U rybníka

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
dr25
Příspěvky: 243
Registrován: pát 10. bře 2017 11:47:40
Pár slov o nás: neuvedeno

U rybníka

Příspěvek od dr25 »

Konečně se začalo oteplovat. Letošní zima byla skutečně dlouhá, takže jsem byl rád, že už pár dnů pere sluníčko naplno. Se svou ženou Petrou jsme oba otužilci. Mě je 29 a jí 25. Manželé jsme teprve rok a už se chystáme i k založení rodiny. Hned jak Petra přišla z práce, tak jsem nadhodil zajít na první koupačku k rybníku za městem. Teď tam skoro nikdo nebude, protože voda ještě bude pekelně studená což pro nás byl ideál. Petra s radostí přijala, protože k vánocům dostala luxusní plavky. Co o nich nevěděla je jejich velká průhlednost po namočení. Abych to ještě upřesnil já miluji jak cizí chlapy okukují mou manželku. Jak slintají nad tím co já mám doma. Takže ty plavky byly více dárek pro mě a mé potěšení než pro Petru. Ona je Petra dost stydlivá, takže ji přesvědčit, aby se někde ukazovala bylo vždy těžké.

Petruška nachystala vše potřebné k rybníku a mohli jsme vyrazit. Vytáhl jsem své enduro a u rybníka jsme byly během mžiku. K našemu překvapení už zde pár otužilců bylo. A pro mé překvapení samý chlapy. Rovnou pět uslintaných chlapů co se budou moct kochat mou ženou. Ta už byla v plavkách z domova oblečená což byla trošku škoda. Kdyby se před nimi svlékla do naha byl bych v sedmém nebi. Ovšem netrvalo dlouho a Petra se šla smočit do vody. Já zůstal na břehu, že půjdu za chvíli. Ovšem můj důvod byl hlavně ten vidět ji až půjde z vody ven. Netrvalo dlouho a už jsem ji viděl jak pomalu vystupuje na břeh. A plavky nezklamali po namočení byly skoro jak sklo. Nebo spíše jako igelit. Krásně jsem pozoroval její trčící bradavky. Pak vykoukl její rozkrok, kde bylo nádherně vidět její vyholení. Má tam krásný trojúhelník, který jako šipka směřuje na její svatyni. Samozřejmě to neušlo zrakům okolí. Někteří byly evidentně překvapení co vidí. Petra až po chvilce zpozorovala pohledy ostatních a poprvé si všimla své skoro nahoty. Najednou jako by ji někdo honil běžela k dece pro ručník. “Co jsi to koupil proboha Jardo!” Křikl na mě. Já ji hned uklidňoval jak ji to sluší. Že jsem netušil jak budou průhledné a skláněl ji samé poklony. Jeden chlápek si všiml naší malé hádky a přišel k naší dece. “Nehubujte ho. Jste nádherná a nemyslím si, že by tady někdo byl pohoršený z takové krásy.” To jsem nečekal, že by někdo mohl přijít. Každopádně to nezaskočilo jen mě, ale i Petru. Ta nejprve zrudla, ale nakonec děkovala za lichotky.

Jak jsme se dozvěděli jmenuje se Tomáš a je mu 36 let. A protože se s ním dobře povídalo, tak si přesunul deku k nám. Petra ze začátku své tělo halila do ručníku, ale postupně se osmělila a pomalu šel ručník stranou. Tomáš si tak z blízka prohlížel její dvojky a občas určitě koukal i na její kundičku. Však bylo vidět i to, že mu plavky dělají známou bouli od erekce. Pár koupání a asi dvě hodiny utekli jak voda a mi byly u rybníka už jen ve třech. Tomáš toho začal dost využívat a občas Petru pohladil po ramenou nebo po noze. Vždy po očku koukal co na to já. A já byl jak paralyzovaný. Cizí chlápek nejen, že okukuje mou krásku, ale teď se ji ještě dotýká. No neubránil jsem se a já najednou měl z plavek stan. Toho si opět Tomáš všiml a bral to jako můj souhlas s tím co hodlal udělat. Jeho hlava se pomalu přiblížila až k Petřině krku a začal jí ho líbat. Ta se lekla co se děje, ale on ji hned začal uklidňovat. “Podívej jak se Jarouškovi líbí co děláme. Neboj jemu to nevadí. Viď, že ti neva, když obdivuji tvou bohyni?” Byl jsem ze vzniklé situace natolik šokovaný, že jsem neodpověděl. A to opět Tom bral jako souhlas a rukama zajel na její prsa. Neustále ji líbal krk a do toho ji dráždil už tak vystouplé bradavky. Petruška začala slastně vzdychat a Tomáš ji pořád udržoval v tom, že se mi to určitě líbí.

Ovšem ve mě se to pralo a já nevěděl zda chci, aby ji ošmatával a nebo mu mám dát po hubě. Ale jak o ní mluvil neustále jako o bohyni, tak mi to lichotilo, že se mu moje tak moc líbí. Říkal jsem si, že to je jen nevinné dráždění. Ovšem Tomáš jednu ruku začal postupně přesouvat přes bříško až ke spodnímu dílu plavek. “Jen jedním prstíček zabloudím do tebe. Chci tě cítit na svém prstě.” A už jeho ruka zmizela. Respektive plavky byly stále mokré a průhledné, takže jsem měl možnost sledovat co se tam děje. Nejprve kroužil na jejím klitorisu a až pak zkusil prst zasunout. Musela z toho být mokrá, protože prst do ní zajel bez problému. “Jsi krásně úzká. Ty vole Jardo co kdybych ti ji chvilku projel?” A dost křičel mozek. Už jsem se chystal zakročit, když Petra pronesla vzrušeným hlasem. “Miláčku chceš to vidět?” To mě odrovnalo. Sice se Petra ptala, ale podle jejího výrazu a chování ho chtěla. Moje manželka chtěla být ojetá cizím chlápkem před mým zrakem. “Koukej jak tvá žena teče. Už ho tam chce. Dopřej jí to pro jednou. Bude mi ctí být aspoň pro jednou s tak krásnou ženou.” Neměl jsem na uvažování moc času a pořád jsem sledoval jak se má Petra kroutí pod přírazy jeho prstu do jejích útrob. Nakonec jsem souhlasně pokýval hlavou.

Tomáš se usmál a hned ze sebe shodil plavky. Stoupl si před její hlavu a pobídl ji k ochutnávce. Petra se ještě naposled nesměle rozhlédla, aby ji asi někdo ne pozoroval a už ho měla v puse. “Jaroušku sundej své manželce plavky. Ať si ji prohlédneme v rouše Evině.” Neváhal jsem ani chvíli a začal jsem ji pomáhat svléknout oba díly plavek. Ona při tom pomlaskávala a funěla jak se snažila uspokojit to cizí péro. “Máš nádhernou manželku už to nevydržím musím ji mít!” Oznámil a už ji pokládal na deku. Zaklekl mezi její stehna a už jsem sledoval jak jeho žalud začal mizet v mé manželce. Jak ve zpomaleném filmu jsem pozoroval jak do ní proniká. Bylo to pár sekund a už v ní byl až po koule. “Tak ta je boží kámo!” Slastně chválil Tom a už přirážel v pravidelném rytmu do ní. Petruška si užívala tvrdý ohon a krásně hekala do rytmu. “Ty jsi, tak úzká, že mě za chvíli vycucneš jak nic.” Hlásil ji nabuzeně a jí to dost vylekalo. Uvědomila si a já taky, že nemá kondom a Petra se už dva měsíce nechrání. Takže mu vysvětlila, že musí ven kvůli tomu, že chceme založit rodinu. Tomáš i když smutně informaci přijal. “Tak když už nemůžu do tebe, tak co zkusit jinou polohu pro všechny tři?” Nechápali jsme jak nebo co chce udělat. Ale on hned rozdělil role. Já si sundal plavky a lehl si na deku. Myslel jsem, že chce zkusit klasický sendvič, ale Petru mi položil hlavou k péru a já měl její tekoucí kundičku u hlavy. “To je ono teď ji lízej a ty ho kuř.” Přikázal a já stále nechápal jak si to máme užít všichni tři. Ovšem pochopil jsem záhy, když si klekl za mou ženu k mojí hlavě. Měl jsem jeho péro pár centimetrů od hlavy a to se blížilo k její kundičce. A už byl zase v ní. Petruška mě divoce kouřila a já i přes přítomnost Tomova péra dál lízal její poštěvák. A Tomáš si ji chytil za boky a začal zběsile přirážet. Jeho koule narážely do mé hlavy a na jazyku jsem často cítil nejen kundičku, ale i jeho péro. To kmitalo rychlostí pístu. “Lízej jí lízej ať se udělá!” Křičel Tomáš na mě. “Udělej se pro nás! Uvolni se a udělej se jak nikdy!” Pro změnu křičel na ní. Nevím zda to bylo tím příkazem, ale spíš už to měla Petra delší dobu na krajíčku, protože se udělala. “To je ono ždímej mi to péro! A tady máte sladkou odměnu!” Křičel během jejího orgasmu a já viděl jak mu začalo péro pulzovat. Ovšem místo vyjetí a stříkání na zadeček do ní naopak zajel. “Stříkám!” Křičel a já kroutil pod ní hlavou, že nesmí. “Tak drž! Buď hodná holka a vem si ten dáreček!” Petra se asi snažila vysmeknout, ale on si ji přidržel. “Už to bude hodná…” Konečně ji pustil a ona ho ze sebe mohla vypudit. Ovšem tím způsobila jen to, že jeho semeno z ní vyteklo přímo mě do pusy.

Petra na mě zůstala bezvládně ležet a já tak měl pusu i obličej od cizí mrdky. Než jsme se dali dohromady, tak se Tomáš vypařil. “On to do mě…” Sahala si Petra na vystříkanou kundičku. “Proč jsi ho nezastavil?” Ptala se mě. “Já? Ležel jsem pod tebou a nemohl jsem nic dělat jen to sledovat.” Obhajoval jsem se. “No, tak hlavněm že se ti to líbilo!” Nechápavě jsem na ní koukal. “No vždyť jsi se udělal s ním! Normálně jsi mi stříkal do pusy a on do kundy!” Až v ten moment jsem si všiml její pusy od semene. A vysvětlovalo to mou neschopnost pořádně zakročit. Já měl totiž nejsilnější orgasmus v životě co mě úplně odrovnal. Petra se opláchla na rychlo v rybníce a jelo se domů. Doma jsme vše několik hodin probírali. Shodli jsme se na to, že to budeme brát jen jako úlet a nenecháme si tím zničit vztah. Přeci jen oba jsme na tom měli svůj podíl viny. Za měsíc přišla Petra s těhotenským testem a je pozitivní. Protože jsem do Petry poctivě stříkal před onou událostí a i po ní, ta si myslíme, že je nepravděpodobné, aby to byl dárek od Tomáše. I když člověk nikdy neví.
bonjorno
Příspěvky: 70
Registrován: pon 01. zář 2014 12:39:29
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Ostrava

Re: U rybníka

Příspěvek od bonjorno »

Za mne super
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: U rybníka

Příspěvek od jjj3 »

pěkná povídka
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: U rybníka

Příspěvek od vinklar »

Povídka je parádní
Loty
Příspěvky: 6
Registrován: pon 22. srp 2016 23:02:46
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: U rybníka

Příspěvek od Loty »

Vynikajíci jako vždy, dr25
Mispulin
Příspěvky: 1365
Registrován: čtv 20. dub 2017 16:48:45
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: U rybníka

Příspěvek od Mispulin »

Je to suprovka ;)
Lucka
Příspěvky: 224
Registrován: ned 07. dub 2019 22:28:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: U rybníka

Příspěvek od Lucka »

Ahoj super povídka, žáky jsme podobně riskovali, ale zatím bez následků...
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: U rybníka

Příspěvek od Tms0411 »

Pěkně sepsané!=))) Krásně Vás zneužil a splnil ti tvé sny!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
horacio
Příspěvky: 180
Registrován: sob 22. srp 2015 17:55:25
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: U rybníka

Příspěvek od horacio »

paráda... chce to pokračovanie
Saznoh
Příspěvky: 9
Registrován: úte 11. dub 2017 15:50:05
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsem muž v štastném vztahu, ale partnerka tyhle věci prozatím odmítá. Spíše jsem cuckold teoretik :) Rád pokecám o tom, jak si nás podmaní nějaký bull. Třeba to pak partnerka přecejen přehodnotí :) Fotky neposílám, maximálně civilní po vzájemném porozuměn

Re: U rybníka

Příspěvek od Saznoh »

Souhlas, taky se mi líbila.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: idontexist, Longhorn, Mozna a 188 hostů