Začátek 3 – Pod schody

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Začátek 3 – Pod schody

Příspěvek od Tms0411 »

Takže tento díl se odehrává měsíc po tom předchozím. Byla neděle večer a já měl se sousedovic Markem domluvené takové malé randíčko, hned po tom, co se vrátí s rodiči z chaty. Chtěl jsem ho pozvat k nám a nechat ho s mou láskou opět pořádně zadovádět.
To jsem ovšem netušil, jak mě Petruška převeze a zneužije momentální situace ve svůj, Markův a nakonec i v můj prospěch.=)

Čekal jsem totiž na to, až se sousedi vrátí domů z chaty a zároveň až dorazí má láska z nákupu luxusního prádélka, které si právě pro naše hrátky pořídila. Když jsem na domovní chodbě zaslechl známé kroky, směřující k vedlejšímu bytu, tak jsem si kukátkem ověřil, zda to jsou opravdu oni. Jaké ale bylo mé překvapení, když do bytu vstoupili jen Markovi rodiče? „Kde sakra může ten klučina být?“, řekl jsem si pro sebe a dál ho vyhlížel. Měli zpoždění, stejně jako Petruška, která uvázla v zácpě. Po asi 10 minutách mi to nedalo a vykoukl jsem z okna. Díval jsem se po okolí a pak po parkovišti, na kterém jsem zahlédnul sousedovic auto. Co ale nakonec upoutalo mou pozornost, bylo auto stojící hned vedle. Bylo to totiž naše auto! „Sakra, co se to tu děje? Kde je Petra a Marek?“ Nějak jsem celou situaci nechápal. Pomalu mi začalo docházet, že se asi spolu někde zasekli. Vyrazil jsem tedy ven na chodbu omrknout, kde by mohli být.

Potkal jsem je na schodech v patře, jak jdou nahoru. Petra celá červená v obličeji a on taky. Nesl náš nákup, tak jsem si nejdříve myslel, že ho požádala, zda by jí s ním nepomohl. Vzal jsem si od něho tašky a pomalu se uklidnil. Když jsme se rozloučili, tak mu ještě moc poděkovala za pomoc a poslala mu vzdušný polibek. Na to se jen tak nesměle usmál a rychle zapadl k sobě do bytu.

Doma mě hned Petra chytla za ruku a vedla mě do ložnice. Bylo to tak nečekané, že jsem celý nákup rozsypal po chodbě. Okamžitě si přede mnou lehla na záda na naší postel a dala nohy pořádně od sebe. Tím se jí šaty povytáhly nahoru a já tak měl možnost vidět, tu její totálně zcákanou a zarudlou nevěrnou kundu. Byla celá olepená a teklo jí to i po nohách. Došlo mi, až později, že vůbec nemá kalhotky. Normálně se na mě usmívala a pak se mě zeptala „Tak co miláčku? Líbí se ti to, co vidíš?“ Já byl úplně tuhej, protože mi došlo, že jí ten hajzlík musel cestou domů, někde pořádně vojet a vystříkat. Začala se mi normálně smát a pak ukázala na prcinku a řekla „Víš co je hrozný ty můj kundolízku? Nestihla jsem se udělat, tak už pojď a pořadně mě vylízej. Tvé lízání, totiž úplně zbožňuju.“

Já jsem se pořád nebyl schopný pohnout. Po chvilce, jsem se trošku zmátořil a přiklekl jsem mezi její roztažené nožky a hned jsem ucítil tu omamnou vůni sperma a jejích šťáviček. Normálně jsem byl, z celé situace tak vzrušený, až mě z toho bolel ocas. Lehl jsem si mezi její nohy a po určité době, co jsem si tu její osemeněnou prcinku prohlížel, jsem jí zkusil olíznout. První kontakt byl tak silný, že jsem se málem udělal. Nekecám. Normálně jsem byl z toho všeho, tak moc hotovej. Začal jsem jí pomalu lízat a to bylo teda vážně něco. Chutnala hořko-slaně, ale bylo to neuvěřitelný. Normálně jsem lízal své Petrušce kundu vystříkanou od toho usmrkance a vůbec mi to nevadilo. Po celou dobu jejího uspokojovaní, lehounce sténala a prohýbala se v pase. Když jsem jí postupně přiváděl k vrcholu, tak už byla o dost hlasitější a kousala se do své male ručky. Její orgasmus, byl jak výbuch ohňostroje. Kapičky potu, se jí řinuly po bříšku a ona sebou nekontrolovatelně škubala. Řeknu vám, byl to překrásný pohled. Díky tomu, ze sebe vytláčela ven, zbytky Markova semene a svých šťáv, které jsem samozřejmě ihned slízal. Bylo toho pořád opravdu hodně. Jakmile se trošičku vzpamatovala, tak se mě zeptala. „Miláčku, chceš slyšet, jak se to celé stalo?“ Sama moc dobře věděla, že je to úplně zbytečná otázka! „Jasně že jo!“ Vyhrkl jsem okamžitě ze sebe. „Tak dobře. Hezky si ho vyndej a pomalu si ho hoň a já ti vše povyprávím. Když jsem byl připravený, tak se posadila proti mně do tureckého sedu a začala povídat.

„Viděla jsem je jed domů a tak když jsme dorazili společně před dům, tak jsem požádala Marečkovi rodiče, zda by mi nemohl pomoci s nákupem. Neměli s tím žádný problém. Když jsme pak zůstali spolu sami dva, tak jsem se ho zeptala jak se mu to se mnou posledně líbilo? Byl prý úplně nadšený a doma musel ještě párkrát masturbovat. Chápeš to? Masturboval a přitom myslel na mě. Zeptala jsem se ho tedy, zda by mě zase chtěl šukat? On mi řekl, že by mě moc rád zase měl, ale že se před tebou hrozně stydí. Když mi tohle řekl, tak jsem vymyslela takovou malou lest.

Zatáhla jsem ho dolů do sklepa pod schody. Byl z toho celý překvapený, ale šel poslušně za mnou. Rychle jsem si stáhla kalhotky a podala mu je a on si je dal do kapsy jako suvenýr a pak jsem se před ním předklonila, vykasala jsem si šaty a vystrčila na něj ten svůj zadeček a kundičku. On na mě civěl jak na svatý obrázek a tak jsem mu chytla jednu ruku a položila jsem mu jí přímo na mojí už tekoucí kundičku. Toho už využil a začal mě po kundě přejíždět prstem kolem dokola. Pořád jsem se na něho usmívala a povzbuzovala ho, že je to moc příjemné a zda se mu líbí co vidí? Byl ze mě úplně hotový. Jen řekl hmmm a pak mi lehce zasunul prst do pochvičky. Zasténala jsem slastí a ještě víc jsem se mu našpulila. Udělala se mu krásná boule na kraťasech. Zeptala jsem se ho, zda mi ho ukáže. Mára chvilku váhal. Byl hrozně nervózní. Pořád se díval okolo, zda tam někdo není, ale po chvilce si stáhnul kraťasy i s trenkami až ke kotníkům. Hned jsem ho pochválila, že je moc hezký a velký a pak ho po něm lehce pohladila. On sebou cuknul a začal se celý chvět. Poznala jsem, že moc dlouho nevydrží. Byl opravdu hodně nadržený. Lehce jsem si ho přitáhla k sobě a navedla ho na svou kundu. Řekla jsem mu, tak už pojď do mě a on se ke mně přiblížil a pomalu ho do mě zasunul. Vyhekla jsem a opět jsem se na něho usmála. Řekla jsem mu, že je to moc příjemné a ať se nebojí a užije si svou kurvičku. Byl ale tak natěšený, že mě po pár přírazech začal plnit svým mlíčím. Bylo toho hrozně moc. Cítila jsem, jak se ta jeho horká lává rozlévá po celém mém bříšku. Řekla jsem mu, že to nevadí a že je skvělej. On ho ze mě vytáhl, ale co mě překvapilo a potěšilo bylo to, že byl pořád úplně tvrdej.

Mrkla jsem na něj a zeptala se ho, zda by mě chtěl ještě? Jen na mě zasněně koukal a přikývnul. Začala jsem se smát a zase jsem se před ním předklonila a řekla mu tak pojď ty divochu můj. Už ho do mě zasunul sám a začal hezky přirážet. To už bylo mnohem lepší a snažil se mě pořádně mrdat. Držel mě za boky a tvrdě si mě narážel na to své kopí. Asi 10 minut mě krásně plenil, než na něho přišel druhý orgasmus, kdy mě opět nádherně vystříkal. Bylo to fantastické. Já to jeho semeno v sobě prostě miluju. V tom se rozjel výtah a tak jsme se rychle oblékli a vyrazili jsem domů. No a to si nás ty potkal na schodech.“

Celou dobu, jsem strnule poslouchal její vyprávění, honil si ho a klepal se vzrušením. Bylo to něco nepopsatelného. Hltal jsem, každé její slovo a přitom sledoval to její nevěrné, použité a vystříkané tělo, které mělo být jen moje. Když byla u konce se svým vyprávěním, tak už jsem to nevydržel a zcákal jsem jí to její chlípné tělo i svou dávkou. Bylo to jako exploze. Neuvěřitelně silný prožitek. „Teda, ty stříkáš jak hasič Tome. Vidím, že se ti má lest líbila“ A pak se začala smát na celý pokoj. „Ani nevíš lásko, jak moc se mi to líbilo. Jsi úplně perfektní. Nemohl jsem si přát, lepší dívku. Jsi má bohyně a já tě za to všechno, šíleně miluji.“ No řekněte, není Petruška prostě úžasná?=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Superwenda
Příspěvky: 79
Registrován: sob 14. led 2017 1:15:33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1520
Bydliště: Jih moravy

Re: Začátek 3 – Pod schody

Příspěvek od Superwenda »

Perfektní povídka ;)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek 3 – Pod schody

Příspěvek od Tms0411 »

Superwenda píše:Perfektní povídka ;)
Děkuji moc!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Princ_dom
Příspěvky: 55
Registrován: sob 24. říj 2015 20:13:07
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Začátek 3 – Pod schody

Příspěvek od Princ_dom »

Příjemný díl, líbí se mi když si Petruška nechává lízat vystříkanou kundičku.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek 3 – Pod schody

Příspěvek od Tms0411 »

Princ_dom píše:Příjemný díl, líbí se mi když si Petruška nechává lízat vystříkanou kundičku.
Děkuji moc!=))) Jsem rád, že se příběh líbí!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, David2214, kerama, ota65, Slave666 a 107 hostů