Začátek

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Začátek

Příspěvek od Tms0411 »

Konečně jsem se dostal i k sepsání povídky, na kterou mě přivedla má jediná láska Petruška!=)))


Když jsem poznal mou Petrušku, byl jsem v sexu hodně nezkušený. Moc slečen jsem do té doby neměl. Za to ona byla na svůj věk, už opravdová přebornice. Ne že by to byla holka do větru, ale prostě si moc ráda užívala. Sex ji hodně bavil. Musím říci, že jsem byl opravdu hodně překvapený, když se ode mne nechala pozvat na drink a pak po krásně prožitém večeru v její společnosti, mi nabídla, zda nezajdeme k ní domů. Bylo to něco nádherného. U ní doma jsme si ještě dlouho povídali, když se mi omluvila že si musí odskočit. Po jejím návratu jsem ovšem málem spadl ze židle, když jsem jí uviděl. Stála přede mnou jen v černé krajkové podprsence a černých krajkových tangách. Bože měla postavičku úplně k sežrání. Malá a drobná s menšími prsíčky a dokonalou kulatou prdelkou.

Všimla si mého překvapeného výrazu a tak roztomile se na mě usmála. Vypadala jako andílek. Vzala mě pak za ruku a odvedla si mě do ložnice. V mžiku ze mě strhala oblečení a povalila mě na postel. Pak se i ona smyslně svlékla a přiskočila za mnou. Když byla nade mnou tak jsem ucítil, jak ta její drobounká ručka obepnula můj penis a pomalu si s ním začala pohrávat. Jen tak lehce, nahoru a dolu. Dívala se mi při tom do očí a olizovala si rty. Způsobovala mi tím obrovskou rozkoš. Byl jsem z toho neskutečně vzrušený. Když už byl můj penis připravený k akci tak se nad něho krásně nastavila a pomalu začala spouštět ten svůj kulatý zadeček směrem dolů. V okamžiku, kdy se ovšem můj žalud, dotkl vchodu do její jeskyňky a já pocítil tu vlhkost a horkost, tak mě mé vzrušení zradilo a já okamžitě vyvrcholil. Postříkal jsem jí svou dávkou celé bříško a kundičku. Hrozně jsem se za to styděl a moc jsem se jí omlouval. Ona se jen smála a řekla mi, že to nevadí, že se to stává. Pak se ke mně přitulila a začala mě utěšovat, že je to v pořádku a ať se tím netrápím.

Po tomto večeru jsem spolu začali chodit. Bylo to s ní vždy nádherné. Měli jsem si co říct a i jsme měli společné zájmy. Jezdili jsem na různé poznávací zájezdy a dokonce jí nevadilo ani se mnou chodit na fotbal. Na tribuně pak patřila k těm nejdivočejším fanynkám, což mě vždy strašně moc bavilo. Byla opravdu dokonalá. Vše nám fungovalo, až na jednu věc, kdykoliv mělo dojít na sex, tak jsem díky extrémnímu vzrušení explodoval po pár zásunech. Nešlo tomu zabránit. Proto jsem jí vždy pak dodělával alespoň lízáním. Vždy se u toho bavila a říkala mi že jsem její úžasný kundolízek a že mě strašně moc miluje. Oba jsem ale tušili že to tak dál nejde.

Když jsem tak jednou byli spolu o víkendu v našem oblíbeném baru, tak jsme to ten večer asi trošku přehnali s pitím. Petruška celá zářila a měla chuť tancovat. Já už měl dost upito a tak jsem jí řekl, ať se jde bavit sama. Vyrazila tedy na parket a rozjela ty své oblíbené hadí tanečky, při kterých se tak smyslně kroutila a dráždila tím všechny okolo. Samozřejmě se velice brzy okolo ní začali motat různí chlapci. Co mě ale udivilo bylo to, že jsem vůbec nežárlil. Ba naopak mě celá ta situace nesmírně vzrušovala. Má láska se na parketu dobře bavila a točila se od jednoho kluka k druhému. Když pak potřebovala další drink, tak ke mně roztomile přicupitala a ptala se mě zda se na ní nezlobím, že se tak rozjela. Hned jsem jí odvětil, že vůbec ne a že mě to naopak vzrušuje, vidět jí, jak se o ní kluci skoro perou. Zase se na mě tak krásně usmála a přitom lehce jazýčkem olizovala brčko od svého drinku. Vypadala neuvěřitelně rajcovně. Dala si pak ještě pár divokých tanečků a nad ránem jsme vyrazili domů.

Celou dobu jsem na ní měl tak hroznou chuť. Hned za dveřmi jsem se na ní vrhnul a strhal z ní oblečení. Do ložnice jsem ani nedošli. Vzal jsem si jí na chodbě, pěkně na všech čtyřech, hezky a tvrdě zezadu. Najednou jsem byl jako ďábel. Mrdal jsem jí pěkně rychle snad dvacet minut a pořád jsem neměl dost. Petruška byla z toho celá překvapená, ale moc se jí ta změna zamlouvala. Pořád mě slovně pobízela abych víc přirážel, abych jí mrdal, že takhle je to správně atd. Když jsem pak oba celý vyčerpaní a zpocení dosáhli společného orgasmu a svalili jsme se na zem, tak po chvilce se na mě Petruška podívala a řekla. „Co to do tebe miláčku prosím tě vjelo? Nikdy si nevydržel déle jak pár minut a teď si mě tu omrdal jako by to mělo být to poslední ve tvém životě?“ Přitom se na mě tak překvapeně usmívala a očíčka jí jen svítily. Musel jsem se jí přiznat, že jsem byl strašně moc nadržený, díky tomu, jak večer tancovala a flirtovala s těmi cizími kluky v baru. Když jsem na to pak při sexu pomyslel, tak jsem byl k nezastavení. Jakmile jsem to dořekl, tak na mě vytřeštila ta svá kulatá kukadla a povídá. „Takže tebe vzrušilo to, že jsem flirtovala s jinýma a ne s tebou? Ty jsi můj blázínek viď? A pak se začala smát. Dnešní noc jsem zakončili dlouhou, horkou, společnou sprchou a pak jsem se zachumlali do peří.

Od toho večera se náš vztah, ale začal posouvat, aniž by jsem si to nějak uvědomovali. Má láska se mě začala vyptávat na mé fantazie a pak jsem se pokoušeli je nějak přenášet do našeho sexu. Vždy byla velmi překvapená mou výdrží, když mi třeba vyprávěla jak, jako středoškolačka různě experimentovala a schválně pod sukýnku nenosila kalhotky a nebo chodila úplně bez prádla a sledovala reakce svého okolí, jak se třeba někde na schodech pár chlapů snažilo zahlédnout její odhalenou broskvičku. Mohl jsem s ní pak skotačit třeba celou noc.

Zvrat nastal asi v době, kdy jsem měli trošku horší období. Párkrát jsme se pohádali a ona byla pak na mě dlouho naštvaná. Chodila si pak k sousedce vylévat srdíčko. Při jejich povídání, vždycky padly aspoň dvě lahvinky vína. Jedna hádka, ale byla opravdu velká, i když šlo vlastně skoro jako vždy jen o prkotinu. Prostě v nás bouchly saze a řekli jsem si i to čeho jsem pak později oba litovali. Ona se ale naštvala a s křikem odešla a bouchla za sebou dveřmi. To bylo poprvé co něco takového udělala. Věděl jsem kam půjde a tak jsem šel na chvíli ven se projít a utřídit si myšlenky. Dorazil jsem domů asi za hodinku. Čekal jsem že už bude Petruška zpátky, ale to se nestalo. Šel jsem si tedy lehnout.

Probudilo mě, až bouchnutí dveří. Koukl jsem na hodiny. Bylo 2:30 ráno. Šel jsem tedy za ní abych se jí omluvil. Byla akorát v koupelně a zrovna si stahovala kalhotky. Když jsem se pak zahleděl na její kundičku, tak mě polilo horko. Měla jí totiž neuvěřitelně zarudlou a ve velkých chuchvalcích z ní vytékala spousta sperma. Nenapadlo mě nic jiného než jí po té použité prcince pohladit. V tom sebou cukla jak se mě lekla a otočila se na mě. Obličej měla celý uplakaný a bylo poznat, že je dost opilá „Miláčku, prosím tě promiň. Já tě nechtěla podvést. Víš sousedka nebyla doma. Byl tam jen její syn. Prosím tě odpusť mi to. Jsem vážně kráva.“ Já jí ale vůbec neposlouchal. Byl jsem uplně fascinovaný tou její nevěrnou kundičkou. Rychle jsem ze sebe stáhl trenýrky, chytil jsme jí za zadeček a mohutně jsem přirazil. Bože to bylo vážně něco. Úplně jsem se topil v té záplavě cizího semene. Byla tak krásně vlhká, horká a roztažená. Nemohl jsem se toho pocitu nabažit. Petruška stačila jen vyheknout a zapřít se rukama o pračku. Vypadlo z ní jen „Miláčku, co to děláš?“ Já jen houkl „Mlč a drž“. Pak už jsem se jen ukájel a užíval si tuto perverzní šukačku s nevěrnou Petruškou. Bral jsem si jí takto v naší koupelně už nějakou dobu, když to na mě přišlo a celou tu její použitou nevěrnou prcinku jsem jí vybělil i svou dávkou. Petruška se na mě pak tak nadrženě podívala a povídá. „Miláčku, ale já jsem ještě nebyla? Uděláš mi to prosím?“ A hned na mě zamrkala jak nějaká školačka. Chytil jsem jí za ruku a dovedl jí do naší ložnice, kde jsem jí položil do naší postele. Automaticky ta malá potvůrka pokrčila a roztáhla ty své překrásné nožky a v pusince přitom žmoulala jeden svůj prstík. Byla opravdu božská. „Kdepak je můj kundolízek?“ Zeptala se a mrkla na mě. Já na nic nečekal a rychle jsem se vrhnul na tu její oteklou prcinku. Hned první prolíznutí mě přesvědčilo o tom, že to je přesně to co chci a potřebuji. Vylizoval jsem té nevěrné potvůrce tu její vystříkanou dírku a ona při tom sténala a vrněla jako koťátko. Její orgasmus se pak dostavil poměrně rychle, během něhož, ze své lasturky vytláčela zbytky semene a jejích šťáviček. Bylo to něco neuvěřitelného. Náš nejšílenější zážitek v životě. Do rána jsem si pak o tom povídali a navzájem jsem se hladili a ujišťovali jsem se, že to náš vztah nijak nepokazí. I když Petruška dlouho nemohla uvěřit, že mi vůbec nevadí její nevěra a že mě to dokonce tak moc rajcuje.

Domluvili jsem se, že Petruška bude mít úplně volnou ruku a pokud bude mít chuť divočit, tak pokud mě o tom bude dopodrobna informovat, tak bude vše v pořádku. Dali jsem si ale nějaký čas, na vstřebání všech těchto nových zážitků. Když mě pak Petruška požádala, zda mi nebude vadit, když půjde k sousedce na pokec, nepřišlo mi na tom nic divného a samozřejmě jsem jí vyhověl. Já si naplánoval večer podle sebe a čekal jsem, až se vrátí. Vůbec jsem si přitom nevšiml, v čem ta má malá potvůrka odešla. Bylo něco kolem 1 hodiny ranní a můj miláček se právě vracel. „Dneska to holky nějak protáhly.“ Říkal jsem si pro sebe. Po chvilce vešla má láska do obýváku a já tak měl možnost si jí prohlédnout. Na hlavě měla dva malé copánky, na sobě měla průsvitnou bílou halenku a kostkovanou minisukni a na nožkách bílé punčošky až do půli stehen. Jinak neměla nic. Vypadala jako školačka. V pusince už zase žmoulala ten svůj prstík a koukala mi přitom přímo do očí. Pak povídá. „Kdepak je můj kundolízek? Sousedčin syn měl dneska narozeniny, ale dáreček dostaneš ty! A pak se na mě usmála a rychle odcupitala do ložnice. Tak takhle to tedy dneska bylo. Ta malá, proradná, svůdná potvůrka. Takhle si to dnes na mě připravila. Rychle jsem pak utíkal za ní abych i já dostál své povinnosti a nejdříve jsem jí pořádně ztrestal tu její nestoudnost a několikrát jí vyplnil nevěrnou kundičku svou dávkou, abych jí pak následně dokonale uspokojil očistou její těžce zkoušené lasturky.

Od té doby mě nejednou překvapila tím, koho si vybrala jako svého nabíječe pro naše radovánky. Ale o tom snad někdy příště. Mám doma dokonalou, malou, perverzní divošku.
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Superwenda
Příspěvky: 80
Registrován: sob 14. led 2017 1:15:33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1520
Bydliště: Jih moravy

Re: Začátek

Příspěvek od Superwenda »

Perfektní... Zatím nejlepší co jsem četl.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek

Příspěvek od Tms0411 »

Superwenda píše:Perfektní... Zatím nejlepší co jsem četl.
Děkuji moc. Je to zase něco jiného!=))) Snad bude mít tedy úspěch!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
pepe
Příspěvky: 766
Registrován: sob 26. črc 2014 15:29:59

Re: Začátek

Příspěvek od pepe »

Superwenda píše:Perfektní... Zatím nejlepší co jsem četl.
Souhlasím. Můj kundolízek. Perfektní... pěkná potvora, co si ho omotala kolem prstu, tak to má být,. 8-)
Holka si umí sehnat to, co jí chybí. A evidentně jí chybělo pořádné šukání. Ty jsi její kundolízek, rozdělila svým chlapcům role ;)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek

Příspěvek od Tms0411 »

pepe píše:
Superwenda píše:Perfektní... Zatím nejlepší co jsem četl.
Souhlasím. Můj kundolízek. Perfektní... pěkná potvora, co si ho omotala kolem prstu, tak to má být,. 8-)
Holka si umí sehnat to, co jí chybí. A evidentně jí chybělo pořádné šukání. Ty jsi její kundolízek, rozdělila svým chlapcům role ;)
Děkuji za uznání!=))) Jsem rád, že kundolízek zabodoval!=))) Je to pěkná mrška že?=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
diskret26
Příspěvky: 89
Registrován: úte 21. dub 2015 21:03:38
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Začátek

Příspěvek od diskret26 »

super super super
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek

Příspěvek od Tms0411 »

diskret26 píše:super super super
Díky díky díky!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
daf2007
Příspěvky: 229
Registrován: stř 03. zář 2014 7:21:17
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek

Příspěvek od daf2007 »

moc hezky se to cte, super
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátek

Příspěvek od Tms0411 »

daf2007 píše:moc hezky se to cte, super
Děkuji moc. Je to zase něco jiného z mého repertoáru!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
nezadany
Příspěvky: 168
Registrován: pát 02. úno 2018 1:57:28
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Začátek

Příspěvek od nezadany »

Povídky, kde se teprve formuje z přítelkyně ta hotwife a ze stydlivého, mírně submisivního přítele poslušný cuckold, mám nejradši. Vždycky se vracím do těch vzpomínek, kdy jsem si začal uvědomovat, že mě nevěra partnerky tak moc vzrušuje. Nejlepší povídka, co jsem od tebe četl.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Bing [Bot], Congy, dady, jojojaja, Judy31 a 19 hostů