Mejdan

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Mejdan

Příspěvek od jjj3 »

Když jsem Aleně pomáhal do kabátu, došlo mi, že ty šaty je to jediné, co na sobě má. Šaty byly tak tenké, že bych si pod nimi případných kalhotek všiml a průsvitné natolik abych vnímal tmavší tón u bradavek a klínu.

Naprázdno jsem polkl a zeptal se „Jsi si jistá, že chceš jít na tu párty? Mohu tam zavolat, omluvit nás a můžeme zůstat tady doma….“

Zarazila mě se smíchem „Dočkáš se! Nejprve společenská párty a soukromá párty až později“. Smějíce lehce odtančila z dosahu mých rukou.

 

Nabídl jsem rámě, když jsme šli k domu, kde byla narozeninová párty mého kolegy. Byla slyšet hudba a smích ze zahrady.

„Nezapomeň mě hlídat, ať toho moc nepiji.“ Zvážněla

Alena neměla žádnou výdrž co se alkoholu týká, i první sklenička vína jí stačila na znejistění chůze. Druhá uvolnila zábrany a motala jazyk, po třetí ji přepadala tvrdá ospalost. Vedlejším efektem alkoholu byla její velká nadrženost.

Usmál jsem se na ni. „Sklenku, nebo dvě – víc ne. Mám s tebou ještě plány Miláčku.“ ušklíbla se na mě.

Dohlédnu na ni, tedy ne že by to normálně potřebovala, už poznala, jak moc malou toleranci k alkoholu její tělo má.

Jáchym, jeden z mladších kolegů nám otevřel dveře. Kabáty jsme nechali v jednom pokoji a zamířili skrze obývák do velkého hloučku na terase. Muselo tu být odhadem více než čtyřicítka lidí. Radim na nás mávl, tak jsme mávali zpátky. Většinu lidí jsem ani nepoznával.

„Chceš si zatancovat?“

Alena zavrtěla hlavou „možná později, teď pojď korzovat a představit se“

Se sklenkou vína v ruce jsme se do toho pustili. Netrvalo dlouho, jedna kolegyně si Alenu přivlastnila pro sebe a já se přidal ke skupince u hudby.

Nějak jsem se zapletl do vzrušené politicko-ekonomické debaty, takové co obvykle končívá tím jak vše stojí za zlámanou grešli. Tentokrát jsem neslyšel konec, zrovna když argumenty začaly být tvrzeny silnějšími hlasy se objevila Alena a zatáhla mě do tančící skupinky. Zjevně se dobře bavila, ale její obvyklý zdrženlivý tanec to nebyl. Zamračil jsem se.

„Aleno, kolik vína si vypila?“

Usmála se mému ustaranému výrazu. „Neboj, jenom dvě skleničky. Teď už jenom tamten koktejl a nic víc. Ty si taky šetři síly na noc. Budeš je potřebovat.“

Nasměroval jsem nás k občerstvení. Neměli jsme moc hlad. Po chvíli už Alena ochutnávala koktejl. Nejprve malý doušek, pak i větší.

„To je dobré!“

Usmál jsem se nad radostí v jejím hlase a vzal si taky sklenici. Musel jsem s ní souhlasit, bylo to dobré. Vychutnával jsem ovocnou chuť a sledoval jak si dolévá.

„Připravená vyrazit domů?“

„Nech mě ještě chvilku posedět a vychutnat si hudbu. Zatím si ještě dej něco k jídlu. Vidím tě jak se díváš na chlebíčky.“

Doprovodil jsem ji ke gauči, než jsem se vrátil ke stolečku. Podala mi prázdnou sklenici.

„Co je v tom koktejlu? Manželce do chutná.“ Vyzvídal jsem.

„Základ je šampaňské, doplněné tvrdým“ doplnil někdo ochotně.

Okamžitě jsem ztratil chuť na jídlo. Alena právě vypila více než svůj limit. Pokud ji rychle nedostanu domů, budu ji muset nést.

Příznaky už na ní byly vidět. Když vstala, kymácela se nejistě a silně se mě držela za ruku jak jsem ji vedl domem dopředu.

„Musím si na chvilku lehnout. Omlouvám se Lásko, nechtěla jsem udělat ostudu.“ Motal se jí rozmazaně hlas.

„Zlato, není to tvá vina. Vydržíš vzhůru dost dlouho, než dorazíme domů?“

„Budu se snažit“

Měl jsem pochyby.

Objevil se Jáchym a chytil ji za druhou ruku.

„Co se stalo?“

„Ten koktejl, netušila že je v něm tvrdý chlast. Musím jí někde uložit.“

Rozhlédl se. „Když ji dostaneme do schodů, je tam prázdná ložnice pro hosty. Když se jí neudělá lépe, tak tu můžete přespat.“

Povedlo se nám Alenu dostat do ložnice v patře. Jáchym s ustaraným pohledem odešel.

„Budeš v pořádku Zlato?“

Alena zvládla ospalé pousmání „Nech mě chvilku zdřímnout, za hoďku nebo dvě mi bude líp. Zhasni prosím světla.“ Skopla boty a stulila se na postel.

Když jsem ji zkontroloval na deset minut, už tvrdě spala. Ani se neprobrala když jsem ji podkládal hlavu polštářem a stahoval ji šaty dolů, aby decentně zakryly skutečnost chybějícího spodního prádla. Dal jsem jí pusu a zamířil dolů. Bylo jasné, že hned tak domů nepojedeme.

 

 

Rozrušený jsem se zkoušel znovu naladit na probíhající akci. Většinou jsem ale bezcílně přecházel mezi skupinkami, prošel zahradou a snažil se nějak zaměstnat. Za několik hodin začala akce řídnout, než nakonec zůstala jen skupina ze samých mužů, kteří svou pozornost dělili mezi bar a televizní obrazovku v rohu.

Jak provoz u baru slábl, všiml jsem si malé zvláštnosti, že někteří chlapi zamíří nahoru, jsou chvilku pryč a pak se opět vrátí k hlavní skupince. Nejspíše hledali volný záchod.

 

„Jak je manželce?“

„Zrovna jsme se za ní chtěl podívat a zkontrolovat ji.“

„Jestli je jí lépe, tak bys jí měl vzít domů. Chlapi jsou trochu rozjařený. Slyšel jsem, někoho říkat, že v jedné ložnici to nějaká ženská pěkně rozbalila. Pokud byste zůstali, budete to poslouchat celou noc. Nebo Jáchyma jak se je snaží uklidnit“.

To by vysvětlovalo ten provoz na schodech tam a zpátky který jsem viděl. Ale měl pravdu, lepší bude, když se dospí doma. Vyrazil jsem ke schodům.

Nahoře na schodech, jsem natočil hlavu, někde, sténala žena. Prošel jsem okolo pracovny a zašel za roh.

Všiml jsem si, že se u Aleny svítí a dveře jsou pootevřené. Byl jsem u dveří dříve než mi došlo, odkud se line to sténání.

Po nekonečném momentu šokující paralýzy, jsem vyšel reflexně dopředu. Pohled dovnitř ložnice mi vyrazil dech.

 

Ode dveří, jsem viděl je záda muže, který ji mrdal, jeho trenky dole na botách. Co mě zmrazilo na místě, byl pohled na Aleny lodičky trčící dozadu, kolena zaklesnuta o jeho boky a pohyb boků jímž mu šla naproti. Její tvář měla mě známý výraz, předorgasmové strnulosti. O chvíli později se lodičky propletly za jeho zády a její sténání přešlo do chraplavého šepotu značící její vyvrcholení. Než se dodělala, hluboký povzdech signalizoval stříkání muže.

Hned byl na nohách a natahoval si kalhoty. Nebyl překvapený, když se otočil a viděl mě ve dveřích, asi mě měl za dalšího na řadě. S přátelským pokývnutím se protáhl okolo mě a odešel dříve, než mé ztuhlé svaly začaly reagovat.

 

Alena ležela nahá na posteli, její šaty ve zmačkané hromádce u polštáře. Její tvář byla opět uvolněná, oči přimhouřené, vypadala napůl spící. Její hrudník měl ještě nádech post-orgasmického zčervenání, a její tmavé bradavky byly ztvrdlé. S povzdechem jsem zavřel za sebou dveře a vykročil k ní.

Místnost byla cítit sexem, zblízka jsem viděl bílý pramínek semene pramenící mezi naběhlými pysky její vagíny.

„Aleno!“

„ano, to jsem já“

„Aleno!“

„Ty už můžeš znova?“ zamumlala mé jméno a roztáhla kolena od sebe.

Klepal jsem se vzteky, jak jsem stál u postele. V hlavě jsem si přehrával jak to nejspíše proběhlo.

První muž našel spící Alenu, šaty nejspíše znovu vyhrnuté nad boky.

Jeho rozpaky byly umlčeny vzrušením.

Jak znám Alenu, byla nejspíše dost vlhká a její běžná reakce v polospánku je dát nohy od sebe ve zvoucím gestu.

Rozhodl se vyzkoušet nabízené.

Pokud je vzrušená, Alena je schopná reagovat, i vyvrcholit, bez toho že by se plně probudila. Když vezmu v potaz její opilost – byla to pro něj dobrá jízda.

Pak se nejspíše pochlubil nějakému známému, nebo více a tom jak si užil s nadrženou děvkou. A někdo z nich se šel přesvědčil jestli jen nekecá. A lavina nabírala na rychlosti.

Zkoušel jsem si vzpomenout, kolik chlapů jsem viděl jít nahoru po schodech. Šest? Víc? Nebyl jsem si jistý, několik šlo více než jednou.

Uvažoval jsem co teď dělat. Zavolat Jáchyma? Zavolat policii? Zkusit aby se ti muži zodpovídali? Ještě že Alena bere prášky. Vzít ji k doktorovi?

Znovu jsem to promýšlel. Můžeme dokázat znásilnění? Viděl jsem ji jen s jedním z nich. A ten by mohl po pravdě tvrdit, že si to užívala. Ale co by chtěla Alena? Usoudil jsem, že by asi byla nejraději, kdybych o tom mlčel. Pro ni to moc velké trauma nebude, spíše erotický sen k němuž se plně neprobudila. Ale ať si to rozhodne sama.

Znovu jsem s ní zatřásl, tvrději.

„Aleno!“

Tentokrát se probudila naplno. Vypadala šokovaně a zahanbeně, když si uvědomila, kde je a jak vypadá a to že ji takto vidím.

„Aleno, jsem tu s tebou a pořád tě miluji. Co s tímhle uděláme? Mám zavolat policii? Nebude to lehké, ale myslím že u soudu dokážeme znásilnění.“

Řekla něco nezřetelného, čemu jsem nerozuměl. Zopakovalo to hlasitěji, sotva srozumitelným šeptem, když jsem nereagoval.

„Ne nemůžeme“

„Co? Proč ne? Spala jsi v pokoji a oni toho zneužili a znásilnili tě když jsi spala. Není to tvá chyba, ale jejich.“

„Nebylo to znásilnění“ šeptala, ale slyšel jsem to.

„Co tím myslíš, že to nebylo znásilnění?“

Tentokrát hlasitěji. „Nebylo to znásilnění. Věděla jsem co dělám – věděla jsem co dělali všichni – a nechala jsem je. Nikdy jsem neřekla NE.“ Pak znovu tiše „Nebylo to znásilnění“

Nakonec jsem z ní postupně dostal popis průběhu.

Probudila se, sama a nadržená. A když jsem se nepřicházel, rozhodla se začít beze mě. Svlékla se a začala masturbovat, aby byla připravená až se objevím. Když se otevřely dveře, byl to jeden z mužů s nimiž dole tancovala.

Usmál se na ni. Řekl jí, že jí chtěl celý večer, od té doby co před ním zavrtěla zadkem při tanci. A šel k ní.

„Co se stalo pak?“

„Rozepnul si kalhoty a vytáhl ven ocas. Překvapilo mě to a nevěděla jsem co dělat. Poklekl mezi mé nohy a zasunul ho do mě bez ptaní. Byla jsem mokrá, tak to měl snadné.“

Díky alkoholu nemyslela moc jasně, ale věděla, že by tohle dělat neměla a měla ho odstrčit pryč. Ale on už byl uvnitř ní a cítila se příjemně. Cítila sebe, jak začíná reagovat. Věděla, že to není správné, ale namísto toho aby to odmítla, nebo křičela o pomoc, začala přirážet jemu naproti.

Zbytek proběhl více méně tak jak jsem si představoval, kromě drobného detailu, že byla probuzená a věděla co probíhá. Nikdo z nich se neptal na její svolení, ale ona chtivě reagovala, když si ji brali. A můj odhad počtu byl nízký, bylo jich asi 9 nebo 10, jestli se započítají i opakování.

Ale teď byla úplně probraná, já byl zde, a ona vyděšená z toho do provedla, nebo co provedli oni jí. A bála se že ji budu nenávidět, nebo se dokonce s ní rozejdu.

Připouštím, že jsem byl naštvaný – část ve mně by je nejraději zmlátila pěstmi na hromadu – ale měla pravdu. Byla vzhůru, věděla co se děje a nechala je v tom pokračovat bez protestu. Tohle vzít k soudu, bude mít jediný následek a to že všichni budou mluvit za zády jako o manželce co si to rozdala s partou chlapů, zatímco manžel dole chlastal na baru.

Neobviňoval jsem ji – moc. Znám Alenu i to jak ji mizí zábrany když je hodně vzrušená. A stále ji miluji, a nechci ji ztratit. Řekl jsem jí to a viděl jak ji z tváře mizí napětí, když jsem ji držel a hladil po vlasech. Nějak se s tím vším zítra srovnáme, až se vyspíme.

„Nějak se srovnáme? Užívala si to!“ táhlo mi přisprostle hlavou. Všiml jsem si, jak jí jedna ruka sjela dolů a prsty se ospale probírali lepkavým klínem. S pocitem odporu ze sebe samotného, jsem si uvědomil že má erekce je tvrdá až to bolí. Odtáhl jsem se od ní, jen abych ze sebe strhal šaty.

Cítil jsem jak se z ní tlačí sperma ven, když jsem to ní zarazil ocas.

Vystříkal jsem ji tu noc čtyřikrát.
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mejdan

Příspěvek od dr25 »

Krásná povídka :) a ještě krásnější mejdan :D takový bych s manželkou klidně taky zažil :D
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Mejdan

Příspěvek od Tms0411 »

Moc hezky sepsaná povídka!=) Krásně se nechala uspokojit!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Kandidat1
Příspěvky: 5
Registrován: pon 22. črc 2019 17:20:39
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Re: Mejdan

Příspěvek od Kandidat1 »

Velice silná povídka. Líbí se mi jak masturbovala a čekala na svého přítele...
kohout50
Příspěvky: 2600
Registrován: úte 06. zář 2016 9:44:12
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Bydliště: Náchod

Re: Mejdan

Příspěvek od kohout50 »

Super napsané.Co nebo jak to probíhalo dál doma - mluvili o tom,rozebíali to?Zopakovalo se to někdy?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 40tom, jonny, lamp990, romanec, xxx9955, zazzazz a 219 hostů