, okamžitě poklekla a jazykem z něj olizovala svoje šťávy a zbytky sperma.
Když byla hotova zvedla se a udělala lehké pukrle..
"Ještě něco pane?" otázala se tiše.
"Ukliď to tu , za týden ať jseš na svatbě a za 14 dní u konkurzu. "

2.5.2018 Autor: davjan
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od vinklar »

Hezká povídka máš pokračování ?
Kvietok22
Příspěvky: 88
Registrován: ned 23. dub 2017 10:17:56
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Poprad

Re: Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od Kvietok22 »

Veľmi pekná poviedka. Len by to chcelo aj pokračovanie
1okub
Příspěvky: 10
Registrován: úte 16. srp 2016 16:13:44
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od 1okub »

Nič v zlom, ale kto chce pokračovanie, tak stačí použiť google. Na stránke odkiaľ to vkladateľ skopíroval (má ju aj v podpise) je myslím 7 častí.
Uživatelský avatar
KarelK1968
Příspěvky: 670
Registrován: čtv 02. úno 2017 18:45:06
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Bydliště: Borovany
Kontaktovat uživatele:

Re: Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od KarelK1968 »

1okub píše:Nič v zlom, ale kto chce pokračovanie, tak stačí použiť google. Na stránke odkiaľ to vkladateľ skopíroval (má ju aj v podpise) je myslím 7 častí.
A máš nějaký odkaz, asi neumím hledat.
1okub
Příspěvky: 10
Registrován: úte 16. srp 2016 16:13:44
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Švagrova 5 Pohovor

Příspěvek od 1okub »

Tu máte všetky časti: https://www.**********/cs/lide/story/1433402 . Tak ich nie je 7, ale iba 6 a zdá sa že to autor nedokončil.
Odpovědět

Zpět na „Povídky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Jenulka, ota65, Semrush [Bot] a 200 hostů