Monika a její manželství

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Redtiel
Příspěvky: 488
Registrován: čtv 10. led 2019 12:34:59
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Monika a její manželství

Příspěvek od Redtiel »

Ahoj, náš příběh začíná kde jinde než v ložnici. :-) hlavní postavou je Monika, překvapivě. Představte si černovlásku, s postavičkou na které pravidelně pracuje, ploché bříško. Zadeček trošku větší, ale to je přesně co na ženách milujeme. :-) prsa pevné trojky, věk 30 let. Obličej jen dokresluje svojí krásou dokonalou postavičku. Ale tomuhle tělu by člověk odpustil i šilhání.
Ale k výše zmíněné ložnici, v ní je pěkně prostorná postel. Na ní je chuml zmuchlanych dek, mezi nimi vykukuje kousek holého stehna a krásný oblý zadeček. Nahý jak ho svět stvořil. Na hebké pokožce hraje světlo a při jejím zavrtení by šikovný pozorovatel zahlednul její sladkou malou kundicku. Pak vykoukne její hlava a rozespale se rozhledne. "Ach jo, manžel zase zmizel a ani se nerozloučil" pomyslí si. Posadí se a deka sjede z jejich ramen k bokům a odhalí tak její nadherna prsa. Deku má cudně mezi stehny a hlavou ji probíhá milování z proběhlé noci. Bylo to pěkné, ale stejně se nakonec musela udělat sama potom co z ní odpadl její manžel. Byla vzrušená, ale jeho malý ocas ji nedokázal plně dovést k orgasmu. Chtěla ještě jednou, ale jeho okamžitě chrápání ji dalo na vědomí že s tím skončil. Povzdychne si a veme použitou gumu z jeho nočního stolku. "Blbec to mohlo aspoň vyhodit, akorát tu sou fleky" řekne si a zbytky vytekleho semene otře že stolku prsty. Prsty pak olizne a jde vyhodit gumu do koupelny. Cestou do koupelny se jí honí hlavou proč to není takové jako dřív. Dokázal se udělat dvakrát a ji zrovna tak a to si ani nemusela pomáhat. A teď? Už měsíce zpátky je to jen o tom že ji povalí na postel, zalehne a sousta ji dokud se neudělá. A ji nezbyde, než se dodělat rukou. Zastaví se u zrcadla a zamyslene se hladí, pohladí se po prsou a ji se hned postaví bradavky, z hlazení a z jeho chuti na jejich rtech. Olizne si rty a slízne tak poslední chuť jeho semene ze rtů. "Proč to není jako dřív? To už nejsem tak přitažlivá jako kdysi? Vždyť mám stále prsa jako dvacítka" pomyslí si a dál se hladí, sjíždí dlaněmi po svém plochém bříšku "copak nemám pořád krásnou postavičku i po dětech?" Sjíždí dál a pohladí se po tříslech, zajede si až mezi stehna, na stále ještě trochu pootevrenou kundicku. "Já chci prostě víc, copak to nevidí? Copak nevidí jak na sobě pracuju abych měla telo, které ohne přes prvni lavičku?" Otočí se a posmutnělé kouká na zadecek "to za to může tenhle velký zadek? Ale chlapům se prý takový líbí. Proč už to není takový živočišný sex jako to bylo? Jaký já chci, copak si to nezasloužím?"
Vleze si do sprchy a myje si tělo, krásné se přitom hladí, že by se už jen z toho pohledu kvantum chlapů udělalo. Vyleze a vklouzne do volných tepláků a trika. Ani spodní prádlo si nebere, má ráda volnou látku na své jemně pokožce, žádna těsná látka na jejich prsou. Žádné tisneni se v kalhotkách. Sedne k počítači a vleze si na chat.
Redtiel
Příspěvky: 488
Registrován: čtv 10. led 2019 12:34:59
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Monika a její manželství

Příspěvek od Redtiel »

Předem podotýkám že jde o jakysi koncept, na kterém chci pracovat a upravovat ho. Není to asi konečná verze a rozhodně bude pokračování .. a dlouhé. Nečekejte tuny semene a prosukane noci, chceme to mít spíš jako takové psychologické hraní, které dokáže vzrušit. :-) snad se povede.
Jinak toto píšu na žádost jednoho anonymního cuckolda zde. Píšu to jemu na míru, co zazil a třeba zažije. :-) jen nevím jestli pokračovat v prvním příspěvku nebo dopisovat další příspěvky, radši bych verzi a, pokracovat.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Monika a její manželství

Příspěvek od Tms0411 »

Vypadá to slibně. Klidně pokračuj v načatém začátku!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Monika a její manželství

Příspěvek od 123vfa »

Jo,jo...…………...pokračuj jak jsi začal...……….díky
Golie
Příspěvky: 541
Registrován: sob 20. říj 2018 0:58:23
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Žena je sice normální, ale něco jsme spolu už zažili. Leč nenašla se v tom. Netvrdím však, že ne i mojí vinou....
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1580

Re: Monika a její manželství

Příspěvek od Golie »

Vypadá to moc zajímavě! Jen pokračuj!
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Mozna, voov a 194 hostů