Odhalení

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Odhalení

Příspěvek od Tms0411 »

Celý den jsem na tebe myslel. Dlouho, jsme se spolu nemilovali. Nebyl moc čas na hrátky. Navíc, náš sexuální život, nebyl úplně ideální. Nemohl jsem se dočkat, až po práci rychle vyrazím k domovu. Celou cestu jsem přemýšlel, jak tě překvapit a po dlouhé době tě pořádně pomilovat. Kdybych ale jen tušil, co se ve skutečnosti za naším půstem vlastně skrývá a co to se mnou udělá, asi bych nebyl tak překvapený, jako právě po tomto odhalení!

Přijdu domu a jdu tě přivítat. Jsi v kuchyni a máš na sobě krátké upnuté bílé šatičky. Vypadáš překrásně. Vyniká v nich tvá štíhlá postava s trošku větším, ale krásně kulatým zadečkem a krásně tvarovaná a pevná prsíčka. Vaříš večeři. Pozdravím tě a políbím. Jsi překvapená. Dnes jsem měl přijít domů až později. Jídlo úžasně voní. Jdu si dát sprchu. Při ní stále přemýšlím nad tím, jak sexy si v těch šatech vypadala a moc jsem se těšil na to, jaká bude dnešní noc a jak si spolu konečně, po dlouhé době, zase pořádně zařádíme. Vylézám z koupelny, jen v ručníku, ale ty mě najednou překvapíš, když mě chytneš za ruku a vedeš si mě do ložnice.

Zahodíš můj ručník a beze slova si přede mne klekáš a s úsměvem na rtech a upřeným pohledem do mých očí, mě začneš nádherně kouřit. Strkáš si mého ptáka hluboko do krku, hraješ si s mými koulemi a lačně olizuješ můj žalud. Jsem z toho úplně vedle. Nikdy si mě takto úžasně a zvrhle nekouřila. Byl to naprosto fantastický pocit a já si ho plně užíval. Úplně se mi z té kuřby podlamují kolena, je to nádhera. Vím jak skvěle to umíš, ale i tak je to něco nového. Jsem skoro na vrcholu když přestaneš.

Pomalu vstaneš a se šibalským úsměvem si přetáhneš šaty přes hlavu. Koukám užasle na tebe. Pod nimi jsi totiž úplně nahá. Pořád se na mě krásně usmíváš. Pak ke mně přistoupíš a pomalu mě položíš na záda a zlehka na mě nasedneš a pěkně si mě osedláš. Snadno do tebe vnikám. Jsi úplně promočená. Jsi hodně vzrušená. Tvá kundička mého ptáka do sebe doslova nasává. Tvá prcinka je dokonale rozžhavená. Pomalu zrychluješ a sténáš. Je to nádherné. Celou dobu mi upřeně koukáš do očí, a slastně se koušeš do rtu a masíruješ si svá krásná a pevná prsíčka. Měníme polohu. Klekneš si na postel a chytneš se pelesti. Chceš abych ho do tebe tvrdě vrazil zezadu. Vnikám do tebe a tvrdě tě šukám. Houpou se ti prsa a já si tě přitáhnu a lehce je promačkám. Stále tvrdě přirážím. Cítíš jak to na mě opět jde. Najednou se ode mne prudce odtáhneš a já z tebe vyjedu. Zase se na mě tak šibalsky usměješ. Pokládáš mě opět na záda, ale teď mi dvěma šátky přivazuješ ruce k pelesti. Čeká mě překvapení. Zavážeš mi oči a do pusy mi dáš svoje kalhotky, které si dnes měla na sobě v práci. Jsou nasáklé tvojí vůní. Opět si udělala něco, co od tebe vůbec neznám. Je to hodně vzrušující pocit.

Najednou se ozve zvonek u dveří. “ Hned jsem tam“ zavoláš a ještě mi svážeš nohy k sobě. „Dnes si měl přijít až pozdě v noci. Nečekala jsem tě. Čekám hosty tak tu teď zůstaň a buď hodný“. Odcházíš a zamykáš náš pokoj. Cítím se hrozně nadržený. Nedodělala si mě. Zároveň se mě ale zmocňuje nervozita. Jaké hosty to čeká? O co tu jde? Přece se teď nebude věnovat někomu jinému? A co když mě tu takto někdo cizí uvidí? Hlavou se mi toho honilo opravdu hodně. Mezi tím už otevíráš dveře a vítáš hosty. “Jen pojďte kluci dál, Tomáš dnes přijde pozdě tak máme celý byt jen pro sebe“ Všichni se tomu zasmějí. “No to je dobře. Aspoň nás u toho nebude vyrušovat a budeme mít na tebe spoustu času. Musíme tě Petruško přeci pro toho tvého troubu připravit, když tě není on sám schopný pořádně uspokojit.“

Troubu??? Oni snad???… To ne!!! Slyším tvůj smích.“ Podle hlasu poznávám, že tvými hosty jsou mí kamarádi. Kluci, které znám už od dětství. Osoby, kterým jsem vždy věřil. Ti co o mě vědí úplně vše. I to, že se nám s Petruškou v posteli zrovna moc nedaří. A od teď i ti, kteří mé důvěry zneužili ve svůj prospěch. „To si piště že mě musíte připravit, jinak bych to s ním ani nemohla dělat kdybych si nepředstavila to co teď zažiju“ Zase ten smích. Všichni jdete do obýváku. Má nervozita se stupňuje. Přemýšlím nad tím, co se to tu vlastně děje? Má láska je mi nevěrná? A to s mými přáteli? Jak se to vůbec mohlo stát? Co jen budu dělat???

Popíjíte, smějete se, flirtujete!!! Zábava je v plném proudu. Kluci i ty se dobře bavíte. Jde poznat, že tato situace není ani pro jednoho z vás nová. Jen já jsem tu jaksi navíc. Začne hrát hudba a podle povzbuzování lze poznat, že pro své hosty předvádíš striptýz. No vzhledem k tomu, že máš na sobě, jen ty šatičky to asi bude rychlovka. Podle potlesku a bujarého veselí poznám, že už před nimi stojíš nahá. Ten pocit mě ničí, ale zároveň mi z něho neuvěřitelně tvrdne péro. Perou se ve mně smíšené pocity. Jeden to odsuzuje a druhý by to všechno zase moc rád viděl.

Najednou se ozve tvé slastné zasténání. Poslouchám tvé vzdechy a přiopilé povzbuzování těch zmetků, co si říkají kamarádi. “Jen jí pořádně šukej, však je to prvotřídní děvka“ Bože, oni mi tě tam skutečně šukají!!! To ne to nemůže být pravda??? Mojí jedinou lásku!!! Tohle je prostě na mě moc!!! Můj ocas je ale jiného názoru!!! Takhle tvrdý snad nikdy nebyl!!!

Mezi tím, v našem obýváku probíhají zvrhle orgie. Tvá kundička jde z jednoho penisu na druhý. Tvé slastné hekání, je doprovázeno občasným pleskáním jejich dlaní přes tvůj vystrčený, kulatý zadeček. Až ke mně doléhá mlaskání tvé těžce zkoušené prcinky. Vypadá to, jako by se tě nemohli nabažit. Pomalu začínám chápat, proč jsi mi s nimi začala být nevěrná. Ani zdaleka bych se nedokázal přiblížit jejich výdrži a podle tvého křiku usuzuji, že i jejich výbava na tom bude o poznání lépe, než ta má. Všechny tyto pocity ve mně, ale začínají probouzet i mou zvrhlou a submisivní stránku. Celá situace mě začíná čím dál tím víc vzrušovat. Cítím jak mi mé tvrdé péro, pomaličku teče. Jsem na vrcholu blaha. Poslouchám jak sténáš a křičíš jak je to něco neuvěřitelného. Každý výstřik do tebe, je po zásluze oslavován. Když najednou nastane klid, tak opět hodně znervózním. Slyším jak procházíte kolem pokoje na chodbu. Loučíte se. Odcházejí. „Petruško, moc děkujeme za luxusní šukačku. Ty nikdy nezklameš. Dej vědět, kdy máme zase dorazit a pořádně tě vomrdat.“ „Já děkuji. Takhle mě rozmrdat. Jste pěkný kanci. Mějte se.“ Pak se s každým ještě vášnivě políbíš a je po všem.

Po chvilce odemykáš náš pokoj a jdeš pomalu ke mě. Slyším, jak se mi směješ. Vidíš že můj penis je stále tvrdý a nateklý. „Miláčku, koukám že sis to tu užíval podobně jako já vedle“. Přisedneš si a lehce se dotkneš mého tvrdého penisu. Je horký a nateklý. Evidentně tě můj stav potěšil. Lehce mi ho začneš dráždit a pomalu přetahuješ předkožku sem a tam. „Tome, takhle si s tvými kamarády užívám už půl roku. Jsou neskutečně dobří, což si mohl sám na vlastní uši slyšet a vědí jak mě potěšit. Jsem moc ráda, že ses jim s naším problémem svěřil. Nebýt toho, nikdy bych s tebou nemohla být šťastná, ale od teď se už vše změní. Budu to s nimi dělat dál a od tebe chci souhlas. Pokud chceš abych dál pokračovala v sexu s každým s kým budu chtít tak jednou kývni hlavou.“ Během celého tohoto rozhovoru si mě pořád dráždila. Bylo to k zešílení. Co myslíte že jsem udělal??? Samozřejmě. Bez rozmyslu jsem ihned pokýval hlavou na souhlas. Mé vzrušení mě přemohlo. Petra se pak naposledy zvrhle rozesmála a několika drsnými, tvrdými a rychlými tahy mě dovedla k nejsilnějšímu orgasmu v životě. Hned po výstřiku mi ale došlo, k čemu jsem se tím zavázal a že počínaje dneškem už budu jen paroháč. Byl to ten nejlepší pocit. Nic lepšího se mi ani nemohlo stát.
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
MilujiJiITak
Příspěvky: 74
Registrován: pát 08. čer 2018 7:55:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Odhalení

Příspěvek od MilujiJiITak »

Hodně zajímavé a pěkně svižně napsané. Vzrušilo mě to, protože jsem v tom zahlédl střípwk svého života. Toto je sice přikořeněná fantazie, ale kdysi dávno se mi reálná variace na toto téma stala. Na začátku vztahu, kdysi dávno, mi říkala, že jestli s ní chci chodit, tak musím vzít v potaz, že je strašně moc na kluky a sex a poznala to už ve 12 a 13 a že jiná už nebude, že to musím přijmout :) tehdy jsem to bral naivně, že si jako bude mastit u porna a psát si erotické zprávy na chatu. Když jsem se divil, že si ve vztahu zašukala s jiným, kdy došla s tím, že se to zvrtlo a musela vzít Postinor, tak se mě zeptala: “a co jsi jako čekal? Říkala jsem ti s jakým závazkem do toho se mnou jdeš. Pěkný jsi, ale to dole není zrovna největší a nevydrží nejvíc a už rok se vídáme víceméně o víkendech.”
Krásná vzpomínka na dobu, kdy mi bylo sladkých devatenáct a na moji milovanou děvku, jejíž použité tělo, ale pořád krásné jako historický Jaguar s nájezdem půl milionu, budu opečovávat. I když si už ve třinácti hrála s klukama ve stanu na “ježka” tzn. strkání prstů a jiných bodlinovitých částí těla do vagíny :)
Krasna nostalgie a dekuji za povidku, kdo ví, jak je kandaulismus silný, pochopí.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Odhalení

Příspěvek od Tms0411 »

Díky moc za pochvalu!=))) Jsem rád, že jsem v tobě probudil vzpomínky!=))) Je to jedna z mých prvotin. Jen jsem jí teď značně doplnil a poupravil!=))) Je to ale hodně silný příběh a přál bych si ho přesně takto zažít!=))) Třeba budu mít štěstí!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
MilujiJiITak
Příspěvky: 74
Registrován: pát 08. čer 2018 7:55:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Odhalení

Příspěvek od MilujiJiITak »

Tms0411 píše:Díky moc za pochvalu!=))) Jsem rád, že jsem v tobě probudil vzpomínky!=))) Je to jedna z mých prvotin. Jen jsem jí teď značně doplnil a poupravil!=))) Je to ale hodně silný příběh a přál bych si ho přesně takto zažít!=))) Třeba budu mít štěstí!=)))
Tak kéž se ti to poštěstí :) Je to krásné. Když trpím kandaulismem a má dáma “kurvismem” je to ideální a šťastné manželství :D Jeden to má v hlavě přepnuto na “šukej mi ji” a ona na “šukejte mě všichni” a už ze základky víme, že + a + je vždycky +
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Odhalení

Příspěvek od Tms0411 »

MilujiJiITak píše:
Tms0411 píše:Díky moc za pochvalu!=))) Jsem rád, že jsem v tobě probudil vzpomínky!=))) Je to jedna z mých prvotin. Jen jsem jí teď značně doplnil a poupravil!=))) Je to ale hodně silný příběh a přál bych si ho přesně takto zažít!=))) Třeba budu mít štěstí!=)))
Tak kéž se ti to poštěstí :) Je to krásné. Když trpím kandaulismem a má dáma “kurvismem” je to ideální a šťastné manželství :D Jeden to má v hlavě přepnuto na “šukej mi ji” a ona na “šukejte mě všichni” a už ze základky víme, že + a + je vždycky +
Díky!=))) U mě je to zatím jasné velké + a u slečny takové malé +, ale snad to rozjedeme už pořádně!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
boardx
Příspěvky: 269
Registrován: úte 23. pro 2014 16:07:10
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: switch - dominant a submisiv v jednom

Re: Odhalení

Příspěvek od boardx »

Skvělé, prostě skvělé
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Odhalení

Příspěvek od Tms0411 »

boardx píše:Skvělé, prostě skvělé
Díky, Díky!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Odhalení

Příspěvek od Tms0411 »

Zdravím!=) Má někdo nějaké nápady na nové povídky?=) O jakém tématu, by jste si chtěli přečíst? Klidně mi své koncepty napište do SZ!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: idontexist, Mispulin, Mozna, Nonick a 177 hostů