Důkaz lásky 3

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Důkaz lásky 3

Příspěvek od Tms0411 »

Tááák a máme tu pokračování!=))) Tentokrát bych rád poděkoval uživatelům: nezadany, ++cuckoldkarel++ a Superwenda

Opět čekám ve svém autě u letiště. Moje láska Petruška a její milenec Marek se právě vracejí z naší svatební cesty. Byl jsem celý nervózní, protože pro mě měli jedno důležité sdělení. Vůbec jsem nevěděl čeho by se to mělo týkat, ale tušil jsem, že to od teď s nimi nebudu mít lehké. Hned po příletu, jsem je oba naložil a vyrazili jsme k domovu. Co mě ale překvapilo bylo, že si mě za celou dobu jízdy vůbec nevšímali. Jen se pořád líbali a chichotali a něco si šeptali, přitom se na mě vždy Petruška podívala a tak zvrhle se na mě usmála. Naprázdno jsem polkl, protože jsem se začínal bát, co bude následovat. Doma jsem jim pak musel vybalit a dát vše vyprat. Pak si mě zavolali do obýváku.

„Tome posaď se. Máme pro tebe další důkaz tvé lásky a oddanosti. Na líbánkách jsem o tom s Marečkem hodně přemýšleli a chceme aby si udělal následující věci. Odedneška se mým oficiálním partnerem stává tady můj miláček. Ty už nebudeš mít vůbec žádný nárok na jakýkoli sex se mnou. Klícka ti už zůstane, až do doby než se s Marečkem rozhodneme, co jako další tvůj důkaz budeš muset splnit. Dále nám tu podepíšeš smlouvu o převodu veškerého tvého majetku na mě. Víš jak moc jsem vždy toužila po tom tvém vymazleném autíčku, no a ty ho na mě teď hezky přepíšeš, stejně jako tento byt. Uděláš mě tím neskonale šťastnou a já budu vědět, že mě opravdu šíleně miluješ. Dále začneš třetinu výplaty posílat na Markův účet a třetinu na můj. Zbytek ti necháme, aby si za nás mohl hezky platit, až se budeme společně bavit. Uděláš mě tím tou nejšťastnější manželkou pod sluncem. Co ty na to? Že máš radost?“ A pak přede mne na stůl s pohrdavým úsměvem položila smlouvu k podpisu. Pokud to nepodepíšeš, tak mi dokážeš, že už ti na mě vůbec nezáleží, ale to ty neuděláš viď? Ty nadrženej paroháčku.“ Hned na to se začala smát. Já vzal pomalu propisku do své klepající ruky a velmi pomalu a neochotně jsem tu smlouvu podepsal. Když jsem jí odložil tak Petruška začala vesele poskakovat a pak objala Marka a vášnivě ho políbila. „Já věděla, že mě miluješ.“ V očíčkách už ale neměla ty jiskřičky lásky ale pohrdavé a výsměšné jehly, které mi právě drsně probodly mé bolavé srdce. Pořád jsem si ale říkal, že jí tím vlastně dokazuji svou nehynoucí lásku. Moc jsem si přál, aby byla šťastná.

Ten den v našem životě vše změnil. Důkazů lásky po mě začala požadovat čím dál více. Musel jsem třeba přestěhovat Markovi věci do teď už jejího bytu a ty svoje sem musel vyhodit, protože už na ně nebylo doma místo. Jediné, co doma zůstalo byla moje sbírka mincí, kterou jsem ovšem jako důkaz lásky musel dát Petře. Já se musel přestěhovat do malé komory, kde jsem od teď měl svůj pokoj. Měl jsem pak možnost každou noc poslouchat, jak Petruška sama říkala, jak jí správně mrdá pořádnej chlap a ne chcípák jako jsem já se svým prťavým ptáčkem. Začala si mé ponižování opravdu vychutnávat. Já přes den chodil do své firmy, která mi prozatím zůstala, vydělávat peníze pro jejich nákladnou zábavu a večer jsem doma poklízel, vařil a staral se o celou domácnost a ještě jsem do toho musel stíhat trénování těch malých grázlíků.

Vždy se mi pak vařila krev v žilách, když jsem viděl, jak se prohánějí, v teď už jejím autě a sledoval jsem je jak se k němu chovají. Já ho měl krásně vymazlené, čisté a voňavé a oni v něm normálně kouřili a típali ty cigára o palubní desku, vůbec si nečistili boty a tak bylo auto za chvilku jak hnojník. Samozřejmě v něm pravidelně šukali a tak bylo uvnitř celé poškrábané a poničené. Nejhorší ale bylo, když přijeli od rybníka, kde se byli spolu koupat, s totálně promáčknutou kapotou, protože na ní Marek Petrušku asi hodinu drsně šukal. No a já jako další důkaz mé lásky, jsem musel vše na vlastní náklady nechat opravit a ještě říci tomu technikovi, že se to stalo tím, jak na něm a v něm šukal mou Petrušku její milenec. Měli jste vidět tu jeho reakci. Málem se udusil smíchy. Já se málem hambou propadnul.

Často jsem chodili takto ve třech do různých klubů a barů a já je musel obskakovat a nosit jim pití a vždy při objednávce říci, že je to pro mě, mou manželku a jejího milence. Musel jsem pak snášet ten jejich výsměch a různé narážky. Vždy mě to ale nakonec neuvěřitelně vzrušovalo. Má sexuální abstinence a trvalé uzamčení mého penisu už kompletně pozměnilo mé myšlení. Byl jsem vždy hned vzrušený jen z pohledu na mou milovanou Petrušku. Ona to vždy vycítila a patřičně toho zneužívala.

Třeba když jsme byli společně v restauraci a právě jsme si u číšníka objednávali jídlo pronesla toto. „Paroháčku můj, objednej pro mě a tady pro mého milence nějakou hodně drahou lahvinku červeného.“ Číšník přitom celý zrudl. Po dokončení objednávky se pak oba zvedli a odešli společně na toaletu, za neustálého sledování personálu. Když pak spolu vešli na pánské toalety, tak se jejich pozornost zaměřila na mě. Ty jejich posměšné a pohrdavé pohledy jsem cítil po celém těle. Můj penis na to opět reagoval snahou o ztopoření, v čemž mu ovšem neúnavně bránila má klícka. Když se pak po dvaceti minutách vrátili ke stolu, tak nebylo pochyb, že na toaletách nevykonávali jen standardní úkony, ale že došlo i na opravdu vášnivý sex. Petra byla celá rozcuchaná a rtěnku měla rozmazanou kolem celé pusinky. Než nám pak donesli jídlo požádala mě o další důkaz mé lásky. Musel jsem vlézt pod stůl a pořádně jí vylízat její totálně osemeněnou a zarudlou kundičku. Bylo to neuvěřitelně ponižující ale zároveň jsem cítil neskutečnou slast, protože jsem po dlouhé době, měl možnost ochutnat tu dokonalou lasturku mé ženy. Když jsme pak platili, musel jsem ještě tomu číšníkovi šoupnout do kapsy papírek s Petřiným telefonním číslem. Když pak později volal tak jako další důkaz mé lásky jsem musel Petrušku zavézt k němu a čekat před jeho domem dokud si s ní pořádně nezařádí. Samozřejmě jsem jí musel hned po návratu vylízat, aby byla připravená pro svého Marečka.

V práci jsem musel makat za dva, protože díky jejich nárokům jsem nestíhal tolik vydělávat. Dokonce jsem se zpožďoval s výplatami. Když jsem to Petrušce oznámil, tak se nad tím nejdříve zamyslela a pak povídá. „No tak dokud nebudeš mít na výplaty, tak budeš muset stanovit splátkový kalendář.“ Tím splátkovým kalendářem ale myslela to, že vždy patnáctého v měsíci přišla večer ke mně do práce a nechala se přede mnou ošukat od všech chlapů ve firmě. Musel jsem jim pak moc poděkovat za shovívavost a porozumění s těžkou situací. Musím uznat, že to zabralo. Chlapům peníze přestaly chybět, ale o to víc se pak dožadovali pravidelných splátek.

Nejhorší to ale bylo, když jsem odpoledne chodil trénovat ty naše malé fotbalisty. Všichni se mi vysmívali tím, jak mi vyprávěli, jak jí na její rozlučce hezky jeden po druhém pořádně ošukali a že když tu nejsem tak za nimi chodí do šaten a šuká s nimi zase. Bylo ale vidět, že na jejich hře se to pozitivně podepsalo. A pokud jsem prohráli, tak jako důkaz mého velkého selhání, jsem musel kluky požádat o potrestání a sledovat, jak s mou manželkou všichni dovádějí ve sprchách. Petruška si tu jejich pozornost vždy náležitě užívala a vymačkala z nich semeno, až do poslední kapky. Já to vše musel mlčky snášet, jako důkaz mé lásky.

Když nám doma bouchnul sporák, musel jsem zavolat hodinového manžela, aby to přijel opravit. Když se pustil do práce a lehl si na zem, tak toho má Petruška využila a najednou jakoby nutně musela pořád chodit pro něco do kuchyně. Měla na sobě jen miniaturní minisukni a krátký topík, ze kterého jí lehce vykukovaly obě prsa. Opravář si toho samozřejmě všiml a nejdříve jí potají okukoval. Když se ale pak Petra postavila přímo nad něj, aby si napustila vodu do sklenice, poskytla mu tím tak ničím nerušený výhled na svou lesklou a vzrušenou kundičku. Hned na to se na mě podívala a zvrhle se usmála. Provokovala ho tímto způsobem celou dobu co u nás byl, takže místo hodiny to opravoval skoro tři. Jak myslíte že to mohlo dopadnout? Samozřejmě jsem u sebe neměl hotovost, což ho velice rozčílilo a tak jsem mu jako kompenzaci musel nabídnout mou Petrušku. Po tom, co měl možnost si jí opravdu detailně prohlédnout, již nic nenamítal. Ona ho pak zavedla do obýváku, kde si pak klekla před gauč a čekala na to až se mu omluvím, že nemám na zaplacení opravy a ať tedy místo peněž ošuká mojí manželku. Když se pak svlékl do naha a poklekl za ní, tak už mu nic nebránilo v tom, užít si svou odpracovanou odměnu. Musel jsem se dívat, jak jí ten pupkatéj padesátiletéj plešoun tvrdě vymrdává. Když jí pak vystříkal tu její chlípnou kundičku, tak se rychle oblékl a s poděkováním odešel.

S Markem se už klidně promenádovala po městě, hezky ruku v ruce, a tak bylo jen otázkou času, než si toho začnou lidé všímat. Největší potupa pak nastala, když jsme šli k mým rodičům na oběd, při kterém jsem jim musel představit Marka jako milence mé ženy a jako jejího nového oficiálního partnera. Musel jsem se přiznat, že mám pás cudnosti a tak mě Marek zastupuje v sexuální oblasti. A nejen on. Musel jsem říci vše. Že Petruška má jako důkaz mé lásky povoleno šukat s kým si zamane a mě má už jen pro to, abych jí živil a dopřál jí spokojený život. Překvapivě to doma naši přijali s pokorou a jistým pochopením. Holt znali mou submisivní stránku moc dobře.

Když nadešly mé narozeniny, tak jsem musel doma vše poklidit a vyzdobit. Musel jsem vyrobit pozvánky na kterých stálo: Paroháč Tomík, Vás všechny srdečně zve na svou potupnou a ponižující oslavu narozenin. Pozvánky jsem pak musel rozeslat všem svým přátelům a známým, svým kolegům, celému mému týmu, Renátě a dokonce i mým bývalým přítelkyním. Když se pak u nás všichni sešli, tak jsem jím musel poděkovat, že přišli a požádat je aby mi splnili mé narozeninové přání. Tím byla úplně nahá Petruška připoutaná na posteli, před kterou stála, mě už moc důvěrně známá kamera na stativu, kterou tam Renča přichystala. Celý večer jsem za ní do ložnice musel postupně každého dovézt a požádat jej, aby si s mou manželkou pohrál dle libosti. Všichni si pak během oslavy ze mě dělali legraci, ale velice rádi mi mé přání splnili. Na Petrušce se za celou noc vystřídalo 20 kluků, kteří jí opravdu vůbec nešetřili. Když jsem jí pak odpoutával, tak na ní byl neuvěřitelný pohled. Zasychající semeno měla úplně všude po těle. A z kundičky se ho vylily ven snad litry. Bylo na ní ale vidět, jak je uspokojená. Bavilo jí mě takto trápit a ponižovat před přáteli. Mě přitom opět pořádně hučelo v klacku. Bylo to k zešílení. Vrcholem pak byl společný dárek od všech, kterým byl elektrický psí obojek, který mi Petruška okamžitě nasadila kolem klícky na penis a několikrát ho vyzkoušela. Při každém výboji, jsem měl pocit jako by mě někdo nakopal do koulí. Šíleně to bolelo. Později toho pro své pobavení často využívala a náramně se při tom bavila, když jsem se třeba někde na veřejnosti s křikem složil k zemi. Velmi brzy zjistila, že je to i výborná pomůcka v případech, kdy mě chtěla pořádně vytrestat.

Na naše první výročí nadešel zlom v našem vztahu. Petruška toužila po miminku. A jelikož, já nejsem vhodný kandidát, tak jí miminko udělá Marek. To byla první rána. Tou druhou bylo to, že právě proto, že jí nesmím šukat, tak musím podstoupit vasektomii, jelikož je jisté, že se rozmnožovat stejně nebudu. Jako důkaz své lásky jsem musel podepsat souhlas se zákrokem, který měl být vykonám přesně v den našeho prvního výročí. Petra s Markem mě pak odvezli do nemocnice, kde na mě počkali, až mě přivezou na můj pokoj. Když jsme pak zůstali sami, tak mě Petra donutila si sednout a řekla.“Teď se ti celou dobu budu dívat do očí, zatím co mě Marek bude šukat a nakonec mě naplní svým životadárným semenem a pokusí se mi udělat dítě, které si opravdu moc přeji. To bude tvůj další důkaz tvé lásky ke mně. Tak se hezky koukej, jak mě tu Mareček pěkně vojede ty impotente.“ A pak se nahlas začala smát. Marek jí okamžitě vykasal sukénku a tvrdě a rychle ho do ní zarazil. Sledoval jsem jak ten panchart přede mnou pigluje mou životní lásku a pokouší se jí naprcat, zatím co já, už mám ptáčka tak akorát na čůrání. Přepadla mě taková bezmoc a zároveň asi ten nejzvrácenější pocit. Bylo to zvláštní sledovat ho jak si v klidu užívá to její božské tělo, které mělo být jen moje. Viděl jsem jak Petruška slastně přivírá ta svá nádherná kukadla a mě přitom už vůbec nevnímá a jen se soustředí na ten pulzující vocas, zaražený až po koule v její nenasytné kundě. Doktoři a sestřičky co chodili občas okolo, jen nevěřícně kroutili hlavou, nad tím, co se u mě na pokoji právě odehrává.

Od toho dne jsem už její svatyňku po šukání s Markem nesměl ani vylizovat, abych snad náhodou nezabránil jejímu otěhotnení. Když pak po půl roce začali Petře ranní nevolnosti, tak bylo jasné, že se zadařilo a Marek oplodnil mou Petrušku. Na znamení úspěchu mi nad penis nechali vytetovat nápis 100% PAROHÁČ. Tatérka se při tom opravdu hodně bavila, zvlášť když jí oba zasvětili do všech detailů. No a co já? Mě nastala další etapa mého cuckold života. Bude ze mě přeci táta.
Obrázek
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
++cuckoldkarel++
Příspěvky: 97
Registrován: sob 31. pro 2016 9:35:42
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Důkaz lásky 3

Příspěvek od ++cuckoldkarel++ »

Promin pripojil jsem se az ted,ale jeto bomba jako vzdy.
tarenor
Příspěvky: 876
Registrován: čtv 09. bře 2017 16:37:56
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem submisivní nadrženec
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1307

Re: Důkaz lásky 3

Příspěvek od tarenor »

Dávej to do jednoho vlákna, ať je to přehlednější.
Je to pecka!
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Důkaz lásky 3

Příspěvek od Tms0411 »

++cuckoldkarel++ píše:Promin pripojil jsem se az ted,ale jeto bomba jako vzdy.
Díky!=))) Je to i tvá zásluha!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Důkaz lásky 3

Příspěvek od Tms0411 »

tarenor píše:Dávej to do jednoho vlákna, ať je to přehlednější.
Je to pecka!
Díky!=))) Když budou nápady a inspirace, budou další povídky!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot], kerama, ota65, Slave666 a 117 hostů